2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bide bu arada günde bişey yapmıyo kimse dışardan söyleniyo eskidenmiş herhalde evde kendin yapardın pasta börek kimse istemiyo bugün tavuk döner öylediler mesela ev sahibi sadece salata ve tatlı yapıyo bide çay o kadarzaten milletin bir değil 30 günü var biri uğradı diğer gününe koştu tuhaf doğrusu bi yandanda burda kurslar var hatunlar takı ve ahşap boyamaya gidiyolar hergün dolular eşlerle eve bir giriyolar nasıl alışcam ben bu duruma bilmiyorum bende hiç annemdede yaşamadım çalışan bi annem vardı bide tek çocuğum tuhaf geliyo biz evlendik eşimin şırnağa tayini çıktı 2yıl ayrı kaldık tabi ben annemlerde yaşamaya devam ettim şimdi balıkesire tayin çıktı yeni ev kurduk yeni evli sayılırız biz bide bonus doğaçımız oldu tabi ne çok uzattım yav neyse zor geliyo kızlar çat kapı hayat anlıcanızsenağlama

tanyerı bızde ası olmustuk canım pnomokok ve hepatıt carsamba gunu olduk bızde hıc bısey yapmadı sadece huysuz aral belkı asıdandır belkıde dışlerınden amaa bugunlerde elını fln hıc ama hıc agzından cıkartmıyor bu kadar sokmazdı onceden...

aysegul ne zor olmustur yaa evlendıkten sonra 2 yıl ayrı kalmak
sorması ayıptır sen neden gıtmedın sırnaga ? ay ben eşım ışten gelsın dıye akşamı zor edıyorum bende bursaya ıstanbuldan geldım hala alışamadım belkıde alıştım pek sesım cıkmıyor sadeece cok gezentı havai biriydim nasıl boyle huzurlu sakin bi hayata ayak uyduruyorum kendıme şaşıyorum ..
burda dogru durust hıc arkadaşım yok olsada goruşemıyorum bebek olunca herşeyımız değişti biz balayına bıle gıdemedık . aral hemen dogdu o yuzden bızde yenı evlı gıbıyız
aslında bı bakıma cok guzel bışey ..
ben burda tek başıma bı yerelere gıdıp kaybola kaybola yolumu bulmayı ogrendım

ama ıstanbulumu cok ozluyorum ve hala ıstanbul benım aşkım
tum aılemde orda

bende uzattım sanırsamm :))

o kadar şey yazmışım aşımızla ilgili filan hiiiiç kimse bişey dememiş hıh:dilcikar: küstümlülülülülülü

kusura bakma canım yaa
bizde dün olduk ve kızım çok etkilendi
ne yaptınız gidip o unutulan aşıyıda yaptırdınızmı
ne ihmallik ne cahihillik bu insanların yaptıkları resmen sorumsuzluk

yazık yavruma
canım geçmiş olsun

denizcim çok zor bi 2yıl geçiirdik evlisin ama eşi çok uzak ve dağlarda silah altında tehlike içinde her gün haberleri izlemekle geçiyodu bide ailenin yanındasın gelinlikle çıktım tekrar baba ocağına döndüm bende çok havai bi kısdım kıs antalyada yaşadım uzun bi dönem discolar falan babamda turizmci enteldim burnu hızmalı pantalonu poposundan düşen falan hamile kaldım eşimin izin döneminde zor bi hamilelik geçirdim şimdi doğaç çok zor büyüyo kendimi unutup ona odaklandım bi çarşıya çıksam kendime bişey alıyım diye hep ona alıp geliyom hep o öncelikli gecem gündüzüm uykusuzluktan karıştı bibirine anaçlık oturdu iyice duygusallaştım bana sen taş kalplisi derlerdi şimdi görsün diyenler işte böyle nerden nereye olduk bu arada biz balayına gittik bodrumda 5yıldızlı bi otelde 1hafta tatil yaptık tatil denirse dönüşte eşimin gitceğini bilmek yüzünden bişey anlamadık tabi

aysegul senınle cok benzıyormusuz aynen bende oyley--dim :)))
banada taş kalplı derlerdı ozellıkle eşimi peşimden cok koşturmuştum laf aramızda o bana hamılelık donemın gecsın yıne aynı deniz olucaksın bılıuyorum yıne benı mahfedıceksın gaddar olucaksın yıne dıye takılırdı bende o duygusallgıımın gecıcı oldugunu sanardım oysakı ıyıce yerlestı cocuklarla ılgılı ktu bırseye asla dayanamıyorum vede yaşlılara. ztn oyleydım ama bazen gaddar olabılıyordum şımdı eser yokk :) annelık ne tuhaf şey ogluma bugun sbze yemegı yaptım ıcıne et almıstım sinirisiz yagsız onuda katmıştım bırde tat versınd ıye havuç elma fln yedı ama az yedı sonra meyve mpureını verdım ayyy dunyalar ebnım oldu sankı ben doydum kız annelık ıste

