2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben süt veriyom..keci sütü veriyom bazende inek sütü genelde sulandiriyorum..gen tekniksiz süt almaya gayret ediyorum..mamayi tamamen biraktim..kendi sütüm yok denecek kadar az..kahve keyfi gibi emiyo..

kızlar gözden kaçırmışım satürn ve kuzuzuzum bebişlerinizin doğum günleri kutlu olsun
nice nice yıllara inşallah
rabbim uzun ömürler versin

denizcim tetile gidiyormuşsunuz ohh ne güzel
git bacım eğlende gel
biz bu yaz gidemicez sanırım gidersekte uzak bi yer olmaz enfazla altınoluk olur
zaten zeynebi bırakamam ne anannede nede babannede duruyor
onunlada fazla uzağa gidemeyiz yollarda beni mahveder
bakalım ne olcek hiççç belli değil ((

kızlar bugün kızımın ilk kez denize ayaklarını koydum baştan biraz tırstı ama sonradan çok sevdi

aslında kızlar benim hayalim güzel bir karadeniz turu
onuda inşallah araba alınca gerçekleştiricez
herkes oraları gidip görmek gerekir diyor merak ediyorum bende
akdenize gidip dünya parası verene kadar değişik yerlere gitmekte fayda var diye düşünüyorum

Son düzenleme:
ohhhh ne güzel zeyno deniz keyfi yapmış bile,su sıcaklığı nasıl sevdacım tamamen girmedimi? Ben çok merak ediyorum tepkisini normalde suya bayılıyor çünkü..

Ayşegülcüm ankaraya gelince görüşelim,adresim telim var nasılsa sende :) hatta nihal de gelir!

Sütü bende verdim sevmedi oynadı,döktü falan.. ama kahvaltısını yada gece mama yapacaksam pınarın ilk adım sütüyle yapıyorum zaten Teo da gün içinde labne peynir,danone,babymix,pingui şu dilim süt vs yediği için + beni emdiği için gerekli kalsiyumu alıyordur sanırım.

Kızlar dün mayokini aldım ama accuk küçük aldım (üzerime göre beden kalmamış ) bende daha bir gaza geldim o mayonun içine girmeliyim diye (gerçekten girmeliyim başka alternatifim yok eski bikinilerimin hepsi tarih oldu daha çok küçülmem lazım onlar için.. o yüzden sıkıya aldım diyet işini bakalım 1 ayda ne yapabilcem..

Doğum günümüz çok kalabalık değildi..Çoluk çocuk toplam 15 kişi civarındaydık...
ılk yaşı olduğu için mevlüt okuttum..
Menümüz klasik tavuklu pilav ve baklava...
Ardından pastamızı getirdik...
Çok huysuzlandı kucağımdan inmedi ayyyy canımdan bezdirdi yaaa benneyaptımki
Dediğim gibi fazla foto yok... Üstüne elimdeki fotolarda net değil
Anca bu kadar... :çok üzgünüm:
1 yaş mumundan çok aradım ama bulamadım bence iyiki doğdun müziği çalan bir mum buldum hoşuma gitti aldım :)

Bulanık çekim pastamız :1no2:

anası ve kuzusu alkisalkisalkis

anası, kuzusu ve teyzesi opuyorumnanaktan

anneanne, kuzucuk ve anne zemuszemus

Son düzenleme:
esracım enesin doğumgünü kutlu olsun canım
nice sağlıklı yaşlara
fotolar dediğin gibi çok net değil ama pastanız güzel görünüyo çikolatalı çikolatalı severim bennn bizimkide şeker hamursuz olcak malesef bugün bi pasta bulup vercez yapamıyolarmış şeker hamuru yokmuş kırıkkalede eşimde tutturdu tayin isteyelim gidelim eskişehire diye sevmiyorum bişey bulunmuyı diye gerçekten öyle süs alcaz sünnet süsü veriyolar mum istiyoruz yok malesef 1 yaş mumu filan öyle uyduruk mmulardan pasta yok yok yok yokkk sinir olduk dün neyse herşeye rağmen yapıcaz inşallah cumartesi doğumgünümüzü davetiyelerimiz adeslere ulaştı nede olsa

kuzummmm maşaallahhh hihoyyyt
Allah hayırlı eylesin kuzucuğunun ömrünü
pek güzel çıkmışsınız opuyorumnanaktan
dikkatimi çekti sen kilo mu verdin cnm CADIARZU

