2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben iyi takip edemiyorum dogum günü kuzularini..simdiye kadar olanlari ve bugün olanlarin hepsinin dogum gününü ayri ayri kutluyorum,saglikla basariyla huzurla mutlulukla dolu uzunnn bir ömür diliyorum..yüzlerinden gülücük eksik olmasin..

Aysegül seninde kutlu olsun canim,bende haziran dogumluyum,17 haziran..

gecen sabah halinin üzerinde uyumustum,üsütmüsüm..kizimdan köse bucak kaciyom oda kovaliyo,benim kizim sarilmayi cok seviyo..bi bebegi var ona bi sariliyo gözlerim yasariyo..Allahtan babamiz evde..oda uykusuzluga dayanamaz..sabah ikisi erkenden kalkti bana süt limonlu cay servisi yaptilar simdi ikiside uyuyor..

ayşegül doğum günün kutlu olsun canım
doğaçı karnında birkaçgün daha saklasaydın ya aynı gün kutlardınız ne güzel :)))))))
güzel eceyle güzel rüya sizlerede rabbim daha nice böyle günler gödrmeyi nasip etsin inşallah
iyiki doğdunuz prensesler

çok teşekkürler kızlar sevdacım zaten dr. doğaçın doğcağı günü benim doğum günümde demişti çok umutlanmıştık ama doğaç geç geldi 2gün ara var o da bişey değil yine olan benim doğum günüme oluyo unutuyo artık herkes eşim bile unutmuş nöbetini bugüne yazdırmış bugün nöbetci herkes doğaça odaklı evde biz yaşımız gibi tarih olduk artık şaka bi yana artık bu yaştan sonra çokta önemli değil doğumgünümün kutlanması allah yavrularımıza uzun ömür versin o yeter bu arada 29 uma girdim 30 a ne kaldı ya offfffffff

aysegul dogum gunun kutlu olsun yavrunla tum sevdıklerınlee nıce yaşlar dılerımmm...

bu aradaa prenseslerımzıınde dogum gunlerını kutluyorummm .. hepsının pastalarından tatmak ısterdımm :)))
allah nıce guzel yıllar nasıp etsın hayırlı evlatlar nasıp etsın cumlemıze ..

ah ahh hayat cokk tatlı ve kısa... bı farkına varabılsek
aha bak hepımız 30 a yaklasıozz

bu arada aral ne yaptı ettı ıkı mememıde emdı ve ındırdıı. yok arkladaslar bu boyle olmaycakk sanırım ılacla kesıcem ben bu sutu... aralda bakar bos meme bırakır .. napam.....

cok annecı oldu yapısık karrdesler gıbıyız kımseye gıtmıo bı dedesı bı ben.. ve artık babasıyla aramızda yatıyor kesınlıkle yatagında uyumuyor anında uyanıyor .. delı olucamm.. tatıle gıdeyımde bı aklı basına gelsın ..

kızlar kafkasa sordum sıbelın dedııgı gıbı 3,5 kıloya gelıo 120 tl dedıler bız uzaya yaptırıcaz
eşım e dedım araştıralım dıye
'ya hatun gıdıcem oralaraa benzın harcıcam aynı paraya gelıcek bosverrrrr ılk dogum gunu hem de kalıte bı yer olsun ne yedıgımız bılelım' dedı.. bende
sustum :)))))

sevda sıbel gıtsın gelsın (nazlı hatun ya ) sonra hep beraber bulusuruz canım .. ben su dogum gununu bır atlatayımda suanda tek derdım o . bugun aralı yıne havuza soktum yanı sadece ayaklarını dızelerıne kadar
cok sevıyor suyu . bu c tesı belkı babamızla gırerız ben tek gırmeyı sevmıyorum

BURDADA BUYUK DEDESIYLE BERABERKEN ANNELER GUNUNDE YALOVADAYDIK YINE BENI GOSTERIYOR gamyoncuiremsu

teşekkür ederim denizcim 30 a az kaldı yaaa arala maşallah ne güzel sürüyo traktörü doğaçta bana çok düşkün bugün sonunda bi komşum evine götürebildi 6 aya kadar sorun yoktu gidiyodu yabancıyı tanııdığından beri gitmiyodu sevdirmiyodu kimseye başardık bugün komşum patates falan yedirmiş afiyetle yemiş evde olsa nazlanır tatlı gelmiş demekki orda :))

biz bu gün kızlar 1 yaş çekabımızdan geçtik dr. muz dedii....ayyy 3 tüp kamn aldılar ben girdim ama bittim yaa kıyamam ne biçim ağladı çiş de ayrı bir sorun oldu sürekli kaçırıd yaaa sızdırdı oo kız bebekler içi yapıştırılıyor yaaaa naylon şeyler...idrara testi için zor oldu... herşeyine bakılacak çok şükür atlatık bunuda...ohhhhhhhhhh

