iyi geceler adercim ben geldim kimse yok sende gittin galiba
eweeeeeeeeeeeeeet zorla ilgilendiririm kendimle ona göre
öğleden sonra hepatitide yaptırdık ama maşallahı wardı kızımın hiiiiç bişeyi yok yürütece koyduk dolandı durdu ateşi de yok biraz şurup içirdim yatırdım inş gecede kolay geçer
ilaç i.iremiyorum ben kızlar yaaa polivit weriyodum tadı iğrenç dedim başka yazdı dr supravit o da kötü genzine kaçıyo ferrum weriyodum onda problem yoktu ferrozinc daha iyi dedi dr bi ablamız 8 aylık oğluna weriyomuş onu yazdırdım ıyyyyy o kadar iğrenç ki kurum gibi hayatta içmiyo zor zahmet weriyorum bidaha hiç bişey yemiyo sanırım ferruma dönücem
işte böyle bende ilaç konusunda dertliyim
yaaa bende evde olamyı özledim ayşegül wallagün olsun giderim yaa ama asker eşleriylei hiç güzel olmuyo astüüst ordada olmuyo mu :)
bu arada benimde acil kilo wermem gerekiyo aldı başını gidiyo hamileyken almadım senağlama
denizcim bende sebze corbaalrına basladım hergün yenı bır sebze eklencekmıs ilk patates kabak ve pirinclı yaptım 1 ufak paattesı dogradım kabagıda öyle bır avucta pirinc attım birazda su koyup pişirdim sonra altını kapayıp 1 cay kasıgı zeytınyagı attım blendardan gecırıp yedırdım cok sulu yapmadım ama püre gibi oldu ertesı gün bu karısıma havuc ekledım bugünde ıspanak ekledım emir sevdi tabi yeni basladıgımızdan cok yemiyor azcık tabagına koyuyorm hepsinide bitirmiyor ama nedkar yese kardır birde soya unu aldık migrostan onu tabagına corba koymadan önce ayrı bır yerde 1 cay kasıgı soya ununu azcık sıcak suda erıtıyorum tabagına önce unu sonra corbasını koyup verıyorum soya unu cok faydalıymıs zeka gelişimine her yemegıne eklencekmiş
kizlar masaallahiniz var,yazdiklarinizi okumaya yetisemiyorum..arada okuyamadiklarim kesin oluyor..burasi bir ara cok sessizdi böyle iyi oldu ader sen mi ses getirdin yoksa buraya:)))
merhaba arkadaşlar bende bu kulübeyeni katıldım ve bende bir haziran annesi olacağım inşallah şu anda 14+1 günlük hamileyim ve bende 29 ekimde öğrendim hamile olduğumu inanılmaz güzel bir andı bebeğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum arkadaşlar hepimizin allah yardımcısı olsun bi avazda kurtarsın.....:Saruboceq:
tünaydin...
ben sevceyi ve zeynebi merak ettim..insaallah iyilerdir..
bizde ikinci incimize kavustuk uzaktan belli oluyor artik minicik ama cok yakisti kuzuma..darisi bekleyenlerin basina..
tünaydin...
ben sevceyi ve zeynebi merak ettim..insaallah iyilerdir..
bizde ikinci incimize kavustuk uzaktan belli oluyor artik minicik ama cok yakisti kuzuma..darisi bekleyenlerin basina..
iyi oldugunuza sevindim,bende kizimin disi icin arkadaslarimi davet ettigimde onlar hazirladiklarimi yedi icti bende kizimla ilgilendim hic muhabbet edemedik gibi bisey oldu,bana okadar alismiski kalabaliktan sonra bugün yanliz kalamadik der gibi iyice sariliyor bana..merhaba biz iyiyiz çok şükür scapulacım
şu ana kadar bir sorun çıkmadı zeynep kakasını yaptı ben kakasına baktım ama bişey göremedim
dr mide asitinin eritebileceğini söyledi tabi eğer yuttuysa
2 gündür girememe sebebimde yoğunluktan şekerler
bigün eşimin amcasının eşi beni oturmaya çağırdı oraya gittim
ama tabi zeyneple evden çıkmak tam bir komedi zar zor hazırlanıp çıktım gittiğim yerdede hiç sakin durmadı ortalığı kasıp kavurup geldik
dünde eşimin halası ve kızı geldi bana oturmaya
tabi zeynep hanım yine iki çift laf ettirmedi en sonunda onlarda zeynep artık bize gidin sıkıldım demek istiyor diye düşünüp gittiler
böyle işte kızlar bebişler büyüyene kadar her konuda olduğu gibi gezmeklerdende fedakarlık yapıcaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?