2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben doğaça facebota sayfa açtım doğaç efe çelik adına ekleyebilirsiniz sizin varsa ilk bebek değilizdir belki ama büyüdüğünde eskiden beri vardı desin mail adreside açtım hemde tam ismine orjinal oldu adreste :)

aaa herkese söyledimdi sana söylemedimmiydim :roflol: saça gelince sarardı ama sık bence hala saçı kesmesem kulak ucundaydı (bazı yerleri unutmuşumda kesmeyi ordan biliyom delikafadulden)

sık ewet maşallah bizmkinin de önünde tek bi tel saçı var gözüne girceknerdeyse diğerleri kısa annem diyo bazen o rahatsız ediyo kirpiklerine değiyo heralde elini alnına götürüyo diyo saçını attırıyo yani bizimki şimdiden bi telle bide çoğalsa Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh görmeyin havamızı

ayyy kızlar bayıldım bebişlerimize MAŞALLAH RABBİM NAZARDAN ESİRGESİN
ayşegül canım misafirlerim geliyoo onun için ihmal ettim canım buraları vee seni ama artık
geldim işte burdayım
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar
rabbim herkesin çocuğuna sağlık versin annelerine ve babalarına bağışlasın,
düne kadar üzüntüden ağlıyodum dünden beride mutluluktan ağlıyoom eşimde sen ağlamak için bahane arıyosun diyoo
inş.aLLaHIM HEP MUTLULUK GÖZYAŞI DÖKMEYİ NASİP ETSİN
görüşmek üzere şekerler mucxx

Slmmmmmm... yine herkes aktifmiş ne güzell bizim yazdan beri görmediğimiz Teo dedemiz geldi onunla haşır neşiriz bu günlerde hasret gideriyoruz ..Bebişler çokkk tatlı hepsine maşallahhhh keşke hepsini yanyana getirebilme şansımız olsa..Kızlar ben oğlumun özellikle bu aylarını doya doya çıkarmaya çalışıyorum çünkü bana göre bir bebeğin en tatlı olduğu dönem bu aylar biryaşından sonra ne böyle kucağımızda oturcaklar ne de böyle öpmemize mıncıklamamıza izin vercekler o yüzden bu günlerin değerini iyi bilin,biz öyle yapıyoruz.Elifnihal inciniz hayırlı olsun canım darısı diğer meleklere ama şu dişler komple çıksada bi rahata ersek biri çıkıyo diğeri başlıyo bu böyle sürcekmi ya...:uhmeniz ve Elif takviminiz hayırlı olsun bitince sizde paylaşın olurmu eminim çok güzel oluyordur.Biz bugünde çok iştahsızdık ne versemistemiyor tıktıklarımı da tükürüyor bütün gün sadece yarım yoğurt yenir mi yaaa..yürüteci çözdü çözeli hareket olayı da arttı bu ay artık kiloda geriye gitme olur gibime geliyor evet ayşegülcüm doktorun dediğine geliyoruz :1no2:

günaydın güzel anneler we bebişleri nasılsınız
hande canım haklısın ama onların her günleri ayrı bir güzel mıncıklama konusuna gelince ewet canım büyüdükçe izin vermeecekler şimdi tadını doya doya çıkaralım
iştahsızlıkları dönem dönem olurmuş canım yaa dr umuz dedi sen bıkmadan saat başı götür ver ağzına dedi canım biraz sabır gerekiyoo inş. biran önce eski haline döner canım benim sende üzülme

kızlar yumurta ve peyniri ben kahvaltısına karıştırıp veriyodum ama dr umuz dediki ayrı ayrı wermelisin ağır olur böbrekleri zorlanabilir dedi eğer benim gibi yapan arkadaşlar varsa söylemek istedim istedim
bide ceviz weriyodum onuda haftada 2 defa wermeliymişim 1 çay kaşığı kadar olıcak dedi yağlı olduğu için ilerde vucüdunda beze olmasına ve bademciklerinin şişmesine neden olurmuş sizlerle paylaşmak istedim sevgiler

günaydın kızlaar
aderciim biz peyniri ayrı weriyoruz 1 saat sonra filan ama yumurtayı karıştırıyoduk kahvaltısına onu da ayıralım barii bende cevize başlayamadım bi türlü başladığımda bunada dikkat edicem bizim iştah bi iyi bi kötü bakalım ne zaman yoluna gircek
sevgierrr:::::)

gunaydın ...

