2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yasemincim beni çok şaşırttın canım
ecrin zaten zor bir bebek ikincinin bu kadar erken olacağını beklemiyordum vallahi
olsun hayırlısı olsun canım
büyüklerimizin dediği gibi ikisi bir arada büyür

ooooooooo ne güzel bi haber aldım girince hayırlı olsun yasemincim ne güzel olur arkaarkaya doğum yapmak bende istiyorum ama eşim istemiyo okul masrafını filan düşünüyo şimdiden Allah nasip eder de ikinci olursa bizimiklerin arasında 8 yaş lcak sanırım Allah hayırlısın versin seninde inş bi sorun çıkmaz rahat bi hamilelik olur
biz bugün piknikteydik yandık kavrulduk eceye durmadan güneş kremi sürdüm bayıldı elinede et verdik yedi durdu yavrum eve gelince bıcı bıcı yaptık zor çıktı banyodan uyudu şimdide çok yorulduk ama

ayy ne güzel serpilcim ya eğlenmişsiniz bizde hala aynı durumlar temizlik yaptım çağırdım komşuları yarın geliyolar diş buğdayına hayırlısı olsun inş. sorun çıkmaz kayınvalideden yana bugün intihar etmek istedi annem tutmuş ya offff offff

Canım yaaa Allah korumuş valla geçmiş olsun ,ya bende çok korkuyorum ev kazalarından eşim de bu konuda çok hassas acayip karışıyor sakınan göze çöp batar derler ya çok korkuyorum o pimpirikli davrandıkça.. (bu arada bak aral bey oyuncak oynamaya başlamış annesi gamyoncuiremsu )

Ohhh gez canım yaaa benim yerime de gez,canım çekti şimdi...

Kızlar size bir haberim var...

Ben hamileyim......
Yasemincim tam anlamıyla şoooooook oldum!:bbo: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim ,inşallah çok rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin Allah dağına göre kar verir derler ya umarım öyle olur hem ecrin hem yeni bebiş yoksa zorlanırsın..
Ben daha rahata eremediğim için yeni bir hamilelik kendimde düşünemiyorum şimdilik ama siz istiyormuşsunuz zaten ne güzel ikisi bir büyür aslında kendini bi süre bebişlerine adıyacaksın sonra bi bakmışsın ikisi de büyümüş ohh.. Tekrar hayırlı olsun canım umarım ilaçların çok etkisi olmamıştır...

biz bugün piknikteydik yandık kavrulduk eceye durmadan güneş kremi sürdüm bayıldı elinede et verdik yedi durdu yavrum eve gelince bıcı bıcı yaptık zor çıktı banyodan uyudu şimdide çok yorulduk ama

Serpilcim bayılıyorum sizin yemek yeme tarzınıza (maşallah diyim de..) eti eline alıp nasıl yedi fıstık yaw, ben diyorum ya çok korkuyorum büyük ısırır boğazına takılır yutamaz falan diye küçük küçük bölüp önüne koyuyorum ama alışmamız lazım ya aferin Eceye valla...

Ayşegülcüm Allah kolaylık versin tatlım kalabalık misafir zor valla beni şimdiden d.günü stresi sarıyor.. Kayınvalide olayın ayrı bi olay zaten psikolojik destek alıyormu ya çok zor onu idare etmek de..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar nasılsınz...
iyi dilekleriniz için çok teşk..edeiyorum hepinize ayrı ayrı...kendimi gerçekten biraz daha farklı hissediyorum yani daha az dinirleniyor ve daha böyle bulutların üzerinde gibiiyim aslında kısacası...ama hala korkuyorum......

serpilcim eceye maşallah ne güzel onun iştahın yarısını RABBİM ECRİNE VERSE....

AYŞEGÜLCÜM ÇOK ZOR YAA O KADAR KİŞYLE UĞRAŞMAK BİİZM BURALARDA ÖYLE ŞEYLER YAPILMIYOR VE BENDE YAPMADIM DOĞRUSU...

DENİZCİM ÇOK ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN OLUYOR BUTÜR KAZALAR ECRNİNİDE YANAKLARI MORLUKLAER İÇERİSİNDE KOŞUCAM DİYE BAZEN ÇARPIYOR ÖÜNÜDEKİNİ GÖRMÜYOR.NE GÜZEL OYUNCAKLA OYUYORMUŞ BENİM CADI KIRIYYOR NE BU YAAA DEYİM ATIYOR SEVMİYOR....

