2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim sorma ya bugünlerde zeynep acayip huysuz biran olsun beni bırakmıyo yerde oyuncaklarla oynuyoruz mesela o yinede benim kucağıma gelmeye çalışıyo ağlayarak
omuzlarım ağırıyor artık çok kötüyüm uykuları bile çok azaldı artık nazar değdirdim kızıma ya
buraya bile giremiyorum fazla

tanyerim sen ve ecede iyisinizdir umarım

sevdacım sorma ecede öyle sabah yazdıklarımı okursan çok yoruyo beni özellikle bikaç gündür hep kucağımda olmak istiyo bide oturmıcaz gezcek hep kucakta iştahda gitti zaten pek yoktu eeee diş miş de yok geceleri sık uyanıyo neden böyle oldular yaaa

aynı durumdayız sevda allahtan bnm yardım edenlerım var alt katta :)))
yanında oldugum halde kucagıma gelmek ıstıyor bagıra bagıra bırde omuzlarımdan tutup kendını bana dogru cektırıyor yavrum ya

slm hanımlar ben geldim gönderdim misafirleri okuyorumda yazıları neler kaçırmışım ya ben baya bi yazmışsınız siz neyseki bitirdim hasta olan bebişlere acil şifa diliyorum hanımlar doğaçta iyice hareketlendi mama bile yediremiyorum ya kafay bi çeviriyo deli oluyorum şımardı hemen dedesi gili görünce 2gün önce başladı doğaçında huysuzluk yine dr.a götürdük yine biraz üşütmüş allahtan yeni başlamış çok terliyo acayip dercede içine bişey giydirmiyorum bende incecik duruyo kafası falan nasıl ter oluyo yastık ıslanıyo uyandığında ateşi yok ama belki hastalıktandır ateşi yükselirse antibiyotik ver dedi peditusla calpol verdi kullanalım bakalım nolcak sizlerde baktırın bu ara salgın var sebebi üşütme oluyo genelde havalar şaşkın bu ara sıcak soğuk arası gidiyo aldanmamak gerekli bu arada resimler çok güzel sevdacım zeynep çok tatlı büyümüş baya süpercause resimlere baktım boncuk gözlü oğlun çok şeker allah hepsini nazarlardan saklasın inşallah bizlerden ayırmasın aminnnnnn...

gecmıs olsun aysegul . Aralda cok terlıyor gecelerı bızde cok ınce gıydırıyoruz . ama yınede emzırmeye fln kalkrtıgında yastıgına bır bakıyorum yuvarlak bır bıcımde ter.. hemen ya arka tarafını cevırıyorum yada baska yastık koyuyorum . yastıgı pamuk oysakı . neden oluyor anlamadım. hasta fln da deıl .

bızım resımlerımıze bakmadın mı teyzesı aşk olsunn :)

slm kızlarr nasılsınız
ayyy bu gün hiç zamanı olmadı yeni girdim
kocişim işe geç gitti sabah kaltım canı börek istemiş börek yaptım
ailecek kahvaltımızı yaptık
ewi topladım ırmak okula gitti
adayla kaldık başbaşa
fırsat verirse geçmişi okıycam
herkesi kocaman öpüyorum

ayşegülll geçmiş olsun canım

ayşegül geçmiş olsun canım
zeyneptede grip var zaten
dr peditus ve antibiyotik verdi dünden beri kullanıyoruz
birazda o yüzden mızmızlanıyor olabilir ama görsen hiçte hasta bir çocuk demezsin
yine hareketli yine hareketli
bizim haziran bebekleri hep aynı kızlar birbirlerini örnek alıyolar sanırım :)))

canım ya denizcim gördüm şimdi sağol sevdacım ssize dicek bi sözüm yok ana oğul müthişsiniz valla aşk var belli arada sünneti sormuşsunuz be düşünüyorum annem gelsin yaza doğru çok çektik hala testler yaplıyo haftaya bida çağırdı dr. bi değişik bişey dedi yabancı ama gidince anlıcam sadece tekrar kontrol amaçlıymış tekrarlama varmı idrar yolları diye sanmıyorum olduğunu artık ama sünnet gerçekten iyi bi çare olcak bu arada doğaç kız olmaya özeniyo sesini inceltip çığrınıyo sevinerek bide artık ayağa kalkıp dikilip düşünce ağlamıyo artık alıştı düşmeye devam ediyo yaramazlığa kalkıpta sevdanın dediği doğru hastada olsa kıpır kıpır durmuyo hiç ne enerji bu haziran bebeklerinde anlamadım

ay hep unutuyorum ben ya içimden teşekkür ediyorum inanın kızlar ya yazmay unutuyorum hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kalktı ya sinir oldum çok güzeldi bi tıkla ifade ediyoduk dimi ama bizde değerlendirme notu verelim bari birbirimize tecrübe puanına işlenir

ya hadi sizinkiler hastada huysz ecenin derdi ne anlamdım dün huysuz deyince hastamı olcak diye hemen ıhlamur ayva elma kayısı kaynatıp içirdim Allah tan seviyorda içiyo dün akşamda balkabağı çorbası yapmıştım yememiş annem aradı şimdi ne yedireyim yemiyo diye yedekte yoğurt çorbası wardı onu wer dedim offf offf yine işimiz war akşama

bu arada hoşgeldin ayşegülcüm doğaç efendi şımardı demek dedeyi görünce iki günde huyları değişiyo
geçmiş olsun ayrıca kışın da bitmeye niyeti yok güneş iki gün gösterdi yüzünü yine soğuk geldi inşallah ilerlemeden atlatır

hoşbulduk aynen canım ya güzel giderken birden soğudu yine ama evlerde çok sıcak oldu bizim şimdide ayarı yok yani bişeyin kızlar doğaç hadisenin şarkısında oynuyo hemde nasıl zıplaya zıplaya deliriyo resmen ailecek yırtldık gülmekten face booka koycam videosunu yükleyebilirsem tabi olmuyo bi türlü uzun kayıt yaptım herhalde

canım yaa koy anneside feysbuku olanlar baksınlar napalım biz göremiyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…