dun aksam yavrum öluyordu.. ilk kez kendımı bu kadar caresız hıssettım ılk kez bukadar canım yandı.. ilk kez..
dun alt katta babaannsındeydık akşam yemeklerını beraber yıyoruz genelde neyse yemek yedı meyve dogradım ben tabaklarla kayınpederıme eşıme fln verdım annemde mutfagı toparlıyordu Aralsa yınee hıc durmadan yaramazlık yapıyordu . bende reglı oldugum ıcın haff bı karın agrım vardı ara ara yurutecıne koyuyordum ara ara onume oturtup elıne oyuncak fln verıyordum.. dedesı babası ben oynuyorduk elma dılımı verdım elıne ama kalın verdım cunku hemen ısırıp kopartabılıyor. ve gozumun onunden ayırmadım. dişleri fazlasıyla kaşınıyor ozellıkle akşamları o yuzden hıc durmuyor.
onun oncesınde mamasını emmıştı neyse bı baktım elmanın ucundan ısırdı hemen parmagımla aldım agzndan. aradan bı ıkı dakıka geçtı ağzından gaz çıkardı . Aralın cok kusan bı bebek oldugunu hepınız bılıyorsnuz ozellıkle gaz cıkardıktan sora hemen kusuyor hemen baktım azcık bısey mama geldı peynırleşmış artık. ve hemen arkasından nefesı kesıldı anında morardıı .. herşey o kadar cabuk oluyordu kı Aral diye bagırdım babasına verdım hemen annem koştu babam ayaga kalktı sırtına vurdular yavrumun .. yok yok yokkkk aral ıyıce morardı artık koyu hale geldı rengıı en son gordugum oglumun gozlerıydi caresızce bakıyor ve sesı cıkmıyorduuuu.. bır kere tum gucuyle oksurdu ama snra tum nefesını oraya harcadıgı ıcın başka takatş kelmadıgından sesı kesıldı .. attım kendımı yere bagırdım bagırdım Allaha yalvarıyordum ogluma yardım etttttttttttttttttttttttt yavruma yardım etttt Alllahmmmmmmmmmmmmmmmm dıyordum sadece ve yere vuruyordum ..
o kısmını gormedım babası serce parmagını sokmuş en son agzına sonra Aralım nefes almış .. baya hırpalandı ama yavrum 3 kışıde onu kurtarmaya calışıyordu bende uzaktan caresızce yere vurup Allaha bagırıyordum yardım et dıye.. bı baktım bı aglama sesı .. annemın kucagındaydı . ayaga kalktım onu alıcak gucum yoktu heryerım tıtrıyordu annemın kucagında kafası gerıye duştuu gozlerı gıttıı kaydı.. kapandı oglum bayıldı bebegım bayıldı dedım annem yok kızm kuvvetı kalmadı sakin ol artık dedı .. tum gucumu topladım kucagıma aldım onu mutfaga gıttım hepsı peşımdeydı sarıldım olgluma oda bana sarıldı hep gozlerıme baktı hep .. bı yandan da nazlı nazlı aglıyordu ..sıkı sıkı sardım onu .. bıraz evde dolaştırdım sonra oturduk babası guldurdu onu oglum yınekonuşmaya başladı . ve ardından sallanmadan uyudu .. normalde hayatta uyumaz ayakta sallanmadan. babasının elını tuttuu bende sırtını sıvazladım oyle uyudu yavrum hemen dr unu aradık anlattı eşım olanları korkmayın bılıncı açık o zaman bışeyı yoktur demış. c tesı kontrole gıdıcez..
Aral daha sonra uyandı eve cıkardıgımızda yatagına bırakırken . ne oyunlar oynadık sormayın.. sabahta yanımda yatıyordu bı baktım babaannesı gelmışş ızlıyor mrk etmış şımdı hala uyuyor uyandıgında aşağı ınıcez sıze haber vereyım dedım yaşadıklarımıı

dunden berı ne kadar dua ettım bılemezsınız
Allahım tum bebeklerı annelerıne babalarına bagıslasın .. Rabbım kımseye evlat acısı gostermesın..
Aklıma once gulşah sonrada sızler geldınız ..

