2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iştahsızlık bizde de var dişlerden maalesef birde benim sütüm çok azaldı sadece emmek istiyor iştahsız olduğu zaman çok zor oluyor benim için...

işyerinden facebook a giremiyoruz canım evden de malum müsait olmuyorum ama girmeye çalışacağım...

herkesin iyi bir hafta geçirmesi dileğiyle....

canım benim kzım doğuştan iştahsızdı bebeğim 2 ay zorzar emdi sonrada biberon mamasıyla başladık ama onuda redetti ek gıdaya geçtik onuda redediyor banada diş demişlerdi 5 aylıktı kızım artık hiç yemiyordu günde 1 öğün bile ama dişini 7.aydan çıktı yani benim kızım hep iştahsız ne yaptıysam yemedi bende zazor açkalmasın diye veriyorum ağlasada sızlasada ben hatta 5.ayda çok kötü olmuştum kilolar verdim kızıma bağırmaya başladım ama o günden beri hiç kilo alamamıştı.zor yani ALLAH SABIRVERSİN SANA AMA BAK SENDEN BETERİDE VAR ENZINDAN BEBEĞİN EMİYORMUŞ....DÜZELİR İNŞALLAH

slm kızlar doğaçta iştahsız bu ara yemiyo fala bizde önce zorla tıkardım şimdi yapışıyo kaşığa bırakmıyo itiyo bütün gücüyle günde ku kadar yiyo diyebilirim birazda huysuz yine başlıyo sanırım grib amcamız bu arada dahi bebek cdsini indirdim kızlar süper bişey ya doğaç sürekli izledi müziğiyle eşlik etti zıpladı sürekli izlerken konuşan kadınla birlikte bende konuşup yorum yaptım kırmızı balon top kelebek falan diye cd çok uzun hepsini izletmek sıkar yavaş yavaş olmalı herhalde öyle denicem

selam kızlar herkesee guzel mutlu saglıklı bır hafta dılıyorum .....
buralar pek bı sessızleşmış yıne bugun aaaa nerdesınız yıneee havalar kapayınca sızde kapanıyorsunuz sanırım

yenı geklen arkadaşım hoşgeldın bence azmını surdur bırakma bu yedırme işinin peşini .. zor ama mecburuz onları alıştırmaya yoksa ılerde tum yemeklerı secıyorlar...

hepnızı opuyorum canlarım cıgerlerımmmm

veee ay lav yuuuuuuuuu dıorummm :))

Ayyy gerçekten terkedilmiş bir şehir gibi olmuş buralar! huuuuu kızlarrr nerdesinizzzzzzz? Ayrıca scapula oyun topiği açmış görmediyseniz orada da bebeklerimizle yaptığımız oyunlar,aktiviteleri yazıyoruz ama kimseden katılım yok,hadi üşenmeyin sizlerde yazın ,paylaşalım ki birbirmizden bişeyler öğrenebilelim..Öpüyoruz hepiniziiii

herkese iyi akşamalr kızlar ben bir karar aldım yoksa bu genç yaşta kafayı yiyecek yada öleceğim benim kızı biliyorsunuz yemesi sorundu zorla yediriyordum şu 3 gündür inanınki zorlada yemiyor tam 1 buçuk saat ğuraşıyorum günüm hemen hemen hepsi yemeğe gidiyordu delireceğim artık ya birde bu aralar yine geceleri olsun gündüz olsun ağlamalar başladı birde eşim hasta bana hiiiiiiiiiiiiiiiççççç yardımcı olamıyor zaten yardımedemezdi işinin yoğunluğundan ama artık hani okşarken felen kızımı en azından birazcık üzrerimden gidiyordu yarımsaatliğine bile olsa bu ama artık eişim hasta olduğundan alamıyor zaten dr.da bebeğinize geçer demiş ne olacak bilmiyorum...
deliriyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya bu durum hic normal degil hadi istahsiz ama devamli aglamasinin sebebi olmali,artik 8 ayllik bir bebek o koliklik filan bir yere kadar..bence sen onu bi arastirma hastanesine götür enine boyuna baksinlar..sende bi psikologtan destek al yazik arkadasim ya..

hanımlarrr mışıl mışıl uykudayken bakem dedim
inş. yarın burdayım canlarım
hepinizi ve bebişlerimi öpüyorum
güzl huzur dolu uykularrrr

canım inşallah ne sorun varsa hallolur çok üzüldüm senin adına bende bazen sesimi yükseltiyorum elimde olmadan sonra çok pişman oluyorum ama elimde değil hem çalışıp hemde bebekle uğraşmak çok zor benim ki de 9 ayını doldurcak ayın 2 sinde hala gaz sancısı çekiyor....

canım iştahsızlık zaman zaman bizdede oluyor zor valla...

sana da hayırlı haftalar denizcim.

