herkese slm...yazılarınızı okudum kızlar artık salldım herşeyi HANİ İR LAF VARDIR SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA
HERKESE DUYRULUR ÜSTELEME YOOOOOOOOOOOOK BİTTİ KZIIMIN KEYFİ 11 YETTİ VE 11 KAHVALTI 2 BUÇUKTA AZ BİRAZ 30ML ÇORBA 4DE DE 100ML BAŞKA ÇORBA ISRARSIZ KAVGASIZ OYUNLAR FUULTAİM DEVAM OH BE DÜNYA VARMIŞ BEN YEMİYOR DİYE STERSE GİRİYORUM BUGÜN KAFAYA TAKMADIM STRESE GİRMEDİM .
KAHAVALTIDA PİRİNÇUNU YER BAŞKA BİŞEY YEMİYOR ARADA DA YUMURTASARISI VE BİRAZ PEYNİR YENİ BAŞLADI ÖĞLENLERİ SEBZE ÇORBASI TARHANA YOĞURT ÇORBASI ŞEHRİYE BUNLARDAN BİRİ AKAŞAMADA YANİ
İKİNDİN MEYVE GECEDE TAHILLI MAMA
BİZİM BÖYLEYDİ ESKİDEN DAHA ÇEŞİTLİYDİ ŞİMDİLERDE SADECE SEVDİKLERİNİ YİYOR.
ARKADAŞLAR ÇOK MU KÖTÜ SİZCE 11 DE SABAH KAHVALTISI 150ML AYRIVA YUMURTA SARISI
2BUÇUKTA 30ML ŞEHRİYE ÇORBASI TANELİ HİÇ EZİLMEDEN AMA
4 DE DE 100ML SEBZE ÇORBASI NASIL SİZCE AKŞAMA DAHA VAR...
bu arada ıse gırıcem karar verdım ve bı suru basvuru yaptımmmmm
slm millet nasılsınız benim misafirim vardı çok takılamadım kayınvalide sürpriz yaptı kızıyla geldi artık yazarım neyse bu arada dahi bebek cdsii isteyene msnden atarım 4part aslında ama 4. bende bozuk indi yok o yüzden doğaç çok sevdi izliyo baya tavsiye ederim
derya (ader)nerelerdesin kız sen sen olmayınca sessizleşiyo topik
yasemincim yorum yapan bütün arkadaşlara katılıyorum canım ilk başta sen çok yıprandığın için br destek al ve ecrine daha doğrusu ecrin gibi bi bebeğe nasıl yaklaşman gerektiğini öğreneceğin bi uzmana danış bitanem ya hem ecrin hem senin için bu şart ilerde çok sorun yaşarsın gelişimi konusunda ben çok üzülüyorum sen bunları yazdıkça kendim yaşıyomuşum gibi inanki(
yasemincim ardada zor yiyordu.şebeğe dönüyordum.bir kaşık ağzına sokuncaya kadar..2 haftadır güzel yiyor.(aman nazar değmesin tü tü)sık yedirdiğime karar verdim.kahvaltıdan sonra en az-5 saat bekliyorum.iyice acıkıyor...artık yemesini buna bağlıyorum..
gerçi annem dişten dolayı önceleri yemediğini söylüyor.2 dişi çıktı..belkide ondan rahatladı..
bu iki nedenden olabilir yememesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?