2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

elifcim inşallah en kısa zamanda iyileşir...
erkek olucak ha... yerim ben onu

benim de erkekim var ama ne zaman sünnet ettiricez bilmiyorum ama bende bebekken sünnet olmasını isterdim. Daha kolay atlatılıyormuş. Sizde kolay atlatırsınız inşallah....

günaydın hanımlarrrr
güzelliklerle dopdolu bir gün diliyorum

nihalciim allah yardımcınız bebişiiimmmm

günaydınn
nihalcim sünnet olmuştur artık oğluşun geçmiş olsun inşallah kolay geçmiştir
bizde hasta olduk sanırsam zaten kaçgündür mızmızdı burnu tıkalı ateşi wardı biraz ama geçmiş uyuyunca bakalım nasıl olcak gün içine belkide yeni kalktığı için yüksektir

günaydıııınn haziran annişleri keyifler nasıl bakalım ben çok vakit ayıramaz oldum ya durmak bilmiyo doğaç çok hareketli başında durmasam düşüyo bi tarafını incitcek diye korkuyorum kızlar bişey sorcam kraftın kelebek model yürütecini kullanan varmı eskisinden düşüyo diye görümcemin okuldan getirdik uzay üssü gibi kıpırdayamıyo köşeli gidemiyo doğaç onunla sizdede varsa durum nasıl paylaşırmısınız bizde sadece sabit pozisyonunu kullanıyoruz ayaklarında durması için kilit var onu açıp duruyo müziğiyle oyuncaklarıyla oynuyarak vakit geçiriyo

serpilcim sizin takvim nasıl oldu paylaşırmısın bizimle bizde yapıyoruz mayıs ayına kadar yaptık şuana kadar

kızlarrrr eee nerdesiniz
ayşegül bizim yürüteç kelebek değil ama kilidi var sabitleniyoo
ada bırakmıyoo ama biz sabileyemiyoruzz

deryacım videoda gözüküyo baksana çok büyük değilmi köşeli kapılardan falan dönemiyo doğaç onunla eskisiyle uçardı resmen bununla kımıldayamıyo çok komik ama ne kadar güvenli diğerine göre onu anlamaya çalışıyorum bu sefer halı kenarından hiç geçemiyo tam takılıyo nasıl zapdetcez bu yaramazları ya artık bişey işlemiyo bu ara ishal bide ta sırtına kadar geçiyo kakası temizlicem diye geberiyorum o da rahatca bi durmuyo dönüyo kaçıyo apalıyarak deli oluyorum ya tam hareket zamanları artık bize zayıflama yolları gözükcek gibi artık ne dersiniz deniz sen koşturma aman mümkün oldukca kayınvalideye at o koşsun yoksa senden eser kalmıcam seni yerden kazıcaz :)

selammillet

adaşım oğluşunun sünnet işi hallolmuştur artıkgeçmiş olsun canım.

ayşegülcüm bizim yürütecin markası yok üzerinde malum 2.ciyi büyütüyoruz . ama alt tarafında kilit gibi bişi var vidalanıyor orası .ahmet çok rahat kullanıyor çekmece dolap neresye isterse yetişiyor sağolsun.kafamçokkarıştı

adercim buralardayım güzelim ama arada kaçıyoruz. öğleden sonra ahmetin kontrolü var hazırlanıyoruz.

supercaos arkadaşım şimdiden geçmiş olsun efeye
hiçbirşey hissetmicek merak etme annesi

ewet ayşegül şimdi dikkatli baktımda büyükmüş
diştenmi acaba doğaçın ishali
nihalciim gülegüle gidip gelin doktorunuza canım

kızlarr felaket başım ağrıyoo
dr demişti epidural sezeryan baş ağrısı yapıyoo diyee
mahvetti beni yaa
sizlerdede oluyoomu

kızlarr selam yenıden alt kattan ıkı dakkalıgına geldım yıne ınıcem yaramaz orda.

bugunde boynum fecı agrıyor. sırtım epıdural yapılan bölgem derken boynumda kopuyorr.. bu halde bırde cocuk bakıom allah razı olsun kayınvalıdemden sabahta 1,5 saat fln o baktı ben uyudum.

