2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya üzüldüm yasemincim bebeğine ama hakkında hayırlısı buymuş demekki herşeyde bi hayır vardır bidakine bilinçli hamile kalırsın ilaç falan kullanmadan folik asite başlayark bu çok önemliymiş özellikle 2. bebeklerde hamile kalmadan 2ay öncesinde başlanmalıymış bebeğin sağlıklı olması için herkesin aklında bulunsun kızlar :)

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
yakalşık 1saat önce kanama geldi sanırım düşük yaptım kızlar kasık ağrılarım var ara ara artıyor eğer hiç dinmeden artarsa gideceğim ama artmaz ise yarın gideceğim....

çok geçmiş olsun yasemincim.ne diyeceğimi bilemiyorum...
hayırlısı böylemiş demekki..daha sağlıklı,daha hayırlı hamileliklerin olur inşallah...
üzme kendini...

karamsar hamilemiydin yeniden ecrin daha bir yaşında değilmi habersiz sürpriz hamilelikmiydi bu kaybettiğine üzüldüm hayırlısı inşallah tekrar olur çok geçmiş olsun

teşekkurler kızlarrr.. bızım yazlıgımız olmadıgı ıcın böylee otelde kalıyoruz ışte ancakk. aslında eşın dostun var ama kendının olmayınca rahat edemıyor ınsan..

allah gam keder vermesın..

ben daha pasta sıparısı vermedım netten arastrıyorum suanda

Çok üzüldüm yasemincim ama her şey de vardır bir hayır zamanı değildi belkide..Kendine dikkat et canım zaten ilaçlarla ilgili tedirginlik vardı,hayırlısı olsun çok geçmiş olsun

Yasemincim magnetlerin tanesi 2tl yaptırdım ben 20 adet istedim (20+1 1 tane de onlar eklemişler yakın çevreme dağıtmak ve d.günüden hatıra olsun diye yaptırdım )

Bizimki erken uyudu da ne oldu dersniz? ilk defa gecenin dört buçuğunda uyanmış yatağında ayağa kalkmış sallanıyor oyun oynuyor,konuşuyor sıpa (gece lambasını da kapatmıştım bende 3 gibi yatmıştım zaten ) görünce çok şaşırdım hiç adeti değildir uyku falan kaçmış oyun istiyor (akşam yemek yemedi açlıktan uyandı muhtemelen) neyse kalktık söylene söylene gece mamalarından yaptım ama çok zor yedirdim aç da olsa naz yaptı sıpa sabah olmuştu biz tekrar yattık 6 gibi..bu da bana ders oldu bir daha öyle erken yatırmıycam özellikle açsa..

Ayşegül varya bizdeki 1 şeklindeki mum da sanırım boşa çıkacak diğer süslü mum varya..
İyi bulmuşsun pastaneyi umarım sizin de güzel yaparlar canım,orada askeriyenin pastanesi yokmu peki?

Ayşegül varya bizdeki 1 şeklindeki mum da sanırım boşa çıkacak diğer süslü mum varya..
İyi bulmuşsun pastaneyi umarım sizin de güzel yaparlar canım,orada askeriyenin pastanesi yokmu peki?[/B][/COLOR][/QUOTE]

olmazmı deryacım var ama paşanın pastasından bile böcek çıkmış bizde artık faremi çıkar hamam böceğimi bilemiyorum o kadar kişiye özel düşün artık bizde öyle düşündük buranın en iyi pastanesi askeriyenin anlaşmalı pastanesi ama dediğim gibi malesef bide öncede bahsetmiştim daha öncede buralılar kazıkçı ben normlade üç beş kuruşa bakan adam değildim burası bana onu öğretti mesela giyim konusunda markalı alıyorum ama uygun marka lcw gibi çünkü türkiyenin her tarafında standart fiyat uyguluyo özel butiğe gitsem kazığı sokuyo afedersin size bi örnek vereyim eşim burda öğretmenlik yapıyo ask. meslek okulunda öğrencilere demişlerki hepiniz ayakkabı kalıbı alın diye 2liralık kalıp o günkü talepten dolayı 20 lira oluyomuş fakir öğrenciler zaten zor geçiniyolar bide ilk geldiğim yıl bi öğrenciyle tanıştım mühendislikte okuyomuş bizi bitirdi buranın halkı diye baya bi dertliydi senağlama gurbet zor valla ankaranın değerini bilin deryacım canım memleketim ya nasıl özledim az kaldı geliyom 15inden sonra ordayım :teytey:

Herkese günaydin güzel bir hafta olmasi dileklerimle..
Denizcim insaallah güzel bir tatil ve balayi olur senin icin..
Yasemincim insan gercekten ne diyecegini sasiriyor..insaallah en kisa zamanda izleri silinir...
Deryacim bizde acikinca erken kalkiyoz ve bir daha uyumak istemiyo 6 yada 7 hic farketmiyo gec kalsada öyle..ama 4 gibi uyanir icerse sütünü 8:30 kadar uyuyor bazen..bende bugün uyanmadigi halde 4de verdim...ama benim kizim kanarmi yine 7de uyandi..bende gec yattmistim kalktik o oyuncaklarina kostu bende yaninda halinin üzerinde yaru uyur yattim..
Aysegül canim ya Allah kolaylik versin esnafla ücret konusunda muhattab olmak ne kadar zor..helede bayan olarak..
Sevdacim resim hep aklimdaydi sende dile getirince ekledim..benim esim cok iyi sakin bir insan cok nadir seylere hayir der bende kirmak istemiyorum..sanali sevmez burda arkadasliklarada pek inanmaz..bende üstüne gitmedim..

