2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım ben bır ara mutlaka bakıcam baylıyorum oyle resımlere cunku :)

bugun canım hıc bırsey yapmak ıstemıyorrrrr.. sıkılıyorum . bunalıma gırdım sanırım :S

merhaba güzel anneler
hepinize güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.

denizcim fotolar süper bayıldım.
epey oldu takip edemeyeli geçen salıdan bu yana ana oğul hastaydık. kimi görsem hasta .geçen salı ahmeti neredeyse tıkanır vaziyette hastaneye götürdük soğuk buhar iğne derken endine geldi.offf arkadaşlar hastane hasta bebekle dolu bursada kış olmadığındanmı nedir bebekler büyükler bir hastalık gidiyor.sevda ve denizcim inşallah sizde bişi yoktur. ahmetin hastalığından kendime bakamadoım ve sonunda annem geldi 2 günde biraz rahatladım. şükür şimdi iyiyiz . ama ahmetin rahatsızlığı beni bitirdi yememiz iştahımız huymuz suumuz herşeyiömiz değişti.herşeye ağlayan mızmızlanan bir be bek olmuştu ama afacan oğlum bugün geri döndü yürütecinde dolabı açıp ulaşabildiği tüm ayakkabıları yere atmı ve kahkalarla gülerken buldum oğluşumu .kızda evde değişiklik yapmamıştık ama oğluşum yaman çıkacak.:bbo:

bu arada üst dişlerimizde geliyor. incilenen bebekleri de tebrik ediyorum.

deryacım şöle foruma gözgezdirirdim takvim bitmiş hayırlı olsun..

derya ırmak ta okula döndü benim kız hihoyyythihoyyyt atlaya zıplaya gitti sabah.bakalım dönüş nasıl olacak.
kızlar hepinizi öpüyorum.

cemredeniz maaşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel resimleriniz...

kızlar bende 2008 haziran annesiyim arada bir yazdıklarınızı okuyorum ama buraya pek fazla yazamıyorum..

denizcim resimleriniz gerçekten süper , allahım nazarlardan esirgesin herkesleri ve hasta olan anne ve bebekleri salgın var dikkat ben 8 gün boğuştum kendimde küçücük meleğimde hasta olduk sakın sıkı sıkı giydirmeyin ateş olayına dikkat ve kalabalığa girmeyin bu aralar ıhlamur tomurcuğu 1 bilim elma bir dilim armut kaynatın öksüren minnoşlara verin dr umuz söyledi işe yarıyor şeker yok ama .
herkese iyi haftalar

Tünaydınnn millettt! Bugün bizim evde de bi kasvet bi kasvet insanın içini karartıyo,dışarı çıkmak istiyorum hava yağmurluuuuu offf ... :çok üzgünüm:Elifnihal geçmiş olsun canım hastalık zor valla neyseki ufaklık iyileşmiş yaramazlıklara bile başlamış,bunlar çok fena oldular artık yaaa büyüdüler bizim de öyle yürüteçle evin heryerini karıştırıyor artık boş bırakmaya gelmiyor geçen bi baktım çamaşır askısındaki tüm kıyafetler yerdeydi bizimki de başında bi body bana gülüyordu yaramazlıklar neyse de ev kazalarından çok korkuyorum bi şeyleri çekip kafasına düşürecek diye..Bu arada dün Teo yürüteçle uçtuuu ,babasına emanet edip evi süpürüyordum bir arkamı döndüm ki kafasının üzerine yürüteçle beraber düştü neyseki kafası halıya geldi ayyy çok korktum biraz ağladı sonra sustu Allaha şükür bişey olmadı ama korkuttu sıpa!

Süpercaos size de geçmiş olsun canım neyseki sütoğlum artık iyi dimi(tabi 2 gün sonra olacağı sünneti saymazsak ) Oğlan anaları siz sünnet işini naptınız ,ne düşünüyorsunuz yaptıran yok dimi?

nihal canım çok geçmiş olsun
zaten ne demişler çocuğun hastalığına değil huyunun değiştiğine yanarım diye
canım üzüldüm walla tam düzene sokuyoruz derken bi aksilikle herşey tepe taklak oluyoo
toparlıyomuş kendini ahmet bey inş. canım biran önce düzenini sağlar
ayyy ewet yaa ne varsa bu terlik ve ayakkabılarda Ada da aynı walla bayılıyooonları atmaktan

canım ırmakta büyük bi sewinç ve heyecanla gitti bakalım
ada şimdiden özledi walla
çok alıştı ablasına
allah hepsine zihin açıklığı versin canım
görüşürüz tatlım

kızlar bende 2008 haziran annesiyim arada bir yazdıklarınızı okuyorum ama buraya pek fazla yazamıyorum..

