2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy maşallahhhh hemide e kocamanından Ecrine.. yasemin gerçekten oldukça iyi valla ecrinin gelişimi yazdığın kadarıyla..Biz daha çok evdeyiz ve yanlızız acep çocuğu antisosyalmi yaptım bizde böyle şeyler yok valla (erkek çocuklar geç konuşur derler ya gerçi çocuğuna göre değişiyor ) bizimde ağzımız dolu ama bilindik şeyler öyle tüm hayvanların seslerini falan çıkarmıyo cik cik falan..çok uğraşıyorum ama bultakları kompla kapağını açıp hepsini içine doldurup bana veriyor sıpa :) tek tek atmaya üşeniyor sanırsam..
Bir de ben normalde öyle çok konuşkan biri değilimdir kızlar akşama kadar Teo ve ben varız evde onunla konuşuyorum ama sürekli değil tabi..sonra da çok kızıyorum kendime iyi bir anne değilim moduna giriyorum elimde olsa bildiğim herşeyi verebilsem ona..

kızlar bugün benim doğum günüm ve sanırsam meleklerdende rüyayla eceninde doğumgünü doğumdaşız biz meleklerle ikisininde doğum gününü kutluyorum daha nice güzel yıllara melekler :)
Ayşegülcüm tekrar kutlayım.. ailenle geçen nice güzel senelere inşallah..

Yasemincim geçmiş olsun canım,bu havada hasta olmak çok sinir bozucu en kötüsü de bebğine sokulamamak..
ayşegül 30 neden korkulu rüyamız kiii :gitme:
ben de 30 dan çok korkuyorum :sinifsinif:
Ayyy korkmayın kıslarrrr..bu arada en büyük benmiyim ya hiçbiriniz 30 olmadımı daha?
insan kendini daha yaşlı hissediyor ama ben kendi adıma söyleyim ben anne olduktan sonra kendimi yaşlanmış hissediyorum..
ya bazen bi boşluğa düşüyorum bi anda evlilik,annelik,sorumluluklar içinde bulunca kendimi..kendimden uzaklaştığımı düşünüp herşey geçmişte kaldı moduna giriyorum o da insanda yaşlılık psikoljisine sebep oluyor..bazen eski özgürlüklerimi özlüyorum ama her gülün dikeni vardır dimi?

Son düzenleme:
Ece ve Rüya...iki güzel haziran prensesi! hayata attığınız ilk adım,ilk basamak sağlam olsun,mutluluk içinde sağlıkla olsun ve her geçen sene adımlarınızla güçlenin hayata daha sıkı tutunun emi..Kalbinizin güzelliği kadar güzel bir gelecek sizi kucaklasın..nice seneler öpüyoruzzzz Teoman Asrın ve annişi

Bugün bizim d.günümüz geçen yıl bugün hayatım 3.kez kökten değişti.. (1.doğduğum gün,2. evlendiğim gün )
Benim yıllarca beklediğim,hayatımın en önemli şahsiyetiyle geçen sene bugün buluştuk! Öyle bir buluşma ki beni dünyanın en mutlu kadını yaptı bir yıldır..o ilk tanışma anını ilk bakışı asla unutmayacağım..beni anne yapan bu güzelliği hayatımın anlamı yapacağım (yaptım! )
Benim küçük sevgilim,mucizem,içimdeki mutluluğun resmisin sen ve yerin hiç değişmeyecek yaşın büyüse de hep annesinin zeytin gözlü kıvırcık kuzusu olacaksın..
Seni ölümüne çok seviyorum annemmm,iyiki de doğmuşsun hayata ,iyiki de doğurmuşum seni! Allahıma çok şükür bu günleri yaşattığı ve seni bana verdiği için..

senağlamaayy çok tatlı ya zeytin tanesi,seni hiç tanımasam da çok sevdim gönlümde ayrı bir yer ettin kıvırcık gür saçlarından dolayı mı acaba doğum günü kutlu olsun

kızlar ben de hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için gerçekten kk da yaşadıklarım beni tekrar insanlarla dost olunabileceği düşüncesine yaklaştırdı yıllardan sonra..inşallah en kısa zamanda yüz yüze tanışırız hepinizle..tekrar çok teşekkürler herşey için..

biz de kutladık doğum günümüzü pek resim yok daha çok akrabalarla var ama pasta yı özel çektim sizin için ekleyeceğim.şimdi geç oldu hadi iyi uykulardelikafadulden

doğum günün kutlu annesinin zeytin gözlü kıvırcık kuzusu... yerimseniben nice mutlu,sağlıklı senelere....

