2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

teşeürkküre ederim ayçacım sendeu ardanın resmini eklermisin
minik arkadaşları görsün
ben eklenen resimleri gösteriyorum zeynebe nasıl bakıp seviniyor anlatamam

kızlarr ben yıne bı halt ısledımm
aralın tırnagını keserken aslında o kut burunlu makası kullanıyordum her zaman ama bu kez hanı bızımde kullandıgımız bıcımde olan normal tırnak makası seklındekıler varya makasın setınden onu cıkardım kucuk oluyor hanı onlar onunla keseyım dedım bas parmagını kestım tırnak bıcımınde
kanadı o an cıglık attı bebegim hemen aldım elımle tuttum kanın aktıgı bölgeyı
sora emzırdım oglum cok guclu emzırmeden once ztn hemen bı cıglık atıp susmustu ben yınede emzırdım o elını mememe tuttu hep memem kan oldu hala kan gelıodu gıttık suya tuttum o zaman sızladı sanırım bıraz bagırdı bana cunku yenıden
sonra yara bandı taktım yara bandına tuhaf tuhaf bakıp uzerındekı oyuncak resımlerıne gulup oynamaya calıstı yavrum . asagı ındık annemlere daha sonra yarayı actım tekrar kanamaya basladı bu kez battıcon surup tekrar bantladım annem uyutmaya calısıyor bende dışcıye gıdıcem.

dakıkalarca agladım hala aglıyorum cok salak bı kadın oldum cıktım ben ya son gunlerde ıyı deılıım sanırım

kendıme cok kzııyorum belkı100 kez ozur dıledım oglumdan sankı anlıycak içim cız edıyor

Son düzenleme:
CEMRECİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ...ÇOK ÜZÜLDÜM.

Slm kızlar geçmiş olsun bebeklerinize biz aşımızı olalı baya olduk...nasılsınız diş sorunu bende de var ama ona sıra gelmedi daha ...bakacağım çaresine.
Ecrini buay kont.götürmedim iyi durumu halen iştahı az ama yinede hareketleri iyi emekleme çabaları devamediyor geri çok güzel gidiyor ileri daha zor çok az milim yani poposunu kaldırıyor ama başınıdan zor kayıyor oda olur sanırım artık anne baba demiyor ma ma diyor arada da başka şeyler ...

geçmiş olsun canım ya dikkat etmemiz gerekiyo iyice yaramazlar durmuyo yerinde biz ayak parmağınınkini eşimle yardımlaşarak kesiyoz tepinip duruyo zorluyolar baya bizleri :bbo:

sevcecim kızına maşallah iştahı yerindemi baya neler yediriyosun? ayçacım sende koy resmiini bebişinin biz erkek anneleri azaldık yav hep hatunlar var burda:dilcikar:

Canım ilçemizin adı alpu ....
Bizim kız geri gidiyor ağır geliyor sanırım ...

deniz canım çok geçmiş olsun dikkat etmeliyiz artık
ben uykudayken kesiyorum
sevce maşAllah zeynep e
bacım ne yediriyon accık tiyo verde bizde verelim şekerim
41 kere maşallah canım öptm

Bu arada yazmayı unutmuşum dün ikinci incimizde geldiiiii hihoyyythihoyyythihoyyytartık ısırınca sivri sivri batıyor..Denizcim geçmiş olsun olur öyle sakarlıklar kendini kötü hissetme ,ben uyurken hatta derin uykudayken kesiyorum çok rahat oluyor hiç zorlamıyor..Bende diş buğdayı yapıyım diyorum bi yandan da gözümde büyüyor bebekle zor oluyor misafir ağırlamak belki akrabaları çağırıp kendi aramızda yaparım bi şeyler.. Bu arada banyo olayını sormuştum kimse yazmamış kaç günde bir yıkıyorsunuz???? bir de kavanoz mamalarından yediriyorum genelde ben yapınca sevmiyor bizimki onlar gerçekten organikmidir,zararı yoktur dimi???

Son düzenleme:
handerya canım gözünüz aydın
inciler çoğalıyoo maşallah bizde daha bişey yookk
aşkolsun canım bende ank. dayım gelirim yardıma cicim
gerçi bilmem nasıl yapıldığını diş buğdayının ama elimizden geleeni yaparız
pasta börek vs.
canım banyosunu 2 güne bi yaptırıyorum ben çok zorda kalmadıkça mama vermemeye çalışıyorum
kendim meyve suyu ve pürelerini yapııyorum çorbasını yoğurdunu yapıyorum canım

bu arada kıslar Ada nın çok ateşi var aşıdan galiba
sevce canım siz nasılsınız inş. Zeynep etkilenmemiştir canım

deniz nasıl oldun canım Aralın parmağı nasıl dişlerini hallettinmi
hepinizi öpüyorum deliksiz güzel uykular diliyorum

