2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım resimlerinize baktım sen doğaç kısacası her şey çok güzel olmuş.....güzel bir doğumgünü geçirdiğiniz belli....:1rolleyes::sm_cool::teytey::asigim:a.s.

yanıtlarınız için teşekkür ediyorum. kızlar. bebeklerınızı öpüyorum.

hu huuuu nabersınızz mıllettt nerlerdesınızzzzzzzzzzzzzz

aralın slaytı bıtmış eşım soyledı super oldu dıooo bakalımmmm

kızlarrr herkesee guzel pazarlar dılıyorum...
az once aralımın slaytını ızledım agladımm duygulandım babası cok guzel hazırlamış 3 şarkılık bır slayt 10 dk fln suruyor .. ınşallah yarın herkes begenıcek..
yarın buyuk gunumuz oglumla koca 1 seneyı dolduruyoruzz...
Allah herkesın bebeklerını kendılerıne bagışlasınn.. dunyanın en guzel duygusu bu otesı yok ..

Aralım dogum gunun kutlu olsun canımın ıçı.. bebegım herşeyım ...
sen hayatımın anlamı guneşı yaşamaya en guzel sebepsın bebegım ..
ömrun guzel uzun bereketlı ve huzurlu olsun sevgılım

canım ya aralın doğum gününü kutluyoruz doğaçla birlikte allah mutlu huzurlu güzel yarınlar nasip etsin kuzumaa.s.

denizcim sonunda aralın doğum günüde geldi
aralcım iyki doğdun bebeğim
rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bitanem

Denizcim yakışıklı prens Aralın d.gününü kutlarız canım beraber nice güzel seneler yaşayın inşallahhh..
Denizcim bizim slaytta süper oldu aynen 3 şarkıdan yaptım (resim 100 taneydi kıyamadım eksiltmeye )10 dakika falan sürdü bir de eş,im projeksiyon getirdi işyerinden ışıkları kapayıp,duvara yansıttık süper oldu herkes çok beğendi (katılan herkesle Teonun resmini de eklemiştim jest oldu )
Kızlar ben çok resim ekliycem ama önce bi düzenlemem lazım gece eklerim ilerleyen saatlerde..

Yarın da benım bebeyimin Muhammed Bahadırımın doğum günü. O kadar duygulu anlar yaşıyoruk ki babsı da ben de. bakışlarımız oğlumuza bakanda doluyo. Rabbime binler kere şükür bize bu gunu gösterdi:Saruboceq:

not: daha yuzerine Mutlu yillar yazılacak. Kafamda guzel model düşünmüşdüm. Ama malesef şeker hamuruyla ilk işim olduğundan, sadece 3 gül yapa bildim. Bakalım beyenecekmisiniz.

Son düzenleme:
çok güzel olumşş senin yapman daha da güzel olmuş canım bebeğinin doğumgünü kutlu olsun şimdiden

canım senınde bebegının dogum gunu kutlu olsunn nıce guzel huzurlu yaslar dılerım .. allah guzel gunler gostersın hepımızee....

kızlar hepınıze ayrı ayrı teşekkur ederımmmm cok sagolun ıyıkı varsınızz..
Aralın dogum gunu pastası fln herşey mukemmeldııı cok cok mutluyduk hıc bır aksılık olmadı (hayrettt)
uzay pastanesınden cok cok memnun kaldım pastayı bırebırden de ote yapmıslardı cocuklar bayıldıııı alkisalkisalkishihoyyyt

azerın pastan cok guzel gozukuyorrrrr aynı pastaneden alınmış gıbı canım .. ellerıne saglıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…