Yaaa kızlar sadece okumayın arada yazın bişeyler koskoca haziran anneleri 40 kişi falandık yanlış hatırlamıyorsam ama doğumdan sonra kimse kalmadı yemende bir avuç türk kaldık,anneliğin püf noktaları,yararlı şeyler internetten okuduklarınız paylaşın ki hep beraber yorum yapalım bilgilenelim( ne de olsa çoğumuzun ilk bebeği acemilik var):enbuyukkk:

elifnihal gecmıs olsunn canımmm . allaha emanet olun ben bugun bu aralla ugrasmaktan yoruldum sımdıden bagırıyor suandaa

ayyyyyyyyy kızlar bu meyve sıkacagının sesınden acayıp korktuuu nasıl agladı napcam ben yaa

teşekkürler süpercaos size de geçmiş olsun.

bu arada hoşgeldiniz bambi ve süpercaos .ismim nihal.

hoşbulduk nihalcim benim ismimde esra memnun oldum...

deryacım doğru söylüyorsun bundan sonra burdayım merak etme....

ayyyyyyyyy kızlar bu meyve sıkacagının sesınden acayıp korktuuu nasıl agladı napcam ben yaa

canım benimki de seslere karşı acayip hassas yapacak birşey yok zamanla alışacaklar gamyoncuiremsu

Tünaydınnn
Oğlan anaları siz sünnet işini naptınız ,ne düşünüyorsunuz yaptıran yok dimi?

teşekkürler deryacım sağolasın. size de geçmişolsun. teo da durmuyo yerinde demek bizde tepetaklakolduk bidefa kalpten götürecekler bunlar bizi.

sünnet meselesi aslında doğduğunda istemiştim çok çabuk iyileşiyotrlar diye ama annemler ve eşimden hışıma uğradım eşimi ikna ettiğim an yaptırmak istiyorum. özellikle bezliyken ve de küçükken çok çabuk iyileşiyorlar. yürümeye başlamadan yaptırmak istiyorum ama bakalım . sen ne düüşünüyorsun ?

teşekkürler canım valla öle eski hale dönmeye uğraşıyoruz.acayip dolapkarıştırma hastalığımız var. salonumda ne var ne yok çekiştiriyor vuruyor elindekini atıyor cam sehpanın biri iptal oldu ..oturma odasına geri dönüş yapacağım en azından orada eşyam az ne yapacağımı şaşırdım kızlar..

ahmette sabahtan beri ablayı arıyor aba aba aba arada bababba

elifnihal gecmıs olsunn canımmm
sağlasın denizcm atlattık sayılır.

bak sen sıpaya korkarmışta. alışır zamanla ani sesten korkmuştur canımm ya kıyamma ona.

esracım tekrar hoşgeldin.

sünnet :)) evveet bu aralar bizim ihtisas konumuz . 7 ay 15 gün olduk biz sünnet çin dr umuz bu zamanı beklememizi söyledi ve bizim oğlanın pipisinde darlık var çişini yapaken biraz şişiyordu yani sağlıl içinde gerekiyor bize. ama kolay oluyormuş uyutuyorlar ucundaki deriyi ters çevirip estetik le eriyen dikişle dikiyorlar. uyanıncada lokal anestezi acı hissetmeyecek 2 gn sonra havuza bile girebilir dedi dr amca. 1 haftada da tamamen geçiyyrmuş. tbi anlatırken kolay ama ben 2 gündür uyumuyorum yarın testlerimiz yapılacak çarşambada kesilecek Allah nasip ederse ankaralı arkadaşlar için dışkapı cocuk cerrahisinde fatih bet var bu işte çok iyi tavsiye ederiz. deryacım süt oğluşuma dikkat et yarın gelip yiyeceğiz efeyle teyzesi öpüyo onu ve seni diğer anneler ve meleklerimizede sevgiler :)))

kuzuzuzu ve elif nihal sizlerde hojjgeldiniz bende nihal memnun oldum :)))

hoşbulduk nihal bende memnun oldum.

benim kuzu 2 haziran doğumlu...

5 ayını doldurmadan alttan iki diş çıkardı biraz erken oldu...
şimdide üstten 4 diş sıralandı o kadar zorluyor ki birde ben çalışıyorum kuzuma annem bakıyor hareketlendi ele avuca sığmıyor hep benimle ilgilenin, beni yalnız bırakmayın kucağınızda gezdirin yürütün.. -tatlicadiarzu-

ayyyyyyy aynı Aral bugun delırdım ya bunalıma gırıcem yaa hep kucak hep ılgı hep yanımda otur .. aa sıkıldım ama yaa bıraz nefes almak ıstıyorum . çişe bıle gıtmıyorum hee bagırıp cıgırıyor..

supercaos resımler harıkaymış baktım gordum vee ogluna hasta oldum maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…