deryacım almazmı alıyo götürmediğimiz dr. kalmadı dr.larda ilaç çözüm değil diyolar kendin toplucaksın kendini diyolar yapamıyorum diyo kendide yapmak zorunda bütün gün oturuyo yatıyo konuşmuyo gülmüyo kızının düğünü olcak ağustosta kim yapcak her işi benim durum belli çocukluyum yapamam kızda tek yapamaz mecbur düzelmeye intihar çözümmü diyomda napıyım olmuyo diyo çok titiz bi insan olmasından kaynaklanıyo aslında bence haftada 3kez cammı silinir allah aşkınıza kızlar öyle bi kadındı yıllardır şimdide kronik kabız oldu kabızlığı pislik olarak görüyo illa her tuvalete çıkışta tamamen boşalsın istiyomuş bağırsaklarının mümkünmü bu diyozda yok illa boşalcakmış az yapsa olmuyomuş kafaya buna takıyomuş delircez ailecek anlatamam eşim bağırıyo annesine çünkü kimseye mantıklı gelmiyo düşüncelerei onu anlayamıyoruz dr.da ilaç yazıp gönderiyo fayda etmiyo

ayşegül canım Allah kolaylık versin misafirleri atlatırsın nolcak bi günde ama kayınvaliden ne kadar zorluyo üzüyo sizi onun elinde herşey intihar etmeye de kalkmış canım Kuran okusun sürekli dualar böyle sakinleşir teskin eder kendini rahatlar aklıma başka bi çözüm gelmiyo açıkçası

günaydın bu arada yazdıklarını okuyunca daldım hemen

kızzzlarrrrr öyle diyosunuzda ece artık eskisi gibi yemiyo çoğu zaman nazlanıyo kayınvalidem nasıl yediriyosa ben durmuyorum yanlarında benden hiiiiççç yemiyo çok zor anca elimde muz varsa dolanıp geliyo bi ısırık alıyo öyle
bide ben eline dışarı çıkınca simit filan alıp veriyorm yoksa arabasında oturmuyo onlarlada doyuyo heralde vermesek diyorum kayınvalidemde olsun alışsın kendi yemeye verdiriyo amaaaan boşladım artık yoğurt öğünü gitti mesela ama kahvaltısına süt koyuyoruz bide her gün kinderin süt diliminden yiyo yetiyodur heralde diye üstelemiyorum özlesin biraz yumurtayada ara verdik ondanda sıkıldı
ferrum ve d viti hala kullanan varmı ben bıraktım dişleri çıkınca

gnydn hanımlar nslsınz herkese güzel bir hafta diliyorummm
geçmişi okuAmadım kusurabakmayın umarım herkes iyidirrrrrr
çok şükürrr ADA nın dişi çıktı ohhhhhhhhhhhhhh beeeeee çok mutlu oldukcanlarım sanıyorum tek dişi olmayanbiz kalmıştık akşam kaşık testi yaptık eşimle tık tık ses geldiii ayy çok güzel yha .........
buaralarda hiç bişey yemiyoo öyle su içiyoo iştah 0 yani hade ben kaçtım hanımefendü durmuyoo herkese mucksssss

ya bende hemen istiyom hatta plan bile yaptim temmuza hamilelik nisana dogum ama kizima kiyamam kücük,babasina kiyamam okul bitsin kendime kiyamam vucudum henüz birinciden sonra toparlayamadiesime diyodum nisanda bi oglum olsun tabi saka olarak oda dün demezmi bana olur gibi geliyo..is ciddiye binince ben olmaz dedim..nasip..anlasilan oki ben burda meslegimi yapamayacagim doktora yapsam bile benim uzmanlik olmadiktan sonra cokta anlam ifade etmiyo..bu arada bitane daha olsa iyi olurdu..

gecmis olsun canim ya..bende sirf bu yüzden psikiatride uzmanlik istiyodum hatta alt dal olarak takintilar vs o kadar cok varki bide depresyon tabi..ama esim ugrasamassin dedi ben hala düsünüyom bi türkiyeye dönelim..
hayirli olsun derya..en istahli eceden sonra belkide önce benim kizimdi disarda eline bisey versem millet gülüyodu nem nem diye yiyodu suan okadar zorlaniyorum ki yedirmekte oluyor böle bi dönem benim arkadasin kizi 1.5 ay büyük o atlatti bizde atlatiriz bu gecis dönemini..ne zormus yemeyen bebek..Allah adasima sabir versin..ecrin konusunda hep aklimda..

kızlar sonunda kazasız belasız yaptık diş buğdayını salak kafam o anın heyecanıyla unutmuşum depresanında etkisiyle tabi fotoğraf çekemedim yaaaaaaaaaaaaa doğaç makası seçti terzi dedik ama doğaçın göbeğini biz çankaya köşküne gömdürdük belki açılışlara katılıp kurdale keser oğlum makasla diye yorum yaptık inş. olur ya bu arada kaynanam genelde bi odada oturdu çıkmadı moral bozmamak için gitti şimdi o da evlerine kurtuldum ya ruhum elden gidiyodu nerdeyse bi sürü hediyeler geldi doğaça genelde giysi geldi t-şört büyük geneli bi tane oyuncak helikopter 2tanede çorap geldi kafasından buğdayları döktük doğaç ağladı zaten kötü bi gündü onun içinde hastaneye götürdüm ishali için dr. bişeyi yok dedi toz ilaç verdi daha kesilmezse getir dedi saçını kestirdim bi ağladı sormayın berberle zapdedemedik ter içinde kaldık benim kucağımda durdu benimde üstüm başım saç kırpığı oldu eve geldik ikimizde banyoya bide banyoda feryat etti baya yorucu bi gündü anlıcanız ama güzeldi

