sağol canım yaptırdım diğer aşıları bu son 1 yaş aşısı kaldı ishal dişten ya orası kesin bu üçüncü diş çıktı normale dönmüştü kakası şimdi 2 tane birden üsttekiler çıkıyo tekrar ishal başladı komşularım diyo benimkide öyle ishalli çıkardı diye normalmiş yani bu arada resimler çıkmış ama sen ve rüya yok
kızlar işte doğum günü pastamız..çok lezzetliydi valla o kadar para verdik ama değdi..diğerleri de en beğendiğim hediyeler..kızımın doğru dürüst resmini hiç çekemedim o kadar da süslemiştim hele kendimi hiç çekemedim herşeyler ben uğraştığım için..bir de kriz yaşadık sinirim bozuldu..herkes geldi kayınvalidemler gelmedi bekle bekle tel.i de açmıyor sonra kayınpederime ulaştık eşim baba annemler nerde kaldı gelmiyonuz mu dedi o da siz anneni davet etmemişsiniz ki demiş.şaştım kaldım ya her zaman herkesten önce gelir benim doğum günüme oğlunun doğum gününe fln..bu sefer neden böyle yaptı anlamadım neyse sonra geldiler bir surat ama düzeldik neyse ki takıverdi bi reşatçık.:))
conversleri kızımın küçük halası almış,kırmızı şortlu takımı annem almış,keten pantolonlu takımı da eşimin küçük halası almış...
canım pastanıza bayıldım ve cicileride çok güzelmiş tekrar doğum gününüz kutlu olsun.....a.s.a.s.
kızlar alın size rüyaaaaaa....şşşşşşşşşıııttttt :))opuyorumnanaktan
maşallah rüyayaaa çok datluuuuuuuuuuuu o da sarı şekerrrr
yaa bu paqpalar nerde bulunuyo kslar burda yok aradım okdar ilkadım ayakkabısı diyorum uyduruk uyduruk şeyler gösteriyolar bi spor ayakkabısı alallım bari dedik oda yok yeni doğan ayakkabısı veriylar ilkadım deyince şaştım kaldım ahhhhhhhh memleketimmm kafamçokkarıştı
ayyy yerim ben o tavşan dişlerini çok tatlı maşallah rüya adı gibi rüya gibi bi kız allah uzun ömür versin bugün doğaçın doğumgünü kızlar hazırlıkları bitirdik doğaçın uyanmasını bekliyoruz üstünüü giydirip gitcez
hadi öpt. hepinizi bay çok işim var çoookkk
sibell ruya yaa kocamann bır maşallah subhanallahh tü tü tüü
cok datluymuşşş ay bı an once Aralla tanıstırmam lazımmm cunku aralla beraber baktım ve aral hasta olduu bu prensese utandı oglum ekrana bakınca nedensee.. aa şaştım kaldımmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?