2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa kızlar bizde de durumlar aynı uyumuyoooooo
dewamlı kucak ve ilgiii istiyoooo imdatttttttt

deryacım şöle foruma gözgezdirirdim takvim bitmiş hayırlı olsun..

Saol canım darısı başlayıp da bitiremeyenlerin başına..Çok güzel bir anı olacağını düşünüyorum yapabilen yapsın valla her gören bayılıyor

Bizde de durumlar aynı ilgi arsızı oldu Asrın da odadan çıkmama bile izin yok dünkü yürüteç kazasından sonra korkuyorum yürüteçe koymaya zaten yarın da misafirim gelecek biraz hazırlık yapıyım diyorum ama ne mümkün..

Nihalcim aslında yaptırsak ne iyiydi ama hem çok küçük diye kıyamıyorum hem de dedesi izin vermiyor( ailede tek erkek )sünnet yapcam diyo,biraz büyüsün öyle yaptırcaz artık mecburen,gerçi bilinçli olunca daha zormuş ama yok kaçış yolu,nihalin efe gibi sağlık sorunu olursa (umarım olmaz)hemen yaptırmak gerek

deryaa sız asrın mı teo mu diyorsunuz o mınık canavara bızde oyle dıyelım bundan sora bacım

ayrıca bızde takvıme başladık hayırlısıylaa harıka oluyor bızde başka bır program daha varmış allahım neler neler varmış ıçındee tey teyyy tıss ınşallah guzel olcakk
evet bencede harıka bır anı. bızde dagıtıcaz ona buna derocum :) bnu fıkır senden cıktı sana ayrıca teşekkur ederım cnm

bızım daha sunnete var dugunumde ıcımde ukte kalan bazı seyler vardı onları aralımın sunnetıne saklıyorum ... babası fille getırtıcem mekana oglumu dıyor filin uzerıne taht gıbı kurulan şeyler varya onun uzerınde getırtıcekmışş pehh pehhhh dedım bende fili nerdn bulcaksaa :) hey allam ya

Bu arada bugün eğitim çalışmalarına başladık geçen bahsetmiştim montessori eğitiminden(gerçi kimsenin ilgisini çekmedi ama ) orada bi arkadaşın yaptığından yaptık bugün dışarda yağmur yağıyordu Asrının oyuncaklarını alıp bi kaba koyduk ,pasta şemsiyelerinden de şemsiye yaptık su biberonu ile ıslattık onları ve tabi oğluşu da azcık suladım,yağmur yağıyor şarkısı söyledim defalarca sonra balkona çıktık ıslandık ve yine yağmur şarkısı söyledik yani bugün yağmuru öğrendik anlayacağınız umarım anlamıştır

denizcim biz ikisini de kullanmaya çalışıyoruz o an ağzıma ne gelirse anlayacağın sende hangisini daha uygun görüyorsan onu kullan canım

sizde hangi program var merak ettim eğer bilmediğim bi programsa benimde işimi görür

Fil üzerinde güzel fikir valla! :roflol:Siz bulursanız bize de hbr verin canım filinizi ödünç alabiliriz.Şaka bi yana inşallah sünnetlerini de ,mezuniyetlerini de ,düğünlerini de ,çocuklarını da görürüz yaaa

arkadaşım ben bi ara okuudum fakat hastalıklar işin içine girince erteledik.arkadaşım en iyi sonucun 1 yaşsonrası alınacağını söylemişti ama ben de başlamayı düşünüyorum kartlar hazırlayarak.
sünnet işide evet bizimkilerde düğün istedikleri için ki ben hiç gelemiyorum teferuata (kendi düğünümü bile salonda yapmadım ) ertelenecek gibi ama bana kalsa çoktan bitmişti bu iş.sağlık açısından erken olması çok yararlı. ya da anlayacağı yaşa kadar bekleyeceğim....

denizcim filinizi bizde alabilirmiyizzzz
neyse kızlar iyi geceler

iyi akşamlar şekerler
bugün ada hanımın huysuzluğu son safhadaydı walla
bittim yaniii
gerçi sizlerinde bizden farkı yokta

aaa sünnetlerde yapılıyoo
hayırlı olsun şekerim

adaşş yaa nerden girdin bu montessori eğitimine tatlım bilgilendirirsen iyi olur
canım gözümden kaçmış öncede bahsettim demişsin dikkat etmemişim özürrr

Aral kendı yurutecını suruyor ama dışından .
yani adam yurutecın ıcıne bınmek ıstemıyor artık dışından tutup yurutuyor hemde desteksız

kendı keşfettı bunu.

rüya da bir süredir yürüteçi yürütüyor.yürüteçle görevlerini değiştirmiş bizimkiler.

bu arada ben ilgilendim montessori eğitimiyleçok güzel gerçekten iyi ki söyledin handeryacım.