kızlarr teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için

teoo doğumgünün kutlu olsun annesinin kıvırcığı Allah sana nice güzel sağlıklı yaşlar nasip etsin ......

bizde olduk kontrolumuzü ama gerek görmedi öyle çok kan almaya ben iştahsızlığından bahsedince demirine baktık bi o kadar bizim dr öyle ilaca kan almaya röntgene filan karşı yaa eceye bakıyo her gidişimizde iyi yok bişeyi diyoo niye geldiniz diyo hatta sırnaşık şey ben durmıyorum napimmm walla bi kere çok övdüler diye başka bi dra götürdüm çok kaka yapıyo normalmi dememle kalmadı kendimizi bağırsak röntgeni çektirirken bulduk iki tüp kan istedi bilmem ne sinir oldum hiç de bişey iykotu kızımın amannn neyse artık götürmiiicez hasta olmadığı müddetçe
salı günü aşımız var bakalım o zaman napcak kan aldıklarında elindeki pamuğa bakıp söylenip durdu bıgıgıgıgıg küfür ediyo galiba bizimki burdaki insanlar çok küfürlü konuşuyolar ecede buralı nede olsa lülülülülülü

ayyyy teoşunda doğumgünüymüş bugün küçük kuzucuk seninde doğum günün kutlu olsun annesinin bitaneciği bi ömür sağlıklı ve mutlu geçer inş.

ayyy yaseminin anlattığı çok şey yok doğaçta ağızı dolu deryanın dediği gibi arapca konuşur gibi bişiyler diyo ama anlaşılmıyo henüz en güzel mama diyo bide annaneye nennenne diyo bana ınne diyo 1ay önce baba diyodu bariz ama unuttu söylemiyo artık hayvan sesi falan hiç yapmıyo ama gözünü burnunu biliyo benim suratımdada gösteriyo eşim 4yaşında konuşmuş ona çekerse yandık kızlar tuvalt eğitiminde çok önemli konuşmak çok korkuyom bende geç konuşcak diye var akrabamızdada 2kişi biri 3.5 biri 2.5 yaşında konuştu 3.5 olan kız 2.5 olan erkek dr.lara götürmüştük hiç unutmam konuşur merak etmeyin demişti şimdi bıcır konuşuyolar bazı bebeklerde böyle inş. biz öyle olmayız diyorumki onlara baktığımda doğaç kadar bile konuşmuyolardı ha bide dede diyo doğaç ama kişiye yönelik tek anne ve annaneye söylüyo diğerlerin öylesine söylüyo

ayyy bende dr. istemesede yaptırcam topuk kanından başka akan alınmadı şimdiye kadar bide idrarda yaşadığımız sorundan sonra bida baktırmadık varsa bişey direk sünnet yaptırcam zaten eşimle karar verdik ekimde kesin olcak doğaç sünnetini eğer ikincide erkek olursa birlikte düğün yapıcaz ayyy şu an doğaç 3diş birden çıkarıyo uçları belirgin hepsininde 2tane üst ön bi tane alttaki 2nin yanında felaket ishal yine bitmişti ateşlendi 2gün önce düştü ishal oldu yine ne dişmiş ya ne hale getirdi kuzumu eridi resmen

kızlar işte doğum günü pastamız..çok lezzetliydi valla o kadar para verdik ama değdi..diğerleri de en beğendiğim hediyeler..kızımın doğru dürüst resmini hiç çekemedim o kadar da süslemiştim hele kendimi hiç çekemedim herşeyler ben uğraştığım için..bir de kriz yaşadık sinirim bozuldu..herkes geldi kayınvalidemler gelmedi bekle bekle tel.i de açmıyor sonra kayınpederime ulaştık eşim baba annemler nerde kaldı gelmiyonuz mu dedi o da siz anneni davet etmemişsiniz ki demiş.şaştım kaldım ya her zaman herkesten önce gelir benim doğum günüme oğlunun doğum gününe fln..bu sefer neden böyle yaptı anlamadım neyse sonra geldiler bir surat ama düzeldik neyse ki takıverdi bi reşatçık.:))

conversleri kızımın küçük halası almış,kırmızı şortlu takımı annem almış,keten pantolonlu takımı da eşimin küçük halası almış...

