2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben tam bir gerizekalıyım
dün akşamdan beri kendime etmediğim hakaret kalmadı
akşam zeynebe muhallebi yaptım cam kaseye boşalttım ağlıyordu ve çabuk soğuması için bi kaba soğuk su doldurdum muhallebi kasesinide onun içine koydum tabi sıcaktan soğuk olunca kase çatladı
zeynep ağladığı için aceleyle kaseyi inceledim kırık yoktu sadece çatlamıştı
bende kasını değiştirip zeynebe yedirdim
daha sonra çatlayan tabağı çöpe atarken bir baktımki menarından küçük bir parça kırılmış
başımdan aşağıya kaynar sular döküldü o an
sanırım o küçük cam kırığını ben kızıma yedirdim
eşimin acil serviste dr arkadaşı var onu aradık hemen o korkulcak birşey olmadığını eğer yuttuysa kakasından çıkacağını söyledi ve eğer çocuk çok ağlarsa getirin bir röntgenini çekeriz dedi
sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım korkudan zeynep hiç ağlamadı ve gayet mutlu görünüyor şu an
benim içim hiç rahat değil inşallah kötü birşey olmaz
spacula sen doktorsun canım ya bana biraz bilgi verebilirmisin
benim o muhallebiyi atmam gerekirdi bililorum ama işte ağladığı için tekrardan yapmak zor geldi ben salağımmmmmm

sevce canım benim kendine haksızlık ediyosun olabilir hepimizin başında canım Ada ağlayınca bi görsen elim ayağıma ddolanıyooo
hiç korkma allah korusun bişey olsaydı dururmuydu hiç durmaz yıkardı ortalığı rahat ol lütfen
ama içinin rahat etmesini istiyosan götür yinede dr sen bilirsin
aşıdan nasıl etkilenmedi galiba zeynep benim zeynom çok etkilendiii

günaydın herkese kızlar doğaç desteksiz oturuyo artık şimdi denedim baya baya koca insan gibi oturuyo sizdede varmı böyle bi gelişme

oh oh maşallah topiğimizin küçük erkeğine
Ada da oturuyo ama kısa bi süre sonra hooppp yana düşmüşşşş

canım dşle ilgili söölediklerin hakkında bilgim yok canım
istersen dr sor

zeynep şimdiye kadar vurdurduğum aşıların hiçbirinden etkilenmedi
ateşlenenler için aşıdan önce şurup verildiğini duymuştum ama emin değilim ne kadar doğru

ada dan hiç etkilenmiyodu ama bu aşı mahvetti
hepatit karma pnomokok 3 aşıyı birden olunca kaldıramadı sanırım

öncelikle gecmis olsun,kendini bu kadar suclama hepimiz yapabilirdik ben kac defa kizim agliyo diye elim ayagima dolanip az kalsin sicak yediriyordum..
acik konusmak gerekirse hersey olabilir..en büyük ihtimal yutmussa ek gidada aldigi icin kakasinda cikar,bugün takip et onu insaallah görürsün ve icin rahat eder..ama raslamassan günlerce acaba demektense gidip kontrol ettir bir yerinde takilmis mi diye..dua et bizde edelim gerek kalmasin..Rabbim icini rahatlatsin tekrar gecmis olsun...

ben ilk ates yapan asimizdan önce ates düsürücü fitil verdim,sonra doktorumuzda verdinizmi diye sordu..atesi o gün icinde tekrar ederse 2 kere verilebiliyor..yanliz dikkat edin.ben yazin türkiyeye gidince esimin memleketine giderken eczaneden fitil aldim kizima lazim olursa diye,sonra bi baktim icinde uyku ilacida var gerek kalmadi ve kullanmadim buraya gelince burdan aldim sadece ates düsürücü icerikliydi..ben burda okudum türkiyedeki her bebek fitilinde var mi bilmem ama bence gerekiz..

kızlar bu leke zeytin suyu renginde mürekkep gibi silince gidiyo salyasından geliyo sanırım salyası önceden su gibi gelirdi şimdi yoğun ve sümükümsü geliyo kıvamı demin komşu ablam baktı yerleri beyazlamış bunun dedi nette baktım dişeti hematomu diye bi belirtiymiş diş çıkma belirtisi sizde bakın netten okuyun ama şimdi geçti sabah oldu sadece huysuzlandı şimdi eline buzluktan çıkmış havuç verdim sustu onu ısırmakla uğraşıyo pazartesi zaten dr.a gitcektim gidince sorarım diyorum çünkü idrar tahlilide çıkcak ona göre bişey der dr. diye düşünüyorum

ha bide 2gündür kakası ishal geliyo cıvık kıvamda dün 2kere yaptı iştahıda gitti oysaki iyiydi ama ateş yok

