2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrr..
aysegul aralın vıdeosunu babası dun cektı yıne ben hatırlatttım ne zaman cekıceksın aral 1 haftadır yuruyor dedım . ılkı onemlıydı ama olsun ..

dun haaaa dedı ve cektı
sınır oldum o anda ona. ama cektık nıhayetınde aral yurudu yurudu kamerayı gorunce hemen babasına dogru yonelıp elındekı tele saldırdı
telın kamerasıyla cekıyordu cunku

o an cok komık oldu ya magazıncılere saldıran sanatcılar gıbı oldu :))

temızlık hastalıgım yok bır gırısırım eve temızlerım sora ha bıre temızlemem .
ztn cocukla cok zor oluyor bırde bnm bugunlerde hıc ıcımden gelmıyor .. ev de temız allahtan ama utuler var

yınede elımı surmuyorum uff bazen nefes alamadıgımı fln sanıyorum

aynı ben bu ara içimden hiç bişi gelmiyo zaten ev soğuk sularımız bildiğiniz buz elimi sürmeye çekiniyorum valla doğaçta ondan hasta oluyo zırt pırt emekliyo her yere gidiyo ve yerler zaten taş bizim durdurmanında imkanı yok valla yaza kadar idare etcez artık bu arada annem bu hafta gelcekmiş sonunda babam gönderiyom annenizi dedi gelsin bi ine çekilip kış uykusuna yatıcam valla yaza uyandırsınlar beni :)) şaka bi yana çok yorulduğumu hissediyorum desteğe ihtiyacım var feci şekilde kısacası bu durumdayken hiiiiçte temizlik hastası olupta iyice mahvedemem kendimi zaten doğaçta izin vermez buna rahat durmuyo hiç kucaktan inmicek inse hep kablolarla oynuyo başından ayrılamıyorum

ayşegülcüm doğaç ne güzel emkliyor maşallah efe hiç emeklemiyor yaaa bir sorun mu var diye taktım bende niye böyle

amann nihalll aralda hıc emeklemedı bılmıyordu emeklemeyı pıtırr pıtırr yuruyor şımdı ..

emeklemeyenler daha cabuk yururmuş oyle duydum ben ama bılmıyorum tabıkı

aysegul sonunda anan gelıyor yaa ohh beee ınşallah rahat edersın ama kış uykusunu unut anacımm valla rahat bırakmayızz :))
nıye yakmıyorlarmı dogalgazı aysegul neden uşuyorsunuz ?

yerden ısıtma dımı sızın ev. ve merkezı deılmı
bızımkıde oyle ama bugunlerde maşallah ıyı yakıyorlar
sızınkınde bı sorunmu var ?

canım merkezi sistem ya belli saatlerde yakıyolar bu yüzden böyle seneye allah kerim valla annem geliyo ya sonunda rahata ercem bende deniz gibi biraz rahatlıcam ilk işim saçımı boyatmak olcak zaten zayıflıyok fıstık gibim olcam allahın izniylen kaydirigubbakcemile3

ayşegülcüm doğaç ne güzel emkliyor maşallah efe hiç emeklemiyor yaaa bir sorun mu var diye taktım bende niye böyle

doğaç uzun zamandır emekliyo canım ya ama ben evin soğukluğu yüzünden hiç istememiştim başıma geldi malesef artık çekicez gitmediği karıştırmadığı yer kalmıyo sevinmelisin bence nasılsa yürüyecek allahın iznyle bırak apalamasın önemli değil o bence

herkese slm...yazılarınızı okudum kızlar artık salldım herşeyi HANİ İR LAF VARDIR SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA
HERKESE DUYRULUR ÜSTELEME YOOOOOOOOOOOOK BİTTİ KZIIMIN KEYFİ 11 YETTİ VE 11 KAHVALTI 2 BUÇUKTA AZ BİRAZ 30ML ÇORBA 4DE DE 100ML BAŞKA ÇORBA ISRARSIZ KAVGASIZ OYUNLAR FUULTAİM DEVAM OH BE DÜNYA VARMIŞ BEN YEMİYOR DİYE STERSE GİRİYORUM BUGÜN KAFAYA TAKMADIM STRESE GİRMEDİM .
KAHAVALTIDA PİRİNÇUNU YER BAŞKA BİŞEY YEMİYOR ARADA DA YUMURTASARISI VE BİRAZ PEYNİR YENİ BAŞLADI ÖĞLENLERİ SEBZE ÇORBASI TARHANA YOĞURT ÇORBASI ŞEHRİYE BUNLARDAN BİRİ AKAŞAMADA YANİ
İKİNDİN MEYVE GECEDE TAHILLI MAMA
BİZİM BÖYLEYDİ ESKİDEN DAHA ÇEŞİTLİYDİ ŞİMDİLERDE SADECE SEVDİKLERİNİ YİYOR.
ARKADAŞLAR ÇOK MU KÖTÜ SİZCE 11 DE SABAH KAHVALTISI 150ML AYRIVA YUMURTA SARISI
2BUÇUKTA 30ML ŞEHRİYE ÇORBASI TANELİ HİÇ EZİLMEDEN AMA
4 DE DE 100ML SEBZE ÇORBASI NASIL SİZCE AKŞAMA DAHA VAR...