Son düzenleme:
ayşegülcüm doğum günün kutlu olsun. ben de haziran doğumluyum.6 haziran ben,5 haziran oğlum.sezeryan oldum ben aslında 6sı olsun dedim dr.a aynı gün olsun diye.dr vazgeçirdi beni doğumgününde doğurup napcan dedi:)
bugün doğan tüm bebişleri de kutluyorum.. Allah'ım hayırlı,mutlu,sağlıklı ömür nasip etsin onlara...

denizcim maşallah arala.çok tatlı yaa

biz de yarın gidiyoruz kontrole.3 tüp kan mı alıyolar yaa?off nası olcak çok ağlamaz inşallah oğluşum...

kızlar teşekkür ediyorum tekrar güzel dilekleriniz için benimde çok merak ettiğim bi konu bu tahliller kanı neresinden alıyolar idrarı sormayın kışın çok çektim kaç kez verdim idrarı bide idrarı yarım saat içinde yetiştirmek gerekiyo ya sinir oluyorum şimdi hareket halindeler o torbayı hayatta durdurmaz kan verirken bebişler açmı olmalı kızlar bi bilgisi olan anlatırsa sevinirim

kızlar bugün benim doğum günüm ve sanırsam meleklerdende rüyayla eceninde doğumgünü doğumdaşız biz meleklerle ikisininde doğum gününü kutluyorum daha nice güzel yıllara melekler :)

canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara.
tabi meleklerimizinde doğum günü kutlu olsunhihoyyyt

canım sanıırm her bebekl için geçerli elinden alıyorlar bizim buralarda ve aç tok farketmiyor çünkü bebekler aç olunca hiç durmuyorlarya ecrinde az yemişti ....

kızlar şuu gelişim tabloları var ya 12.aya şöyle bir gözattım ecrinin gelişimi çok ŞÜKÜR...OLDUKÇA ıYı...12.ayda yapsa gereken şeyleri ecrin 3 aydır beri zaten yapıyor hatta 16. ve 14.aylarada yapabilmesi gereken bazı şeyleri bile....oldukça iyiyiz .....dr.muzdaçok beğendi oldukça iyi dedi hiç şikayetetmeyin çok maşallah iyi bebeğiniz dedi...çeevremdende bu tepkileri alıyorum ...
şu aralar konuşmalar arttı artık kendi hopladımı hoppa diye bağııroyr ve el sallarken bay bay diyor...hemen hemen zaten bütün hayvanalrı tanıyıp seslerini çıkarıyor aslan horoz at vs....artık kareleri ve üçgenleri ben önüne koyup çeviriyorum ecrin içine atıyor.....kuleyide artık daha güzel yapıyor...artık alnını ve çenesini ve yanaklarını öğreniyor....abiii ve bebek diyor...
bir arada ecrin dedikmi ecrii diye bğaırıyordu unuttu ama demiyor artık...amcayada adaaa diyor...çişini kkasını diyor ama hala bezine yapıyor....lmaz:lmaz::umursamaz:

bu eski geçen aykiiii karşılaştırma yaptım 1 ay içindeki gelişimi....
bu kızlar 11 aylık gelişimimizdi....daha önceden yazmıştım alıntı yaptım....

şimdilerde 11 aylığızz ve 9.ayın sonundanm beri yürüyordu.şimdilerde artık dahada çok iyi oldu yürümesi koşmaya başladı...şimdilerde aloya ayoo diyor kendince çoğu şeye ad takmış onları söylüyor çoğu hayvanı biliyor sesini çıkarıyor aslana kadar...parmaklarını sayıyor bir diyor zaten dedeyi babayıı anneyi ananneyi suyu dada dah attı attta ee ee nene nennii mamasını biliyordu söylüyordu ve ağzını burnunu saçlarını gözlerini başını kulağının yerlerini uzun zmandır biliyor ve bir bebeğe mama yedirebiliyor haaaappp yada haaam de der kendiside bebeğe .babanneyi söylemeye çalışıyor kareleri üçgenleri atmaya çalışıyor kutusuna içiçe kuyabiliyor kule yapılanları bazen üzerinde koyuyor ama hem yıkıyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…