2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım kesinlikle bakılmalı kanına ona görede vitamin eksikliği ve başka sorunlar çıkbiliyor...bizim 6.ayda oldu kansızlık çok çımıştı şimdide 1 yaş kont...bence ihmele gelmez....

streetpit canım ecrinde 9 aylık yürüdü yani harekette var ...hem yürüme hem konuşma vs.....a.s.

deryacım bende çok konuşmam...ecriinin üzerine çok düştüm mü istediğim şeyelei öğretebiliyorum ....

Son düzenleme:
canım pastanıza bayıldım ve cicileride çok güzelmiş tekrar doğum gününüz kutlu olsun.....a.s.a.s.

kızlar alın size rüyaaaaaa....şşşşşşşşşıııttttt :))opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
deniz doğru söylüyor aslında ben o açıdan cvp yazmadım sadece yazın giyinebilirliği hakkında tavsiye ettim ama tabanı tam düz olduğu için ilk ayakkabı olarak doğru olmayabilir bence de ilk olarak ortopedik bir ayakkabı sandalet falan kullanın paqpa lar gayet başarılı ben doğum günü için almıştım çok rahat etti onlarla converse ler de ara sıra kullanılabilir ama bir sakıncası olmaz çok sık giydirmezsen heralde

sibell ruya yaa kocamann bır maşallah subhanallahh tü tü tüü
cok datluymuşşş ay bı an once Aralla tanıstırmam lazımmm cunku aralla beraber baktım ve aral hasta olduu bu prensese utandı oglum ekrana bakınca nedensee.. aa şaştım kaldımmmm :)

maşallah rüyayaaa çok datluuuuuuuuuuuu o da sarı şekerrrr

yaa bu paqpalar nerde bulunuyo kslar burda yok aradım okdar ilkadım ayakkabısı diyorum uyduruk uyduruk şeyler gösteriyolar bi spor ayakkabısı alallım bari dedik oda yok yeni doğan ayakkabısı veriylar ilkadım deyince şaştım kaldım ahhhhhhhh memleketimmm kafamçokkarıştı

kızlar alın size rüyaaaaaa....şşşşşşşşşıııttttt :))opuyorumnanaktan

ayyy yerim ben o tavşan dişlerini çok tatlı maşallah rüya adı gibi rüya gibi bi kız allah uzun ömür versin bugün doğaçın doğumgünü kızlar hazırlıkları bitirdik doğaçın uyanmasını bekliyoruz üstünüü giydirip gitcez
hadi öpt. hepinizi bay çok işim var çoookkk

TEŞEKKÜR EDERıM KIZLAR

ayşegülcüm tatlışımın doğaç ın doğum günü kutlu olsun allah sana kolaylık versin valla çok zor parti işleriyle uğraşmak hadi sana kolay gelsin

valla cnm bursa da bile zor bulunuyor sen en iyisi bulduğunu al yada ist.da fln bi tanıdığın varsa söyle sana yollasın

sabah ilk iş doğaçımın doğumgünün kutladık eceyle tekrar kutlu olsun canımmm
hazırmı herşeyyyyyyy pastanız nasıl odu bol bol foto istiyoruzz heeeeee

sağol cnm yerim ben aral ımı utanmasın cnm benim tanıştıralım tabi en kısa zamanda ben de çok isterim inşallah..

doğaçç ıyıkıı dogdun bebemmmm canımmm
nıce guzel yıllaraaa sevdıklerınlee beraberr ınsallah tatlı oglan

bol bol foto beklıyorummmmm aysegul guzel bırgun gecırmenızı dılerım cnm....

doğaççç beyyyy doğum gününüz kutlu olsun.....canım nice güzel muylu sağlıklı yıllara......

ben rüyanın resmini göremedim...........................................................

kızlar hepinize çooook teşekkür ederiz bitti sonunda koydum resimleride bakın bakalım pasta görüntü olarak güzeldi fakat pembe rengi olayı berbat etti ilk sakindi doğaç konfetinin patlama sesinden sonra sürekli ağladı babası dışarıda gezdirdi biz çoluk çocuk eğlendik arada geldi balon oynadı bu kadardı ama çok eğlendik çok yorucu değildi açıkcası pek bişey yapmadık çünkü herşey hazırdı balonlar bile hazırdı ben happy birthday yazılı balonlar astık ekstra bu kadardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…