2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yasemincim ardada zor yiyordu.şebeğe dönüyordum.bir kaşık ağzına sokuncaya kadar..2 haftadır güzel yiyor.(aman nazar değmesin tü tü)sık yedirdiğime karar verdim.kahvaltıdan sonra en az-5 saat bekliyorum.iyice acıkıyor...artık yemesini buna bağlıyorum..
gerçi annem dişten dolayı önceleri yemediğini söylüyor.2 dişi çıktı..belkide ondan rahatladı..
bu iki nedenden olabilir yememesi

bu arada ıse gırıcem karar verdım ve bı suru basvuru yaptımmmmm

denizcim güzel bir karar vermişsin
ama inan okadar zorki..hem çalışıp hemde anne olmak..
8 aydır gece nasıl oluyor,günler nasıl geçiyor anlamadım..
doğru düzgün,içime soka soka sevemiyorum bile...geldiğimde ya uyuyor oluyor.yada aç yemek yedir uyut derken akşam oluyor.....
çok yoruldum çokkkkk

ben istiyoum ayşegül cd den mümkünse..
e-mailimi özelden yazıyorum

aman canım nazar değmesin maşallah ....sen bari iyi ol.umarım bizim kızda akıllanır artık yaaaa Çok üzgünüm çoook

iyi geceler kızlar
deniz iyi düşünmüşsün cnm çalışmaya karar vermekle zor olıcak sizin için ewde de otur otur nereye kadar hayırlısı olsun cnm

ayşegüllll bende istiyom canımcımmm benede benede............

İyi gecelerrrr yada günaydınnn herkese! Bu dahi bebeği bende indirdim cd ye çektik şimdi reklam yerine onu açıyorum çok seviyor gerçekten ilgisini çekti bende tavsiye ederim kızlar..
Haftasonu oğluşuma ilk adım ayakkabısını aldık artık hiç durmuyor sürekli yürümek istiyor ve halaaaa ayakucunda basıyor belki düz basar umuduyla ama pek sevmedi sanırım alışmasını bekliycez artık!

Bugün hipp den numunelerimiz geldi çok mutlu oldum çünkü aylardır tüm bebek sitelerine üyeyim hiç biri numune falan göndermedi gıcık olmuştum saolsunlaar göndermişler içinde
organik iyi geceler sütlü-yulaflı-elmalı mama(kutu),rezene çayı,organik elma püresi,organik mısırlı ve hindili patates,organik elmalı içecek,hipp2 probiyotik devam maması var güzel yani dolu dolu..bu marka avrupada en iyi markalardanmış tr ye yeni geldi ve ürünlerin tamamı organik numune istedim ve geldi isterseniz sizde isteyin taş atın kolunuz yorulmuyo valla oturduğunuz yerden mamalar geldi :)

Denizcim güzel karar vermişsin umarım dilediğin gibi bir işi hemen bulursun bu devirde iş bulmak da çok zor valla! Çalışmak belki çok zor ama psikoloji açısından ve maddi özgürlük açısından gerekli,ben bi süre daha evdeyim sanırım oğlumun tüm ilklerinde yanında olmak,ona ilk eğitimini kendim en iyi şekilde vermek istiyorum nedense bu konuda çok bencil ve güvensizim kimse benim gibi iyi bakamaz diye düşünüyorum zamanı gelince (3 yaş) yarıgün kreşe gider yarım gün de anane veya babane bakar artık ben ilk 3 yaşını yaşıyım da sonra zaten dış dünyaya açılacak beni pek fazla sallamayacak..
Düşününce kendi hayatımızdan çalıyoruz ,ileride saol anne iyi ki çalışmamışsın mı diyecekler sanki ,belki tam tersi sen neden çalışmıyorsun diye soracaklar bize..iki ucu ...değnek!

