2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy maaşallah minik minik yürür yerim ben onu çok sevindim denizcim ya darısı başımıza.. inaşşallahh

aminnnnnnn inşallahh canım benım :) artık teker teker yuruyen bebekler yazılır :) ay cok guzel

denizcim bu çok güzel bir haber
maşallah arala
ilk yürüyen bebek ünvanını aldı bakalım darısı başımıza
aral emeklemiyordu sanırım değilmi
emeklemeyenler çabuk yürür diye duymuştum

ayyy deniz çok heycanlandım ya sanki kendii bebeğim yürümüş gibi maşallahhhhhhhhhhhh bebeğine canım...
daha bize çok benim kızda tık yok ya yaşına varır bu gidişle of off ben daha çok elimle yürütücem diye belimi ağrıtıcam sabahtan akşama kadar hadi tut yürüyelim diyor kendini hiç yormuyor ....

ayyy maşallah denizcim ya çok sevindim..
benimki bana okadar mink geliyorki bana....yürüse korkarım herhalde bu minik şey nasl yürüyor diye
bizim 1 yaşını geçer gibi çok tembel.poposunu kaldırıpta yuvarlanmıyor bile

canım bizimki de aynı ya yürüt beni diyor başka birşey demiyor...

bende yanlızken düşünüyorum şurdan çıksa yanıma gelse aklım çıkar diye miniminnacık geliyor bana da

çocuk olduktan sonra bizim ilşkimizdede kopmalar oldu kızlar..çoğunuzun yaşıdığı şeyleri bizde yaşıyoruz.dün akşam oturup konuştuk.niye böyle olduk diye.eskilerden bahsettik...
birbirimizi fazla yıprattığımızı konuştuk.
birşey değiştimi hayır ertesi sabah yine aynı..
ama ardaya bakarken bana çok yardım cı oluyor o konuda hakkını yiyeyemem.sadece birbirimize karşı ilgimiz ,paylaşımlarımız azaldı...beraber bir film bile seyredemiyoruz artık..çocuk herşeyi değitiriyormuş gerçekten

kızlar buda benim doğumdan önceki halim.ahh ahh 4 kilo fazlam kaldı..

ayça canım çok güzel hatunmuşsun
şekerim 4 kiloyumu sorun ediyon kısss
biz napalım tatlımmm
verirsin inş. en kısa zamanda canımmm

vallla heee muhtesemsın canoooo bel ınce kalcalar seksii daha nolsun 4 kılo gozukmez bılemmm

yasemın sevdaa ayça tesekkurler kızlarrr
evet sevdacım Aral hıc emeklemedı . babasıda hıc emeklemeden yurumuş 8 aylıkken..

az evvel 2 metre kadar yurudu bu kez kendı ıstegıyle yurudu televızyonda baby tv yı actım koltuktaydık ındı ve bıraz koltuktan tutundu baktıkı dengesını kurdu hemen pıtır pıtır tv ye dogru yurudu..

kızlar bırde aralı son zamanlarda cok az yurutece koyduk bız. cunku parmak uclarında yuruyordu hep .. ay az evvel cok heycanlandım yuruyunce :))

maşallah oğluma paşamaaaa

Son düzenleme:
Bi maşallahhhhhhh da bizden denizcim aferin küçük adama! Şimdi seni iyice zayıflatır Aral ,koş bakalım peşinden tutabilene aşkolsun... bir de yürüteç yürümeyi geciktirir derler haniiii? en büyük örnek Aral,benim yeğenlerde 9-10 aylık yürüdüler emeklemeden yürüteçle...

Biz de yürümeye can atıyoruz ama elinden biri tutarsa evin içinde dolanıp duruyoruz artık yürüteçe de yasak geldi babamız tarafından hem düştü diye hem de yürüteç kısa geliyor artık oğluşuma en yüksek kademesinde olduğu halde bizimkinin bacakları bükük bükük yürürken..
Bu arada parmak ucunda yürüme bizde de devam ediyor haftasonu ayakkabı almaya niyetlendik kararsız kaldık tam yürümüyor sıkılmasın ayakkabıdan diye alsak mı acep bizde faydası varmı adaşşş?
Hadi bakalım kazasız ,düşmeden yürümeler size,darısı da bizlere..

Son düzenleme:
deryacım cok sagol darısı sızleree :)

bızde son zamanlarda yurutece cok az bındırır olmustuk.. yukarıda da dedıgım gıbı . bırde ben cok ellerınden tutup yurutuyordum bırazda soya cekımle alakalı sanırım babasına cekmıs bızım kı

adaşş canım ada da parmak uçlarınnda yürüyodu ben ayakkabısını alıp giydirdiğimden bu yana bayağı düzeldi hemen hemen ayakkabısız yürütünce hiç parmak uçlarında yürümüyoo
tavsiye ederim canım

ayyy denizzz walla çok mutluyum kıss bugün
aral yürüdü dedin yaa sanki ada yürüdü
az önce eşim aradı ona bile söledim
maşallahh dedii
çok öpüyorum canımmm