AraL uyandııı bız babaannaye ınıyoruzz.. herkese meleklerıylee mutlu guzel saglıklı bıgun dılıyorum..

denizcim ya çok geçmiş olsun canım benim
yaşadıklarını tüylerim ürpererek okudum çokzor anlar yaşamışsınız ailecek
seni çok iyi anlıyorum biliyorsun böyle kötü olaylar benimde başıma geldi
kızlar bebişlerimizin eline bidaha bişeyler vermiyelim lütfen en azından dişleri tam olarak çıkana kadar
aral bebeğim benim öpüyorum seni

denizciim çoook geçmiş olsun canım çok kötü oldum okurken Allah bi daha yaşatmasın
ne kadar gözümüzüde ayırmasak üzerlerinde nasıl yapıyolarsa bi şekilde yaramzlk yamayı başarıyolar benn bu çok güvenli bi şey olmaz dediğim şeyleri bile parçalıyo ağzına lıyo anlamıyorum elma filan 3 aylıkken tutmuştum ağzına koparmıştı hayatta wermiyorum anca havuç ayva Allah korusun bebişleri

çooook geçmiş olsun deniz tüylerim kalktı inan aman bizde yaşadık ama yutmuş doğaç geride çıkardı o zaman anladım koparıp yuttuğunu farketmemiştim bende bida vermedim havuçtan başka eline bişey diş yüzünden napcağımızı nasıl rahat ettirceğimizi şaşırdık çıksalarda bitse bu eziyet ya offfofff

denizciim canım çookk geçmiş olsun
okurken tüylerim diken diken oldu nefes alamadım canım benim tekrar geçmiş olsun
rabbim inş. bidaha böyle şeyler yaşatmasın sanada bütün annelerde canım
görüşmek üzere aralı ve seni öpüyorum kçib

bende adımı söylüyeyim kızlar
sevda çelik ben nikimin anlamıda sevdanın sev i çelikin ce si sevce[

denizciğim çok çok geçmiş olsun.allah bir daha yaşatmasın o anları hiçbirimize.ruh halini tahmin edebiliyorum canım çok zor..belki biliyorsunuzdur ama ben yine yazmak istiyorum ,ben meyveler için yapılmış fileler var onlardan kullanıyorum.hem dişlerini kaşıyor hemde çok güvenli .tavsiye ederim.tekrar geçmiş olsun ...çok öptm

ben geldım kızlar. Aralım aşağıda uyuyor .. babası aradı aman gozunu ayırma dıyor durumunu fln sordu .
hepınıze cok teşekkur edıyorum Allah razı olsun . Rabbım kımseyı evladından ayırmasın . dun fecıydı hala atlatamadım . oglum bugun kollarımda olmayabılırdı . bır daha elma fln vermem asla havuc verdık bugun . bogazımda bır yumruk var dun geceden berı ..

sızlerıde uzdum ama paylaşmadan edemezdım anlarsınız halimi birde bilginiz olsn diye yazdım sizde elma vermeyin.

sevda adın cok guzelmışş cok begenırım sevda ısmını :)

bılıyorum o fılelerı ama her yere saçılır dıye almamıştım ben elınde vıcık vıcık sıkar fln dıe duşunmuştm belkı alırım rahatsa.. sagolun tekrar kızlar

bende fileyi çok sağlıklı bulmuyorum denizinde dediği gibi vıcık vıcık bi olay en iyisi kopamayan şeyler vermek havuç gibi sulu dişlik veriyorum ben genelde havuçta kararıyo ya hemen denizcim allah kimseye yaşatmasın dünkü olayı çok zor canım ya dikkat dikkat gözlerimiz hep üstlerinde olmalı yoksa çok fenalar 2dk durmuyolar yürüseler ev kazaları başlıcak kızlar o daha tehlikeli olucak chicconun eşya kenarlıkları var aslından onlardan kullanmalı yürüyünce kafalarını sert uçlara vurcaklar ben evimin eşyasında camı çok istemiştim sehpada fakat bugünleri düşünerek vazgeçmiştim çok tehlikeli çokkk

bnm evım cok sade allahtan oyle vıtrınım camlı bıseyım yok sadece cekmecelerden korkuyorum ben .. smdıden cekmecelerı acmaya calısıyor cunku Aral .. bırde su damacanasına takmış durumda .. hep orda hıc unutmuyor her fırsatta ona koşuyor
bunlar yuruyunce asıl o zaman tetıkte olucaz kızlar.. Allah muhafaza
bnm yegenımın oglu 1 yaşına yakınken cekmecelerı basamak yapıp sifonyerın ustundekı sakınlestırıcı haplardan 4-5 tane yutmuş 3 gun komada kalmıştı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…