Eklentiler

• $10062009035.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $11062009042.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $11062009043.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $11062009044.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 26

ayşegül geçmiş olsun.bence de yaptır bir test.bizim şimdiye kadar doğduğunda 6.ayda ve yaşında olmak üzere 3 kere aldılar..ayrıca çok geçmiş olsun cnm neden bu kadar sık ishal oluyor acaba??aşıları tam mıydı doğaç ın??rotavirüs ve pnömokok yaptırdın mı cnm?

denizcim aral da aynı babasına benziyor galiba tam hatırlamasam da ama sarışınlığı sana çekmiş heralde..çok ntatlı maaşallah allah herkesin bebeğini anasına babasına bağışlasın.....traktördeki sandaletlerinden bende de var aynısı ama biraz daha değişik galiba ben arow dan almıştım .bu arada düşman ayağa bakar derler ama benim de zaafım var ayakkabılara hep bakar insanlar ne giymiş diye yanlış anlamayın o yüzdennnnn..:))

deryacım sen bugün artık hiç giremessin nete heralde ay insan çok yoruluyor yaaa..bütün gece hizmet ettim gece 1.30 da uyudu kızım çok uzun sürdü bizim doğum günü ama güzeldi yine de artık bebişlerimiz 1 yaşını geçti içim bi garip oldu ne kadar çabuk geçiyor zaman ben yaşlanıyorum dedim..oysaki daha 25 olmadım:))

herkese ve sıbelcım sanada tesekkurler
Aralın anneler gunundekı hali o kızlar

sıbelcım o ayagımdakı sandaletlerı 10 küsür yıl once almıştım ben ıstanbuldan tabıkı.. altı tahta cok kalıtelıler hala gıyıyorum ama baya ınceldıler
coks evıyorum ben sandalet bı yere gıderken yanımda Aral varsa topuklu fln gıyemem rahat edemıyorum.

bende bugun davetıyelerımızı havuzda toplanmış cocukları gorunce verdım hemen ellerıne. bakalım kımler gelıcek..
bız pastamızında sıparışını verdık dun akşam 1 şeklınde ve şeker hamurundan olucak uzay pastanesıne verdık..

sıbelcım sen aralın babasını nerde gordun kız :uhm: nette fln mı yoksa gezmelerımızden bırındemı...
ay bızde senı bı gorebılseydık koysana bır resmını canım mrk ettım valla senı kaydirigubbakcemile5

teo asrınnnn dogum gunun kutlu olsun canım bnm .. ınşallah guzel aılenle guzel yıllar senın olurr melegım ..
Allah acılarınızı gostermesın guzel hazıran annelerınn bırıcık meleklerı..............

deryacım sitemizin yakışıklı bebeğinin doğum gününü zeyneple beraber kutluyoruz ve onu kocamaaaannnnnnnnnn
öpüyoruz canım
bu aradasana şimdiden kolay gelsin

denizcim sen bir kolaj hazırlamıştın sanırım takvim yapacaktın orda vardı hepinizin resmi yoksa ben başka birini mi hatırlıyom?kendimden şüphe ettim şimdi..ben de sandalet çok seviyorum aslında hiç düz taban giymedim hayatımda ama ilk kez bu sene anne olduğum için midir nedir düz sandalet aldım artık rahat etmek istiyorum zaten kilodan ayaklarım şişmiş eski güzel ayakkabıcıklarım şimdilik rafta kaldı((

hımm hatırladım sımdı sıbelcım. evet orda esımın de resmı vardı Aral eşımın kucuklugu resmen ama banada benzıyor goz rengı fln yesıl bnmkısı gıbı

bu arada resmını koy dedıydım hatun kişiiii :))

ay temızlık bıttı sayılır bnmde ohh beeeaaa

maaşallah cnm bebeklerin gelişimi gerçekten çok farklı oluyor seninki kendini konuşma üzerine vermiş.bizimki doğduğundan beri hareket edebilmeye yoğunlaşmıştı zaten 10 aylıkken yürüdü o kadar çabanın sonunda..yürümeye başlayana kadar öyle pek konuşmazdı gerçi sesler çıkarıyordu ama anca yürümeyi çözdükten sonra anne baba anneanne dede fln.diyor.telefonla konuşmaya çalışıyor bizim dediklerimizi tekrar etmeye çalışıyor fln..zaten benim de acelem yok nasılsa eninde sonunda konuşacak değil mi.:uhm:artık bir yaşını da doldurdu bundan sonra konuşması kaldı bir tek ben de sabırsızlıkla bekliyorumxsdxes3weq4c4rqavw2z6
bunları da rüya yazdı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…