herkese günaydın
deniz geçmiş olsun bizim tırnak ve gazdan sorumlu aile bakanımız eşim bi kere oda kesti parmağını ağlamadı ama kanadı bayaaa
sevce sanada geçmiş olsun kızların dediği gibi bişey olsaydı dururmuydu zeynep için rahat değilse götür yinede dr a
ayşegül zeynep de desteksiz oturuyo ama uzun süre değil devriliyo maşallah doğaça yaa kızlar ben hiç bastırmadım ayakalrının üstüne 1 2 aydır az az başladık otutturmakda öyle zamanı gelince yapıyolar nasılsa sağılklı olsunlar yeter:)
bu arada aşımız wardı sabah 2 bacaktan biri pnömokok bide ağızdan toplam 3 tane yaptı 4 değilmi dedim yok dedi hemşire gitmeden önce fitil wermiştim uyudu yolda şimdi uyuyo az önce hemşire aradı hepatiti unutmuş koldan öğleden sonra getirin tekrar diyo öfffffff ne zaman uyancak bakalım bide sordum yanii bidaha ağlatcaklar fitilinde etkisi geçcek inş ateş yapmaz bekliyorum şimdi uyansın götürcez

bende ilk defa duydum ayşegül dediğin şeyi bizde olmadı kakamız günde 3 kere filan artık bizim ama hep katı :)
dişi 7. ayı bulur dedi drumuz beklemedeyiz
sizinki geliyo galiba

ben doğaçı tek başıma yıkıyorum doğaç küvetinde oturuyo elleriyle kenarından tutunuyo kaymamak için başını yıkarken bi panik yapıyo sadece tamam tamam bitti bitti diyorum duruyo şu anda o huysuz çocuk gitti baby tvdeki favori çizgi filmi yumurtalara zıplıyo yürütecinden bide türksel selocanlarını görünce zıp zıp izliyo sizinde varmı favori filmleri falan ? ben şimdi güne gidiyorum hanımlar hiç sevmem aslında zorla soktular güne beni inşallah orda huysuzlanmaz gerçi huysuzlanırsa eve ineriz aynı bina sonuçta en küçükleri benim hatunların paylaşım olmuyo benim için fazla sadece tecrübeleri iyi oluyo asker eşi olmaya alışamadım bi türlü zor oluyo çocukla çaylar maylar of offff

bazi bebeklerde hematom olabilir,benim kizimda olmadi,ishalde olabiliyor ama ishalde dikkat etmek lazim.bagli oldugu bir hastalik belirtisi varmi diye..bende oturtuyorum yikarken kenarlardan tutuyo..benim kizimin youtube da 2 tane klibi var onlara bayiliyo..

kız bunlar kardesmı dıye dusunmeye basladım Aralda o yumurtalı cızgı fılme bayılıyor favorısı o ve turkcel reklamınada hemen bakıo guluyor bırde hanı son cıkan orkıd reklamı varya tilt oynat gıbı ortada bı top dönuyor fln ona baylıyor hahahahha

gunde sımdı neler yersın sen nelerr ayyy canım cektı vallaaaaa cokacimcoook

sevcee gecmıs olsun canımmm once okuyunca cok korktum ama sonuna dogru zeynep ın neşelı oldugunu yazmışsın sevındım ıçım rahatladı . bence buyuk ıhtımal yoktur bışey valla elımız ayagımıza dolanıyor cok haklkısın lutfen kendını suclama daha başımıza neler gelıcek bu yaramaz sabırsızlar yuzunden Allahım beterınden sakınsın hepsını ... ( aminnn)
ben en cok duşmesınden korkuyorum rabbım korudu bışey olmadı boyle boyle buyuyecekler arkadaşım
canım lutfen uzme kendını cok gecmış olsun tekrar.

sebze yemeklerıne ne katıyorsunuz kendı tarıflerını yazarmı herkes acabaa ? bende tek tek denıcem onları

ohh ayşegül canım ben gezz bakalım iyi sohbetler canım
ben kafamı sarmazlarsa hayatta oturamam yaff iyi oturmalar senin içinde bi değişiklik olur canım

denizciim ben sebze çorbası yapıyorum canım
ayrıca kendimize pişirdiğim pırasa ıspanak vs. gibi bakliyatlar hariç veriyorum canım tabi az salçalı ve tuzsuz yapıyorum canım eşimde zaten fazla salça sevmediği için kolaylık oluyo bana tuzunu sonradan ilave ediyoruz sabır canım ama sakın vazgeçme Arala bişeyler yedirmekten ne yerse o kardır

o kadar şey yazmışım aşımızla ilgili filan hiiiiç kimse bişey dememiş hıh:dilcikar: küstümlülülülülülü

tanyeri küsme arkadaşım bizde dün olduk aşı 2 tane bacaklarından vurdular biri hepatit digeri pnomokok önce vurdurdugum aşıların hiç biri etkilememişti kızımı ama bu aşılar hem ateş hemde huzsuzluk yaptı sürekli aglıyor herşeye
haftayada karma aşımız var...
agzından bi şey yapmadılar onu bilmiyorum o ne aşısıki?
geçmiş olsun bebegine tabi benimkinede tüm aşı olanlarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…