ANNELERIMIZ BOŞA DEMIYORLARMIŞ YAVRUM ANNE OLUNCA ANLARSIN DIYE.. COK DOGRU BI SÖZMUŞ BU ...
İŞTA AŞAĞIDAN ARANIYORUM ARAL ALT KATTAYDI HADI KIZLAR GELIRIM BEN YINEEE

AYSEGUL IYI DAYANMIŞSIN CANIM 2 YIL... ALLAH AYIRMASIN BIR DAHAAA

kizlar masaallahiniz var,yazdiklarinizi okumaya yetisemiyorum..arada okuyamadiklarim kesin oluyor..burasi bir ara cok sessizdi böyle iyi oldu ader sen mi ses getirdin yoksa buraya:)))

Kesinlikle scapulaya katılıyorum bu ne hız? Biz Aşı sonrasında rahattık ateş falan olmadı ama bugün yine huysuzlanmaya başladı eli ağzında ağlıyor dişler sırayla geliyor heralde,Ayşegül bence Doğaç da dişliler kervanına katılcak yakındır.Bizimki de henüz desteksiz oturamıyor bir süre durduktan sonra oyuncak almaya eğiliyor hoppp bi o tarafa bi bu tarafa devriliyor hacıyatmaz gibi çok komik oluyorlar,ben de bizimki geç oturcak sanıyordum doktor kilolu olduğu için dengede duramaz falan demişti ama hepsi aynı sanırım.Sizler ne güzel yemek falan vermeye başlamışsınız ben henüz yemek denemedim ek gıda verince sanki sütüm azalıyor gibi geliyor eskiden göğüslerim taş gibi olurdu ped yetiştiremezdim şimdi daha normal..bir de doğumdan sonra tatlı manyaklığı başladı bende tatlı yemeden duramaz oldum yemediğim zamanlarda sütüm sanki azalmış gibi geldi hep ,bugünlerde kilo olayına dikkat etmek zamanı geliyor artık diyerekten tatlıyı kestim durum yine aynı sanki,sizde de var mı benim gibi tatlıcı?

Denizcim bende de aptal bir duygusallık hali halaaa var oğluma bakıp ağlayasım geliyor yada babası gelince oğlum çıldırıyor onları öyle mutlu oynarken görünce gözlerim doluyor ne bileyim saçmasapan şeylere içleniyorum belki stresten bilemiyorum sonuçta eminim genelimiz hamillik öncesi dönemini de zaman zaman çok arıyordur o başıboş dışarıya çıkmalar saatler gezmek,kendin için bişeyler yapmak,arkadaşlarla takılmak vs... şu anda bunlar çok zor yada dakikalarla sınırlı bu mecburi eve kapanış beni delirtiyor. sabahtan akşama kadar babamız gelsin diye saatleri kolluyorum biraz kendimle kalıyım kafa dinleyim diye ya da biri gelcek olsa nasıl seviniyorum değişik birilerini görebilecem diye evde tek başına oturmaktan fenalık geldi eşim eve gelince saatlerce otursun konuşalım istiyorum o da bazen yorgun oluyor erken yatıyor sinirlerim tavan yapıyor.. kısacası bu günlerde kendimi yetersiz hissediyorum kızlar eve yetişemiyorum,oğluma yetişemiyorum ,kocama yetişemiyorum en kötüsü de kendime ...kendimden uzaklaştım resmennnn offff sıktım galiba çok uzattım ama paylaşayım istedim sizde de benzer durumlar yaşanıyordur sanırım..

bendede var handerya sıkıldım artık kilolardan kurtulmak doğaçın yürümesini istiyorum artıkki ben güzel güzel giyineyim oğlumun elinden yürüyüp gezelim istiyorum gerçekten saçlarımı salmayı özledim bugün biraz değişik oluyum dedim saçlarımı üstten bağladım doğaç yolmayı yine başardı pasaklı hissediyorum kendimi artık ev öylesine ben öylesine perişanız doğaç usluca yalnız kalabilse herşey daha kolay ama ne mümkün psikolojim allak bullak bide kimsem yok bu memlekette eşimden başka o da hafta sonu bile çalışıyo paniksiz uyumayı özledim daha neler neler ...

