2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kıymaya sımdı gecmıyım ben dr umuza danışmadan . sebze derken orda nasıl oluyor kavonazdakıler burda pek guzel olucagını sanmıyorum canım
evdekı sebzelerı katsam daha ıyı olur sanırsam cunku gecen gun sebze puresı aldım ıgrenc kokuyorduu yaa oglum reddetttı kesınlıkle agzını acmadı bız bıle yıyemedık denedıkte :))

oglum uyudu hemen gıdıp yemek yıyıımmm yoksa bı daha bu sans dogmayabılır banaaa

kızlar gerçekten benim oğlan 2gündür çok huysuz sizindemi aynı ya bababababa diye ağlıyo ilk hecesi bu sürekli söylüyo uyurken özellikle çok ağlıyo uyutma beni diye feryat ediyo ama uyku gözünden akıyo gecede ağlıyo uyku arası sallıyoz sallıyınca duruyo bırakınca ağlıyo bizde sleepera koyuyoz o sallıyo biz uyuyoz tabi dişmi acaba diyorum hiç belirti yok içime dert oldu ateş yok ishal yada kabızda değil sürekli şikayet eder gibi bi ses çıkarıyo oturtsan mızmızlanıyo kaldırsan aynı

bu arada bütün haziran annelerine şimdiden iyi bayramlar diliyorum nete giremicem çünkü kayınvalidelere gitcez öpt hepinizi :))

yemek yedım aralın yemegını yapıyorum sımdıı. ya bnm oglan yesede uzerıne emmek ıstıo meme delısı sızınkılerde oylemı

CANIM AYNISI BİZDE DE ANLATTIKLARINLA HARFİ HARFİNE HEP MIZ MIZ AĞLIYOR UYUMUYOR UYKUDA DA AĞLIYOR SALLIYORUM UYKU YOK BİZEDE EŞİMEDE ÇOK ÇIĞIRARAK AĞLIYOR ...BABABAB DİYE AĞLIYOR ..ANNE DEMEK İSTEMİYOR BİLE ÖNECEDEN DERDİ AMA ŞİMDİLERDE YOK ...:a015:

CANIM GÜLE GÜLE GİYSİN MELEĞİN ÇOK ŞİRİN ÇOK GÜZEL DÜNDE BİZ ALDIK HATTA BU KIYAFETİN AYNISI VARDI GÖRMÜŞTÜM BAŞKA RENKLERİYLE AMA BU BAYRAM KIZIMA ELBİSE GİYDİRMİYCEM GEÇEN BAYRAM 2 TANE ALMIŞTIK HEM ELBİSE HEM TAKIMDI PANTOLON ,İKSİNİDE GİYDİ AMA EN ÇOK ELBİSEYİ KULLANDIK BU BAYRAM ÇOK SOĞUK POLAR TAKIM ALDIK MİNİĞİME ...:sm_cool:AMA TEK SORUNUMUZ ANNEMLERİN OLAMAMASIsenağlamasenağlamasenağlama İ
[/IMG]
bu elbisemiz

[/IMG]
bu ayakkabimiz

[/IMG]
buda ikisi bi arada

sac bandimizi ve corabimizi yarin aliriz ekleriz nasipse

CANIM AYNI DERTDEN YANA YAKINIYORUZ BENDE VERMEK İSTEMİYORUM AMA HABİRE GİDİYOR BENDENDE ÇOK ZAYIF OLMAK İSTEMİYORUM BEN:lepi: ....

saolasin...sizde güle güle giyin..benim annemlerde kutsal topraklardalar ve ben telle bile ulasamadim..merak ediyorum..
yemek yedım aralın yemegını yapıyorum sımdıı. ya bnm oglan yesede uzerıne emmek ıstıo meme delısı sızınkılerde oylemı
benim kizimda öyle..tokda olsa arada istiyor emtik kullanmamasina bagliyorum ben
bu arada bütün haziran annelerine şimdiden iyi bayramlar diliyorum nete giremicem çünkü kayınvalidelere gitcez öpt hepinizi :))
senin ve aileninde kutlu olsun
burdaki sebze püreleri güzel arada bende götürüyorum:)bende taze olsun diye kendim yapmak istiyorum ama onlarda gen teknik olmadigindan genelde onlardan yediriyorum,bio sebze bulunca kendim yapiyorum..
en azindan 1 yasina kadar dogal beslensin istiyorum bu biraz pahaliya patliyor ama cebimizden geldigince böle devam edecek..