millettt slm nerelerdesiniz yaaa
son pnomokok aşımızıda olup geldik bir yaşımıza kadar rahatız ohhhhh
sabire cnm siz naptınız şimdiden geçmiş olsun sizede aşıdan dolayı
ada hiç durmuyoooo bu aralar gezmelerede gidiyom eee gidince gelenimde oluyooo
fırsat olmuyo size yazmaya ama okuyorum her fırsatta öptm canlarım hepiciğinizi

yaa kızlar kafam karıstı sımdı ... calıssam mı calısmasam mı .. bende oglumum tum ılklerıne ozellıkle ılk yuruyusune tanık olmak ıstedıgım ıcınm beklıcem fln dıyordum hep neysekı erken yurudu..
anne dedı
baba dedı
ve bır cok ılklerını daha yaşadım oglumun...

ama ..
gelın gorun kı oglumdan 1 saat ayrı kalsam ozluyorum uyurken bıle bazen kalksada sevsem dıyorum ..
nasıl ıse baslıycam bılmıyorm . bırde bu saatten sonra gırecegım ısımın cok ıyı bır yer olmasını daha dogrusu huzurla calısacagım mesaıye kalmayacagım benımle ugrasan hasta ruhlu bırının olmadıgı bır ortam olmasını ıstıyorum ..
cunku artık oyle yerlerde yapamam .

Son düzenleme:
kızlar ben pek giremiyorum nete hem doğaç yüzünden hemde gözlerim acıyo çok fazla yoruluyo arızalı azcık gözler benim ama takipteyim haberiniz olsun arada bakıyorum neler yazdığınıza annem gelince rahatlarım biraz daha ok öpt. hepinizi cdleri yükleyemedim bütün isteyenlere sesleniyorum saatler sürüyo yüklenmesi linki verdim oradan siz indirin ok

tamam cnm kendıne ıyı bak
bnm gozlerde arızalı .. gozluksuz araba kullanmam yasak tv ızlemem fln ..
ama gozlugum yok hahahahahahha

dr a gıdıp almam gerek tv ızlerken fln yada arabada takmam gerek karanlıkta araba kullanmam cok zor yagmurda fln.. goremıyorum tabelaları okuyamıyorum valla komık oluyor esım hayatta sana arabayı tek ve aksam olduktan sora emanet etmem dıyor hahahah

denizcim bu zaman da stressiz iş bulmaz çok zor hele ki özel sektörde o kadar ruh hastası bencil insanlar var ki inşallah gönlün egöre bir iş bulursun.

bu arada benim kuzu popoyu hafaya dikip emeklemeye çalışıyor sürüne sürüne istediği yere geliyor çok komik... birde takla atmaya çalışıyor bacaksız boyuna bakmadan aynen böyle

denizcim bi arkadaşım üniv. mezunu iş arıyo bulamıyo yeni bi işe girmiş msj attı şimdi tacize uğramış çıkmış dikkat et bacım bu pislikler evli falanda dinlemiyo benimde başıma çok geldi evliykende bekarkende

herkese iyi günler denizcim çalışmak zor inşallah iyi olur senin için ...
aşegülcüm geçmiş olsun ...
benim kız yürüme derdin yaaa başka şey yok bu arralar hebire yürüt diyor beni....yoruldum yaaa..
misafirim vard
ı bugün şimdi gitti iyi oldu ya dışarı çıkamıyorum bari onlar gelsinde gözümüz gönlümüz açılsın yaaa.........

denizciğim yazdıklarını okudumda içlemdim vallahii.pazartesi mesaim başlıyo.ücretsiz iznim bitti.şimdiden sıkıntısı sardı.dediğin gibi değil bi gün uyurken bile çok özlüyorum.nasıl altından kalkıcam bilmiyorum .ama bi yandan da şöyle düşünüyorum: eninde sonunda büyüyecek yıllar çabuk geçiyo..emeklemesiydi yürümesiydi yok okulu yok kursları derken hayat bitip gidecek..8aydır birlikteyiz doymadım doyamamda ama dediğin gibi en güzel anlarını ben de yaşadım.bundan sonra bana düşen bana daha iyi bi gelecek hazırlamak ve pazartesi iç çeke çeke işe başlamak..bu arada sen ne iş yapıyordun aral dan önce!!

günaydıııııın güzel anneler çok mutluyum kilolar gidiyo kilo topiğine resmimi koyucam dün çektim bakın bakalım nasıl duruyo yeni kilom:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…