- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
şu maddiyat çok zor tatile gitmek istiyorum ama madi durumdan dolayı gidemiyoruz gitsek bile açılırız yani çıkamyız işin içinden belli eşimin maaşı düşük iş arıyorum iş bulmıyorum offff offfffffffffffffffffffff.
kızlarrrrr aral kendı adını soyluyor ıkı gundur ..
bu hafta mısafırlerımız var yalovadan geldıler.. 13 yaşında kızları var onla oynaya oynayaa (cok sevıyor ceren ablasını) aral demeyı ogrendı .. ayy havalardayım mutluluktan
araaallll dıyoruz ayaallll dıyor super ya
Doğaç elleriyle oğlumu besledi ona balık kraker yedirdi ama serpilcim ben anasına çok bişey yediremedim gerçi oğluşlar izin vermedi yememize azıcık kısır,börek ve kek yedi gerisi kaldı iştahsız bir misafir geliyor haberin ola...
inşallah...
deryacım resimleri görünce çok garip oldum yaa
teoman ve doğaç çok iyi anlaşmışlar maşallah onlara eee tabi onlar daha doğmadan tanışıyorlardı demi :))
bu arada dikkatimi çekti teo maşallah ne kadar uzun boyluymuş derya doğaçla aralarında baya bi fark var gibi duruyo
ayşegüllede çok güzel vakit geçirmişsiniz ne güzel yaaaaa
bide ayşegülün eşide çok anlayışlı galiba kendi aşyegülün yanında olmadığı halde gece 10 a kadar izin vermesi çok güzel ayrıca bide kırıkkaleye gidecek yalnız
ayşegül nasıl izin aldın bacım bizede tüyo ver bravo eşine canım
benim eşim izin vermezdi sanırsam((
biraz okonularda tutucudurda malesef bende pek fazla üstüne gitmiyorum
ece çok tatlısın yaaa
salıncaklarımız aynı ama zeynep artık binmiyo sadece boş boş sallıyo salıncağı öylesi hoşuna gidiyo
deniz aral sudan korkmamış ne güzel oynuyo
bizimki daha ayaklarını koyarken bile ağlıyo nasıl alıştıracam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?