esracım cok tatlısınız ana ogul maşallah .. sende cok guzelmışsın.. yakından gorme fırsatımzı olur bıgun ınşallah :)
dun bende winnieli peçete aldım . pazar gunu dogum gunumuz.. hepınızı beklerızz kızlarrrrrr.........
bu arada bugun pasta sıparısımızı verıyoruzzz.. 1 seklıdne seker hamurundan olucak..
umarım guzel olur deryanın dogum gunu hazırlıkları topıgının 2. sayfasına koydugu 1 seklındekı pastalarn 3 ünü sectık onlardan bırı olcak buyuk ıhtımal winnieliyi secıcez bugun haber verıcez..
105 tl ye yapıyorlarmış 20 kışılık
iyi günler arkadaşlar dün hastaneden geldim bir gün önceside hastaneye gitmek zorunda kaldım 1 gece yattım ertesi günü çıktım düşük yaptım ve sorun olmadı çıktım dünde artık.....
esrecım doğum gününüz kutlu olsun ...
başaka hangi arkadaşların varsa unututğum onlarında yaş günlerini kutluyorum...
ohh zeynep denize bile girmiş ne güzel......
kuzum valla çok güzel gözüküyosunuz eğleneli geçmişl anlaşılan...
bebeğinin doğum günü tekrar kutlu olsun
valla sende hiç doğum yapmış gibi durmuyosun
canım sizin oarda da baya bi pahalıymış pasta bizimki 60 kişilikti mumu ve bürtün süs bibloları resmi vs.içinde 60 ytl di...
slm kızlaar esracım çok tatlısın canım fazlan yok gibi duruyo gerçekten ohhh herkes mayolar falan almaya başlamış hazırlıklar ben eskilere giriyom çok şükür sorun yok o konuda ama sanki göbek gidince sarktı biraz ondan yana tereddütüm var o yüzden bendemi mayokini giysem diyorum spor yapmam lazım benimde menüler baya genişmiş sizin kızlar bende pasta dışında pohaça ve kurabiye var yeter bence evde kutlamıcağım için bizbize olsa evde ailecek yapardım ama kalabalık gazino herkese yetiştiremem çeşiti zaten 2saat sürcek o kadarlık izin aldık ama yeter bence ya sizinde dediğiniz gibi yenmiyo zaten
süt olayına gelince ben yasak olan herşeye bir ay öncesinde başlamıştım zaten ilk su kattım süte şimdi katmıyorum lıkır lıkır götürüyo doğaç serpilgil gibi bizdede durum yoğurt yemiyo doğaç peynir sevmiyo çorba manyağı ama sütü lıkır lıkır götürüyo yarım litreden fazla içiyo gün içinde ballı veriyorum bende sütü çilek yumurta beyazı hepsini yiyo artık veriyorum ya doğaç aburcuburu sevmiyo kızlar sizinkilerde öylemi kraker çikolata gibi kek gibi şeyleri yemiyo sizde nedir durum
Offf deniz çokkkkkk ben aynı pastanın 25 kişiliğini 50tl yaptırıyorum bence başka pastaneler de sor tatlımesracım cok tatlısınız ana ogul maşallah .. sende cok guzelmışsın.. yakından gorme fırsatımzı olur bıgun ınşallah :)
dun bende winnieli peçete aldım . pazar gunu dogum gunumuz.. hepınızı beklerızz kızlarrrrrr.........
bu arada bugun pasta sıparısımızı verıyoruzzz.. 1 seklıdne seker hamurundan olucak..
umarım guzel olur deryanın dogum gunu hazırlıkları topıgının 2. sayfasına koydugu 1 seklındekı pastalarn 3 ünü sectık onlardan bırı olcak buyuk ıhtımal winnieliyi secıcez bugun haber verıcez..
105 tl ye yapıyorlarmış 20 kışılık
iyi günler arkadaşlar dün hastaneden geldim bir gün önceside hastaneye gitmek zorunda kaldım 1 gece yattım ertesi günü çıktım düşük yaptım ve sorun olmadı çıktım dünde artık.....
deryacım çok tatlısın zayıflarsın sen ben inanıyorum zaten baya vermişsin bu gidişle veremeyen bir tek ben kalıcam...ama doğumgününden sonra niyetliyim bakalım az da değil 20 kilo vermek istiyorum ve hayatımda hiç diyet yapmadım o kadar zor geliyor ki nasıl yapıldığını da bilmiyorum!!!ohhh mayokini valla kocan karışmıyorsa giy anası satayım her istediğini bizimki çok karışır bana gerçi ben de de giyecek vücut yok yok ayrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?