2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülllllll çok güzel canım bisikletiniz güle güle kullansın doğaç paşa ben vazgeçtim almaktan kırıkkalede nerde binecek her yer bayır onuda sevmez ece arabasına binmiyor artık hiç
diş buğdayının tadı güzel olmuyo ama gelenek işte bende yapmak istemiştim bizde yok böyl bi adet burda duydum ama artık doğumgünümüz yaklaştı iki kere davet olmasın evde dedim
deya teonun kıyafeti çok güzel diğer topiğe unutuyorum hep yazmayı çok tatlı olmuş maşallh

Offff hava güzel dışarı çıkasım var evde o kadar çok işim var ki hiç bişey yapasım yok.. (bari oğluma çorba yapıyım..)

işler hiç bitemz canım çık oğluşunla boşver hava çok güzel ben eve gideyim çıkcam mesela

evet ısler hıc hıc bıtmıyorrrrr camasır utu yatak topla ev topla supur sıl toz al öykkkkkkkkkkkkk

bende hergun dısarlardayım hergun hatta oglen cıkıyoruz sonra aksam cıkıyoruzz gezentı olduk ıyıce...

bu arada 3- 4 gun oluyor Aral da benım mememı ısırdıı can havlıyle cektım cok kötu etım kalktıı kanlar fecı şekılde akmaya başladı cok ama cok canım yandı .. o can acısıyla aralı yere ındıreyım derken karnımı cırmıkladı ellerıyle yere ınmemek ıcınkucagımdan..

ama o kısım yara oldu yaranında ıçınde ascık ıltıhap vardı yenı gectı .. bırde ben bagırınca korktuu gonlumu almaya fln calıştı yavrum ne oldugunu anlayamadı ..

dunde kızlar kötu bısey oldu
Aral oyuncagıyla oynarken gozune darbe aldı .. cok agladı gozunu açamadı ılk dakıkalar..
hemen emzırdım yavas yavas gozunu actıgında baktım kı gozunun ıcı kımkırmızı kan çanagı .. bugunde hala oylee cok uzuldum agladım cok zor yaa

bu arada bız
ISTAN BULA GIDIYORUZ KIZLARRR P TESI SABAHI YOLA CIKIYORUZ ARAL BEN EŞIM

BIR HAFTA KADAR ORDA OLUCAM ANNEMDE TABI KK YADA GIREMIYCEM ..

ARALLA BEN ANNEANNEDE KALIRKEN BABAMIZDA BIR OTELDE KALICAK HAVA ALANININ ORDA EV-TEKSTIL FUARI VAR ŞIRKETCE ORDA OLMALARI GEREKIYOR .. TABI EŞIMIN TUL PERDE DOŞEMELIK DESENLERI SATILICAK .. BI TANEDE YATAK ODASINA GETIRICEKMIŞ GELSIN RESMINI KOYARIM ..

ARADA BIZIM YANIMIZA KAÇICAK BIZDE TARABYADA GEZICEZ ARALLA COK ZORLANICAM BILIYORUM AMA HAYATTAA BU EVDE EŞIM OLMADAN DURAMAM UYUYAMAM..

çıkınca geçicekmi sanki aynen dewam ısırılmaya :mymeka:

Yaaa Esra öyle alt alta nasıl alıntı yapıyorsunuz ben bilmiyorum yaaa..:uhm:

canım kimlere cevap yazmak istiyorsan o kişinin yazdığı yazının sağ alt köşesinde no yazan yeri tıklıyorsun en son kime cevap vereceksen sen no değilde alıntı yap diyorsun ondan sonra herkese cevabını tek tek yazıyorsun umarım anlatabilmişimdir kaydirigubbakcemile

işler hiç bitemz canım çık oğluşunla boşver hava çok güzel ben eve gideyim çıkcam mesela

bence çıkıyım işten evde kuzumu emzireyim hemen fırrr dışarııı

oyyy geçmiş olsun canım arala da sana da kıyamam :teselli:

zorlanırsın ama değişlik olur denizcim güle güle git güle güle gel a.s.

canım bikaç günlük değişiklik iyi gelir bol bol eğlenin güle güle gidip gelin...
istanbulda da havalar felaket dışarı adım atılıyo valla

herkese iyi akşamlar beni ecrinimin doğum günü telaşı sardı hft.ya da temizliğimiz var...
ayrıca kızlar side bir şey soracağım ecrin sürekli mızmız hep acaba sizin bebişlerdemi böyle ayy bana çok kızıyor tabi bende çok kızdım ona bu arlar çok gergindim...bağırdım..yemek hiç yemiyor siniretti beni...
acaayip çok konuşuyor artık kendi dilince herşeye ad taktı çoğu şeyi biliyor çok güzel ya...amcaya aydaaa dayıya zaten dayı diyor suyu ummadan muya ya çevirdi kızdımı susss diyor hemşirelrin yaptığı gibi ve seni diye parmağını sallıyor..
ne isterse gösteriyor kızdıkmı bağırıyor kendi kızdımıda bağırıyor parmakları sayıyor bir diyebiliyor...çişini anlıyor babanneyi demeye çalılşıyor ...
ve bir çok hayvanı tanıyor seslerini çıkarmaya gayretediyor mosmor oluyor....

Ayy maşallahhh Yasemincim Ecrine ne güzel ya bizde o kadar numaralar yok valla acaba kız çocukları biraz daha zilli oluyor onun etkisi varmı ki? Yerim ben onu ya bi de size kızıp parmak sallıyor demek sıpaaaa.. Bizde de çene çok her dediğimi tekrar etmeye çalışıyor ilk hece çıkıyor genelde ama sonrası gelmiyor yada kendince bi şeyler söylüyor işte..

evet ya bizimkinide de öyle numaralar yok.
zaten bizimkinin öyle bi niyetide yok işi gücü elimden tut yürüyim evi dağıtıyim 5 dk kıçının üstünde durmaz birşey dikkatini çekse bile 5 dk 6. dk da hemen emekler ya bağırır beni yürüt diye:))

çocukları her zaman sevmişimdir doğuracağım...
Pek isteyerek oldu söylenemz ama kazara değil her zmanki korunma yöntemi,mizle kaldım kalmıyordum yani çnceki aylarda kalmdım çünkü ama bu ay ne olduysa kalmışım....eşim çok sevindi ama beni üzen tek şey ben buay çok hasta oldum ve iğneler serumlar penisilinler çok fazla ilaç aldım 1 ay içerisinde yani..o yüzden korkuyorum bir sorun olur mu ki diye dr. Randevu alacağım yarın bakalım gideceğim ne çıkacak sabah yine test yaptım pozitif kesin yani var.....olsun bebeğime kardeş hep isted,m istiyordumda zaten umarım sorun çıkmazda doğururum yani....önümde zaten ecrinle hep 2 senem var diye düşündüm büyümesi için eğer öyle olursa kardeşide onun ardından hemen büyüyecek başkada doğurmam zaten.....

1 buçuk yaştan fazla oluyor sanırım aralarıda....bakalım ne olacak dr.gideyim ne diyecek belli olmuyor işte hamilelik zor benim hamileliklerimde aşırı sorunlu geçiyor...

hakkinda hayirli olur insaallah adasim..
bakalim seni kim takip edecek henüz erken ama..nasip iste belli olmuyor zamani...hic bir koruma yöntemide yüzdeyüz degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…