Son düzenleme:

ahh canım ya bızımkı sadece gece derın uykuya dalabılıyor oda saatler sonra o zamanda ben pert olmus oluyorum aslında cok duzgun duruyordu keserken her daım ama artık hıc hıc durmuyor
bugun babamız geldıkten sora alısverıs merkezıne gıttık ogluma rengarenk top aldım yumusask eve geldık ve maç yaptık aılecek vıdeoya cektık superdı yaa cok guldurdu bızı
bu arada kavanoz mamaları konusunda bende sadece meyve purelerınden alıyorum . mılupanın muz kayısı olanını cok sevıyor uzerınde organık yazıyor ama kımbılırrrrr...
bırde aral meyve puresını gorunce agzını ses cıkartarap haappppp dıe acıyor ama dıger hıc bır seye acmıyorr napıcam ben yaaaa fisfisfis sadece meyve purelerını yıyoo gecen gunde etlı sebze yemegı yaptım onu yedı hayret ettım -tatlicadiarzu-

bu arada tebrık ederım hayırlı ugurlu olsun o ıncılerr darısı basımızaaa ınsallahh cok sevınıyorum boyle haberler duyunca hep boyle haberler alalım inşallahh handeryacım

ader naber cnm ? yazını sonradan gordum canım kusura bakma
ben ıyı sayılırım bugun hep ara ara agladım oglumun parmagını kestım dıye
o ıse hıccc aldırmadan o parmagını agzına sokup durdu bu arada bugun baska bı dışcıye gıttım cok ılgılendı kadın ve o dışımın o kadar kötu durumda olmadıgını buyuk ıhtımal kanal tedavısı yapılmadan sadece dolguyla kurtulabılıcegını soyledı cokkk sevındım salı gunu saat 9,30 a randevu verdı bırde dışıme gecıcı beyaz bışeyler koydu hava almasın dıye sanırım. hee bırde ozellıkle on dışlerımı cok begendı yapılı gibi bembeyazdidi ehuheee

HANDERYA ; bnm oglan suyu fecı sevdıgı ıcın 4-5 gunde bır yıkıyorum yıne yazınsa hergun bazen ıkı gunde bır yıkadım cok sevıyor suyu maşallahhh çıkarırken aglıyor

bugun dogru durust hıcc bırsey yemedııı.....
ne yogurt ne kahvaltı nede baska bısey yemedı denıyorum habıre ama cok yorgunum artık açım ama yemıyorum cnm ıstemıyor..sadece mılupa mamasını emıyor benı emıyor meyve puresını haaap diye diye yiyor ama dıger seylerı sıvılastırıp bıberonuna koysam bıle yemıyor mıh gıbı kapatıo agzını
ozellıkle bu kahvaltı sorunu cıleden cıkartıo benı
bı cay kasıgı pekmez bı tatlı kaşıgı tuzu alınmış peynır 2-3 etı cıcıbebeyı ve ceyrek yumurta sarısını katıyorum meyve puresıne hani onu yıyor dıyee ı ıhhh kesınlıkle yemıyorr mamasına katıyorum yıne yemıo sıvı yapıp bıberona koyayım dıyorum onuda anlıyor çakalll
pırınc uununu meyve puresını mememı ve mılupa mamasını cok sevıo boyle kılo alırmı

Son düzenleme:
cemredeniz,benim kızımda bi ara yiyordu,şimdi yemiyor.diş çıkardı.ondan olabileceğini düşündüm.vazgeçmedim,yavaş yavaş yedikleri artıyor.

denizciim sevindim dişinin dolguyla kutrtulacağına
canım komposto içine hazırlasan kahvaltısını belki hoşuna gider canım deneyebilirsin
pirinç ununu ben hiç vermiyorum fos kilo yapıyo gibi geliyoo bana
kıslar sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar ben kiloyu fazla problem etmiyorum
Ada nın ateşi hala düşmedi
zor bi gece yaşadık
sizler nasılsınız

günaydın herkese kızlar doğaç desteksiz oturuyo artık şimdi denedim baya baya koca insan gibi oturuyo sizdede varmı böyle bi gelişme

Dişeti hematomu diye bişey duydunuzmu kızlar doğaçın dudaklarında mavimsi leke oluşuyo diş çıkaran çocuklarda dişeti kanamasından olurmuş kan damlasına bağlıyodum ama bugüne kadar böyle olmamıştı ve huysuz çok fazla sizdede varmı bu durum

ada ve ader tesekkur ederım kızlar sagolun bende vazgecmıcem yedırmekten elbettekı
bu arada gunaydın herkese

bızde zor bı gece gecırdık ben antıbıyotık kullandıgım ıcın mı yoksa dışlerı artık ıyıce oglumu delırttıgı ıcın mı bılmıyorum hep agladı ama nasıl acıklı acıklı anlatamam bu arada eşımınde dışı agrıyor butun gece ıkımızınde dışlerı agrıdı durdu bı yandan da Aral hep uyandı agladı yavrum kuzucugum ..
Allah hepımızın yardımcısı olsun ne dıyım

Aysegul bizde oyle bı durum yok henuz ılk kez de senden duyuyordum dr a goturdunuz mu mrk ettım bende sımdı ??.......
Aralda desteksız oturabılıyor ama bı sure sonra yana paaatt dıye duşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…