2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yanılmıyorsam 5 tane zeynebimiz var sitede
benimki
aderin
serpil26
scapula
tanyeri
inşallah iletişimimizi kaybetmeyiz ve ilerde haziran bebekleri olarak bir sayfadada çocuklarımız konuşurlar
ne güzel olur demiiii

ayşegülcüm maşallah doğaça çok yakışıklı
videosunuda izlemiştim çok hareketli bir çocuk
emeklemeye çalışıyormu dogaç bizimkinde henüz bir ilerleme yok hala geriye doğru gidiyoruz :)

doğaç emekliyo zıplıyo durmuyo yerinde hiç o yüzden nasıl kilo alcak diye düşünüyom hepinizin bebekleri çok tatlı ya bu site olmasa napardım diyorum bazen o kadar samimi oldukki aynı sorunları paylaştık aynı sevinçleri birlikte büyütüyoruz çocuklarımızı bi gün bi araya gelmeyi çok isterim kızlar keşke mümkün olsa değilmi ama hepimiz farklı illerdeyiz belki günün birinde olur ne dersiniz :Saruboceq:

çok bilmiş deniz gerçekten doğduğundan beri kocaman adam gibi herşeyin farkında gibi bakıyo anlıyo gibi herşeyi bizde şaşırıyoz çok dikkatli gözünden bişey kaçmıyo doğduğundan beri doğaç kafasını kaldırıyo hiç düşmedi o kafa dik başlı olcak bu dediler aynen öyle kirpi gibi saçlıydı hatırlıyosanız her gören kafasına doğuştan takke takılmış bu çocuğun diyolardı bizim gözümüzdede çok fazlla bebek olmadı o büyük adam gibiydi hep çok sinirli söylenip duruyo senin aral da az değil gibi belli seninkide yakışıklılığıyla yakıyo ortalığı kızlar yandı valla sarışın renkli gözlü falan kızlar yandı beşikmi kertsek napsak burdaki kızlarla hem dünürde olmuş oluruz ne dersiniz aderin kızı adayı görünce doğaç adadadada dedi ne yalan söyliyim şimdi sırnaşık şey

bizimkindede daha emekleme yok poposunu kaydıra kaydıra gidiyo yada yuvarlanıyo
yürüteç aldık nasıl seviniyo binince hemen çıkıyo odadan saklanıyo bide geri yaslanıp bize bakıyo ayyyyy özledim kızıma yaaa
sizinkiler yürüteçde nasıl gidiyo kızlar zıplayarak mı

kunaydunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben hala grıp ım ve burnun akıooo
dışımın agrısı dun gece nıhayet dındı artık gee aspırını kırıp uzerıne koydum valla ıse yaradı ztn ılacta kullanıyorum bılıyorsunuz dun aşılarımızı olduk neysekı ıyıyızz
bırde mısafırlerım vardı aral yone tum hareketlılılıgı ve felfecırlılıgyle ortalıgı karıstırdıı

aysegul bızımkınınde dogdugundan berı bası hıc dusmedı gorenler sasırıyordu nasl tutabılıo dıe cok guclu bı yapısı var.. ınatcımı olucaklar yokssa

bnm oglumun bu sıtedekı besık kertmesı ÖYKÜM dü..... ama o cennete gıttı

herkese guzel bıgun dılıyorum

BIRDE BISEY SORUCAM KIZLAR KANAL TEDAVISI VE DOLGU YAPILICAK DIŞIME ACIYORMU BILENINIZ VARMI ??

tanyeri doğaç genelde zıplıyo bazen yan yan gidiyo aslında halı olmasa istediği yere gidiyo ama ben halıda tutuyorum ayaklarını üşütmesin diyeyerimseniben

başta zıplıyolarmış sonra adım atmaya başlıyolarmış galiba
dün koymuşlar o kadar olucaaanı tahmin etmemiştim nasıl dolanıyo etrafta bizde halının üstüne çekiyoruz ama parkenin üstüne kaçtığı oluyo o an nasıl parlıyo gözleri bi seviniyo daha hızlı gidiyo tabi orda bidee biz gel buraya filan diyoruz ya nasıl kaçııcaaanı bilmiyo uzanırken uzanırken kafasını da vuruyo tabi kapıdan geçmeye uğraşırken kapıya vurdu dün akşam kafası oldu kıpkırmızı bizimki hala kaçıcam diye uğraşıyo

lokal anestezi ignesi yapildiktan sonra acimaz..igne yapilirken biraz aciyor

slm kızlar
sabah aşımızı olduk şimdi uyuyoo
kilomuz 7 500 boyumuz 69 cm çıktı maşallah ama artık kilo alımı azalır dediler
sizler nasılsınız
denizciim
korkma canım ben hepsini yaptırdım dişlerimin morfin yapılınca hissetmiyosun zaten çok zorda değil şimdiden gewçmiş olsun canım
ama ağrı kesici almayı unutma yinede

denizcim bişey olmaz yaa hiç bişey duymuyosun iğneden sonra merak etme,geçmiş olsun
sevce sizede geçmiş olsun şimdiden bizimde yarın aşımız war taaa üffffff bakaım kolay atlatırız inş
ader maşallah kuzuna ewet artık ayda 300 400 gr alırlarmış eeeee durmuyolarki nasıl alsınlar

bız dun olduk aşıları bızım hepatıtıt ve pnomokok u vurdular bırde agızdan bı ası varmıs onu . haftayada hepatıt ın dıger dozunu vurcaklar

Bebişlerin maşallahı var hepsi birbirinden tatlı bıcırıkların...ayşegülcüm evet meslek gereği eskiden şahane şeyler çıkarıyordum ama şimdi zamansızlıktan uğraşamıyorum (ama seninki de güzel olmuş eline sağlık) Karamsarcım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende doğumdan 45 gün sonra safrakesesi ameliyatı olmuştum Asrın minicikti ablam emzirmişti öyle idare etmiştik ama insan ayılınca aklına tek gelen meleği oluyor yoğun bakımın camından ablam göstermişti de içim rahatlamıştı off ne günlerdi neyseki geçti gitti, seninde geçmiş sayılır bi an önce toparlanırsın umarım

benden ev hanimi olmazzzz..
dün kizima dis bulguru yapayim dedim,öyle türkiyedeki gibi kalabalik akrabali esli dostlu nerdeeee,ögrencilikten arkadaslarimi aradim saolsun geldiler.onlarda merak etmis bu dis bulguru nasil bisey.bende netten tarif aradim buldum ama bugday lazimmis bende asurelik bugdayla yapayim dedim bi güzel kaynattim tencerenin kapagini bi actim bizim bugday fazla pismis sulu olmus,sonra akibeti asure oldu,ilk defa asure yaptim fenada olmamis hani ama arkadaslarin merakini gideremedik gerci onlarda asureden memnun kaldilar...
pastamda fena olmamisti ama kizimla bunlari tek basima yapmak beni bitirdi,suan 2,80nim..benimde disciye gitmem lazimdi ama evden cikmayi gözüm kesmedi..

bizim zeynebimiz babamizin tercihi tutturdu kizimin adi zeynep olacak,ben vera istemistim ama zeynep yakisti kizimi zeynebim zeynebim alli zeynebimmmm:asigim:

bayıldım bebişlerinize.cemre,ayşegül.sevce..
çok tatlılar,maşallah..

aşıdan geldik
2 tane vurdular
pnömokok aşılarının 2 dozunu ben vurdurmuştum 3,sü için 15 ocağa gün verdiler
kızımın boyu 68cm kilosuda 8,500 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…