- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
canım benim kzım doğuştan iştahsızdı bebeğim 2 ay zorzar emdi sonrada biberon mamasıyla başladık ama onuda redetti ek gıdaya geçtik onuda redediyor banada diş demişlerdi 5 aylıktı kızım artık hiç yemiyordu günde 1 öğün bile ama dişini 7.aydan çıktı yani benim kızım hep iştahsız ne yaptıysam yemedi bende zazor açkalmasın diye veriyorum ağlasada sızlasada ben hatta 5.ayda çok kötü olmuştum kilolar verdim kızıma bağırmaya başladım ama o günden beri hiç kilo alamamıştı.zor yani ALLAH SABIRVERSİN SANA AMA BAK SENDEN BETERİDE VAR ENZINDAN BEBEĞİN EMİYORMUŞ....DÜZELİR İNŞALLAH
slm kızlar doğaçta iştahsız bu ara yemiyo fala bizde önce zorla tıkardım şimdi yapışıyo kaşığa bırakmıyo itiyo bütün gücüyle günde ku kadar yiyo diyebilirim birazda huysuz yine başlıyo sanırım grib amcamız bu arada dahi bebek cdsini indirdim kızlar süper bişey ya doğaç sürekli izledi müziğiyle eşlik etti zıpladı sürekli izlerken konuşan kadınla birlikte bende konuşup yorum yaptım kırmızı balon top kelebek falan diye cd çok uzun hepsini izletmek sıkar yavaş yavaş olmalı herhalde öyle denicem
selam kızlar herkesee guzel mutlu saglıklı bır hafta dılıyorum .....
buralar pek bı sessızleşmış yıne bugun aaaa nerdesınız yıneee havalar kapayınca sızde kapanıyorsunuz sanırım
yenı geklen arkadaşım hoşgeldın bence azmını surdur bırakma bu yedırme işinin peşini .. zor ama mecburuz onları alıştırmaya yoksa ılerde tum yemeklerı secıyorlar...
hepnızı opuyorum canlarım cıgerlerımmmm
veee ay lav yuuuuuuuuu dıorummm :))
Ayyy gerçekten terkedilmiş bir şehir gibi olmuş buralar! huuuuu kızlarrr nerdesinizzzzzzz? Ayrıca scapula oyun topiği açmış görmediyseniz orada da bebeklerimizle yaptığımız oyunlar,aktiviteleri yazıyoruz ama kimseden katılım yok,hadi üşenmeyin sizlerde yazın ,paylaşalım ki birbirmizden bişeyler öğrenebilelim..Öpüyoruz hepiniziiii
herkese iyi akşamalr kızlar ben bir karar aldım yoksa bu genç yaşta kafayı yiyecek yada öleceğim benim kızı biliyorsunuz yemesi sorundu zorla yediriyordum şu 3 gündür inanınki zorlada yemiyor tam 1 buçuk saat ğuraşıyorum günüm hemen hemen hepsi yemeğe gidiyordu delireceğim artık ya birde bu aralar yine geceleri olsun gündüz olsun ağlamalar başladı birde eşim hasta bana hiiiiiiiiiiiiiiiççççç yardımcı olamıyor zaten yardımedemezdi işinin yoğunluğundan ama artık hani okşarken felen kızımı en azından birazcık üzrerimden gidiyordu yarımsaatliğine bile olsa bu ama artık eişim hasta olduğundan alamıyor zaten dr.da bebeğinize geçer demiş ne olacak bilmiyorum...
deliriyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkese iyi akşamalr kızlar ben bir karar aldım yoksa bu genç yaşta kafayı yiyecek yada öleceğim benim kızı biliyorsunuz yemesi sorundu zorla yediriyordum şu 3 gündür inanınki zorlada yemiyor tam 1 buçuk saat ğuraşıyorum günüm hemen hemen hepsi yemeğe gidiyordu delireceğim artık ya birde bu aralar yine geceleri olsun gündüz olsun ağlamalar başladı birde eşim hasta bana hiiiiiiiiiiiiiiiççççç yardımcı olamıyor zaten yardımedemezdi işinin yoğunluğundan ama artık hani okşarken felen kızımı en azından birazcık üzrerimden gidiyordu yarımsaatliğine bile olsa bu ama artık eişim hasta olduğundan alamıyor zaten dr.da bebeğinize geçer demiş ne olacak bilmiyorum...
deliriyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?