- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
Efe nin ilk dişi patladııııııııııı :)
iyi geceler kızlar yarın ecrinimin aşı var babaannemize gideceğiz çünkü aşıdana sonra hep ecrin ateşlenir çok zor oluyor yalnız olmuyor bende zaten çok iyi değilim...
hayırlı olsun canım dişiniz bizim artık mola verdik 2.dişimizden sonra bakalım üstler hazırlanıyor ama halen zamanı var çıkmasına diğerlerin.
kızım oyunları fazlalştırdı şarkılar eşliğinde artık el şaplatıyor çok şeker ya şarkıda yayayayayaaaaaa laaaaaaaaaaa salla sallana söylüyor....
amin canım güzel günlerini göstersin rabbim bizeAyşegülcüm kuzucum karamsarcım teşekkür ederiz çok güzel bir duygu. Gözümüzün önünde gün be gün büyüyorlar tüylerim dken diken oluyor , dün öyle bir çığlık attımki çocuk korktu valla . Allah hepimize sağlıkla her hallerini görmeyi nasip etsin inşallah .
Deryacım falın süper valla :)) ev vaaar araba vaaar aşk vaaar para vaaar bebiş çoook başarılı olacaaak güzel okullarda okuyacaaak çoook mutlusunuz amaa çoooooook daha mutlu günler sizi bekliyooor seni seven bir sürü insan vaaar çook güzel bir gelecek bekliyor sizi belki bir bebiş daha vaaar :))))) var da vaaar yani
öpüyorum canım
nedemek şekerim sanada yapatım güzel olur benim kahvlerim söylemsi ayıp
ben bugünde kendimi iyi hissediyorum pantolonum oldu walla popom küçülmüş heyoooooo çok mutlu oldum gecede ece uyandı uyumaz 1 saat emzirdim yok mama yemiyo karnı aç oyun istiyo babası aldı gitti bende uyudum o içirmiş mamasını uyutmuş 1 buçuk saatte oturmuşlar ama :) zaten yorgun oluyo adam bide geceleri oturuyolar babalı kızlı canım benim yaa kızlar bizde konuştuk geçende ilişkimi ne durumda diye bizimki iyiye gidenlerden maşallah diyim dilimi ısırayımda herşey oturmuş durumda ve önceden olan tartışmalar olmuyo bide biz birbirimize zaman ayırıyoruz kız uyuyunca filmimizi izleri sohbet ederiz sıkılırsak kızı bırakıp çıkarız sizin öyle bi durumunuzda yok yalnızsınız o bunaltıyo kesinlikle
Kıslarrr tsk ederim desteğinize dün bir fırtınaydı geçti gitti,bugün fırtına sonrası dinginliği var bizde,sular duruldu..Dün sizle yazıştıktan sonra üzüldüm kızdım kendime gittim sarıldım kocişime dudak dudağa uyuduk eskisi gibi,düzeldik anlayacağınız,barıştık yani düzeldik mi? bunu zaman gösterecek. Bizim evliliğimizin 3. ama ilişkimizin 16 yılı bizde ilk yıllarda çevremiz tarafından örnek çift olarak gösteriliyorduk herşey masal gibiydi dolu dolu yaşanan bi aşktı ilk on sene böyleydi ama yıllar geçtikçe ve yaşananlar üzerine eklendikçe sevgi aynı sevgi olarak kalıyor ama farklı bir çerçevede sanırım.. Biz zamanında o kadar çok seni seviyorum dedik ki bir süre sonra o cümle basitleşti benim gözümde laftan soğudum, artık sevgimi yansıtacak yeni sözcükler yada davranışlar buldum bizde bu şekilde.. Umarım sizler uzun uzun seneler o heyecanı,sevgiyi ve en çok da saygıyı sürdürebilirsiniz..
gel gelelım bana .... :
dunden berı başım catlıycak gıbı agrıyordu ınanın yenı gectı.
bugun Aralımın aşısı vardı pnomokok . 2 . doz
babaannesı ve babası goturduler paşam hıc aglamamış saglık ocagının maskotu olmuş.
bızımkı 1 aylık oldugundan berı avıze hastası şıkırtılı avızelere bayılıyor onlarla konuşuyor dugmnesınden acıp kapıyor fln neyse saglık ocagında da aral ıcın avızeyı yakmışlar fln onlarla konuşmuş durmuş bızımkı hemşırelere de laf yetıştırmış bi yandan
boyu 71 cm kılosu 8,500 olmuş dr gelışımının ıyı oldugunu soylemış .
bu arada ogluma ıngılterden teyzesınden ciciler geldi kayboldu dıye cok korkmuştum ama bızı evde bulamayınca kagıt bırrakmışlar eşım o kagıtla gıdıp aldı yurt dışında ne guzel şeyler var beee
slm kızlar k.valdemlerdeyin ecrin aşı olamdı çünkü düz gece ateşelndi ve vücüdunda kırmızı ürperme deniyor sanırım onlardan vardı 1 kaç fündür sonradan gece ateşlenince birden kabardı ve her yeri kıpkırmızı oldu o yüzden iğneyi vurmadılar acil olarak dr.muza sevkedildik dr.muz iğnelrden olduğnu ve daha tam olarak sanırım gribi geçmemiş ateşinede daha kuvvetli ilaç verdi gece popodan 39 buçuk oldu zaten hep ağlardı geceleri aldırışetmemiştim eşim dedi ateşi var gibi diye bende baktrım ama elimle ama yok gelmişti sonra yibne baktım ki var geldi ölçtüm yıkadık fitil şurup verdim 39 altına düşünce rahatladı sanırım popodan da 38 üzeri ateş şuanda 37.8 felan şurupda verdik rahatlatsın diye yani zor bir gündü yarın evimize geçeceğiz dualar edin zor günler v başladı yine hft.ya kont.sonrada aşı olup olunmayacağına kararverilip tekrar bakılacaumarım geçer aşıda biter of ya ne bitmez gripmiş iğneler 9 taneydi ağırmış ve hepsini tam vurdukalrındankaldıramamış olacak ki alerji yapmış zaten daha yanısıra çoktı ilacı başkada hepsi ağırdıda.bugün böyleydi kızlar bir çıkıyoruz evden neler geliyor başımıza bununla geçmiş olsun yinedesizssiz olun ufak şeyleri bile aşı olurken söyleyin ..ben dedim ve yapılmadı hatta bakın hastanelik olduk.herzaman ateş çıkabilir normal üşütür dişten olabiliyor ama aşı zmanında önemli amannnnn....
kenidinize iyi bakın öptüm bay bay bay..iyi akşamlar herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?