2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ebeveyn kontrollü bisikletten aldım bugün dediğim gibi kaldırım çıkışları zor oluyo sür mek alma sebebim doğaç çok meraklı çok seviyo dışarda çocuklarınkini görünce hemen yanına gidiyo bide herşeyi çıkınca normal bisiklet oluyomuş bilmiyodum ben onu sanırım 2yada 3yaşa kadar sürer gibi geliyo bu bisikleti büyük aldığım bide baya fiyat araştırması yapıp aldım müzikli olanları var 80 yada 90 tl diyolar bence çok pahalı bi yerde buldum müzikli değil ama önünde basmalı düdüklü sadece doğaç sevdi bunu 59tlye aldım resmini ekleyim bi bakın sizce nasıl

arkadaşlar çok kötüyüm yengem yine ortalığı fena karıştırdı ailesine bizdeb için beni dövmeye boğazlamaya geldiler diye yalanlar sölemiş annem hiç bir şey demedi bile bende yalanlarına dayanamayıp yakasından tutup çık yukarı dedim sadec ...ama anlamdım bu işi babasıda bizden için şerefsiz diye bağırmış .... daha neler neller ....

aysegulcum Aralın bısıkletının tıpkısının aynısıııı.. gule gule kullanın canım ..
hıc vaktım yok kızlarr evım berbat halde kıtaba daldımö kac gundur ış yapmadım utuler dag oluşturmuş utu odasında hemen başlamam lazım bugun yatagımıu bıle toplamadım tozda almam lazım ck ışım varr hepınızı cok opuyorumm

esteda.. bızımkıde karıncaları keşfettıgınden berı ölduruyor öldurmemesı ıcın elımden gelenı yapıyorum cunku bılmıyorlar yavrucaklar.

aysegul evet ham ıslem gormemıs bugdaydan yapılıyor bu dıs bugdayı hediklik diye alacaksınız.. bende burda taaa çarşıya zahırecılere gıdıp buldum canım .. bnm anamda tutturdu o bugdaydan olcak dıye gıttık bulduk caresız..

ayşegülcüm çok uygunmuş fiyatı tipi de çok tatlı kızlar için de var mı pembe renk falan.bir de şimdi sürebiliyor mu ayakları yetişiyor mu bebiş içindeyken de bir fotosunu eklersen çok sevinirim.bursa da nerde bulabilirim acaba

sibelcim şaypa var bızım burda orda aynısı var pembelıde vardı yeşilli fln 52 tl idi fiyatı çç bebek ayaklarını koyuyor sen suruyorsun canım sonra ayaklarını koyacagı yer cıkıyor pedallara yetıştıgınde yanı o zaman kendı suruyor .. cok guzel bızde de aynısı var rengı bıle aynı

evet sibelcim denizin dediği gibi ayaklarını koyma yeri ve düşmemesi için kenarları var ayak boyuna daha çooook var pedale uzanması 2yaşı bulur tahminim normal bisiklete dönebiliyo deniz daha iyi bilir bursadaysan yerini bence fiyatı uygun baya bi baktım her yerde çok pahalı müzikli falan gereksiz bence dışarda çocuk müziği napsın demi ama

denizcim evet bizde baya zor bulduk buğdayı neyse annem hırs yaptı halletti sorun çıkmazsa kayınvalidemden yana pazartesi yapıcaz artık bugünde koloskopiye soktum hiç bişeyi yok dr.lar yok diyo kafaya takıyo depresanlar falan fayda etmiyo delircez ailecek intihar falan etmek istiyo üzüyo bizi hep ağlıyo

bende daha diş buğdayı yapmadım kayınvalidem ha yaptık ha yapıcaz derken 3 ay geçti nerdeyse bi yapmasını o biliyo ondan bekliyoruz onu

iyi geceler arkadaşlar..ecrininde var butür bisikleti zatendaha önceden deresmini koymuştum ecrin domadan önceananesi almıştı yazın bebek arabası yerine onu kullanmayı düşünüyorum ....