hakkaten yorucuymuş ayşegül
ee hayırlı olsun o zaman diş buğdayınız
ben yapmadım zeynebe düşünüyodum ama gümbürtüye gitti arada
kayınvalidennin durumuna çok üzüldüm canım rabbim enkısa zamanda şifa verir inşallah
bide herkes kendine bir esma seçip içinden aklına gelince onu söylemiymiş diye duymuştum
ben her aklıma gelince ya selam deyip allahı anıyorum
anlamı SELAM Her türlü tehlikeden kullarını selamette kılan demek
biliyosunuz allahın 99 ismi var onlardan birini hergün okumayı adet edinmeliyiz

koltuğunuzu iyi günlerde kullanın canım çok güzelmiş
bizim arabamız malesef yok
ama olsaydı kesin alırdım bende çok ama çok gerekli olduğunu düşünüyorum bebekler için

teşekkür ederim cnm.gerçekten çok gerekli önceden ana kucağıyla koyuyorduk ama en ufak bi frende öne geliyordu fakat bu isofixliler çok iyi mıh gibi yerinden kıpırdamıyor güvenli yani..biz çok seyahat ettiğimiz için onu da hep taşıyoruz bari alalım da güvenli olsun dedik.azcık gezmeyi severiz de..:jeyyar:

ayşegülcüm sizin de diş buğdayınız hayırlı olsun biz yapmadık bizimkiler bilmiyor öyle şey zaten artık da olmaz 7 tane diş çıktıktan sonra:bbo:bu aralar da sanırım azılar çıkıyor çok fena eli hep ağzında daha doğrusu işaret parmağı...bu aralar rüya hanımın uykusu da bi acayip oldu daha çok uyumaya başladı havadan mıdır bilmem.bizim ev de son kat ve güney cepheli öyle ısınıyor ki dışarısı içeriden daha soğuktur inanın sauna gibi bütün gün camlar açık ama bebeğim hep ter içinde bir saniye bile durmadığı için..bugün 3 defa yıkadım onu banyodan sonra çok rahatlıyor kuzum benim...şimdi de uyudu ben de birazdan yol arkadaşımı izlicem

ayşegül bu arada hep takip ediyorum doğaç biraz zor bebek galiba allah kolaylık versin cnm bence ishal için bir çok şeyi gözden geçir kullandığın suya fln dikkat et yemeklerini bile içme suyu al onlarla yap bence bir de aklıma sütten de ishal olabileceği geldi cnm..eğer hazır mama veriyorsan bence sık ishal olan bebeklere özel var milupanın onu bir dene başka markaların da vardır mutlaka.ve bir süre ishal yapıcı meyve sebze verme.inek sütü veriyorsan o da ishal yapar ya ne bileyim işte ben de kilimcinin kör oğlu misali bir kaç bildiğimi paylaşayım dedim çünkü zordur ishali olan çocuk allah korusun daha kötüye gitmesin diye dedim..

canım zaten kayınvalidem sürekli okur kendisi namazındadır ama fayda etmiyo işte yılların getirisi şeyler bunlar ip aldım örgü örsün diye onuda yapmadı bakalım eşinin yanında nasıl olcak yarın arar sorarız eşini çok seviyo etkisi olabilir belki

evet sibelcim çok sorunlu malesef emmediği için bağışıklığı zayıf sanırım ama hareketli olmasına rağmen yaramaz değil mesela misafirlerin yanında dizimden ayrılmıyo hiç eğilip dışarda bi çöpe uzansa hayır diyince çekiyo elini allahtan bu şekilde başedemezdim yoksa tam hiperaktif olsa ben şaşırıyorum yasemine şimdi onunda ecrin sorunluydu iyi cesaret valla 2. ben daha mümkünse istemiyorum 2. bi doğaç büyüsün istiyorum en az 3yaş olsun arası diyorum seneye kışa doğru hamile kalmayı planlıyorum doğaç kendini kurtarsın yemeğini yesin tuvaleti bilsin istiyorum offf ne çok şey istemişim yavkaydirigubbakcemile3

bu arada sevgili scapula yasemin hayırlı olsun 2.bebeğiniz sağlıkla büyütürsün inşallah.ben de çok çocuk isterim ama rüya bana yetti de arttı valla ben ancak 10 sene sonra yaparım belki 33-34 yaşında o da belki.bizim eşimle amacımız ortaya bizden bişey çıkarmaktı zaten rüya bütün ihtiyacımızı karşılıyor bir çocuktan beklediğimiz.o kadar dolu bir bebek ki başka çocuğum olmasa bile aramam ama olursa da başımın üstüne.

canım hadi hayırlısı ...kurtulmuşsunuz çok yorucu bu tür işler...doğaçta güle güle kullansın hediyelerini...

canım hayırlısı olsun nasip bunlar tabi istemek de en güzeli istemedinmi bence daha zor oluyor herşey....ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNALLAH...

kızlar ailecek üzüntü içindeyiz şu an kayın validem atmış kendini balkondan intihar etmiş 5. kattan ama şuuru yerindeymiş beli kırılmış herhalde bu seferde sakat kalırsam diye korkuyomuş ne yapıcaz ne edicez bu şekilde şaşmış durumdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…