bu arada süt konusu geçmiş
ben eceye süt veriyorum artık
biz zaten bi süredir muhallebi yaparken sulandırıp yağıyoduk kahvaltısınada koyuyolardı şimdi pınarın ilkadım sütünü aldım ilk o zaten mama gibi gece içti hatta sabaha kadar yarım kiloyaa yakın süt içer oldu
şimdi akşam yatmadan önce normal kutu sütü 1 çay kaşığı balla tatlandırıyorum yada 1 tane kesme şekeratıyorum onu içiyo gecede eşim pınarın çocuk sütünden ısıtıyo onu içiyo bakalım dra gidicez bu akşam sorcam çok mu içiyo ama ece bu aralar yoğurt yemiyo danino zorla bitirir belki süt dilimi hergün bi tane yerdi ondanda sıkıldı bi sabahları peynir yiyo o yüzden kalsiyuma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum gerçi iki ay önce üst sınırda çıkmıştı bakalm demirimiz ve kalsiyumumuz ne aemde

sağol canım....
olsun şeker hamursuz olsun... bak ben istanbuldayım bende bulamadım 1 yaş mumunu...
dilediğince kutlarsın inşallah senin kuzuna da nice sağlıklı sıhhatli yaşlar olsun...

esracım cok tatlısınız ana ogul maşallah .. sende cok guzelmışsın.. yakından gorme fırsatımzı olur bıgun ınşallah :)

dun bende winnieli peçete aldım . pazar gunu dogum gunumuz.. hepınızı beklerızz kızlarrrrrr.........

bu arada bugun pasta sıparısımızı verıyoruzzz.. 1 seklıdne seker hamurundan olucak..
umarım guzel olur deryanın dogum gunu hazırlıkları topıgının 2. sayfasına koydugu 1 seklındekı pastalarn 3 ünü sectık onlardan bırı olcak buyuk ıhtımal winnieliyi secıcez bugun haber verıcez..

105 tl ye yapıyorlarmış 20 kışılık

sevdacım resımler superrrr.. zeynepı yıyesımgelıyor ya o tombık ayaklarını ısırırm onun.. maşallahh..

bende karadenız turu ıstıyorum eşımle konuştuk bu konuyu .. boydan boya bır yılda oraya gıdıcez ınşallah allahım kısmet ederse.... cok guzel muhtesem yerler bence karadenızın her köşesı..

deryacım mayokını hee ooo supperrr ne renk aldın
bende bıkınılerımı döktum bazılarını eşım açık buldu (bekarlıktan kalma oluncaa :) )bodrumda olsa gıydırmıcek sanırım

BU ARADA ARALDA HAVUZA GIRIYOR AMA AYNI ZEYNO GIBI AYAKLARINI SOKUYORUM SADECE KOLLARINDAN TUTUP. AMA O SIYRILMAYA CALISIYOR .. BELKI BUGUN SOKARIM OGLUSUMU HAVUZA .. COK COK SEVIYOR MAŞALLAH
bı tane bışey almam lazım bnmde..

bebeğinin yaşı kutlu olsun uzun ömürler sağlıkla inşallah canım

banada çok zayıf geldin boyun kaç merak ettim çünkü resimde hiç fazlalığın yok gibi

Canım boyum 158 cm buna da şükür
benim fazlalığım göbek, kalça ve basen de olduğu için foto da göremiyorsun

canım ya sağol
inşallah yüzyüze görüşmeyi bend eçk isterim.... hihoyyyt
inşşallah sizin doğum günlerinizde dilediğinizce olur...

iyi günler arkadaşlar dün hastaneden geldim bir gün önceside hastaneye gitmek zorunda kaldım 1 gece yattım ertesi günü çıktım düşük yaptım ve sorun olmadı çıktım dünde artık.....

esrecım doğum gününüz kutlu olsun ...

başaka hangi arkadaşların varsa unututğum onlarında yaş günlerini kutluyorum...

ohh zeynep denize bile girmiş ne güzel......

kuzum valla çok güzel gözüküyosunuz eğleneli geçmişl anlaşılan...
bebeğinin doğum günü tekrar kutlu olsun
valla sende hiç doğum yapmış gibi durmuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…