ayşegülcüm maşallah doğaça çok yakışıklı
videosunuda izlemiştim çok hareketli bir çocuk
emeklemeye çalışıyormu dogaç bizimkinde henüz bir ilerleme yok hala geriye doğru gidiyoruz :)
kızlar maşallah maşallahh cok guzeller yaahuu ama şu dogac ın bılmış havalarına bayılıyorum yahuu euheheh capkın olucak hazıran erkeklerı bencee
bnmkı oyle sımdıden cunku ..
bu arada AraLımın gozlerı mavı yeşıl tam cozemedık bnm gozlerım yeşıL sanırım yeşıle donucek gunden gune
bizimkindede daha emekleme yok poposunu kaydıra kaydıra gidiyo yada yuvarlanıyo
yürüteç aldık nasıl seviniyo binince hemen çıkıyo odadan saklanıyo bide geri yaslanıp bize bakıyo ayyyyy özledim kızıma yaaa
sizinkiler yürüteçde nasıl gidiyo kızlar zıplayarak mı
kunaydunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben hala grıp ım ve burnun akıooo
dışımın agrısı dun gece nıhayet dındı artık gee aspırını kırıp uzerıne koydum valla ıse yaradı ztn ılacta kullanıyorum bılıyorsunuz dun aşılarımızı olduk neysekı ıyıyızz
bırde mısafırlerım vardı aral yone tum hareketlılılıgı ve felfecırlılıgyle ortalıgı karıstırdıı
aysegul bızımkınınde dogdugundan berı bası hıc dusmedı gorenler sasırıyordu nasl tutabılıo dıe cok guclu bı yapısı var.. ınatcımı olucaklar yokssa
bnm oglumun bu sıtedekı besık kertmesı ÖYKÜM dü..... ama o cennete gıttı
herkese guzel bıgun dılıyorum
BIRDE BISEY SORUCAM KIZLAR KANAL TEDAVISI VE DOLGU YAPILICAK DIŞIME ACIYORMU BILENINIZ VARMI ??
bizim zeynebimiz babamizin tercihi tutturdu kizimin adi zeynep olacak,ben vera istemistim ama zeynep yakisti kizimi zeynebim zeynebim alli zeynebimmmm:asigim:kızlar yanılmıyorsam 5 tane zeynebimiz var sitede
benimki
aderin
serpil26
scapula
tanyeri
inşallah iletişimimizi kaybetmeyiz ve ilerde haziran bebekleri olarak bir sayfadada çocuklarımız konuşurlar
ne güzel olur demiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?