Kıslarrr tsk ederim desteğinize dün bir fırtınaydı geçti gitti,bugün fırtına sonrası dinginliği var bizde,sular duruldu..Dün sizle yazıştıktan sonra üzüldüm kızdım kendime gittim sarıldım kocişime dudak dudağa uyuduk eskisi gibi,düzeldik anlayacağınız,barıştık yani düzeldik mi? bunu zaman gösterecek. Bizim evliliğimizin 3. ama ilişkimizin 16 yılı bizde ilk yıllarda çevremiz tarafından örnek çift olarak gösteriliyorduk herşey masal gibiydi dolu dolu yaşanan bi aşktı ilk on sene böyleydi ama yıllar geçtikçe ve yaşananlar üzerine eklendikçe sevgi aynı sevgi olarak kalıyor ama farklı bir çerçevede sanırım.. Biz zamanında o kadar çok seni seviyorum dedik ki bir süre sonra o cümle basitleşti benim gözümde laftan soğudum, artık sevgimi yansıtacak yeni sözcükler yada davranışlar buldum bizde bu şekilde.. Umarım sizler uzun uzun seneler o heyecanı,sevgiyi ve en çok da saygıyı sürdürebilirsiniz..

Altına imzamı atıyorum nihalcim aynennnnnnn,hazır arabanda var artık al oğlunu çık gel hem laflarız hem gezmelere giderizzz kafa dağıtırız.-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile5
Kızlar hemen hepimizde benzer sorunlar yaşıyoruz anlaşılan değişikliklere ayak uydurmak,öncelik ve düzen değiştirmek gerçekten zo! Bi bocalama dönemi yada ilişki için sınav dönemi sanki başarılı olmalıyız,yılmamalıyız tabi kocişlere de çok işler düşüyor iki tarafında çokkk anlayışlı olması lazım,umarım başarırız..huzuraaaaaa! (dün motivasyon cdleri dinledim acayip gaza geldim:lepi:
;-)

Bu arada bugün doktora gittik hem aylık kontrol hem de hırıltılı öksürükten dolayı.. Gelişimimiz süperrrr maşallahhh oğluma doktor teyzemiz bile şaşırdı ben kaliteli bi inekmişim bana bunu söyledi (çünkü bizim sıpa doğru dürüst bişey yemiyo hep azıcık varsa yoksa süt) amaaa bu öksürme kafama takıldı ateş,akıntı vs olmadığı,2 yaş altı kilolu erkek çocuklarda alerjik astım olabiliyomuş ,ciğerler,boğaz falan iyiymiş olabilir dedi şurup verdi baktım astım şurubu tereddütte kaldım üzerinde emziren anneler kullanamaz falan diyor gerçi ben kullanmıycam ama bebekler içinde bişey yazmıyo çocuklarda kullanımı yazılmış vermesem mi acaba? gerçi 5 gün vereceğiz düzelmezse tekrar götürcez ,doktor verdiyse bi zararı olmaz dimi yaaa?:uhm:

Son düzenleme:
kızlarrr biraz sabır ve anlayış gerekli bence
inanın eşlerimizde aynı zorlukları yaşıyolar
zamanla inş. herşey yoluna girer canlarımmm
önemli olan aşkı öldürmemek
aşk dolu günler diliyorum
aşk kadunlarımm benimm

adaşş içirmelisin mutlaka dr vermiş canım tedirgin olma canım
geçmiş olsun
maşallAh teo ya sağlıklı ve gelişimi iyimiş kuzumun öp benim için adaşşş

nazar:evliliklerimiz için altın kurallar canlarım sebebi hayatlarımızla up uzuun bi hayat için arada bunları hatırlayalım hep mutlu olalııım

Evlilik Kurumunu Zedeleyen Nedenler
*İletişim eksikliği,
*Uzlaşmada güçlük,
*Kaynana sorunları,
*Erken boşalma, cinsel isteksizlik gibi cinsel işlev bozuklukları,
*İlgi eksikliğine bağlı duygusal tatminsizlik,
*Maddi konularda var olan anlaşmazlıklar,
*Akraba ilişkilerinde var olan problemler,
*Sürekli tartışma ve fikir ayrılıkları,
*Çocuklarla ilgili fikir ayrılıkları ve çatışmalar,
*Eşe despotça hükmetme,
*Alkolizm,
*Her türlü şiddet,
*Güven duygusunun zedelenmesi,
*Evlilik dışı ilişki.

Evlilikte Altın Kurallar
1-Evlilik piramidine uyun,
2-Emir cümlesi kullanmayın,
3-Yargılayıcı ve suçlayıcı olmayın,
4-Rolleri paylaşın,
5-İletişime ve karşılıklı anlayışa önem verin,
6-Kıyaslamayın,
7-Sevgi, saygı ve güven bağını kurun,
8-Egosunu ihmal etmeyin,
9-Cinsel hayatınızı renklendirin,
10-Eşinizi değil, kendinizi değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…