Adaşşş bi sitede bi arkadaş şu şekilde anlatmış açıklayıcıdır umarım üç aşağı beş yukarı felsefe bu!

Bebekler için de bu eğitim verilebiliyor eğer ilgilenen olursa özelden link verebilirim

günaydın hatunlar
akşam yine kaynatılmış
nihal geçmiş olsun düzeldiğine sevindim oğluşunun,
süpercaos oğlun çok tatlı maşallah bayıldımmm
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah sık sık yazışırızzz kalabalıklaşır bizim sayfamızda artık,
deryacımm bizde takvimi bitirdik ama bastırmadık henüz bide denizin dediği programa bakıyım artık hangisi daha güzel olursa onu bastırırız
ayşegülde bugün heralde artık yokluğu hissediliyo sabahları o olurdu ne güzel
deryacım ya sorma evdeyken nasıl alışıveriyolar şimdi ada ablasını özler bende bir hafta evdeydim dün başladım ece bi naz yapmış anneme hiç bişey yememiş ağlıyomuş artık beni arııcaklarmış nerdeyse susmuyo diye yavrum benim akşma eşim benden önce gidiyo hemen onun kucağına gitmiş anneme gitmiyomuş arkasına bakıyomuş eşimin ben geliyomuyum diye ben gelince bi sevindi yaladı bütün yüzümü burnumu emmeye kalktı yarım saat ayrılamadı göğsümden aşkım benim o yaa bırakıp gelmek o kadar zorki baklaım bugün napıcak

hmmm bu arada deryacım montesoriyi bende merak etmiştim bi ara bi siteden filan incelemiştim ama eşime komik geldi o yüzden yapmadık bende farklı kumaşlarla filan başlamak istiyodum ece iplerle filan oynamayı seviyo değişik ipleri veririm doku duyusu gelişsin diye diyoum ama zaten onları hazırlıcak vaktimde yok eve gidince sadece onla ilgilenebiliyorum o da üstüden hiç inmiyo yürütecini sevmiyo artık anca saklambaç oynarsak biniyo yoksa oda dışardan sürecek hep aynı şeyleri yapıyo bu yaramazlarda
dün akşam koydum yürütece babası karşımda oturuyo muz aldık ikimizde elimize ben werdim önce gel kızım dedim karşıdan ağzını açarak geldi sonra babası çağırıd ona gitti aldı filan ondan sonra hiç biz çağırmadan benden aldıysa babasına döndü gitti hızlı hızlı ağzını açtı sonra bana geldi çok komikti tatlım benimmm ya özledim şimdi

Ya aral ve rüya maşallah size demek yürütecinizi kendiniz itleyebiliyorsunuz

zeynep kendi ayağa kalkabiliyor ama henüz ilerleyemiyo

sevda nerdesın sen yahuu bu mınık prenses senı ıyıce kopardı sanrıım bızden hııııııı kızıom ona ama
maşallah zeynep e nasıl kendı ayaga kalkıyor yaahuu .
Aralda bı yerden tutunarak kalkıyor mesela yatagında eger oturu pozısyonda bırakırsam ustten tutarak ayaga kalkıyor . ve aşağı sarkıyor (tabı ben hemen yanınd aoluyorum atar bu delı kendını yoksa) cok guclu bır bebek gercekten.

sevdacım zeynep nasıl gelışımı fln ? kac kılo oldu tombikim bnm yenı resımler varmı anası

ayyy maşallahh cnm bnm yaa sevda ben yazarken sende resımlerı eklemışşsın cnm cok tatlı maşallah suphanallah çirkinnnnnnnnnnn

ay dogdugu zaman geldı aklıma kız . sen resmını eklemıştın ve ben aşık olmuştum resmen bu bıcırıga . cok datluuu yerım ben bunu yerr .
dazlak senıı kız bunun saçı sonradan gurleşıcek he soylıyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…