- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
cemreciim :)) seni kıskandım bende efe min resimlerini yükledim ve diğer arkaaşlar albümümüzün adı sebeb-i hayatım :))) bakmak isteyenlere duyurulur . ama maşallah demeyi unutmayın bakarsanız :)))herkese tatlı rüyalara melekleriyle
kızlar bende 2008 haziran annesiyim arada bir yazdıklarınızı okuyorum ama buraya pek fazla yazamıyorum..
teşekkürler süpercaos size de geçmiş olsun.
bu arada hoşgeldiniz bambi ve süpercaos .ismim nihal.
Yaaa kızlar sadece okumayın arada yazın bişeyler koskoca haziran anneleri 40 kişi falandık yanlış hatırlamıyorsam ama doğumdan sonra kimse kalmadı yemende bir avuç türk kaldık,anneliğin püf noktaları,yararlı şeyler internetten okuduklarınız paylaşın ki hep beraber yorum yapalım bilgilenelim( ne de olsa çoğumuzun ilk bebeği acemilik var):enbuyukkk:
ayyyyyyyyy kızlar bu meyve sıkacagının sesınden acayıp korktuuu nasıl agladı napcam ben yaa
Tünaydınnn
Oğlan anaları siz sünnet işini naptınız ,ne düşünüyorsunuz yaptıran yok dimi?
nihal canım çok geçmiş olsun
zaten ne demişler çocuğun hastalığına değil huyunun değiştiğine yanarım diye
canım üzüldüm walla tam düzene sokuyoruz derken bi aksilikle herşey tepe taklak oluyoo
toparlıyomuş kendini ahmet bey inş. canım biran önce düzenini sağlar
ayyy ewet yaa ne varsa bu terlik ve ayakkabılarda Ada da aynı walla bayılıyooonları atmaktan
canım ırmakta büyük bi sewinç ve heyecanla gitti bakalım
ada şimdiden özledi walla
çok alıştı ablasına
allah hepsine zihin açıklığı versin canım
görüşürüz tatlım
ayyyyyyyyy kızlar bu meyve sıkacagının sesınden acayıp korktuuu nasıl agladı napcam ben yaa
kuzuzuzu ve elif nihal sizlerde hojjgeldiniz bende nihal memnun oldum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?