2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

AYŞEGÜL canım maşallah oğluna çok şeker ya ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ....

sağol bitanem sen anlattıkca kendimi görüyorum inanki bende yanlızım doğaç kolik bi bebek 3.5 ayına kadar sürekli ağladı ve annem vardı yanımda rahattım sonra bi gitti
kalakaldım sürekli ağlayan bi bebek eşim haftasonu bile çalışıyor akşamları 10 gibi eve geliyo neler neler bi haftaya yakındır o eski günlere döndük gibi bişey şu an çok sık mızmızlanıyo hasta olsa ateşi ishali falan olur idrar yollarını yeni hallettik sanırım yine gaz çünkü dr.unda ilk baktığı ateş ve ishal geriye gazdan başka bişey kalmıyo tekrar çekmek aynı şeyleri ağır geliyo banada şimdi biide dönüp yuvarlanıyo doğaç zapdetmek iyice zorlaştı mama yedirmeye çalışmaktan boynum ve belim tutmaz oldu bende bilmiyorum nereye kadar izleyip görcez artık :)laelaelaelaelae

selam kızlar
bayramlık ciciler aldınızmı bebişlere
ben waikikiden kadife fıstık yeşili pantolon aldım üzerinede çok sık batırdığı için 2 tane aldım
biri süveter diğeride önden kurdele ile bağlamalı hırka
ayakkabımızı daha yeni almıştık o yüzden almıcam zaten ayakları hemen büyüyor bunlarıda en fazla 1 ay daha giyer yani

selammmmm tontişlerr nasıl bır gun . bız dun sınemaya gıttıkk ata demırer ın fılmıne guzeldı tavsıye ederım canlarım :) Atamız olmasaydı yurdumuz ne hale gelırdı 2008 senesıne gelınce bunu konu almıs espırılı bı dılle ama arada aglatıyorda fılmın sonunda herkes alkısladı . valla gozlerımız doldu gıdın bence vakıt bulursanız . bız Aral ı alt kata attık ehuhhee :) artıık ız bebıslerı nereye brakırsınız bılemıyorum :)
ama varyaa fılm boyunca oglumu ozledım fılm bıtınce koşa koşa eve gıttık yakın evımız alısverıs merkezınee allahtan
bırde dun arabamız bozuldu cunku

ay sevce yaaa waıkıkıde hep kızlar ıcın seyler cokk erkekler ıcın cok az yanı bızım bebeklerın ayına gore olanlar cok az.. bende ordan aldım bıseyler daha onceden aama aha bayramlık bakmadım aslında buyuk dedesı fln almıs bıseyler belkıde hıc almamm
gule gule gıysın kız çantada alsaydın seker toplardı bayram senın seker kız

evvvettttt muhakkak eklee yaa cok guzel oluyor kız kıyaftelerııı
bu arada ablamında kızı olucak bı kızı daha vardı :)
onun adı simge bu yeni bebekimizin adı ne olsunnn bana isim beyan edermisiniz hatunlarrr
simgeye uygun arıyoruzzzzzz

ben yeni duydum ve hoşuma gitti 2. olursa kız düşünüyorum suğra ismini simgeyede uyumlu bence düşünün

aa cok deışık bır ısım ayşegulcum anlamını bılıyormusun ?

ablama ıletıcem teşekkurler

kayınvalıdem yemek yapmıs ındım aralı ona attım kocışe yemek aldım heheheheh pek fazla yemek yapmamak cok guzel yaaaa bıde ona vakıt ayırmaya calıssam geberırdım heralde zayıflıktan
suan 51 kıloyum boy 1,67 artık vermek ıstemıyorumm amaaa hep verıyorum ne yapıcam bılmıyorum

aa cok deışık bır ısım ayşegulcum anlamını bılıyormusun ?

ablama ıletıcem teşekkurler
anlamı küçük müjde demekmiş arapca ben zaten böyle orjinal isimleri severim oğlumunkide fazla duyulmamış bi isim illede farlıyız ya hani kaydirigubbakcemile3

güzel annişler nasılsınız bebişler nasıl
çok mutluyum 9 günlük tatil başlıyooo
eşim evde eehh birazda Ada hanıma o baksın dimi ama
Ada çok huzursuz yaa herzamankinden farklı huysuzluğu acaba dişmi diyorum
sizlerde nevar

[/IMG]
bu elbisemiz

[/IMG]
bu ayakkabimiz

[/IMG]
buda ikisi bi arada

sac bandimizi ve corabimizi yarin aliriz ekleriz nasipse

aaaaaaaaaaaaaa tam bana goree cok sagol canım arkidişimmmmmmm hemen kargoyla yolla optummm :)

kızlar bu aksam tarhana corbası yaptım ıcıne patates hasladım robottan gecırdım ve kattım oglum ıctı :) kafamdan uydurdum ılk kez tarhanaya patates kattım sade ıçsın ıstemedım ıyı yapmışımdır umarım ama zatn denemek amaçlı cok az verdım mınık kaselerım var evde onunla verdm ve sonunda aral elını carpıp koltugu mahfettı

canım bende de tarhana çorbası vardı bende içine tavuk ezip koydum Ada maşallah yedi ama oyunlarla
Aralada maşallah afiyetler olsun kuzularıma

ooh oh cicileriniz çok güzel
güle güle giyinsin canım kokulu kokulu öpüyorum

huuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu tunaydınn bayanlarrr nasılsınız bebeklerımız nasıl bugun
bızım hazıran bebeklerı huysuzmu ne ascıkk yaaa :)

Denizcim ben minik bir parca kiymada katiyorum,tarhanayi genelde sebzeli kiymali yapiyorum,kavanozlardaki sebze karisimdan katiyorum,havuclu misir,rezeneli havuc gibi karisimlar var..patatesin kabiz tehlikesi var biliyorsun havuc bu konud dengeleyici..patates katinca havucta kat..

malum ikizler burcu bu bebekler hareketli vs.bizleri baya yoruyorlar..deniz bayrama yetsiirmi bilmem ama sanada alayim bugün o elbise ve ayakkabidan..eteklerinden tutarsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…