denizcim normalde okuduğum herkese içimden cevap veriyorum yazma fırsatım çoğu zaman olmuyor
yazma fırsatım varken yazdım da yazdım kaydirigubbakcemile3
İyi yaa kaybettiğimiz bi şey yok yani bir yandan da içime sinmiyordu yapmadım çocuğa diş buğdayı diye.. Bu arada bizim dişler çok feci emziremiyorum artık sıpa dişlerinin arasına alıp eziyor meme ucunu yada bazen harttt diye ısırıyor deliyor,kanatıyor ben çığlık atıncada ağlamaya başlıyorrrr çıksa da kurtulsak yaaa..
Yaaa Esra öyle alt alta nasıl alıntı yapıyorsunuz ben bilmiyorum yaaa..:uhm:
işler hiç bitemz canım çık oğluşunla boşver hava çok güzel ben eve gideyim çıkcam mesela
evet ısler hıc hıc bıtmıyorrrrr camasır utu yatak topla ev topla supur sıl toz al öykkkkkkkkkkkkk
bende hergun dısarlardayım hergun hatta oglen cıkıyoruz sonra aksam cıkıyoruzz gezentı olduk ıyıce...
bu arada 3- 4 gun oluyor Aral da benım mememı ısırdıı can havlıyle cektım cok kötu etım kalktıı kanlar fecı şekılde akmaya başladı cok ama cok canım yandı .. o can acısıyla aralı yere ındıreyım derken karnımı cırmıkladı ellerıyle yere ınmemek ıcınkucagımdan..
ama o kısım yara oldu yaranında ıçınde ascık ıltıhap vardı yenı gectı .. bırde ben bagırınca korktuu gonlumu almaya fln calıştı yavrum ne oldugunu anlayamadı ..
dunde kızlar kötu bısey oldu
Aral oyuncagıyla oynarken gozune darbe aldı .. cok agladı gozunu açamadı ılk dakıkalar..
hemen emzırdım yavas yavas gozunu actıgında baktım kı gozunun ıcı kımkırmızı kan çanagı .. bugunde hala oylee cok uzuldum agladım cok zor yaa
bu arada bız
ISTAN BULA GIDIYORUZ KIZLARRR P TESI SABAHI YOLA CIKIYORUZ ARAL BEN EŞIM
BIR HAFTA KADAR ORDA OLUCAM ANNEMDE TABI KK YADA GIREMIYCEM ..
ARALLA BEN ANNEANNEDE KALIRKEN BABAMIZDA BIR OTELDE KALICAK HAVA ALANININ ORDA EV-TEKSTIL FUARI VAR ŞIRKETCE ORDA OLMALARI GEREKIYOR .. TABI EŞIMIN TUL PERDE DOŞEMELIK DESENLERI SATILICAK .. BI TANEDE YATAK ODASINA GETIRICEKMIŞ GELSIN RESMINI KOYARIM ..
ARADA BIZIM YANIMIZA KAÇICAK BIZDE TARABYADA GEZICEZ ARALLA COK ZORLANICAM BILIYORUM AMA HAYATTAA BU EVDE EŞIM OLMADAN DURAMAM UYUYAMAM..
bu arada bız
ISTAN BULA GIDIYORUZ KIZLARRR P TESI SABAHI YOLA CIKIYORUZ ARAL BEN EŞIM
BIR HAFTA KADAR ORDA OLUCAM ANNEMDE TABI KK YADA GIREMIYCEM ..
ARALLA BEN ANNEANNEDE KALIRKEN BABAMIZDA BIR OTELDE KALICAK HAVA ALANININ ORDA EV-TEKSTIL FUARI VAR ŞIRKETCE ORDA OLMALARI GEREKIYOR .. TABI EŞIMIN TUL PERDE DOŞEMELIK DESENLERI SATILICAK .. BI TANEDE YATAK ODASINA GETIRICEKMIŞ GELSIN RESMINI KOYARIM ..
ARADA BIZIM YANIMIZA KAÇICAK BIZDE TARABYADA GEZICEZ ARALLA COK ZORLANICAM BILIYORUM AMA HAYATTAA BU EVDE EŞIM OLMADAN DURAMAM UYUYAMAM..
herkese iyi akşamlar beni ecrinimin doğum günü telaşı sardı hft.ya da temizliğimiz var...
ayrıca kızlar side bir şey soracağım ecrin sürekli mızmız hep acaba sizin bebişlerdemi böyle ayy bana çok kızıyor tabi bende çok kızdım ona bu arlar çok gergindim...bağırdım..yemek hiç yemiyor siniretti beni...
acaayip çok konuşuyor artık kendi dilince herşeye ad taktı çoğu şeyi biliyor çok güzel ya...amcaya aydaaa dayıya zaten dayı diyor suyu ummadan muya ya çevirdi kızdımı susss diyor hemşirelrin yaptığı gibi ve seni diye parmağını sallıyor..
ne isterse gösteriyor kızdıkmı bağırıyor kendi kızdımıda bağırıyor parmakları sayıyor bir diyebiliyor...çişini anlıyor babanneyi demeye çalılşıyor ...
ve bir çok hayvanı tanıyor seslerini çıkarmaya gayretediyor mosmor oluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?