2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok komik sıpam ya hala öyle her şarkıda oynuyo anası gibi kurtlu o da delikafadulden

yaa bende izlemek istiyorum ecede bayılıyo dans etmeye ama ben hiç oturmuyorum hep oynuyorum ewde eşimde amma oynayasın warmış diyo bi ara oda bana eşlik ediyodu ama bu aralar slow takılıyo dans ediyolar kızıyla......ece çizgi film izlerken onun müziğiyle başlıyo sallanmaya haaaa bide ceyda düvencinin reklamı war onun sesini duysun hemen tvye dönüp gülüyo sanki ona gülüyo ceyda düvenci çok komik oluyo

ecenin resimleri çok güzel canım benim
kot elbiseside çok yakışmış
kocaman maşallah eceye
ya zeynebe etek elbise hiç yakışmıyor
çok komik oluyo saçlarımız henüz uzamadığı için :)))

sorma canım bizimde yok daha saçımız olanlarda ince badem yağı aldım banyodan önce süreyim diye unutuyorum hep siz bişey yapıyomusunz güçlenmesi için benimde çok zayıfmış sıfıra vurdurmuşlar 3 yaşında filan :) düzelmiş ama ben eceye yapmam yaa

sakın sıfıra vurdurma amcamın kızına banada yapmışlar hiç bi faydası olmamış amcamın kızındada hala kızın saçı zor uzuyo ve seyrek çok zor uzuyo bebekken yeni saçın gelmesi bizim oğlan zaten saçlı doğdu döküldüğündede az döküldü şimdi baya uzun hiç kestirmicem seviyorum ben erkek bebekte uzun saçı hatta ben bi kere kestim döküldüğü sıra saçını çünkü tüyleri çoktu ve ağzına giriyodu doğduğunda doğaçın kulak kepçeside çok kıllıydı hemde nasıl görmeliydiniz şimdi döküldü bişey kalmadı kurt adam gibiydi ya resmen ilerde nasıl olur bilmiyorum artık küçük bey :)):roflol:

ecenin resimleri çok güzel canım benim
kot elbiseside çok yakışmış
kocaman maşallah eceye
ya zeynebe etek elbise hiç yakışmıyor
çok komik oluyo saçlarımız henüz uzamadığı için :)))

sevdacım saç bandı kapatıyo bence o açığı sen çeşit çeşit al giydir zeynepe eteklerinide boşver onlar her halleriyle tatllar

ece çok tatlı olmuş maşallah..
ayşegül doğaçı bende izlemek istiyorum..facebookta mı

canım sen neler yapıyorsun bu konuda...

kaynatılmış yineee
kızlar ben bugun aralın peşınde koşmaktan bakamadım bırde kayınvalıdeme ış yaptım dun gece kociş onlarda bana hamburger yapmıştı neyse yaglı tavanın ıçıne su doldurup oldugu yerde bırakmış 1 sat sonra ben gırdım ışıgı yakmadan mutfaga tavanın ıcının dolu oldugunu gormedım tabıkı sunu dıger bulasıkların yanına koyeyım dedım ve ordan oraya goturuken ıcındekı suyu halıya doktummm
bugun annemın halısını yıkadım tabı halıyle olsun baya kırlenmıştı ıyı oldu

bu aptalım 3 numaradanmıdır nedır Aral bugun durmak bılmedı delı gıbıydıı neler yaptı neler korktum vallaa .. ztn arkasında 8 aydan sonra bebegınız daha cok enerjıye ıhtıyac duyucak aptamıl 3 bunu karsılar gıbı bısey yazıyor sanırım ondan allahım neler yaptı yaaa nereye saldırıcagını bılmıyorudu :S

neyse ben kactım gelırım yıneee optummmmm

ben gece mama verıyorum ıkıkere 3 kerede emzırıyorum derya ondan yetmıyor yanı kılomdan gıdıyor sonraa

benim oğlum da ceyda düvencinin o reklamına gülüyo.. bi de ali kırcaya gülüyo.sanki onla konuşuyo da hemen gülmeye başlıyo ayyyy diyo:roflol:

derya bugün yoktu hiç ya bişeymi olduki acaba merak ettim valla hiç sesi soluğu çıkmadı

kıslaaar bir duyurum vaar

facebookta '' 2008 haziran anneleri'' diye grup açtım gelirseniz ordanda paylaşabilir takip edebiliriz bekliyorum

öpüldünüz iiiiii geceleer

muuccckkksss

canım sen neler yapıyorsun bu konuda...

