2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn güzel anneler

adercim çok sevindim sonuçların iyi olmasına....

ben de çok mutluyum okula başlamayacağım ev işini erteledik ve ben de tayin istemekten vazgeçtim. haziran sonuna kadar iznim ve yaşasın bebişimi kendim büyüteceğim. eşimle düşündük ev tayin daha sonradaolur ama bebşimizin bugünleri bir daha geri gelmiyor dedik ve vazgeçtik.çokkkk ama çokk mutluyum kızlar.

sevcecim ayşegülcüm maşallah bebişlere çok tatlılar .

bizimde dün ilk dişimiz çıktı biz de incilendik.

offf ne çok anlattım napiiim çok sevindim kızlar..:teytey:

handerya takvim çok güzel olmuş emeğine sağlık. ben de photoshopla yapmaya çalıştım ama seninkinin yanında devede kulak oldu.

çokk ama çokk güzel.ellerine sağlık.

günaydın kızlar
adercim sonuçlarınıza sevindim hayırlı olsun
sevce ayşegül maşallah bebişler kocaman olmuş bende ekliyim ama işte yenisi yokmuş 1 ay önceki halimiz kızlar kuzeniyle birlikte

günaydııııınnnn tanyericim maşallah çoook tatlı kızın ya ben kızları görünce 2.yi kız istiyorum ya bi oğlum bi kızım olsun diyorum inş. olur oğlum olmasındanda çok mutluyum ama kızların cicicleri çok şeker oluyo ya... bu arada elinihalcim inciniz hayırlı olsun canım güle güle dişlemeler kuzuna darısı bie inş. adercim sonucu ben demiştim sana allahıma binlerce şükür ada iyi sağlıklı inan çok mutlu oldum bu sonuca handeryyacım teonun iştah gitmez kolay kolay korkma geçici bence diş bi çıksın tamamen eskiye döner dönmesede zaten iy kilosu hem dr. ne demişti sana emmese rejim dememişmiydi tamam işte olması gerekene döner belki

bu arada kızlar yazımın kusuruna bakma otomatiğe bağlıyom yazarken kendimi ondan eksik oluyo

sevce masaallah zeynep ne kadar büyümüs,dogacta hem sevimli hem yakisikli..teonun takvimi hayirli olsun,istah probleminizde normale döner insaallah..
tanyeri ismini ögrenmedigimiz bi sen kaldin galiba merak ettim simdi,zeyneplerin masaalahi var cidden hem güzeller hem gelisimleri iyi..
elifnihal disiniz hayirli olsun,bu disler tamamlaanincaya kadar arada huzursuzluklar yasayacagiz galiba..
veeee encok sevindigim haber Adanin iyi olmasi..Allah evlatlarimiza saglikli basarili hayirli uzun ömür versin...

maşallah bütün bebişler öyle
eeeee zeynep koyduk isimleri gibi güzel oldu fıstıklarımız:) Allah baht güzelliği de wersin inş bütün bebişlere

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar
adercim sonuçlarınıza sevindim hayırlı olsun
sevce ayşegül maşallah bebişler kocaman olmuş bende ekliyim ama işte yenisi yokmuş 1 ay önceki halimiz kızlar kuzeniyle birlikte

tanyeri kızın çok tatlıymış maşallah öpüyorum onu
bu arada ben renkli yazı yazamıyorum ya
neden olmuyor

sevcee kız o ne olmuş oylee yerım ben o tombikimiiii maşallah süphanallahhhh.. tü tü tüüüü
o guluşte cok cılvelı eyvahh yandı bunun babası yandıııııı yakıcak bu kız ortalıgı
doğaç ta cok tatlı yaa gulduklerınde guller acıyor yuzlerınde dıılmı kızlar.. bende eklerım aralı bakalım varmı son hallerı
sevce kac kılo senın zeynep

ay kızlar maaşallah çok tatlılar...ben resim ekleyemiyorum bir türlü olmuyor.yalnız bişey soracam sizin bebekler saçsız mı doğdu,saçlı doğdu da döküldü mü yoksa saçlı doğdu da kestirdiniz mi?hepsinde çok az saç var çünkü benim kızımın saçlarını görseniz toka takıyorum ufak ufak...

bızde takvım yapmaya basladık photoshopta harıkaaa oluyor yaa ocak bıttı

cemrecim şu an zeynebin kilosu 9.200
çok iyi buluyor dotkoru gelişimini
olması gerekende ilerliyormuş
babamızda biraz maçodur cemre yandı benim kızım yandııııı
artık kızının peşinde gezersin diyorum eşime

benim kızım doğduğundada saçı yoktu halada yok
çok ince telli ve sarı olanlarıda
bende saçsız doğmuşum 1 yaşından sonra çıkmış ve öyle bir çıkmışki şu an çok gür
bana çekmiş heralde kızımda

doğaçında saçı çok meşhurdu siyah hem gür hemde dik dikti her gören ne şaç var maşallah diyodu döküldü şimdide sık ama sarı gibi saçları açıldı rengi bide ben kesmiştim uzun siyahken çok dökülüyo ağzına giriyo diye

bizimde saçımız azzzdı bide döküldü şimdi yeni yeni geliyo saçlar rengide açıldı biraz bende öyleymişim sevcenin dediği gibi yaşından sonra sıfıra vurdurmuşlar gürleşmiş ama benimkiler
sevce canım ben msjı yazdıktan sonra seçiyorum yazdıklarımı sonra renk seçiyorum öyle mi yapıyosun sen de
yasemincim adım serpil buarada canım hamileykendemi söylememişim yaww unutmuşum bak
ewet kızlar bizde mayıs annelerindeki gibi bi konu açalım bari tanışalım diye streetpit karamsar daha ismini bilmediğimiz annelerimiz war dimi :CüvCüv:

bu arada ader yani derya nerde çok merak ettim bugün msndede yoktu benimde adımı ve soyadımı söylememe gerek yok dimidelikafadulden

vay vay vay yakışıklıyı da baaak maşallhh saçlar açılmış hakkatende ayşegül bizimkilerde öyle oldu
aaaaaaaa söylesene sen de adını yaa ben bilmiyorum :roflol:

vay vay vay yakışıklıyı da baaak maşallhh saçlar açılmış hakkatende ayşegül bizimkilerde öyle oldu
aaaaaaaa söylesene sen de adını yaa ben bilmiyorum :roflol:

aaa herkese söyledimdi sana söylemedimmiydim :roflol: saça gelince sarardı ama sık bence hala saçı kesmesem kulak ucundaydı (bazı yerleri unutmuşumda kesmeyi ordan biliyom delikafadulden)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…