2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım sizin oarda da baya bi pahalıymış pasta bizimki 60 kişilikti mumu ve bürtün süs bibloları resmi vs.içinde 60 ytl di...

suus cum valla ece ye hayranım iştah konusunda nasıl içiyor yaaa okadar sütü bizmki suyu bile okadar içmez......

sağol canım opuyorumnanaktan

kuzum valla çok güzel gözüküyosunuz eğleneli geçmişl anlaşılan...
bebeğinin doğum günü tekrar kutlu olsun
valla sende hiç doğum yapmış gibi durmuyosun

canım ya çok sağol opuyorumnanaktan
ben doğum yaptıktan sonra kendimden nefret ediyorum maalesef :1ninca:
kilolarım, çatlaklarım hiç alışamadım çok mutsuzum çokkk

canım sizin oarda da baya bi pahalıymış pasta bizimki 60 kişilikti mumu ve bürtün süs bibloları resmi vs.içinde 60 ytl di...

canım sizinkide çok uygunmuş
burda kişi başı bi dilim 4,5-5 lira
bende 15 kişilk yaptırdım 75 lirayı buyldu annemlerin komşusu pastacı o yaptı 35 liraya oda istediğim gibi olmadı (

karamsar yasemin çok geçmiş olsun...

denizcim öyle valla biz de kafkas a sorduk kilosu 36tl dediler.bu arada yarın doğumgünümüz yaprak sarmam lazım kıymalı gül böreği yapmam lazım ve tabii evi temizlemem lazım ama çok da uykusuzum.eşimle geçen akşam konuştuk ben yemekli yapacaktım ama o kadar kişiyi oturtacak masa yok maalesef bence yemekli yapmayalım,masaya açık büfe gibi ıvır zıvır koyalım herkes kendi alsın dedi sonra da pastayı keseriz dedi ben de canıma minnet dedim.öyle bişey yapıcaz bakalım artık..

deryacım çok tatlısın zayıflarsın sen ben inanıyorum zaten baya vermişsin bu gidişle veremeyen bir tek ben kalıcam...ama doğumgününden sonra niyetliyim bakalım az da değil 20 kilo vermek istiyorum ve hayatımda hiç diyet yapmadım o kadar zor geliyor ki nasıl yapıldığını da bilmiyorum!!!ohhh mayokini valla kocan karışmıyorsa giy anası satayım her istediğini bizimki çok karışır bana gerçi ben de de giyecek vücut yok yok ayrı..

slm kızlaar esracım çok tatlısın canım fazlan yok gibi duruyo gerçekten ohhh herkes mayolar falan almaya başlamış hazırlıklar ben eskilere giriyom çok şükür sorun yok o konuda ama sanki göbek gidince sarktı biraz ondan yana tereddütüm var o yüzden bendemi mayokini giysem diyorum spor yapmam lazım benimde menüler baya genişmiş sizin kızlar bende pasta dışında pohaça ve kurabiye var yeter bence evde kutlamıcağım için bizbize olsa evde ailecek yapardım ama kalabalık gazino herkese yetiştiremem çeşiti zaten 2saat sürcek o kadarlık izin aldık ama yeter bence ya sizinde dediğiniz gibi yenmiyo zaten
süt olayına gelince ben yasak olan herşeye bir ay öncesinde başlamıştım zaten ilk su kattım süte şimdi katmıyorum lıkır lıkır götürüyo doğaç serpilgil gibi bizdede durum yoğurt yemiyo doğaç peynir sevmiyo çorba manyağı ama sütü lıkır lıkır götürüyo yarım litreden fazla içiyo gün içinde ballı veriyorum bende sütü çilek yumurta beyazı hepsini yiyo artık veriyorum ya doğaç aburcuburu sevmiyo kızlar sizinkilerde öylemi kraker çikolata gibi kek gibi şeyleri yemiyo sizde nedir durum

sağol canım sizin güzel görmenizden kaynaklanıyor...zemuszemus opuyorumnanaktan

Offf deniz çokkkkkk ben aynı pastanın 25 kişiliğini 50tl yaptırıyorum bence başka pastaneler de sor tatlım
iyi günler arkadaşlar dün hastaneden geldim bir gün önceside hastaneye gitmek zorunda kaldım 1 gece yattım ertesi günü çıktım düşük yaptım ve sorun olmadı çıktım dünde artık.....

Yasemincim çok geçmiş olsun ,Allahım bir daha yaşatmasın inşallah..

ayy beni çok mutlu ettiniz iltifatlarınızla sağolun kızlar ama gerçekler şu kii...
benim boyum 158 cm ve doğumdan sonra aldığım kilolar yüzünden kalça, göbeki basen yüzünden hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum ve kilo vermekte çok zorluk çekiyorum mafoldumben

Esracım çok tatlısınız Enese nice güzel seneler diliyorum ayrıca kızların da dediği gibi fazlalığın gözükmüyor canım dert etme,öpüyoruzzz..

Umuyorum Sibelcim içine girerim,giremesem de girerim napıyım yağlar accuk fışkırır ordan burdan ama girerim :) ıyyy yok yok tam gaz devam (gerçi sabah börek yedim şimdi bu satırları yazarken utandım valla,iradesiz smiley ) Ben özellikle mayokini aldım çatlağım yok ama doğumdan sonra safrakesesi ameliyatı olduğum için 4 tane deliğim var karnımda ikisini mayokini kapatıyor diğer ikisi de nazarlık olsun :) Eşim beğendi zaten mayoyu,eski bikinilerime nazaran daha iyi buldu heyyy gidi gençlikkkkk,heyyy!
durun çekiyim fotosunu da ekliyim..

ayyy geçmiş yazıları okumamışım beeeen kızlar d.günü olan bütün bebişlerin doğumgünlerini kutluyorum deryacım ankaraya geliyim görüşceğiz canım kısmetse hep aklımda serpillede görüşcez olmazsa ortak nokta kararlaştırır buluşuruz serpilinde teli var diğer ader deryaylada görüşcektik ama kayıplara karıştı hiç uğramıyo artık bursadaki arkadaşlarlada kısmetse arabamı alayım bi eylül gibi düşünüyoruz kışın zorlanıyorum yoksa annemde olmucak hastane işleri zorluyo araba olmayınca bursada yakın bana ama vasıta sorun işte

Ceeeeeeee
Merhaba teyzelerim annem saçım önüme geliyor diye toka taktı nasıl olmuşum?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…