2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben sizin isimlerinizi bilmiyorum ader,handerya,karamsar,scapula öğrenmek istiyorum isimlerinizi yerimseniben

Berrincim (sanırım berrin :) ) ilk ikisi derya,son ikisi yasemin!:roflol: haziran anneleri hep çifter çifter isimler derya,yasemin,nihal..unuttuğum başka varmı çift?

Yasemincim geçmiş olsun Ecrine inşallah kısa zamanda iyileşir

günaydın kızlar
ayşegülcüm en iyisini yapmışsınız sıkılıyo onlarda evde soğukta olsa çıkarmak lazım hem bağışıklık sistemleride güçlenir bende haftasonu çıkarıcam yeter artık kaç gündür sıkıldı fıstığım hem de annem bizde dün gece babamızı başka odada yatırdık hasta biraz dinlensiz diye yoksa uyanıyo bizle birlikte annemle yattım ben ohhhhhhhhhh sabah eceyide aldım yatağa üçümüz yattık sarıla sarıla ama ece fena alıştı yanımda yatmaya nolcak bilmiyorum

yasemincim sizede büyül geçmiş olsun ateş çok tehlikeli gerçekten hep dikkat etmek lazım ecrinde inşallah iyileşir artık ağır gelmezmi büsürü ilaç bize bile iğne ağır geliyo

bizde 2 gündür sallanan besigimizi birakma calismasindayiz,kaldirdim,zaten disleri ciktigindan beridir emerek uyuyor,aradi biraz ama düsündügüm kadar zor olmayacak sanirim..
Allah sabir ve sifa versin adasim...

karamsarcım geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin....

beriny sende hoşgeldin benim ismimde esra..

slm kızlar yasemincim geçmiş olsun canım hoşgeldin berincim bu arada memnun oldum esracım eee napıyosunuz ben delircem artık çok zorlaştı bu hareket olayı durmak bilmiyo hiç yoruldum ya deryacım teşekkür ederim canım dinledim şarkıları ama dinlemek için zaman yaratmak gerekiyo diye düşünüyorum dün bi açtım doğaç vıyaaaak diye ağladı uyandı azcık açmıştım ya uyanıkkende işlerim oluyo kafayı veremiyorum müziğe yani herşeyde olduğu gibi bu yaramazların büyümesi gerek bizi bize bırakmaları gerek zaman var baya sanırsam bunun içinde 2. çocuk beni kasmaya başladı git gide aslında hiiiç istemiyorum zor zanaat uzaktan göründüğü gibi değil çocuk işi kimbilir daha neler bekliyo bizi belki tek çocuktada kalabilirim hanımlar biliyorum tek olmak zor ama bendede sabır yok 2.için

selam kızlar
karamsarcım çok geçmiş olsun ya ecrin çok problem yaşadı bu kış yaa
senide baya yordu inşallah bidaha yaşamazsınız böyle sorunlar

bu arada kızlar şu an ne yapıyorum biliyormusunuz
recep ivedik 2 yi izliyorum
çok ayıp biliyorum ama eşim ntten indirmiş benim için
sinemaya gitmem mümkün olmadığı için böyle idare edicez
zeynebide şimdi uyuttum film bitene kadar uyanmaz inşallah

kızlar bişey dicem benim miniğimin üstten köpek dişi çıktı şaşırdım daha üst dişleri yok sadece alt ikisi var..böyle bişey duyanınız var mı acaba?

bılmıyorum canım bızımkınde daha tık olmadıgı ıcın yorum yapamıcam ama bence normaldır ya . dr a sor ıstersen.

bu da durmuyor kızlar yıne gorusuruz. optukkkkkkkkkk

İYİ DİLEKLERNİZ VE YANIMIZDA OLDUĞUNUZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜREDİYORUM ....

günaydın kızlar 2.ye tövbe edceğim bu gidişle...1.hakından gelemiyorum of offf çok zor ya çocuk büyütmek.ecrini kızarıklar baya azaldı kızlar ya sanırım iğnelr bitince geçmeye başladı nedersiniz...ama antibiyotik kullanıyoruz ama rahat bakalım dün başladık umarım biter artık yaaa...

kızlar bişey dicem benim miniğimin üstten köpek dişi çıktı şaşırdım daha üst dişleri yok sadece alt ikisi var..böyle bişey duyanınız var mı acaba?

canım senin enazından alttakiler çıkmış benim cadının alttakiler çıkmadı henüz ama sadece üst köpek dişleri çıktı üst önlerde yok çok komik duruyor
normaldir diye düşünüyorum
bizimkiler zoru seviyor sanırım

yasemın ecrının dr unu deıştırmeyı duşudunuz mu hıc .
bırde nedne yemek yemıyor bunu detaylı araştırmasını yapacak yda sıze bızım bılmedıgımız bır kac yontem sunucak guzel ılgılıu bır dr a gosterın derım ben

allahım yaaaaa
kızlar kafayı yemek üzereyim efe 2 gündür yemek yemiyor uyumuyor sürekli hareket halinde tab bende yemen yemiyorum uyumuyorum hayalete döndüm yine

sabah bir kase kronfleks yersem iyi akşama baba gelene kadar açım . çocuk huy değiştirdi dişten sonra sürekli redediyor yemekleri çılfırıcam valla

kızlar ben bugun 8. aya gecıtıgımız ıcın ılk kez mılupa aptamıl 3 aldım 8. aydan ıtıbaren kullanım ıcın bu gerekıyormus . sız 3 numaralara gectınız mı
bırde bunun gece maması yokmu yahuu?

2 nın vardı da.. ? acele cevap kestane kebap

ben bilmiyorum denizcim netten bak ürünlere varmı bulamıyosan çok büyük marketlerdedir ben bu memlekette hiç bişi bulamadığımdan gözüme ilişmedi hiç

nihalcim diştendir efenin iştahı bu arada bezi ne zaman bağladın sünnetten sonra efeye

yasemincim deniz haklı bi prof. falan göster nedir ne değildir sor canım ya

sevdacım filmi hangi siteden indirmiş eşin adını bana face msjdan atsana burdan yasak ya

çok üşüyorum kızlar ya adet oldum kanım çekildi herhalde iyice bu arada düzene giriyo adetim sanırsam çok mutluyum eski günlere dönceğim içinhihoyyyt

bence sen ondan da biraz sinirliydin aysegulcum canommm

oldun ya rahatlarsın artık biraz kiloda adet bıtımınde gıder bence

ayşegülcüm valla dişten mi bilmem ama bittim valla , bezi ameliyathanede bağlayıp çıkardılar hep bez taktık. ama 2 tane üst üste taktık ilk bezi tam pipinin olduğu yerden 4-5 cm çapında delip kenarlarını flasterle bantlayıp pipiyi o delikte bırakacak şekilde bağladık üzerine de normal bir bez. o zaman pipi beze değmiyor yükseltiliyor yani bez. zaten çok çabuk iyileşiyor en çok 5 gün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…