2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu da bi başka güzel notlar evliliğimiz için

SEVGİLİ GELİN HANIM

1. Beyine hoşlanacağı isim ve sıfatlarla hitap et!
2. Onun sevdiği yemekleri güzel yap ki, evini özlesin.
3. Beyin evden çikarken onu uğurla; akşam döndüğünde güler yüzle karşıla!
4. En çok güzel görünmen gereken kişinin beyin olduğunu bil!
5. Iffetini ve hayanı muhafaza et. En güzel elbisenin takva elbisesi oldugunu unutma; her işimizi murakabe eden Allah’ı düşün!
6. Sevgini beyinle ve çocuklarinla paylaş. Evinin direği ol! Beyin evde olmadığı zaman gözü arkada kalmasın.
7. Beyine her fırsatta teşekkür etmeyi unutma! Gücü yetmeyecegi külfetin altına sokma, baskalarına da şikayet etme!
8. Beyini işlerini makam ve mevkisini bil! Sevincini ve üzüntüsünü paylaş!
9. Beyinin izni olmadan ve onun müsaade etmeyecegi yerlere gitme!
10. Tutumlu ol! Müsrif olma. Zor zamanlarda da isyan etme!
11. Temiz ve tertipli ol. Beyinin elbiseleri de temiz ve ütülü olsun.
12. Beyinin akrabalarına ve onun sevdiklerine yedirip içirmekten kaçınma. Onlara güzel davran!
13. Kaynananı tecrübeli bir anne olarak sev ve say ki, beyin üzülmesin.
14. Annenin evine gereksiz ve aşırı gitme ki, evdeki işlerin aksamasın.(bunu kabul etmiyorum)
15. Çocuklarını hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeye gayret et ki, millet de sizi hayırla yad etsin.

Cenab-i Hak’tan iki cihan saadeti dilerim. amiiin

başka topikte arkadaşım paylaşmıştı bende sizlerle paylaşmak istedimmm

Olayın özü budur saol canım paylaşımın için keşke hepsini uygulayabilsek sorun falan kalmaz bunu da denemek lazım bir de yazmıştım motivasyon telkin cd sini mutlu çift üzerine orada da çok güzel anlatılıyor bunun gibi evliliği sağlamlaştıracak bilgiler önerilir

sağol canım paylaşımın için
sanırım biraz daha anlayış ve ilgi çözecek sorunlarımızı
bu arada cemre ve ayşegül şımardım vallaha sağolun kızlar...

herkese slm...berbatım...
eşimle gereksiz yere tartıştık ama ben haklıydım uzatmadım konuyu ama eşim haksız olduğu için baya bi bana lafetti durupdururken ve bende çok üzülmüşüm ve yorulmuşum ki tam tartışmanın ortasında ayaktaydım kendimi yerde buldum meğer tansiyonum düşmüş ağladım sonrada eşim çooooooooook aşırı üzüldü ve ecrrinde korktu ben ğladıkça bana gelmek istedi .bence fazlada eşlerinize karşı iyi olmayın ezilen hep biz oluyoruz mesela ben her dediğini yaptım....şimdide haksızlığını bile kabuledemiyor...daha doğrusu çok geç ediyor beni üzdükten sonra...
[[/COLOR][/COLOR]

Son düzenleme:
yasemin canım geçmiş olsun dinlen biraz tatlım
takma kafana canım
inş. bir an önce düzelir aranız
ecrinim kıyamam yavrum öpüyorum

iyi geceler kızlar yarın ecrinimin aşı var babaannemize gideceğiz çünkü aşıdana sonra hep ecrin ateşlenir çok zor oluyor yalnız olmuyor bende zaten çok iyi değilim...
hayırlı olsun canım dişiniz bizim artık mola verdik 2.dişimizden sonra bakalım üstler hazırlanıyor ama halen zamanı var çıkmasına diğerlerin.
kızım oyunları fazlalştırdı şarkılar eşliğinde artık el şaplatıyor çok şeker ya şarkıda yayayayayaaaaaa laaaaaaaaaaa salla sallana söylüyor....

masaallah Aral´a darisi bizimkilerin basina,bende ayakkabi almayi düsünüyorum söyle bir baktim..karar veremedim,fiyatlar cok farkli..
denizcim orda ilk adim ayakkabisi diye satiliyor sanirim..
Efenin diside hayirli olsun..bizde üst disleri bekliyoruz belli oldular ..

Geçmiş olsun yasemincim kendine dikkat et canım Ecrinin sana ihtiyacı var bak aşınızda varmış zaten tansiyonun düştü sanırım yemene içmene özen göster bizler hep bebişler ne yedi,naptı peşindeyiz kendimizi artık çok fazla önemsemiyoruz ama yanlış yapıyoruz hem ruhsal hem bedensel sağlıklı anne bir çocuğun en ihtiyaç duyduğu şey! Bu gibi durumlarda ben en çok bebişlere üzülüyorum çünkü ortama anlam veremiyorlar ,şaşırıyorlar gerginlik sonrasında sırf ben oğluma naptım diye oturup ağlıyorum

Nikoooo gözün aydın canım hayırlı olsun günlerin huzursuzluğu geçmiştir umarım öp annesi erkekimi...

kızım oyunları fazlalştırdı şarkılar eşliğinde artık el şaplatıyor çok şeker ya şarkıda yayayayayaaaaaa laaaaaaaaaaa salla sallana söylüyor....

Çok fena oldular valla bizimki de el şaplatmayı bunca zaman sonra yeni yapmaya başladık ama hangi ortamda yapılacağını alglayamadı galiba benim aşkım geçen gün uykusu geldi ağlıyordu hem ağlıyor hemde şap şap alkış yapıyordu:roflol: eşimle koptuk serseri çok aptal ve tatlıydı.

Babamız ilk kitaplarını almış oğluma ilk sözcüklerim,renkler vs.. şimdilik ben anlatıyorum o bakıyor sonra sıkılıp ağzına alıp yiyor ama öyle öyle bi süre sonra kitaptakilere aşina olup tanıyacakmış bizde bu yüzden hergün ders çalışıyoruz,tabi halkalar,üst üste kuleler ve bul-taklardan da oynuyoruz gamyoncuiremsuserpilin dediği gibi kuleleri yıkmaya bayılıyo sıpa!

gece benden olmuştu kapanış
açılışta benden olsunnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok güzel bir gün olsun canLARIMMMMM
benden size taze taze henüz yeni topladımmm
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın herkese
bende dün anneme söyledim aralın yürüdüğünü maşallah dedi soyaçekim kesinlikle ablamınkiler emekledi ama biri 11 biri 10 aylık yürüdü ayçacım annemde öyle dedi ecenin boyu uzun aslında ama yürüse komik olur küçücük diyo sanki daha ne kadar uzııcak aslında bide bu aralar boya gitt isanırım yine haftasonu kontrole götürünce ölçtürce ben uzamış diyorum babamız zayıfladı diyo inşallah benim dediğim çıkar ölçmedikde evde ...

efenin dişide hayırlı olsun bizde henüz dişsisiz çıkacak gibide değil bakalım hayırlısı

günaydın şekerleeer , şimdi ben burayı kullanmayı henüz tam bilmiyorum, cevapları seçip karşılık yazamıyorum ama hayırlayan herkese ve diğer annelerime ççoookk teşekkür ederim, hepinize güzel bir gün olsun

teşekkür ederiz deryacımmm bende sana sabah kahvesi ikram edeyim o zaman :) nihalcim sana da var canım içelim karşılıklı :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…