adercim photoscape diye program var ordan hayalgücünü kullanarak çok farklı şeyler yapabiliyorsun
eğer program sende yüklü ise yapılışını tarif ederem canım
canım en altta bi yazı var kırmızı renk sanırım onu tıklayınca kısa bi link çıkıyo onu yapıştırcaksın bu arada yapıştırdıktan sonra ön izleme yaparsan olup olmadığını görürsün umarım yardımcı olmuşumdur
kızlaaaar bize dua edin yarın Efe m sünnet olacak sabah 8,30 da uyutacaklar çook korkuyorum .allahım yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin sevgiler
Efe ve Anneciği Nihal
kızlaaaar bize dua edin yarın Efe m sünnet olacak sabah 8,30 da uyutacaklar çook korkuyorum .allahım yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin sevgiler
Efe ve Anneciği Nihal
meleğimi uyuttum şimdi bugün ilk kelimelerini söyledi kuzum ''hadi'' '' del'' '' dit'' dedi çok mutluyuz babişkoyla ve sabah erkek olacağız:)) iyi dilekleriniz ve dualarınız için herkese teşekkürler ciciler
kuzulara ve anneciklere tatlı rüyalar
muccckkkk
Efe ve Anneciği Nihal
Nikooooo Allah yardımcınız olsun canım Efem acısız sancısız erkek olsun annesi,ayy kıyamam yaaa neyse bi an önce kurtulun hissetmez inşallah!Öp boncuğumu Teo ve benim kalbimiz ve dualarımız sizinle...:Saruboceq:
Efe ve Anneciği Nihal