geçmiş olsun canım ya dikkat etmemiz gerekiyo iyice yaramazlar durmuyo yerinde biz ayak parmağınınkini eşimle yardımlaşarak kesiyoz tepinip duruyo zorluyolar baya bizleri :bbo:kızlarr ben yıne bı halt ısledımm
aralın tırnagını keserken aslında o kut burunlu makası kullanıyordum her zaman ama bu kez hanı bızımde kullandıgımız bıcımde olan normal tırnak makası seklındekıler varya makasın setınden onu cıkardım kucuk oluyor hanı onlar onunla keseyım dedım bas parmagını kestım tırnak bıcımınde
kanadı o an cıglık attı bebegim hemen aldım elımle tuttum kanın aktıgı bölgeyı
sora emzırdım oglum cok guclu emzırmeden once ztn hemen bı cıglık atıp susmustu ben yınede emzırdım o elını mememe tuttu hep memem kan olduhala kan gelıodu gıttık suya tuttum o zaman sızladı sanırım bıraz bagırdı bana cunku yenıden
sonra yara bandı taktım yara bandına tuhaf tuhaf bakıp uzerındekı oyuncak resımlerıne gulup oynamaya calıstı yavrum . asagı ındık annemlere daha sonra yarayı actım tekrar kanamaya basladı bu kez battıcon surup tekrar bantladım annem uyutmaya calısıyor bende dışcıye gıdıcem.
dakıkalarca agladım hala aglıyorum cok salak bı kadın oldum cıktım ben ya son gunlerde ıyı deılıım sanırım
kendıme cok kzııyorum belkı100 kez ozur dıledım oglumdan sankı anlıycakiçim cız edıyor
başta zıplıyolarmış sonra adım atmaya başlıyolarmış galiba
dün koymuşlar o kadar olucaaanı tahmin etmemiştim nasıl dolanıyo etrafta bizde halının üstüne çekiyoruz ama parkenin üstüne kaçtığı oluyo o an nasıl parlıyo gözleri bi seviniyo daha hızlı gidiyo tabi orda bidee biz gel buraya filan diyoruz ya nasıl kaçııcaaanı bilmiyo uzanırken uzanırken kafasını da vuruyo tabi kapıdan geçmeye uğraşırken kapıya vurdu dün akşam kafası oldu kıpkırmızı bizimki hala kaçıcam diye uğraşıyo :d
Ayşegül nasılsıncanım bebiş nasıl...
Bu arada yazmayı unutmuşum dün ikinci incimizde geldiiiii hihoyyythihoyyythihoyyytartık ısırınca sivri sivri batıyor..Denizcim geçmiş olsun olur öyle sakarlıklar kendini kötü hissetme ,ben uyurken hatta derin uykudayken kesiyorum çok rahat oluyor hiç zorlamıyor..Bende diş buğdayı yapıyım diyorum bi yandan da gözümde büyüyor bebekle zor oluyor misafir ağırlamak belki akrabaları çağırıp kendi aramızda yaparım bi şeyler.. Bu arada banyo olayını sormuştum kimse yazmamış kaç günde bir yıkıyorsunuz???? bir de kavanoz mamalarından yediriyorum genelde ben yapınca sevmiyor bizimki onlar gerçekten organikmidir,zararı yoktur dimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?