günaydın herkese kızlar doğaç desteksiz oturuyo artık şimdi denedim baya baya koca insan gibi oturuyo sizdede varmı böyle bi gelişme
ben tam bir gerizekalıyım
dün akşamdan beri kendime etmediğim hakaret kalmadı
akşam zeynebe muhallebi yaptım cam kaseye boşalttım ağlıyordu ve çabuk soğuması için bi kaba soğuk su doldurdum muhallebi kasesinide onun içine koydum tabi sıcaktan soğuk olunca kase çatladı
zeynep ağladığı için aceleyle kaseyi inceledim kırık yoktu sadece çatlamıştı
bende kasını değiştirip zeynebe yedirdim
daha sonra çatlayan tabağı çöpe atarken bir baktımki menarından küçük bir parça kırılmış
başımdan aşağıya kaynar sular döküldü o an
sanırım o küçük cam kırığını ben kızıma yedirdim
eşimin acil serviste dr arkadaşı var onu aradık hemen o korkulcak birşey olmadığını eğer yuttuysa kakasından çıkacağını söyledi ve eğer çocuk çok ağlarsa getirin bir röntgenini çekeriz dedi
sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım korkudan zeynep hiç ağlamadı ve gayet mutlu görünüyor şu an
benim içim hiç rahat değil inşallah kötü birşey olmaz
spacula sen doktorsun canım ya bana biraz bilgi verebilirmisin
benim o muhallebiyi atmam gerekirdi bililorum ama işte ağladığı için tekrardan yapmak zor geldi ben salağımmmmmm
ben doğaçı tek başıma yıkıyorum doğaç küvetinde oturuyo elleriyle kenarından tutunuyo kaymamak için başını yıkarken bi panik yapıyo sadece tamam tamam bitti bitti diyorum duruyo şu anda o huysuz çocuk gitti baby tvdeki favori çizgi filmi yumurtalara zıplıyo yürütecinden bide türksel selocanlarını görünce zıp zıp izliyo sizinde varmı favori filmleri falan ? ben şimdi güne gidiyorum hanımlar hiç sevmem aslında zorla soktular güne beni inşallah orda huysuzlanmaz gerçi huysuzlanırsa eve ineriz aynı bina sonuçta en küçükleri benim hatunların paylaşım olmuyo benim için fazla sadece tecrübeleri iyi oluyo asker eşi olmaya alışamadım bi türlü zor oluyo çocukla çaylar maylar of offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?