2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yasemıncım bız o bodrum tatılıne gıtmek ıcın kartıln lımıtını doldurduk ..

ama gıdıcez ınşallah cunku ıkımızınde cok ıhtıyacı var ayrıca dunya derdı ve borcu hıcccc bıtmıyorrrr tecrubeyle sabıtledık bız bunu o yuzden duşunup gıtmeye karar verdık .. kışın toparlıcaz ınşallah ben calışıncada araba alırız belkım cunku ben şuandakı arabamızı kullanamıyorum koltugu ılerı gerı gıtmıyor vıtesı sert
ben tıptronık vıtes ıstıyorumm hem cok rahat olucak oyle olursa

kızlarrrrr aral kendı adını soyluyor ıkı gundur ..
bu hafta mısafırlerımız var yalovadan geldıler.. 13 yaşında kızları var onla oynaya oynayaa (cok sevıyor ceren ablasını) aral demeyı ogrendı .. ayy havalardayım mutluluktan

araaallll dıyoruz ayaallll dıyor super ya

bizimde uzun bi tatile ihtiyacımız var ama böyle uzakta olunca da izin aldığımızda tüm zamanımızı eskişehir alıyo hatta yetmiyo bile neyseki izmirden filan arkadaşlar agelicekde 3 haftam fulll doyasıya gezip eğlenicem yasemin ayarla kendini eskişehirde görüşelim kent parka gittinizmi hiç bilmiyorum ama eceyi oraya götürücem denize sokcam kızımı kaydirigubbakcemile3 orda buluşalım canım bi gün

süper bi duygu gerçekten ece ilk adını söylemeyi öğrendi kolay ya şimdi artık çocukların sesini duyunca cama koşup minderi de sürüye sürüye götürüyo ece ece diyo eceyi çağırıyolar ya dışardan bizim hanımda minderi cama koyup oturcak onlara kahkaha atıp işve yapıcak kız çocukları çok cilveli yaa

ben cumartesi sınava gircem ayşegüllerde cumartesi akşamı gelicek bize yemek işini anneme devrettim artık o ne yaparsa ama pazar kahvaltısı benden artık döktürürüm ece izin verirse kaydirigubbakcemile3 ahhhhhhh ahhhhhhhh bi ben iştahsız olamadım derya ben orda olsaydım hiççç ece yedirmiyo filan demezdim heee önce benim karnım doycak delikafadulden

benim kızım da geldiiii çekmeceden bulaşık makinasına tuz koyduğumuz huniyi almış düşmesin başından diyede nasıl dengede durmaya çalışıyo

burdada oynuyo fıstığım videoya çekmek vardıda foto modundaymışşş etrafın dağnıklığına bakmayın kızlar elinde hep mandal kutusu dağıta dağıta geziyoo sositososito

burdada salıncağında önce bebeklerini veriyo bize safişle ayşeyi koyuyoruz salıncağa sonra kendi yerleşiyo onları öpe öpe sallanıyo kaydirigubbakcemile2

aralla eceye maaşallahh çok tatlılar ben oldum olası küçük çocuklara bayılırım içime sokasım gelir....

denizcim kaderim buymuş deyip boyun eğmek zorunda kalıyorum bazı şeylere... biz eşimle anlaşamıyoruz maalesef şu anda bizi bir arada tutan tek bir nedenim var o da kuzucuğum.. Allah onu başımızdan eksik etmesin.....

deryacım resimleri görünce çok garip oldum yaa
teoman ve doğaç çok iyi anlaşmışlar maşallah onlara eee tabi onlar daha doğmadan tanışıyorlardı demi :))
bu arada dikkatimi çekti teo maşallah ne kadar uzun boyluymuş derya doğaçla aralarında baya bi fark var gibi duruyo
ayşegüllede çok güzel vakit geçirmişsiniz ne güzel yaaaaa
bide ayşegülün eşide çok anlayışlı galiba kendi aşyegülün yanında olmadığı halde gece 10 a kadar izin vermesi çok güzel ayrıca bide kırıkkaleye gidecek yalnız
ayşegül nasıl izin aldın bacım bizede tüyo ver bravo eşine canım
benim eşim izin vermezdi sanırsam ((
biraz okonularda tutucudurda malesef bende pek fazla üstüne gitmiyorum

ece çok tatlısın yaaa
salıncaklarımız aynı ama zeynep artık binmiyo sadece boş boş sallıyo salıncağı öylesi hoşuna gidiyo
deniz aral sudan korkmamış ne güzel oynuyo
bizimki daha ayaklarını koyarken bile ağlıyo nasıl alıştıracam bilmiyorum

ayşegülün eşi şimdi kampta canım bide annesiyle birlikte gidiyo ya gittiği yere o yüzden bişey demiyo olabilir
birde teo gerçekten uzun yaa ama derya 80 küsürlerden bahsediyodu delikanlı olmuş teo artık maşallahhhhhhhhhh ikiside çok güzel görünüyo dimi ne güzel anlaşmışlar çocuklar bizden daha çabuk kaynaşıyo

ecenin salıncağı daha yeni sayılır canım 1 aylık filan ananesi getirmişti gelirken biz burda bulamayınca başta sevmiyodu dün nolmuşsa ananesine bebeklerini vermiş sonrada kucana gitmiş benide koy diye yoksa bebeklerini sallıyodu anca kaydirigubbakcemile5

Slmmmmm akşamdan beri ne çok yazmışsınız maşallahhh...
bu arada şu an elifnihal ve zuzi sobeliyorum sizi niye okuyup kaçıyosunuz kızlar yazsanıza iki satır bebişler napıyor!

nerden başlasammm yazmaya bilmem ki öncelikle aralve ece çok tatlılıar maşallah açınca onları görünce keyfim yerine geldi vallahi.. Aralın havuz keyfini yerim ne güzel oyalanıyordur havuzda bende sabırsızlanıyorum haftaya cumartesi gidiyoruz antalyaya bakalım deniz sefamız nasıl olcek?

kız deniz nereye kaçtın?kreş işi hakkında kimse cvp yazmadı bana yaaa(((sevce ve deniz sizden cevap bekliyordum ama(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…