Yasemincim ben fikir olması adına ara ara yaptıklarımızdan bahsediyorum zaten şu aralar dil gelişimi için ona kitap okuyorum kendi okuduğum kitabı yüksek sesle okuyorum o da sesler çıkarmaya çalışıyor benimle birlikte,komiklik yaptığımı sanarak gülüyor sıpa.. Sonra ona kitaplar aldık bazıları hışırtılı,bazıları doku duyuları gelişmesi için özel yerleri olan kitaplardan,diğer kitapları da ilk sözcükler kitabı temel kavramlar,objeler,renkler,hayvanlar var onunla beraber bakıyoruz ben anlatıyorum o bazen dinliyor (kedi,köpek tanıdık gelenlere daha çok ilgi duyuyor) bazende ağzına götürüp dişliyor :) ama zamanla teker teker öğrenecek..

Mesela üst üste dizilen yuvarlak kovalar var onunla kule yapıyoruz bayılıyor şimdilik deviriyor sadece,bazende ben elime 2 kova alıp birbirine vuruyorum beni görünce o da aynısını yapıyor ve aferinn,alkışşş diyince çok mutlu oluyor.

Üst üste geçen halkalarımız da var müzikli her geçirdiğinde müzik çalıyor yada üzerinde hayvanlar var düğmelerine basmayı öğrendi tek tek onlara basıp at,koyun,ördek ,horoz sesini dinliyor.. Bul-tak oyuncaklardan aldık henüz değil ama yakın zamanda onuda keşfedeceğiz şimdi biraz erken..

Yaptığımız aktiviteleri yaz yaz uzun oluyor.. Bunun dışında sende ilgileniyorsun biliyorum montessori eğitimi var okuduğum,incelediğim örnekleri uygulamaya çalışıyorum..

Bu arada dün çocuk şarkıları indirdim (çok güzel bir sürü çocuk şarkısı) gündüz onu açıyorum çok seviyor bildiği şarkılarda tepki veriyor (ali babanın çiftliği) ,bugünlerde araştırıyorum ve almayı düşünüyorum dahi bebek cdleri var onlarda sağ beyni va sol beyni ayrı ayrı eğitimini sağlıyor..

Sosyalliği açısından yaşıtlarıyla yada kuzenleriyle beraber zaman geçirmesini sağlıyorum ve kendine güvenini sağlaması açısından çok da fazla ilgilenmiyorum dışarıdayken kendi halinde oynuyor Beyin gelişimi için de omega3 ve omega6 vermeye çalışıyorum..
Offf çok uzun oldu ama sormuşsun :)

kızlar iyi hafta sonları....

en sonunda doğumdan sonra ilk defa regli oldumm...
aramızda hala regli olamayan var mı?

canım büyük bir zevkle okudum eline sağlık aktiviteleriniz çok güzel biliyorsundur ki yani anlamışsındır ben beyin gelişimine çok önem veriyorum çok ilgileniyorum bu konuda zaten biz çok mükemmel bir büyüyen bir bebek değiliz sorunlu olduğumuz için benide kendinide fazlasıyla strese sokuyor ve buda etkili oluyor gelişiminde bende doğrusu korkuyorum bir sorun olmasından yemeyincede gerilik yaşarmı ki gelişiminde diye zorla yediyorum zaten bazende zorlada yedirmeye çalışsam yemediği oluyor işte bunların telafini konuşmakta buluyorum bebeğimle uzun uzun konuşuyorum onu bir bebek gibi değil bir yetişkinmiş gibi görüyorum ve beni anladığını anlayacağını düşünüyorum ah bide çıldırtmasa bağıttırmasa kendine işte ozmana herşey mükemmel olacak çok inatçı aksi ve asi bir bebek çıldırtıyor beni...şu cd leri yani dahi bebek cd lerini 2 aydır aradım bizim buralarda birebir yok nette de ikissi 100 ytl alacak durumumuz yok kafama takıldı kldı alamıyorum üzüldük eşimle ne yapalım bene alanlardan yardım istemeye kararverdim bebeklerin gelişim böümüne hatta sordum alan varmı diye artık riceedip bana yollayabilirmi net aracılığyla diye ne yspsyım elden bu kadar geliyor olmayınca....

Dahi bebek cd ile ilgili msj gönderdim canım özelden.. Valla Yasemincim bebeklerimizin beyin gelişimi 2 yaşına kadar sürüyor bu süre içerisinde ne verirsek o kadar iyi diye düşünüyorum ben yaşında çalışmayı düşünüyordum ama bir sene daha bekleyeceğim sanırım 2 yaşını doldursun ondan sonra ,tüm gelişim aşamasında eğitimini ben vermeliyim kimselere güvenemiyorum bu konuda kendi anneme bile ,e de olsa kuşak farkı ve yaştan dolayı bi yorgunluk oluyor.Ecrini bi yetişkin gibi alıp konuşman çok güzel bu yemek sorununuzun zekasını etkileyeceğini hiç sanmıyorum en çok kilo almaz sen gerekenleri almasına çalış (vitamin vs) gerisini o istedikçe verirsin çok da zorlama tamamen yemekten soğumasın ben artık zorlamıyorum daha iştahlı oldu inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…