2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım teo kızmasın ama kız gibi olmuş bu arada mayokinin çok güzel canım güle güle giy canım

ya benim göbüş çok yok ama şu simit denilen bölgem var sinir oluyorum doğum önceside zayıf olmama rağmen vardı dar bişi giyeyim fışkırır hep yanlardan kotlardan falan hep çıkar

mayokinide yakıyor ortalığı çok beğendim.... zemuszemus
güle güle giy deryacım...

ya benim göbüş çok yok ama şu simit denilen bölgem var sinir oluyorum doğum önceside zayıf olmama rağmen vardı dar bişi giyeyim fışkırır hep yanlardan kotlardan falan hep çıkar

ayşegül haline şükret o kadar kusur kadı kızında da olurmuş..
fıstık gibi fiziğin var

deryacım teo kızmasın ama kız gibi olmuş bu arada mayokinin çok güzel canım güle güle giy canım

Kızmaz mı? hbri olmadan takıyorum zaten yoksa zorla çıkartıyor babası da kızıyor toka takınca kız gibi takma diye ama yemek yerken eliyle yiyor sonra da el saçta yada gözüne giriyor mecburen ya bandana ya da toka takıyorum artık..tatil sonunda kestireceğiz sanırım ama şimdilik kalsın marulum benim kıvır kıvır çok şeker gözüküyor gözüme..

Beğenmenize sevindim kızlar çok arayamadım ilk yerden aldım malum oğluş var bakalım nasıl olcek? Ayşegülcüm esra ne güzel demiş..abartma olur o kadar yarışmaya girmiycen ya..

ayyyy teo çok tatlı ikinci kız olcak heralde deryacım
mayokinin de yakıyo yaniii hadi inşallah girersin içine

ya pahalımı dıyorsunuz yaa eşıme soyledım baska pastanelerede soralım dedım buranın en ıyı pastanelerınden bu uzay pastanesı.. ama bosver yaa dedı 20 kılısık

ne dıosunuz kızlarr aksama gıdıcez

banada pahalı geldi deniz burda kiloyla yapan bi yer war iyi bi pastane bizimki 40 a filan gelcek şeker hamurluyuda aynı yapıyolarmış ama şu anda şeker hamuru yokmuş ankaradanda sipariş etseler geç kalırmış yoksa diğer pastaneelr dilim hesabı yapıyo o bayaa bi tuzlu oluyoo

sıbellllllllllllllllllll baska nereler var su pastayı daha uyguna yapacak anamm bursalısın soylee bı yerler .. kafkasamı sorsam bırde

Kızlar size bir nostalji yaşatayım dedim beceremedim geçen sene bugünü tek tek alıntı yapıp koycaktım ama hata veriyor (bana göre sayfa 105)okuyun çok duygusal oldum ben yaaaaa

Deniz google dan arat bursa pastanelerini sonra da tek tek arayıp telefonla sor,uygunu mutlaka vardır

evet banada pahalı geldı dılım hesabı hesapladılar .. bugun ındırım yapın dıyıcem yoksa yaptırmıcam oraya sızler cok ucuza bulmussunuz yaa..

dero yaaa ben gecen gun okudummmm doguma gıdısımızı esımın gelıp dogum yaptıgımı yazmasını fln okudum cok duyguladındım gozlerım doldu ve hemen bı tane daha yapasım geldıııı

dero yaaa ben gecen gun okudummmm doguma gıdısımızı esımın gelıp dogum yaptıgımı yazmasını fln okudum cok duyguladındım gozlerım doldu ve hemen bı tane daha yapasım geldıııı

Özellikle ikimiz deli gibi bekliyorduk hatırlıyorum akşam sabah gelcek diye ben gerçi bilseydim tosuncuk gelceğini hiç o kadar beklemezdim aldırıverirdim ve sanırım Öykümün de d.günü bugün,gülşah nasıldır kimbilir umarım çevresinde destek olan kişiler vardır bugün..offf be kahpe dünya!

:roflol::roflol: abartıyomuyum kızlar işte insan oğlu ne olsa mutlu olamıyoruz kafamçokkarıştı bende kendimi ama ben çocuk doğurmuş bi kadınım olcak o kadar deyip teselli veriyorum bide benim göğüslerim silikon kızlar hamilelikten sonra iyice büyüdüler sırnaşık şey zayıf olmak gerekiyo o yüzden memiş büyük olunca vücut daha tombik duruyo :çok üzgünüm:

cok ıyı anımsıyorum deryaaacımm hatta sen konu bıle acmıstın canım....

bu arada gulşahın yanında aılesı var ızmırden kalkıp gıttıler yalnız deıl annesı kız kardesı yanında eşıde tabıkı.. allahım sabırlar ıhsan eylesın bugun ona.. ve tabıkı hergun

ben evde yapcam ne olursa olsunn ..
yalnız bnm memeler cok fena kzılarrrrr acı cekıyorum olmazsa o haptan alıcam eczaneye gıdıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…