ayni dertten muzdaribim birde benim bu memlekette söyle kizimi bir saat birakabilecegim kimsem yok,ev isi filan derken kendimi unuttum,bende deli dolu bir kizdim annem bu kiz orda nasil tek basina bebek büyütecek diye merak ediyordu,ben öyle aklima esince alip basimi gezen bir tiptim,üstelik bende ikizler burcuyum hemen bikarim herseyden ama anne olmak baskaymis yazin annem hayret etti bana, sabrima ..bu aralar kendime biraz zaman ayirayim dedim ama nafile disimiz vs derken yine düzenimiz bozuldu..
bende tatli manyagi oldum yememek icin almadim yapmadim en son evde bisey bulamayinca kizimin biskuvilerine takildim..emzirmek beni bu hale getirdi,hamileyken bile bu kadar kilo almamistim..eski düzene nasil dönecem yaza kadar dönmem lazim..
annemin 7 ay olunca sebesiz sütü kesilirmis benimde azaldi sanki korkuyorum insallah bende öyle olmaz..

Benim saçlar neredeyse belimdeydi ve sürekli topluyordum mecburen ve kendimden çok sıkılmıştım ilk iş geçenlerde kestirdim ve rapunzellikten kurtuldum :) bu kilo olayını napcaz bilmiyorum evde kısıtlı ortamda hareket zor,yürüyüş bu soğukta zor,can sıkıntısından boğazını tutmak zor son nokta koşu bandı önerdim eşime ya da bizim sitede spor klübü var oraya gitmeyi önerdim fiyat biraz fazla geldi koşu bandı olayı da alsak iki gün sonra sıkılırsın,yer kaplıyor dersin vs.. diyor ama hala düşünüyorum ben ciddi ciddi yoksa bu kilolar iyice yerleşcek bari yaza istediğim kendim gibi gireyim diyorum gerçi oğlumun peşinde koşturmaktan verirmişim öyle diyorlar ya bakalım görcez..

Bu arada bırakacak kimse olmayınca gerçekten işin zor scapulacım,benim kayınvalidem çok yakında oturuyor artık asrın da büyüdü bensiz 2-3 saat idare edilir kıvamda ben arada bırakırım diyorum ama ev uzak merkeze git gel zaten 3 saat sürüyor:) bu hafta sonu eşimle sinemaya gitmek istiyorum oğlanı bırakıp bakalım umarım uslu durur

denizcim bende sebze corbaalrına basladım hergün yenı bır sebze eklencekmıs ilk patates kabak ve pirinclı yaptım 1 ufak paattesı dogradım kabagıda öyle bır avucta pirinc attım birazda su koyup pişirdim sonra altını kapayıp 1 cay kasıgı zeytınyagı attım blendardan gecırıp yedırdım cok sulu yapmadım ama püre gibi oldu ertesı gün bu karısıma havuc ekledım bugünde ıspanak ekledım emir sevdi tabi yeni basladıgımızdan cok yemiyor azcık tabagına koyuyorm hepsinide bitirmiyor ama nedkar yese kardır birde soya unu aldık migrostan onu tabagına corba koymadan önce ayrı bır yerde 1 cay kasıgı soya ununu azcık sıcak suda erıtıyorum tabagına önce unu sonra corbasını koyup verıyorum soya unu cok faydalıymıs zeka gelişimine her yemegıne eklencekmiş

iyi geceler adercim ben geldim kimse yok sende gittin galiba
eweeeeeeeeeeeeeet zorla ilgilendiririm kendimle ona göre
öğleden sonra hepatitide yaptırdık ama maşallahı wardı kızımın hiiiiç bişeyi yok yürütece koyduk dolandı durdu ateşi de yok biraz şurup içirdim yatırdım inş gecede kolay geçer
ilaç i.iremiyorum ben kızlar yaaa polivit weriyodum tadı iğrenç dedim başka yazdı dr supravit o da kötü genzine kaçıyo ferrum weriyodum onda problem yoktu ferrozinc daha iyi dedi dr bi ablamız 8 aylık oğluna weriyomuş onu yazdırdım ıyyyyy o kadar iğrenç ki kurum gibi hayatta içmiyo zor zahmet weriyorum bidaha hiç bişey yemiyo sanırım ferruma dönücem
işte böyle bende ilaç konusunda dertliyim
yaaa bende evde olamyı özledim ayşegül wallagün olsun giderim yaa ama asker eşleriylei hiç güzel olmuyo astüüst ordada olmuyo mu :)
bu arada benimde acil kilo wermem gerekiyo aldı başını gidiyo hamileyken almadım senağlama

kızlar ben yine geldim
uyumuyoo yaaa
aslında uykusu var ama direniyoo
bişeyde yemedi emmiyoda offfff deliricemm artıkk
çok huzursuzzz
galiba biz sabahlıycazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…