- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
kızlar gerçekten benim oğlan 2gündür çok huysuz sizindemi aynı ya bababababa diye ağlıyo ilk hecesi bu sürekli söylüyo uyurken özellikle çok ağlıyo uyutma beni diye feryat ediyo ama uyku gözünden akıyo gecede ağlıyo uyku arası sallıyoz sallıyınca duruyo bırakınca ağlıyo bizde sleepera koyuyoz o sallıyo biz uyuyoz tabi dişmi acaba diyorum hiç belirti yok içime dert oldu ateş yok ishal yada kabızda değil sürekli şikayet eder gibi bi ses çıkarıyo oturtsan mızmızlanıyo kaldırsan aynı
[/IMG]
bu elbisemiz
[/IMG]
bu ayakkabimiz
[/IMG]
buda ikisi bi arada
sac bandimizi ve corabimizi yarin aliriz ekleriz nasipse
kayınvalıdem yemek yapmıs ındım aralı ona attım kocışe yemek aldım heheheheh pek fazla yemek yapmamak cok guzel yaaaa bıde ona vakıt ayırmaya calıssam geberırdım heralde zayıflıktan
suan 51 kıloyum boy 1,67 artık vermek ıstemıyorumm amaaa hep verıyorum ne yapıcam bılmıyorum
saolasin...sizde güle güle giyin..benim annemlerde kutsal topraklardalar ve ben telle bile ulasamadim..merak ediyorum..CANIM GÜLE GÜLE GİYSİN MELEĞİN ÇOK ŞİRİN ÇOK GÜZELDÜNDE BİZ ALDIK HATTA BU KIYAFETİN AYNISI VARDI GÖRMÜŞTÜM BAŞKA RENKLERİYLE AMA BU BAYRAM KIZIMA ELBİSE GİYDİRMİYCEM GEÇEN BAYRAM 2 TANE ALMIŞTIK HEM ELBİSE HEM TAKIMDI PANTOLON ,İKSİNİDE GİYDİ AMA EN ÇOK ELBİSEYİ KULLANDIK BU BAYRAM ÇOK SOĞUK POLAR TAKIM ALDIK MİNİĞİME ...:sm_cool:AMA TEK SORUNUMUZ ANNEMLERİN OLAMAMASIsenağlamasenağlamasenağlama İ
benim kizimda öyle..tokda olsa arada istiyor emtik kullanmamasina bagliyorum benyemek yedım aralın yemegını yapıyorum sımdıı. ya bnm oglan yesede uzerıne emmek ıstıo meme delısı sızınkılerde oylemı
senin ve aileninde kutlu olsunbu arada bütün haziran annelerine şimdiden iyi bayramlar diliyorum nete giremicem çünkü kayınvalidelere gitcez öpt hepinizi :))
burdaki sebze püreleri güzel arada bende götürüyorum:)bende taze olsun diye kendim yapmak istiyorum ama onlarda gen teknik olmadigindan genelde onlardan yediriyorum,bio sebze bulunca kendim yapiyorum..kıymaya sımdı gecmıyım ben dr umuza danışmadan . sebze derken orda nasıl oluyor kavonazdakıler burda pek guzel olucagını sanmıyorum canım
evdekı sebzelerı katsam daha ıyı olur sanırsam cunku gecen gun sebze puresı aldım ıgrenc kokuyorduu yaa oglum reddetttı kesınlıkle agzını acmadı bız bıle yıyemedık denedıkte :))
saolasin...sizde güle güle giyin..benim annemlerde kutsal topraklardalar ve ben telle bile ulasamadim..merak ediyorum..
benim kizimda öyle..tokda olsa arada istiyor emtik kullanmamasina bagliyorum ben
senin ve aileninde kutlu olsun
burdaki sebze püreleri güzel arada bende götürüyorum:)bende taze olsun diye kendim yapmak istiyorum ama onlarda gen teknik olmadigindan genelde onlardan yediriyorum,bio sebze bulunca kendim yapiyorum..
en azindan 1 yasina kadar dogal beslensin istiyorum bu biraz pahaliya patliyor ama cebimizden geldigince böle devam edecek..
korkma canim gecen yil görevli olarak ben ordaydim bahsedilen gibi degil düzenlemisler seytan taslamaya her millet belli saatde gidiyor mekanida genisletmisler.biraz yürürken yorulurlar biz yürümedik ambulansla giderken yollar kalabalikti..saglikla gidip gelirler insaallah..canım ALLAH kavuştursun...bende çok merakediyorum bugün sabah bütün hacılar arafata çıktılar 4 gün orada kalacaklar tel.ya çekmiyor yada izin yok oaralarda ulaşamadık birde şeytan taşlama varya çok korkuyorum hep bütün hacılar orada olacaklar iziham olabiliyor ALLAH A EMANETLER İNŞALLAH SAĞLICAKLA GELİRLER ...:1no2:
korkma canim gecen yil görevli olarak ben ordaydim bahsedilen gibi degil düzenlemisler seytan taslamaya her millet belli saatde gidiyor mekanida genisletmisler.biraz yürürken yorulurlar biz yürümedik ambulansla giderken yollar kalabalikti..saglikla gidip gelirler insaallah..
Huuuuu TEYZOŞLARIMMM HEPİNİZİN BAYRAMI KUTLUYORUMMMMM SİZLERİN ELLERİNİZDEN ARKADAŞLARIMINDA YANAKLARINDA OPUYOYUMMMMM
İmza :AraL Deniz :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?