Ayşegülcüm güle güle kullanın fiyat çok uygunmuş gerçekten biz de alacağız inşallah (fırsat bulup annesi dışarı çıkabilirse..)
Ben diş buğdayı yapmadım kızlar noluyor diş buğdayında,amaç ne ?

bebeğin ilk dişi çıktığında yapıyolar diş buğdayını amacını bende tam bilmiyorum. bizde daha yapamadık

bir amaç yok aslında kızlar adet deyin gelenek deyin bu duruma maksat eğlenmek dişi kutlamak anlıcağınız işlenmemiş buğdayı alıp b gece önceden ıslayın nohutuda ıslayın ertesi gün haşlayın ikisinide ayrı ayrı kuruyemiş fındık fıstık ne koymak isterseniz koyun içine bebeğinizi süsleyin güzelce tanıdıklarınızı davet edin çayla birlikte ikram edin buğdayınızı gelenlerde sizin bebeğinize hediye getircekler bebeğin önüne tepsi içinde makas tarak kalem altın ayna falan konur bebek ilk neyi seçerse mesleği o olur derler bu sadece öylesine bi inanış gerçeklik boyutu yok gelenek dediğm gibi kalem seçerse okur derler ayna seçerse güzelliğine düşkün olcak tarak seçerse kuaför makas terzi altın kuyumcu falan gibi bu kadar olay yapmak isteyen varsa eğer

canım iyiyim sağol...
faceboka giremiyorum iş yerinde yasak açılmıyor sayfa evdede neti iptal ettireli çok oldu...

alakaranlık duydum ya çok meşhur oldu kitapta filmde en kısa zamanda kitabını temin edicem bir fırsat bulamadım.

canım Allah yardımcın olsun hastalık hastası bir kayınvalideyle uğraşmak zor..

Esracım phenforum.com

Canım en kısa zamanda değiştirmeye çalışıcam sık kullanılanlara eklim takıldığım bir yer olursa yardımını isterim ona göre -tatlicadiarzu-

bizimki de karıncalara elini uzatıyo yani kendini bilmiyo öldürüyo :çok üzgünüm:

ayşegül güle gül ekullanın çok güzelmiş

canım bu olay dallanıp budaklanıcak galiba.. Ancak oturup konuşup kendi aranızda halledebilirsiniz. Yengen de olayı baya abartmış. Allah akıl fikir versin. nediyim

ayşegülünde dediği gibi gelenek.. bende yapmadım...

evet duymuşum.

esracım maşallah hepımıze cevap yazmıssın :))

kızlarr diş bugdayı ham ışlem gormemış bugdaydan yapılıyor yalnız bızımkısı ayşegulcumunkıne nazaran bıraz daha farklı

diş bugdayını hediklik dıye alıyorsunuz.. neyse bız ıyıce ayıkladık daha sonra yıkayıp haşladık ıçıne nohut fln katmadık bız anam katmıyoz bız dedı ben ne bılem

neyseee
burda bugdayın fokur fokur kaynaması 2 saat fln kaynıro bu arada bebegin dişleiinin bu bugdaylar gıbı hemen kaynayıp çıkması ıçınyaplırmışş yanı kaynatılırken dılek o olurmuşş ...
daha sonraa sıcak sıcak tabaklara koyduk bız
uzerıne fındık cevız kuru uzum kuru sıyah uzum incir pasta süsü fln koydum komşulara dagıttım eve cagırmadım sıtede samımı olduklarıma dagıttım bı kac yerden corap geldı bı yerden pogaca tatlı vs bu tur şeyler geldı

denizcim normalde okuduğum herkese içimden cevap veriyorum yazma fırsatım çoğu zaman olmuyor
yazma fırsatım varken yazdım da yazdım kaydirigubbakcemile3

ıyi yaa kaybettiğimiz bi şey yok yani bir yandan da içime sinmiyordu yapmadım çocuğa diş buğdayı diye.. Bu arada bizim dişler çok feci emziremiyorum artık sıpa dişlerinin arasına alıp eziyor meme ucunu yada bazen harttt diye ısırıyor deliyor,kanatıyor ben çığlık atıncada ağlamaya başlıyorrrr çıksa da kurtulsak yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…