Kizlar bu arada zeynep bizi cok güldürdü..bizim corap cekmecesine sempatisi var bosaltir güler,bizde geri yerlestirmeyi ögretmeye calistik baktik bi disari atiyo onu alip tekrar yerine oyun yapti..ogün babasi corabini cikarmis kenara koymus birazdan giymek icin sonra ara ara bulamamis..cekmeceden yenisini alayim diye bi acmis bizim zeynep meger ortada buldugu corabi toplayip yerine kaldirmis..inanamadik ..

slm tatlı haziran bebişlerinin güzel annişleri...

doğum günü olan bebişleri kutluyorum.hepsini öpüyorum..

benim oğlumun doğum günü 5 haziran cuma günüydü.biz cumartesi yaptık 6sında.yani benim doğum günümde:) ikimizinki beraber kutlanmış oldu:)çok yoruldum ama değdi çok da güzel geçti.papyon taktık biz de zeyland'de buldum papyon.çok tatlı oldu oğluşum:)ama o gün oğlum hiç uyumadı.9 saat uyanık kaldı.bizim için rekordu bu:)uykusuz olmasına rağmen gece de doğru düzgün uyumadı.

bugün de aşımızı olduk.aşı olanlar acaba ateş yaptı mı sizde, bi de yıkasam sorun olur mu?sağlık ocağında sormayı unutmuşum.

sevgiler a.s.

daha bı pasta ayarlıyamadım
kımse yardımcı olmadı
dun bende eşıme patladım...
bugun halledıcez ınşallah
valla aglamayana meme yok ..

saturncum dogum gunu resımlerınız varsa eklermısın dogum gunu resımlerı dıye bır topıgımız var oraya ekleyebılırsın canım .. bızde yenı yasınızı kutluyoruzzzzz 9 saat cıddı bı zaman dılımı aral ıcın .. cok cok yarama zoldugu ıcın arada uyuyp enerjı toplaması gerekıyor bızımkının mutlaka..

kızlar 1 yaşından sonra süt vermeye başlamayı düşünüyormusunuz..
vere varmı yada arnızda..ilk olarak kaç ccverilmesi gerekir
bilgniz varmı bu konuda.

Selam kızlar...
Cuma günü Enesin yaş gününü kutladık. Çok güzeldi. Fazla resim çekemedik.
En kısa zamanda birkaç fotoyu sizlerle paylaşıcam geçmişi daha okuyamadım...
Yasemin bebeğin gelişmemiş ve kürtaj olamk zorundaymışsın çok üzüldüm canım Allah sabırversin....

atike ben yeni yeni süt vermeye başladım
ben pınarın sütünü alıyorum normal bizim içtiğimiz türden olanını veriyorum
pınar çocukta var ama
artık 1 yaşındalar
ben ona gerek yok diye düşünüyorum
kahvaltısına katıyorum
akşam muhallebisine katıyorum
bide gece 150 cc veriyorum eğer uyanırsa

yasemincim inan çok üzüldüm hayırlısı buymuş demekki
bende daha süt vermiyorum nasıl olsa emiyo yoğurtta yiyo peynirde yiyo gerek yok şimdilik

bızımkı sutu hıc sevmedııı......................
bılıyorsunuz ben memeden kesmeye calısıyorum .. gunduzlerı vermıyorum meme ama bugun verdım .. dayanamadım ay oyle mutlu oldu kı yuzume bakıp bakıp sankı tesekkur edercesıne kahkahalar attıı.. cok sevıo mememı napam

gecede 1 kere emzırıyorum . 2 gundur boyle .. bakalım nolcak bnm gogusler catlak hatta yarık cok cok acıyor .. verdıkcede tekrarlıyor ..

ama sut olayına gelınce ben su ıle karıstırıp verelım dıyorum baslangıctaa..
aralda sade olarak sevmedı ama mamasına fln katıyoruz arada yıyor o sekılde.. ama bıberonla asla almıyor bagıra bagıra aglıyor..

esracım dogum gunu resımlerınu beklıyoruzzzzzzzzzzzzz

valla bılmıyorum yaaa benımde su aralar sorun halıne getırdıgım bır konu bu ....
4 temmuzda eşımle tatıle cıkıyoruz o zamana kadar bıraktırmam gerek memeyı netten arastırdım sute alıstırın dıyor ama bızımkı ıstemıyor ..
suyla karıstırıp ıcıne ascık da seker kstıp verıcem ben oyle alacagını umuyorum..

dogum gununu evdemı yaptınız kac kısıydınız anlatsana bıraz ..
bu arada dogum gunu kutlu olsun enesımızın allah ıyı yaslar nasıp etsın guzel bır omur verısn anası ve anansıyla ınsallahhhhhhhhhhhhh

kızlar merhabalar

ayça28 ilk kez vereceksen suyla karıştırp ver 1 çay bardağı kadar anca bak bakalım ishal olacak mı diye..eğer olmazsa yavaş yavaş suyu azaltıp tamamen inek sütü verebilirsin..çünkü bana doktorumuz öyle yap demişti iyi ki de yapmışım çünkü ilk verir vermez ishal olarak çıkardı rüya'm.1 hafta sonra gene denedim bu sefer bişey olmadı artık ara sıra veriyorum ama tamamen mama yerine vermiyorum doğrusu..

karamsar cnm çok geçmiş olsun..hayırlısı artık demek ki öyleolması gerekiyormuş hasta bir bebek sahibi olmaktansa böylesi daha iyi olmuştur senin için..umarım en kısa zamanda kendini toparlarsın..

kızlar biz de verdik pastamızın siparişni çarşambaya kutluyoruz inşallah kızımın doğum gününü..açıkçası benim de eşim nete resim koymaya çok kızdığı için bugüne kadar koymadım ama ayarlamaya çalışıcam bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…