2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi bayramlaar bebeciklerle sevgililerle tüüüm sevdiklerimizleee sevgileer

merhaba arkadaşlar iyi bayramlar dilerim bende..maalesef öyküm yanımda yok onsuz hayata alışmaya çalışıyorum..onca olaydan sonra onu yerinde huzurla yataken görmek bile rahatlattı beni..çiçekler koydum kızıma..adını yazdırdım bir demire..bende maalesef bunları yaptım..ama onun yeri var ve beni gördü diyorum..hepinizi bebişlerle birlikte öpüyorum..

gülşahcım meleğin cennette bunu düşünüp iyi ol . anneciğini üzgün görüp üzülmesin meleğin. öpüyoruz seni

Huuuuu TEYZOŞLARIMMM HEPİNİZİN BAYRAMI KUTLUYORUMMMMM SİZLERİN ELLERİNİZDEN ARKADAŞLARIMINDA YANAKLARINDA OPUYOYUMMMMM

İmza :AraL Deniz :smiley-cool:

maşallah aral sana şimdiden araba kullanmaya başlamışsın bizide götürcenmi atta :)) denizcim çok büyümüş aral çok şeker maşallah allah nazardan korusun meleğini .öp benim için küçük şoförü

Herkese selamlar umarım bayramınız güsell geçiyordur..Bebişler nasıl huyları,diş durumları,uyuma düzenleri,yemek yemeleri.vs... Bugün Teoman Asrınım 6 ayını doldurdu vee sanırım dişi patladı gerçi diş gözükmüyor ama damak yarılmış dün de canımıza okudu zaten yavrum çok canı yandı sanırım en sonunda calpol verdim jelle ovdum ve sızdı...bu arada bu bayram öpücük atmayı öğrendi sıpa biz ona o bize öpücük atıp duruyor

ve dayanamayıp yurutec aldık baş edılemez bı hal aldı sureklı dık durmak ıstıyor .

slm.kızlar biz evimize geldik daha doğrusu ben önden geldim kızımda arkadan gelecek evimizi şöyle bir toparlayayım dedim arkadaşım gelecek birazdan ....
bayramımız iyidi kızım çok eğlendi artık kalabalığı alıştı şımardıda şımardı katıla katıla güldü çok mutluydu ama dün artık hasta oldu ve iştah tamamiyle kapandı zaten yoktuda delirtti beni resmen yememek için bir çaba gösteriyor anlatamam size neyseki gece iyidi ateşide yoktu ama anlamadık sanırım güldü güldü nazar değdirdi kendine...dr.götürelim dedik eşimle yarına randevu aldık ama iyi şimi belkide gitmeyiz bakalım ne olacak bu seferde başka bir dr.aldık mecburen dr.muz yokmuş..
sizin nasıldı bayramınız ????????
bizde 2 hft. felan olduk sanırım yürüteç alalı biniyor çok oyuncağı sevmiyor benim kızım onun oyuncakları insanlar yürüteçde de laf atılmasını istiyor yoksa basıyor çığlığı...yürüyor birazcık ama ağır geliyor yürüteç zor götürüyor oyüzden biraz daha zamana ihtiyacı var sanırım ...
benim ikinci ama ilk bebeğimi kaybettim ilk sayılır ...

Son düzenleme:
Evde yürüteç vardı ablamdan gelen sizin yazdıklarınızı okuyunca bindirdim ilk 5 dakika sevdi sonra bastı çığlığı bi yerimi acıdı anlamadım sanırım daha erken bizim için daha sonra tekrar deneyeceğim gerçi bu konuda kararsızım zararlı diyorlar erkek çocukta,bilmiyorum...

bızımkının yurutesını hafıf aldık ılkk gun hemen surmeye basladı kapılardan yan yan gecıyor cok guzell onu oyle gormek

bende duydum oyle bırsey fakat 10 dk fln bındırıyoruz bızde fazla deıl.. onlar bızım herseyımız............

bende mecburen yürüteç aldım kucakta artık durmuyo uzanmakta istemiyo.ilk zamanlar hep ağladı ama şimdi alıştı çok seviyo oyuncaklarıylada oynuyoı ama ben fazla koymuyorum en fazla 10 dk.bir kaç saatte bir tekrar koyuyorum

Evet evetttt yanılmamışımmmmm ilk incimiz gelmişşşşşşş!!! hihoyyythep silikon kaşık kullandığım için anlayamamıştım normal çay kaşığı testinde çıtttt diye ses geldi zaten dünden beri daha bi relax benim oğlan yani tam 6. ayını doldurduğu gün dişimiz patladııı,darısı diğer incilerimize,sizinkiler ne durumda çıkan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…