ayşegül geçmiş olsun.bence de yaptır bir test.bizim şimdiye kadar doğduğunda 6.ayda ve yaşında olmak üzere 3 kere aldılar..ayrıca çok geçmiş olsun cnm neden bu kadar sık ishal oluyor acaba??aşıları tam mıydı doğaç ın??rotavirüs ve pnömokok yaptırdın mı cnm?
doğum günün kutlu annesinin zeytin gözlü kıvırcık kuzusu... yerimseniben nice mutlu,sağlıklı senelere....
kızlarr teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için
teoo doğumgünün kutlu olsun annesinin kıvırcığı Allah sana nice güzel sağlıklı yaşlar nasip etsin ......
ayyyy teoşunda doğumgünüymüş bugün küçük kuzucuk seninde doğum günün kutlu olsun annesinin bitaneciği bi ömür sağlıklı ve mutlu geçer inş.
teocumun yeni yaşını kutluyorum nice yaşlara...
teo asrınnnn dogum gunun kutlu olsun canım bnm .. ınşallah guzel aılenle guzel yıllar senın olurr melegım ..
Allah acılarınızı gostermesın guzel hazıran annelerınn bırıcık meleklerı..............
deryacım sitemizin yakışıklı bebeğinin doğum gününü zeyneple beraber kutluyoruz ve onu kocamaaaannnnnnnnnn
öpüyoruz canım
bu aradasana şimdiden kolay gelsin
tsk ederiz sibel teyzesi güzel sözlerin için biz de görmeden sevdik rüyamızı diycem ama ee bari görseydik yaaaa..o kadar da kızıyomu eşin? onun hbri olmaz sen koy kaldırırsın sonra hem niye koymuyosun onu da anlamadım ya nazar değecek desen değmez burda merak etme hepimz maşallahsız bakmıyoruz resimlere ee biri de çıkıp rüyanın resmini alıp kullanmaz heralde eeee... neyse tabi yine de sen bilirsin!Pastanız çok güzel ama resimler eksik masayı falan da çekseydin bari ne mamalar yaptın bi görseydik hazır rejimdeyken :) rüya cicilerini güle güle eskitsin canım..senağlamaayy çok tatlı ya zeytin tanesi,seni hiç tanımasam da çok sevdim gönlümde ayrı bir yer ettin kıvırcık gür saçlarından dolayı mı acaba doğum günü kutlu olsun
benim resimleri gördünüz mü ya çıkmadı mı yoksa
streetpit bi sey soruyum hani resımdekı ayakkabı var ya benım oğlum şu an ondan giyiyor. Bu ayakabıyla maşallah iyi yuruyo. Yeni başka yazlık ayakkabı alalım dedık. Ama onlarla yuruyemıyo. Hem ayagının olçusu 19-20 bu olcude zor bulunuyo. dun bırını bulub geyındırdık. yuruyemedı, ağır geldı herhalde
Eşime ılk addım ayakkkabıları alalım dıyorum yok onun vaktı keçdı, artık 2-3 haftadı yuruyo diyo.
kızlar siz ne yapıyosunuz ayakkabı konusunda. Şu streetpit.resımindekıayakkabıdan yaz boyu gıyındıre bılırmıyım acaba. sıcak olmazmı?
sibelcim kuzucuğunun cicişleri çok güzel ama ben sizin resimlerinizi göremedim :gitme:
benim resimleri gördünüz mü ya çıkmadı mı yoksa
yaa bende bi kerede beceremiyorum şunu
bakıyım şimdi olmuşmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?