Canlarım ben yemek hazırlaken ecrine büyük bir zevkle hazırlıyorum stresle değil aslında yedirirken strese giriyor ve sonrası biraz zor oluyor oda geçiyor ama işte yeme faslı ağzını açmıyor ki zorla açtırmak beni delirtiyor younlarda kafi gelmiyor ve ağlamasada birde yemek yerken işte bu beni delirten çoook üzülüyorum hem aç kalıyor diye hemde zorluyorum diye ama dedimya artık zorlamıyorum 5 saatdede de yese tık yok bende acımasızlığa girermiki diye üzülüyordum ben hani aç bırakmış oluyormuşum hissi doğuyordu ama yemiyor işte ağlıyor zorlamayayımm dedim bakalım ne olacak ... ...

ağlamalar 2 gündür vardı kızlar bu gec daha azdı iyiydi yani veeeee ağlama sebebi bulundu kızım üst dişi çıkmışşşş dişler 3 lendi...
HAKLIYMIŞSINIZ KIZLAR YANİ KIZIM YZIK DİŞİNDENMİŞ AĞLAMASI.

ayşegül cnm gözün aydın
annecciin geliyomuş biraz rahatlarsın canım
nihal gözün aydın cnm efe çorbasını yemişş bol iştahlı günler inş. hepimize yanee bebişlere ve denizeee

deniz bacım naersin görüşemiyoq

yasemin cnm maşallah valla ada okadar yemiyo kıss
sende bi alemsin daha ne yesin kuzum
maşallahh

bana neden gozun aydın kuşum annamadımmmm :))

aralla kayınvalıdem asagıda beklıolar dısarı cıkıyoruzz optum gelıcem kaybolmayın yolarım PP bu kıloyla ne basarırım yaa heheheh

CANIM BUNDAN İYİYDİ ESKİDEN YANİ 1 HFT.ÖNCE 3 BUÇUK SAAT ARAYLA ZORLA 150MLYERDİ ŞİMDİ İSE ZORLASAMDA HİÇ YEMİYORDU AĞLIYORDU BİRDE BU GÜN DEDİMYE 5 SAAT FELAN ARAYLA KENDİLİĞİNDEN İŞTE YEMEĞE BAŞLADI SABAH 150 11 DE ODA 4 DEDE İŞTE 100ML GECE HİİÇ BİŞEY YEMEZ İÇMEZ DAHA DOĞRUSU İYİ Mİ YANİ BU 3 ÖĞN OLUYOR VE TOPLAM YİNEDE İŞTE 150,30,100,AKŞAMADA KEŞKE 150 YERSE400 ML ANCA İYİ Mİ YANİ....:uhm:
yasemin cnm maşallah valla ada okadar yemiyo kıss
sende bi alemsin daha ne yesin kuzum
maşallahh

Son düzenleme:
Kızlar ecrin ayrıca 1 sn ye yerinde durmuyor buda beni yoruyor sonra dinlenmek için oturduğumuzda çok ağlıyor aşırı hareketli hep yürümek istiyor eskidende kucakta gezmek istiyordu yapmayıncada çok ağlıyor uymuyordu eskiden beride gündüzde gecede halada öyle.TV BAKMAK OYUN OYNAMAK ASLA YOK TEK OYUNCAĞI BEN HEP .OYLANMIYOR BİŞEYLE DALMIYOIR BİŞEYE.YORUCU TEMPOLU KENDİ YORULMUYOR HİÇ.KIZLAR AYIRCA ÇEVREMİZDE DE BAŞKA BEBEKLR VAR ECRİNLE HEMNE HEMEN AYNI AYA YAKIN OLAN HATTA EMEKLEYELER FELAN VAR AMA HEPSİDE AYNI ŞEYİ DİYORLAR ECRİN ÇOK AŞIRI HAREKETLİ OLDUĞUNU AŞIRI İNSAN İLGİSİNE DÜŞKÜN OLDUĞUNU VE DURMADIĞINI...ÇOK HİPERAKTİF DİYENLERİ BİLE DUYDUM AZABA BAŞAK BİR DR.BU DURUMU ANLATSAM MI Kİ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…