2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun
maşallah kuzuna etkilenmemiş
inş. rahat bi gece geçirirsiniz
canım ilaç içirmek konusunda bende muzdaripim
veee önemli sorunlardan biri kilolar,
ben felaket aldım ve veremiyorum ne olur sonum bilmiyorum bööle gidersem zaten bilmek te istemem

selam canım hoişgeldın sende yoktun nıce zamandır ee tabı buralar sessızleşınce kaçtınız deıl mı ?

bızımkıde aynen cok az yıyor tabagın dıbıne koyuyorum sadece . dun akşam et havuç ırmık haşlamıştım ıçıne bı çay kaşıgı zeytınyagı ve elma attım sonradan yedı
cok mutlu oldum
ama ben ertesı gune bırakmıyorm yemeklerı o yuzden cogu zıyan oluyor Allahım gunah yazmasın . ,
ruyamda oglumun yemegını yıyordum ıykkkkkkkkkkkkkkkkk-tatlicadiarzu- bılıncaltımda kalmış demek kı

BU ARADA HERKESE GUNAYDINNNNNNN

HANDERYA SCAPULA VE AYŞEGUL SANIRIM ICINIZDE EN ŞANSLI BNM BEN ARALI HEP BABAANNESINE BIRAKIYORUM DEDESINI VE ONU TERIN ICINDE BIRAKIYOR O ARADA BENDE ŞUAN OLDUGU GIBI NEFES ALABILYIORIM KOCİŞLE SINEMAYA FLN GIDIYORUZ BURDA BNMDE KIMSEM YOK PEK BAHSETMIŞTIM O YUZDEN IYI OLUYOR ARADA CIKIP GEZMEK kaydirigubbakcemile2
KILO KONUSUNDA ÖLCULERIMI SOYLIYIM MI VALLA O KONUDA DA COK ŞANSLIYIM KIZLAR AMA INANIN BEN ALMAK ISTIYORUM
51 KILOYUM BELIM İPİNCE GOGUSLERIM IYI DURUMDA POPO İSE BEKARKENKI HALINDAN BIRAZ FAZLA . YAPISAL OLARAK KILO ALAMIYORUM BEN KI DOGUMA GIRERKEN 23 KILO ALMIŞTIM .. NASIL VERDIM BILMIYORUM
AMA EN AZINDAN 4 KILO ALMAK ISTIYORUM BEN CIDDEN . ZAYIF SEVMIYORUM KENDIMI .HEMEN YUZUM FLN CÖKUYOR

NEYSE IŞTEE BOYLEEE BUGUN ETSIZ YAPICAM OGLUMUN YEMEGINI HAVUÇ KABAK ALMAM LAZIM YA BUNLARIN KUCUGUNDEN YOKMUUDUR YAAA HEP YARILARI GIDIYOR VALLAA

BENDE BUGUN SITEDEN BI TEYZENIN KIZININ KIZI OLDU MEVLUTU VAR ONA GIDICEM HEYOOOOOOO hihoyyyt

BU KEZ HIC HIZMET ETMICEM VALLA SIKILDIM HEP GITTIGIM YERLERDE GUNLERDE FLN KUCUGUM DIYE HIZMET ETMEKTEN

günaydın güsell annişler
herkese güsel bi hafta sonu diliyorum
denizciim ne şanslısın kısss
bugün büyük kızımın okul toplantısı var Ada yı nere bırakacam diye düşünüyom
babam geliim dedi kıyamadım kıss
adam herşeyimizde hooppp yanımızda bunu kendim halletmek istedim ama çaresizim şimdi
kocişle gezme konusuna gelince hafta sonları ailecek çıkıyoruz
sinemaya gitmeyi bizde çok severiz ama malum nedenlerden dolayı çıkamıyoz
ama kocişim saolsun filmleri alıp eve getiriyo
çocuklar uyuyooo ben ortalığı toplayana kadar o da mısırlarımızı yapıyoo
oohhh sonra keyifle sarmaşdolaş izliyoz şekerim
kiloya gelince ben sana verebilirim canım
yeterince var bende malesef

kizlar masaallahiniz var,yazdiklarinizi okumaya yetisemiyorum..arada okuyamadiklarim kesin oluyor..burasi bir ara cok sessizdi böyle iyi oldu ader sen mi ses getirdin yoksa buraya:)))

canım benim saol :1hug::hepiimizin neşesi bir araya gelince sesimizi duymayan kalmıycak:teytey:
ben sabah kalkınca açıyom pc yi yatana kadar açık yani git gel bakıyom şekerim ,
valla KK olmasa kafayı yerim:roflol:
öptm şeker seni ve bebişi

bende bi günaydın demeden başladım kızlar sohbete yav herkese günaydınlarrrrrrrrrrrr herkese bol neşeli enerji dolu bi gün diliyorum buna hepimizin ihtiyacı var görüntü onu gösteriyo herşey düzelcek olcak yapıcağız biz bugüne bugün tatlı bebişler dünyaya getiren güçlü anneleriz değilmi hiç bişey bizi yıldıramaz yaşasın anneler ve bebekleri :lepi:

