- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
sıbellllllllllllllllllll baska nereler var su pastayı daha uyguna yapacak anamm bursalısın soylee bı yerler .. kafkasamı sorsam bırde
ben evde yapcam ne olursa olsunn ..
yalnız bnm memeler cok fena kzılarrrrr acı cekıyorum olmazsa o haptan alıcam eczaneye gıdıp
ayyyy kızlar delircem ya cuma günü yağmurluymuş hava cmteside sinir oldum yaaaaa
sevgili kadınlar klubü üyelerinin değerli haziran anneleri ve adayları
ben cemredeniz nickli deniz hanımın eşiyim bu sabah saat 12 de dr kontrolüne gittiğimizde dr bize suyunda kirlenme olduğunu zaten bebeğin yeterli süreyide doldurduğunu belirterek bizi doğuma aldı ( valizle gitmiştik iyikide ) ve bizde doğumhaneye transfer olduk :) saat 3 gibi suni sancı verdiler ve saat 19:05 te ARAL DENİZ dünyamıza geldi .. ikiside çok sağlıklı ve ikisininde keyfi yerinde maşallah soranlarına selam ederler. ben ailemi eve bırakmaya geldim sizlere bunu paylaşmayı bir borç bilirim kendisi yarın taburcu olacak validemle ben bu akşam yanında kalacağız şimdi tekrar oraya gidiyorum hepinize sevgiler selamlar allah doğum yapanların bebeklerini analı babalı büyütmelerini doğum yapacaklarında tez zamanda acısız sancısız kurtulmalarını nasip etsin
bu arada epidüralli normal doğum oldu bilginize
iyi akşamlar dilerim
Canım sitelerden birine girip çizelgeni yap sonrada http ile başlayıp png ile biten yeri kopyala,yapıştırbu arada bana da birisi yaş çizelgesi yapsın allah rızası için yada anlatıversin ben de yapayım yaaaaaaaaa...
tsk ederis teyzesi zeytin gözlü marulum benim o.. bilmiyorum kestirince dalgası gider mi,benim de bebekkken böyleymiş saçlarım sonra kestirince düzelmiş.. Allahtan anasına çekmiş saçları babamız saç fakiri de biraz :)deryacım bu arada teo ya herşey yakışıyor toka da çok yakışmış maaşallah ona yaa saçlarına hastayım oğlunun kıvır kıvır..küçüklere kıvırcık saç çok yakışıyor...
.
açıkmı yapıcağın yer ayşegül
kapalı yeri yokmu yedek acaba
bende o gün duygulandim baya bi agladim tutamadim kendimi baya bi agladim..
dogumda en son tepemde 6 dr vardi benim sayabildigim..ne zor dogurmustum..yok yok bidahakine sezeryan düsünüyom..
teşekkür ederiz Ayşegül teyzesi meleğimde öperdi seni yanımda olsaydı :1hug:
rüyanın doğumgününü kutluyoruz bide
vee sennide ayşegülcüm nice güzel yaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?