Ayşegülcüm güle güle kullanın fiyat çok uygunmuş gerçekten biz de alacağız inşallah (fırsat bulup annesi dışarı çıkabilirse..)
Ben diş buğdayı yapmadım kızlar noluyor diş buğdayında,amaç ne ?
iyiki dogdunn yasemın nıce yıllar dılerım eşın ve yavrunla.. konunu daha okuyamadım ama okuycagım canım...
esteda cok guzel ve hoş bır surprız olmuşş bende duygulandım okurken..
esracım nasılsın .. senfaze dekı hazıran annelerınde varmısın canım ?
bende ıkı gundur alacakaranlık adlı kıtabı okuyorum ve neredeyse bıtmez uzere.. cok surukleyıcı kac yıldır kıtap okumayı bırakmıştım nışan evlılık hamıleleık cocuk derken.. hafta sonu eşımın yegenınden aldım alacakaranlık ve sonrasında kıtabın devamı olan bır başka kıtap olan yeniay.. bu bıtsın hemen yenıay ı okumaya başlıycam .. eşım delırıyor gecelerı aral ve o uyuunca hemen okumaya başlıyorum .. hatta hıç elımden duşurmuyorum ıkı gundur .. adamda haklı..:))
tavsıye ederım kızlarr vaktı olanlara..
bu arada sibelcim ben bılıyorum orayı bı kac kez gıttık .bayada yer gezmışssınız yaa
fıyatı nedır koltugun ona gore gıdelım canım
slm kızlar doğum günün kutlu olsun yasemincim bizde kaç gündür diş buğdayıyla uğraşıyoz tutturdular sade ekin buğdayından olurmuş diye memlekette annemler buğday arayışına çıktılar aslında bulamadık diye aşurelik buğdayla yapcaktık kayın validem sinir krizi geçirdi ertelemek zorunda kaldık psikolojik sorunları var ciddi derecede elinde değil kadının hastalığı var hemoroid onu kafaya taka taka sinir hastası oldu götürmediğim dr. kalmadı kaç gündür yarında kolonoskopi çekilcek özelde oraya götürcem kaç gündür dr. geziyoz sırf içi rahatlasın diye bişeyi yok diyo dr.lar illa var diyo neyse böyle bende tempo bitsede kurtulsak yoruldum gerçekten moralini düzeltcez diyede baya dil döküyoz anlamıyo tıbbi tanısı hastalık hastasıymış bütün gün kendii dinliyo hastamıyım diye neyse erteledik bi müddet pztesi yapaıca aksilik çıkmazsa
Esracım phenforum.com
Dün annemlere gittik bahçeye indik oynasın batuhan diye bende yanındayım ama neyse oturduk yere çimlerle falan oynuyo sonra daldı biyere bakıyo eğildi bende hayret nasıl kıpırdamadan duruyo diyorum meğersem karıncaları görmüş sen onları takip et sonra parmağını uzataraak öldür hepsini şok oldum ya Allah tan ağzına falan atmamış dikkatli dikkatlide izliyo onları
arkadaşlar çok kötüyüm yengem yine ortalığı fena karıştırdı ailesine bizdeb için beni dövmeye boğazlamaya geldiler diye yalanlar sölemiş annem hiç bir şey demedi bile bende yalanlarına dayanamayıp yakasından tutup çık yukarı dedim sadec ...ama anlamdım bu işi babasıda bizden için şerefsiz diye bağırmış .... daha neler neller ....
Ayşegülcüm güle güle kullanın fiyat çok uygunmuş gerçekten biz de alacağız inşallah (fırsat bulup annesi dışarı çıkabilirse..)
Ben diş buğdayı yapmadım kızlar noluyor diş buğdayında,amaç ne ?
bir amaç yok aslında kızlar adet deyin gelenek deyin bu duruma maksat eğlenmek dişi kutlamak anlıcağınız işlenmemiş buğdayı alıp b gece önceden ıslayın nohutuda ıslayın ertesi gün haşlayın ikisinide ayrı ayrı kuruyemiş fındık fıstık ne koymak isterseniz koyun içine bebeğinizi süsleyin güzelce tanıdıklarınızı davet edin çayla birlikte ikram edin buğdayınızı gelenlerde sizin bebeğinize hediye getircekler bebeğin önüne tepsi içinde makas tarak kalem altın ayna falan konur bebek ilk neyi seçerse mesleği o olur derler bu sadece öylesine bi inanış gerçeklik boyutu yok gelenek dediğm gibi kalem seçerse okur derler ayna seçerse güzelliğine düşkün olcak tarak seçerse kuaför makas terzi altın kuyumcu falan gibi bu kadar olay yapmak isteyen varsa eğer
denizcim normalde okuduğum herkese içimden cevap veriyorum yazma fırsatım çoğu zaman olmuyor
yazma fırsatım varken yazdım da yazdım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?