Müsait olduğumda yazıcam oyun topiğine deryacım.

canım benim ya sorun ne acaba bence de bir araştırma hastanesine bir götür baktır inşallah bir problem yoktur iş n çok zor seni çok iyi anlıyorum....

günaydınnnnnnn
güzel bir gün diliyorum şekerlerrr
eee bugün buralardayım sizde buyurmazmısınız mujcc

adasim anladigim kadariyla ecrinle yaptigin zevkli bi ugras kalmamis,bir kisir döngü baslamis,senin rahatlaman lazim sinirlerin yatissada negatiflik sürer,sebebi sen olmasanda bu olayi devam ettirir,en kisa sürede bi care bulmalisin,yoksa bebeginn kisiligi böle gelisir..

millettttttttt uyanın artık...........
aaa iyice boşlamışsınız şekerler
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm

günaydın yaseminciim

tunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ıyı bırgun olsun herkeseeee ....
gecmıs sayfaları okuyup tekrar yazıcam

nasıl herkes bakalım ? ben bugun ıyım 100 gram daha almışım kılo topıgımıse yazarım :)

yasemın neden ecrın sureklı aglıyor bunun cozulmesı lazım .bence buyuk tam teşekkullu bır hastaneye goturun prof lar fln gorsun
kılo verımı devam edıyor sanırım bıldıgım kadarıyla
senağlama

sen buraya yazarmısın ecrıne yemek olarak sabah kahvaltısı olarak ne ve nasıl hazırlıyorsun .. ve ne sekılde vermeye calısıyorsun.. mesela bır yemegıne neler katıyorsun
kakası fln vs. nasıl... ?

belkı tavsıye edecegımız seyle rolur yada onun sevdıgı bır yemek bulabılır o sekılde sıl baştan başlayabılırız yemek yeme alışkanlıgını kazandırmaya ne dersın canım ?

a.s.

ben bir ara bio enerjiyi arastirmistim,insanin yedigi seylerin icerigi kadar hazirlayanin ruh halide önemli biliyorsunuz ayni malzemeden ne degisik tatlar cikiyor..bence yasemin cok yorulmus onun pozitif olabilmesi zor..yardima ihtiyaci var..
eger benim kizimda yeme sorunu yasasa bu yanlizlikla benimde düsecegim durum o yetisememek gerilmek ve huzursuzluk kisir döngüsü..

ah sormayin ana kiz gezecez diye arabamizi bozduk eve mahkum kaldik tamire götüreyim dedim,esim ben s sinava gireym de ben götürürüm dedi israr etmek istemedim hassas dönemdeyiz persembe önemli bir sinavi var..o sinavi gecerse sürgün süremiz kisalir..memleketimi özledim yaaaa..

bugün kizim kahvalti masasindan örtüyü cekti,peynir yere döküldü tabagin sonu kirintilar zeytin tabagida üstüne ..yag icinde kaldi..zaten ev hali kapli sinir oluyom son zamanlarda taktim 2de 1 siliyom..hic sevmem hali kaplamayi..
son zamanlarda ellerim iyice yiprandi yika yika iyice temizlik düskünü oldum,sizdede oluyormu bir arkadasimda dedi bebegim kücükken bendede olmustu diye..bakim yapmaya calisiyorum ama..bir dermatolaga gidip uygun birsey yazdirsam iyi olacak

slm millet nasılsınız benim misafirim vardı çok takılamadım kayınvalide sürpriz yaptı kızıyla geldi artık yazarım neyse bu arada dahi bebek cdsii isteyene msnden atarım 4part aslında ama 4. bende bozuk indi yok o yüzden doğaç çok sevdi izliyo baya tavsiye ederim

derya (ader)nerelerdesin kız sen sen olmayınca sessizleşiyo topik

yasemincim yorum yapan bütün arkadaşlara katılıyorum canım ilk başta sen çok yıprandığın için br destek al ve ecrine daha doğrusu ecrin gibi bi bebeğe nasıl yaklaşman gerektiğini öğreneceğin bi uzmana danış bitanem ya hem ecrin hem senin için bu şart ilerde çok sorun yaşarsın gelişimi konusunda ben çok üzülüyorum sen bunları yazdıkça kendim yaşıyomuşum gibi inanki (

bu arada denizcim çok sevindim kilo almana olucak başarcaksın sende bizde demi kızlarrrr :)) denizcim aralın videosunu özellikle yürürkenki halini çok merak ediyorum facede yükleyin yoluuuuurrrr bende en son çekip yüklicem oraya bu ara çok huysuz anlatamam iştah sıfır grip gibide değil sabah kustu yediğini ama ateş yada öksürme tıksırma bişey yok noluyo anlamadım kayınvalide dişe daha var dedi baktı eliyle damağına daha sert değil diyo o zaman ne bu ya offf gece uyandı ağlayarak susturamadım salla babam salla uyuyo sallamayın uyanıp ağlıyo yine şimdilik iyi gibi ama bakalım ne kadar sürcek (

güzelleeeer tünaydın valla zil takıp oyansam yeridir :))) accayip mutluyum Efe gün sonra ilk defa çorba içti bugün .

yemeyen bebiş anneleriiii
üzülmeyiin efe taam 8 gün ağzına 1 kaşık su bile koydurmadı sadece emdi vee sabah akşam mızmız ağladı gece uyumadı eeem eeeem beni mahvatti dün doktoruna sordum gayet normal dedi ve bugün ilk defa çorba içti hemde kendi istedi . hiiiç meraklanmayın nooolur üzülmeyin bunun tek sebebi diş bizim alttan 1 tane çıktı 2. yolda o nedenle böyleymiş .

anneşler üzülünce bebişler de anlıyor ve üzülüyor huysuzlanıyor .

ve dün Beyaz melek diye bir filim vardıya onu izledk kocişle izlemediyseniz mutlaka izleyin
bence çok güzel ve bir filim önerim daha olacak nacizhane onu kesinlikle izleyin kaçırmayın bence orijinal ismi ''bucket list ''

facebook grubumuza gelmeyen yada duymayan kızlaaar sizide bekleriz facebook ta haziran 2008 anneleri diye ararsanız ordayız

öpüyorum herkeslerii Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…