c tesı ıcın randevu aldım saat 13,00 da randevum var sırt agrılarım ıcın bakalım ne olcak bı rontgen fln ceksınler . artık eşım zorla aldı randevumu . bnm yapacagım yoktu .. bugunlerde bır ısteksızlık bır bunalım halı bende sormayın .. ıyı hıssetmıyorm hıc...

dogru valla canım benden hayır yok sanrıım artık .. bu psıkolojıde benı zayıflatıyor . yemek fln zorla yedırıyorlar artık .. ıstahım yok .ztn Aral a yemek yedırıcem dıye 500 gr verıom her ogunde
kendımı yormamaya calsıyorum yoksa yıne eskısı gıbı 45 olucam

ay ödum patlıyor vallaaa :S

derya epidural ben normal dogumda kullandım o kadar pişmanım ki hem butun sancılarımı hıssettım cunku ya kaydı yada yanlıs yaptı o salak ... hemde 1 yıldır fecı sırt agrısı cekıyorum .. dogumumu epidurallı ama ışlemeyen bır epiduralle yaptım yanı .... bnm ozellıkle o bolgem agrıyor. arada basımda agrıyor ama onu ona baglamıyorum ben. basın agrısa atarsın agrı kesıcı gecer ama bunda emzırdıgım ıcın bısey kullanamıyorum agrı kesıcı parol fln hak getıre yanı..

bnm doktorum yıne medıcal park a gecmıs ona gıdıcem ve anlatıcam herseyı .. bakalım nereye yonlendırcek benı

denizciimm sırtım benimde fecii ağrıyoo epiduraldenmi acep bacımmm
dr sadece baş ağrısı yapar demişti ama ööle bööle değil yaa fecii bişekilde ağrıyoo
parolda hak getire hiç fayda etmiyoo canım yaa

mümkün olsa da versem sana kilolarımdan heheee

kızlar bende epidural sezeryan yaptım benimde ameliyattan sonra 1 ay feci başım ağırmıştı dr ilaç vermişti onu kullanınca geçti
sırt ağrılarının onunla bir ilgisi olmadığını düşünüyorum
çünki benimde sırt ve boyun ağrılarım vardı
1-2 ay önce doktora gittim ve gereken bütün tahliller yapıldı hatta boyun emarı bile çekildi o çok berbat birşey fırın gibi bişeyin içinde yarım saat kımıldamadan yatıyorsun güm güm diye sesler geliyor çok tırsmıştım
herneyse onu bile yaptırdım yani allahıma şükür birşey çıkmadı
dr artık bu tamamen yorgunluktan dedi
kendini fazla yorma dedi ama ne mümkün
bende artık bakıyorum boynum yada sırtım ağrıyor hemen eşime kas gevşetici bengay diye merhem var onu sürdürüyorum
yada ağız yoluyla alınan muscoril hap var oda kas gevşetici dr vermişti onu alıyorum hemen
artık napalım kendi kendimin doktoru oluyorum bazen

kızlar bende epidural normal doğum yaptım sancımı kesmişti ama sırt ağrısından gebermiştim geçmişti benimde bayadır yoktu hortladı bel kısmımdan bu ara çok eğiliyorum bükülüyorum ondan bide sıpalar ağırlaştı kızlar taşımaktanda oluyo deryacım ishalin nedenini grip başlangıcına bağlıyorum çünkü 2kerede yediği mamayı kustu üşütük yani doğaç :) ilaçlardanmıdır bilmem ama huysuzluğuda yok şimdilik diş olsa yıkardı herhalde ortalığı

deniz bizide götür gittiğin yere bunaldık bacım ya nefret ediyorum var ya ev yemek işinden bittim resmen misafir varken çok yoruldum hem bütün hizmeti yaptım hemde çocuğun bakım işlerini yaptım büyükler oyun oynayarak oyaladılar o kadar dinlenmeye çekiyorum kendimi bu ara becerebilirsem tabi sıkıyorum dişimi annemin gelemesine az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…