2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım yaptırdım diğer aşıları bu son 1 yaş aşısı kaldı ishal dişten ya orası kesin bu üçüncü diş çıktı normale dönmüştü kakası şimdi 2 tane birden üsttekiler çıkıyo tekrar ishal başladı komşularım diyo benimkide öyle ishalli çıkardı diye normalmiş yani bu arada resimler çıkmış ama sen ve rüya yok

doğum günün kutlu annesinin zeytin gözlü kıvırcık kuzusu... yerimseniben nice mutlu,sağlıklı senelere....

kızlarr teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için

teoo doğumgünün kutlu olsun annesinin kıvırcığı Allah sana nice güzel sağlıklı yaşlar nasip etsin ......

ayyyy teoşunda doğumgünüymüş bugün küçük kuzucuk seninde doğum günün kutlu olsun annesinin bitaneciği bi ömür sağlıklı ve mutlu geçer inş.

teocumun yeni yaşını kutluyorum nice yaşlara...

deryacım sitemizin yakışıklı bebeğinin doğum gününü zeyneple beraber kutluyoruz ve onu kocamaaaannnnnnnnnn
öpüyoruz canım
bu aradasana şimdiden kolay gelsin

Ayyy tüm d.günümüzü kutlayan teyzelerimize çok tsk ederizzzz Teoman Asrın hepinizin ellerinden öpüyormuş,kardeşlerini de kucaklıyormuş bana öyle dedi..:)
senağlamaayy çok tatlı ya zeytin tanesi,seni hiç tanımasam da çok sevdim gönlümde ayrı bir yer ettin kıvırcık gür saçlarından dolayı mı acaba doğum günü kutlu olsun
tsk ederiz sibel teyzesi güzel sözlerin için biz de görmeden sevdik rüyamızı diycem ama ee bari görseydik yaaaa..o kadar da kızıyomu eşin? onun hbri olmaz sen koy kaldırırsın sonra hem niye koymuyosun onu da anlamadım ya nazar değecek desen değmez burda merak etme hepimz maşallahsız bakmıyoruz resimlere ee biri de çıkıp rüyanın resmini alıp kullanmaz heralde eeee... neyse tabi yine de sen bilirsin!Pastanız çok güzel ama resimler eksik masayı falan da çekseydin bari ne mamalar yaptın bi görseydik hazır rejimdeyken :) rüya cicilerini güle güle eskitsin canım..

Denizcim unuttum yazmayı Aral da çok tatlı olmuş ya maşallahhh.. o da ayrı sarışın yeşil gözlü yakışıklılardan olacak şimdiden bakışlar çok fena valla karizma bakıyor böcük :)

selam ve sevgiler haziran anneleri ve tatlı bebişleri.opuyorumnanaktan Yazıları okudum cok duygulandım. Keçen sene bu vakitler doğumlarımızı paylaşıyorduk bu gun bebeklerımızın doğum günlerını paylaşıyoruz. Tum bebeklerın doğum günü hayırlı olsun. Rabbim her şeyin güzelini nasib etsin bebeklerimize. (Amin):Saruboceq:

not: Yakında ayın 16-sı benımde oğlumun doğum günü olacak. İnşallah güzel bir pasta yapa bilirim. Kendim yapacam. bakalım nasıl alınacak. Buda benden oğluma hediyye olur. Güzel olursa resmini eklerim.

streetpit bi sey soruyum hani resımdekı ayakkabı var ya benım oğlum şu an ondan giyiyor. Bu ayakabıyla maşallah iyi yuruyo. Yeni başka yazlık ayakkabı alalım dedık. Ama onlarla yuruyemıyo. Hem ayagının olçusu 19-20 bu olcude zor bulunuyo. dun bırını bulub geyındırdık. yuruyemedı, ağır geldı herhalde
Eşime ılk addım ayakkkabıları alalım dıyorum yok onun vaktı keçdı, artık 2-3 haftadı yuruyo diyo.

kızlar siz ne yapıyosunuz ayakkabı konusunda. Şu streetpit.resımindekıayakkabıdan yaz boyu gıyındıre bılırmıyım acaba. sıcak olmazmı?

doğaçççççççççççç iyi ki doğdun yakışıklı paşaaaaa anniş ve babişinle nice güzel senelere ece seni koccaman kucaklıyoooo ve öpüyooo

Son düzenleme:

sanırım convers i diyorsun cnm evet ben giydiricem ince bir çorapla giydirebilirsin zaten çok sıcakta bebeğimi çıkarmıyorum dışarı akşam üstü fln rahatlıkla giyebilir çünkü zaten bez yakkabı ve dediğin gibi ağır değil.benim kızım da ağır ayakkabılarla rahat yürüyemiyor ama istersen lcwaikiki ye de bak orda da hafif ayakkabılar terlikler fln var cnm.

kız deryaaa nerdesin hadi yükle de resimlere bakalım çok merak ettim nasıl geçti doğumgünü...????

sağol canım oldu bu seferrr falla deryanınkinden kopya çektim hihoyyyt

sibell rüyanında fotosunu koysana hazır burdayken kaldırırsın hemencikkk görelim prensesi

azerın canım hosgeldın .
o ayakkabılar ılk adım ayakkabıları ılk etapta bebege garıp geldıgı ıcın oyle oluyor cnm
yuruyemnıyor dıye bırsey yok yanı .. bence sen ondan al 2 hafta olmus yurumeye baslıyalı converse su durumda dogru bır secım olmayabılır..
cunku ortopedık ozellıgı olması gerek
bende yıllardır converse kullanıyorum o yuzden bılıyorum converse ler daha cok duz oluyorlar cnm
bez ayakkabı ıstersen baska ortopedık cesıtlere bakmanı onerırım converse lerı bı dahakı yaz cok saglıkla gıyebılırler ..

converse gıyen bı ınsan (ben ornegın) baska spor ayakkabı gıyemez kolay kolay degısık bır anatomısı var cunku o ayakkabıların

sen yınede ılk adımlardan al ıkı gune alısıp cok guzel yuruyorlar
Aral 8 ayllıken yurumuştu 19 numara almıştık o zaman ılk etapta cok garıpsedı ama eve gelınce alıstı

deryacım yakışıklı tatlı teomuzunnnn doğum günün kutlu olsun nice güzel sağlıklı yıllara.............gecikmeli oldu ama evde değildim....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…