2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sagol esracım .. valla ne etsem acep aksam esım gelsınde bı karar verelım ılac alırsam aral ememez hıc emmemesınıde ben ıstemıyorum .. gecelerı verıyorum suanda cunku

sıbellllllllllllllllllll baska nereler var su pastayı daha uyguna yapacak anamm bursalısın soylee bı yerler .. kafkasamı sorsam bırde

cnm ben yazmıştım biz kafkas a yaptırıyoz çarşamba alıcaz ama orası daha da pahalı herhalde uzayın da pastaları kafkkas gibi çok güzel kafkas ta 30 kişilk bizimki 145tl. yani kilosu 36 lira.kiloyla satıyorlar.ama acele etme bir gün önceden verebiliyormuşsun siparişi..çınar pastanesi de var bir de özsüt ü tavsiye edebilirim o zaten türkiye genelinde meşhur lezzeti..

ooo deryacım mayokinin çok şık canım hatta çok seksi geldi bana
eşin gördümü onu alırken :)))
güle güle giy canım
bide teodaki saçlar bizde olsa maşallah kuzuma

denizzzz sibeeellll naber kızlar
buluşma işini ne zaman ayarlıyoruz
hadi bi gün kararlaştıralımdra buluşalım artıkk
ya siz buraya gelin yada hepimizin ortası biyerde buluşalım
sibelcim sen nerde oturuyosun deniz ve benim için geçit özdilek orta gibi sanada uyursa orda buluşabiliriz
haber bekliyorum haaa

denizcim ben bunu okumamıştım şimdi derya diyince bakayım dedim maaşallah kocana ne güzel yazmış:))

deryacım bu arada teo ya herşey yakışıyor toka da çok yakışmış maaşallah ona yaa saçlarına hastayım oğlunun kıvır kıvır..küçüklere kıvırcık saç çok yakışıyor...

sevcecim ben yaseminpark ta oturuyorum(eski adıyla yeşilşehir)şimdi buraya ottomanors yapıyorlar ..ama doğum gününden sonra yurtdışına gidicez ben bulgaristanlıyım kızımı da oralı yapıcam ona bg kimliği alıcaz o yüzden 2 hafta kadar burda olmicam ama dönünce yine konuşuruz biz de arabayı değiştirmeyi düşünüyoruz eşimin düz vites ben kullanamıyorum o yüzden otomatik alıcaz..ondan sonra istediğiniz yerde görüşürüz inşallahhh...

bu arada bana da birisi yaş çizelgesi yapsın allah rızası için yada anlatıversin ben de yapayım yaaaaaaaaa...

bu arada bana da birisi yaş çizelgesi yapsın allah rızası için yada anlatıversin ben de yapayım yaaaaaaaaa...
Canım sitelerden birine girip çizelgeni yap sonrada http ile başlayıp png ile biten yeri kopyala,yapıştır
tsk ederis teyzesi zeytin gözlü marulum benim o.. bilmiyorum kestirince dalgası gider mi,benim de bebekkken böyleymiş saçlarım sonra kestirince düzelmiş.. Allahtan anasına çekmiş saçları babamız saç fakiri de biraz :)

açıkmı yapıcağın yer ayşegül
kapalı yeri yokmu yedek acaba

yok canım ya kapalı zaten ama dışarı işleri falan olcak ya bide saçımı yaptırcam yağmur bozar işi diye taktım olmaz olmaz o günü bulur offf offf bu arada 2gün yağmurlu cuma cmtesi çok etkili değil sanırsam belki yaz yağmuru olur

bende buldum o gece yazdıklarımı hehe çok güzel yaa duygulandım
geçen sene bu akşam bu saatlerde her tuvalete çıkışımda kanamam olmuştu da söylememiştim evdekilere sakin sakin yatıp uyumuştum arada sancım olmasına rağmen bende çok sakindim heee tabi 41 olmuştuk artık gelmeye niyeti yok sancı mancı yok yaa beklemiyorum sabah sallana sallana hastaneye gittik 3 saat sonra aldm kucağıma kızımı
ne çabuk geçti bi sene anlamadım hiçbişey çok şükür sağlıklı kucağımda yorgunluk uykusuzluk herşeye değer canımın içi kızım hoşgeldinnnnnnn iyi ki geldin:CüvCüv:

bende o gün duygulandim baya bi agladim tutamadim kendimi baya bi agladim..
dogumda en son tepemde 6 dr vardi benim sayabildigim..ne zor dogurmustum..yok yok bidahakine sezeryan düsünüyom..

bende o gün duygulandim baya bi agladim tutamadim kendimi baya bi agladim..
dogumda en son tepemde 6 dr vardi benim sayabildigim..ne zor dogurmustum..yok yok bidahakine sezeryan düsünüyom..

günaydıııınnnn aynı ben valla yasemin bende sezeryan yapıcam bida asla normal istemiyorum

kızlar bugün benim doğum günüm ve sanırsam meleklerdende rüyayla eceninde doğumgünü doğumdaşız biz meleklerle ikisininde doğum gününü kutluyorum daha nice güzel yıllara melekler :)

teşekkür ederiz Ayşegül teyzesi meleğimde öperdi seni yanımda olsaydı :1hug:
rüyanın doğumgününü kutluyoruz bide
vee sennide ayşegülcüm nice güzel yaşlara

teşekkür ederiz Ayşegül teyzesi meleğimde öperdi seni yanımda olsaydı :1hug:
rüyanın doğumgününü kutluyoruz bide
vee sennide ayşegülcüm nice güzel yaşlara

çok teşekkür ederim canım bizden geçti öyle yada böyle onlara allah nice güzel yıllar görmeyi nasip etsin bize bağışlasın bana yeter

ayşegülcüm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere...
bugün doğum günü olan kuzucuklarıda güzel yanakalarından öpüyorum... onlara da hayırlı yaşlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…