kızlar yarın hastaneye yatacağım dün kontrolmü vardı bebeğim oluşmamış ayın 21 de gittiğimde 4hft.1 günlük tü bebeğim dün yani ayın 6 da gitmeme rağmen 4 hft.6 günlük çıktı kesem yani gelişmemiş bebek zaten yok kesede bu zmana kadar çok az büyümüş ve kalmış.yarın kürtaj olacağım...
deryacım umarım pastab istediğin gibi olur bende tarif yoluyla yaptırdım ama doğrusu tam kafamda tasarladığımı kaleme yada resim olarak olmadığından örneği tam olarak olmamıştı ama neyseki güzeldi inş.seninki tam olur...kartlarınızda gelmiş ne güzel kaça yaptırmışştın kaç taneydi...
bizde farksızız deryacım biz artık uyumasını beklemiyoruz salıncağına koyup bi yandan sallayıp bi yandan film izliyoruz dün bende sipariş verdim pasta beyaz olucak üstüne inci taneleri ve vişne sosu damla damla konulacak iyiki varsın doğaç efe yazısı olucak bir şeklinde yaptırıyorum içi çikolatalı olcak 30 kişilik olcak pasta bir rakamında mum bulamadım bi mağzada mum buldum ama bir kalmamış çaresizlik içinde bu memlekette malesef olanla yetincem bu arada her pastane 100den aşağı fiyat vermedi pastaya bi yer buldum çok meşhur bi yer değil ama uygun fiyata yapıcak 40 liraya nasıl ama her yer fiyatın nedenini büyük kare yapmak zorunda olduklarını ve bir şekli için kesip geri kalanın ziyan ediceklerini o yüzden masraflı olduğunu söylediler bakalım nasıl yapıcak bu sipariş verdiğim yer süs işi olmadığı için mavi kalpler küçük bebek bibloları aldım bende onları üstüne koyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?