hu huuuuuuuuuuu kızlarr mevlut e gıdıyorum bı bakam didimmm :)
bensız bol sohbetler dılıyorum sızleree.. bebişleri cokk opuyorum ama yanaktan deıl popişlerınden :)))
gelınce dedıkoduları yazarım

bu arada salı gunu dışçıde randevum var tek gıdıcem sanırım.. korkuyorummmmm :S
dogumdan bıle korkmamıştım bu kadar :S

kıslarrr nerdesiniz yafff
bebişler durmuyoo sanırım
bizimkide durmuyo ama ben her halukarda burdayım
fırsat buldukça gelin ayyy
denizciim iyi gezmeler şekeim
ayşegül canım Ada nın ateşi düştü çok şükür ama emmiyooo yaaa
küçük erkek doğaç beyimiz nasıl oldu

kızlar toplantıya gittim ablamız kardeşine çok güsel bakmış maşAllah
eve gelince Ada beni gördü yavrum yüzümü yalamaya başladı kuzum yaa yarım saatte yokluğumu farketmiş ama hiç ağlamamış
rabbim kimseyi evladından ayırmasın
şekerler öptm
Ada uyandı

aaaa konumuz aşağı ınmışişşşş hüaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar bız geldık aral ortalıgı daram duman ettı bısey yıyemedım bana da çıkın yaptılar evde yedım heheheh sıtede deışıklıkler olmuşş

merhaba arkadaşlar bende bu kulübeyeni katıldım ve bende bir haziran annesi olacağım inşallah şu anda 14+1 günlük hamileyim ve bende 29 ekimde öğrendim hamile olduğumu inanılmaz güzel bir andı bebeğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum arkadaşlar hepimizin allah yardımcısı olsun bi avazda kurtarsın.....:Saruboceq:

günaydın kızlaaaarrrrrrr ya hani mavimsi leke vardı ya doğaçın dudağındaki sebebini anladım ader bana demişti bi tanıdığı demiş ceviz boyarmış diye inanmamıştım bi gün verdim bi gün vermedim verince oldu vermeyince olmadı bide severek yemiyo ceviz olunca kahvaltısını sizdede oluyomu denedinizmi sizde deneyin bi bakalım sonuç ne çıkcak

hayırlı olsun canım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin allah

günaydın güzel anneler
hepimize güzel bi pazar günü geçirmeyi diliyorum
ayşegül canım sana da günaydın
sevindim doğaçın bi rahatsızlığının olmadığına cevizden olan lekeyde canını sıkma demiştim ama ben dimi görüşürüz kıslarrrr

tünaydin...
ben sevceyi ve zeynebi merak ettim..insaallah iyilerdir..
bizde ikinci incimize kavustuk uzaktan belli oluyor artik minicik ama cok yakisti kuzuma..darisi bekleyenlerin basina..

tünaydin...
bizde ikinci incimize kavustuk uzaktan belli oluyor artik minicik ama cok yakisti kuzuma..darisi bekleyenlerin basina..

hayırlı olsun canım incileriniz biz beklemedeyiz hala huysuzluklar devam ediyo ama tık yok aman başka rahatsızlıklar olmasında başka bişey istemem doğrusu fisfisfis

tünaydin...

merhaba biz iyiyiz çok şükür scapulacım
şu ana kadar bir sorun çıkmadı zeynep kakasını yaptı ben kakasına baktım ama bişey göremedim
dr mide asitinin eritebileceğini söyledi tabi eğer yuttuysa
2 gündür girememe sebebimde yoğunluktan şekerler
bigün eşimin amcasının eşi beni oturmaya çağırdı oraya gittim
ama tabi zeyneple evden çıkmak tam bir komedi zar zor hazırlanıp çıktım gittiğim yerdede hiç sakin durmadı ortalığı kasıp kavurup geldik
dünde eşimin halası ve kızı geldi bana oturmaya
tabi zeynep hanım yine iki çift laf ettirmedi en sonunda onlarda zeynep artık bize gidin sıkıldım demek istiyor diye düşünüp gittiler
böyle işte kızlar bebişler büyüyene kadar her konuda olduğu gibi gezmeklerdende fedakarlık yapıcaz sanırım

ayyy yasemincıımmm cok mutlu oldum daırıs basımızaaaa optum herkesıı acelem var sora gelıp yazıcam

yeni inciniz de hayırlı olsun yasemin bizdede yok daha bişey ama huysuzluk war aşegül aynı şekilde dur durak bilmiyo
aşılarımızıda çok iyi atlattık şükür öğleden sonra ikincisinide yaptılar ama akşam yürütecinde yine fıttır fıttrı gezdi evde maşallah kuzuma
gece uyutmadatırıyorum ı ama beni salladım durmadan kucaama alıyorum emmiyo uyuyo ybağırıyo memede uyucakmış hanım sersem gibiyim bugün aşıyı yaparken öğrendi öyle bağırmayısa yeni ağlama şeklimiz o oldu iştahıda azaldı gelcekmi acaba incimiz bakaım hayırlısı

iyi oldugunuza sevindim,bende kizimin disi icin arkadaslarimi davet ettigimde onlar hazirladiklarimi yedi icti bende kizimla ilgilendim hic muhabbet edemedik gibi bisey oldu,bana okadar alismiski kalabaliktan sonra bugün yanliz kalamadik der gibi iyice sariliyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…