Ayşegüle gelince eşi serpilinde dediği gibi kampta o da balıkesirde napcam tek başına diyip annesiyle ank.ya geldi yine annesiyle kırıkkaleye gidecek ve sürekli tel.de konuşuyorlar zaten nerde naptığını biliyor eşi..tabi bu konuda anlayışlı olduğunu da söylemeliyim bizimki bilse de şu durumda Teo küçük olduğu için gitme derdi kesin..
Teoşum ayına göre iri biliyorsunuz kızlar o yüzden doğaçın yanında da abi gibi durdu ayşegülde çok şaşırdı görünce zaten bu hafta ölçüldü 85,5cmçıktı boyumuz bana çok süzüldü gibi geliyordu meğer boya gitmiş bu ay kuzum..
SErpilcim ayşegül anlattı evet telefon görüşmenizi çok gülmüş zaten sen uykulu uykulu konuşmuşsun,bu arada kpssye bende giriyorum haftasonu hiç çalışmadan nolcaksa sanki yine de giriyim de içim rahatlasın şans melekleri bizimle olsun tatlım ne diyim...
bende cumartesi pazar sabah gireceğim bu sene öğlen girince beynim sulanıyordu resmen..ben daha iki soru bile çözmedim bari bu gece biraz gözatıyım bildiğim herşeyi unuttum mezun olalı 8 sene oluyor :) eşim cumartesi çalışıyordu izin alacak mecburen umarım teo rahat durur da babaya sorun çıkarmaz..kaydirigubbakcemile3
azönce konuştum vazgeçmedin dimi diyorum biraz hastalarmış hava değişiminden ama gelicekler inşallah :lepi:
bende hiiiç çalışmadım bu hafta çok az soru çözdüm hep unutmuşum benimkide cts iki oturum taaaaaaaa akşam 5 te biticek inşallah iyi geçeer canım sana da başarılar şimdiden opuyorumnanaktan
Bizimki bu hafta sıcaklardanmıdır nedir 12 den aşağıya uyumuyor 9 da başılıyor mızmızlanmaya 12 de bağıra çağıra zor uyutuyorum pilim bitmiş durumda kendimi çok kötü hissediyorum... 1 senemiz doldu bir gece deliksiz uyuyamadım... Sabah işe sürüne sürüne geldim... Dikkat gerektiren bir işim var ama ben bu şekilde nasıl devam edicem bilmiyorumEşimde çok anlayışsız hiç yardımcı olmuor Enesi hiç oyalayamıyor... Geçen akşam çok yorgunum Enesle biraz ilgilen dedim. Annene ver dedi... Bende sen neden bu kadar anlayışsızsın ya dedim. Kadın zaten akşama kadar onun peşinde dört dönüyo akşam hışırı çıkmış bir vaziyette çocuğu bana teslim ediyo sen her seferinde annene ver diyorsun dedim hiçmi düşünmüyorsun dedim... Bana verdiği cevap ozaman çalışma kendi çocuğuna kendin bak oldu.... Bulduğun çözüm bumu dedim. Bence birazcık yardım etmeyi dene dedim... Aman aynı tas aynı hamam evliliğim çok mutsuz sevgisiz ilgisiz geçiyor.. Ben bittim artık... Beni kocamla bir arada tutan tek bir nedenim var o da Enes... Allah onu başımızdan eksik etmesin... Ama bazen de düşünmüyor değilim mutsuz bir evliliği sadece çocuk için devam ettirmek ne kadar akıllıca... Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmez durumdayım.... mafoldumben senağlama
kıslarrr şu memeden kesmek isteyenler limontuzunu denedinizmi? azıcık suda eritip sürün etkiliymiş..
eskiden olsa yani çıktığımız dönemde çoktan rest çekip fişi çekebiliyoısun ama şimdi bi evlilik ve çocuk olunca elin kolun bağlanıyor mecburen bu çok kötü ya çaresizlik..
ama ben çok inatımdır giderim ve gelmem bilirrr (akçaya gidicem babamın yanına 2 hafta falan onsuz kalcam)belki de en iyisi biraz özlemmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?