esracım enesin doğumgünü kutlu olsun canım
nice sağlıklı yaşlara
fotolar dediğin gibi çok net değil ama pastanız güzel görünüyo çikolatalı çikolatalı severim bennnbizimkide şeker hamursuz olcak malesef bugün bi pasta bulup vercez yapamıyolarmış şeker hamuru yokmuş kırıkkalede eşimde tutturdu tayin isteyelim gidelim eskişehire diye sevmiyorum bişey bulunmuyı diye gerçekten öyle süs alcaz sünnet süsü veriyolar mum istiyoruz yok malesef 1 yaş mumu filan öyle uyduruk mmulardan pasta yok yok yok yokkk sinir olduk dün neyse herşeye rağmen yapıcaz inşallah cumartesi doğumgünümüzü davetiyelerimiz adeslere ulaştı nede olsa
kilonda pek değişiklik olmadığını biliyordum ondan şaşırdım fisfisfisgamzecim kilo vermedim maalesef ama vücudum toparlandı :1closedeyes:
kilonda pek değişiklik olmadığını biliyordum ondan şaşırdım fisfisfis
ama var bişeylerr
dediğin gibi toparlanmış maşaallah :1rolleyes:
gamzecim kilo vermedim maalesef ama vücudum toparlandı :1closedeyes:
bebeğinin yaşı kutlu olsun uzun ömürler sağlıkla inşallah canım
banada çok zayıf geldin boyun kaç merak ettim çünkü resimde hiç fazlalığın yok gibi
esracım cok tatlısınız ana ogul maşallah .. sende cok guzelmışsın.. yakından gorme fırsatımzı olur bıgun ınşallah :)
dun bende winnieli peçete aldım . pazar gunu dogum gunumuz.. hepınızı beklerızz kızlarrrrrr.........
bu arada bugun pasta sıparısımızı verıyoruzzz.. 1 seklıdne seker hamurundan olucak..
umarım guzel olur deryanın dogum gunu hazırlıkları topıgının 2. sayfasına koydugu 1 seklındekı pastalarn 3 ünü sectık onlardan bırı olcak buyuk ıhtımal winnieliyi secıcez bugun haber verıcez..
105 tl ye yapıyorlarmış 20 kışılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?