canım ALLAH kavuştursun...bende çok merakediyorum bugün sabah bütün hacılar arafata çıktılar 4 gün orada kalacaklar tel.ya çekmiyor yada izin yok oaralarda ulaşamadık birde şeytan taşlama varya çok korkuyorum hep bütün hacılar orada olacaklar iziham olabiliyor ALLAH A EMANETLER İNŞALLAH SAĞLICAKLA GELİRLER ...:1no2:

korkma canim gecen yil görevli olarak ben ordaydim bahsedilen gibi degil düzenlemisler seytan taslamaya her millet belli saatde gidiyor mekanida genisletmisler.biraz yürürken yorulurlar biz yürümedik ambulansla giderken yollar kalabalikti..saglikla gidip gelirler insaallah..

kızlar ben aralı cok sıkı gıydırmıyorum oyle alıstırdım uşumuyorda burnu fln maşallah akmıyor hıç
alışverış merkezlerıne gıdıyoruz mesela orda bebeklerın cok sıkı gıydırıldıklerını goruyorum mudahele etmemek ıcın kendımı zor tutuyorum bebekler hep huysuzz aglıyor bagırıyor kafalarındakı uzerlerındekını yolmaya calısıyorlar ama anne babalar ınatla anlamıyorlar. bebektır uşur gıbı bır mantık yok.. buna ınananları anlayamıyorum onlarında vucudunda kan var onlarda cok hareketlıler. bu yuzden ter ıçınde kalmış suratları kıpkırmızı kesmış bebeklerı gorunce ıçım acıyor vallaa
bız evde bı badı uzerıne tulum bunların ıkısıde penye yada alt ust pantolon sweetshırt gıbı seyler gıyıyoruz .. yalnızca ayaklarına bı corap bırde patılı pantolon gıydırıyorum bızım evler yerden ısıtmalı ama bı sorun var sanırım az ısınıyor bugunlerde o yuzden ayaklarının usumemesı gerekıyor .
bırde ınce yunden yeleklerı var bı suru onları gıydırıyorum
dışarı cıkartırkende sadece mont gıydırıyorum uzerıne ama cok kalın deıl suanda kullandıgımız.
monto kapsonlu oldugu ıcın ayrı bı sapka bere almıyorum havaların maşallahı var ztn..

ztn oglum dogdugundan berı bı badıyle dolanıyor butun yazı cıplak gecırdıı nerdeyse.
sımdıde gıyınmeyı sevmıyor bende sıkmıyorum hıcte hastalanmadı sadece bı ara benden nezle kapmıstı onun dışında maşallahh

Son düzenleme:
Huuuuu TEYZOŞLARIMMM HEPİNİZİN BAYRAMI KUTLUYORUMMMMM SİZLERİN ELLERİNİZDEN ARKADAŞLARIMINDA YANAKLARINDA OPUYOYUMMMMM

İmza :AraL Deniz :smiley-cool:

bu aralın 3 hafta oncekı hali kzılar bızı attaya goturuyordu benzıncıde durmuştuk hehehhehe

teşekkürederim canım içimi rahatlattın sen ne güzel oraları gidip görmüşsün ne kadar şanslısın ...sositososito

maşallah canım çok şeker büyütmüş bak meleğini ...bende evde sadece üzerine 1 badi altınada tek bir pantolon penyelerden giydiriyorum dışarı çıkarken 2 tane patolon giydiriyotum ...
Huuuuu TEYZOŞLARIMMM HEPİNİZİN BAYRAMI KUTLUYORUMMMMM SİZLERİN ELLERİNİZDEN ARKADAŞLARIMINDA YANAKLARINDA OPUYOYUMMMMM

İmza :AraL Deniz :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…