2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşegüle gelince eşi serpilinde dediği gibi kampta o da balıkesirde napcam tek başına diyip annesiyle ank.ya geldi yine annesiyle kırıkkaleye gidecek ve sürekli tel.de konuşuyorlar zaten nerde naptığını biliyor eşi..tabi bu konuda anlayışlı olduğunu da söylemeliyim bizimki bilse de şu durumda Teo küçük olduğu için gitme derdi kesin..

Teoşum ayına göre iri biliyorsunuz kızlar o yüzden doğaçın yanında da abi gibi durdu ayşegülde çok şaşırdı görünce zaten bu hafta ölçüldü 85,5cm çıktı boyumuz bana çok süzüldü gibi geliyordu meğer boya gitmiş bu ay kuzum..

SErpilcim ayşegül anlattı evet telefon görüşmenizi çok gülmüş zaten sen uykulu uykulu konuşmuşsun,bu arada kpssye bende giriyorum haftasonu hiç çalışmadan nolcaksa sanki yine de giriyim de içim rahatlasın şans melekleri bizimle olsun tatlım ne diyim...

bize hep süzlmüşş uzammaış gibi geliyolar ama görenler değişmiş büyümüşşş diyolar yaa teonunda maşallahı var gerçekten deryaa boyuda kilosuda çok güzel biraz kiloda bize inşallah :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3
azönce konuştum vazgeçmedin dimi diyorum biraz hastalarmış hava değişiminden ama gelicekler inşallah :lepi:
bende hiiiç çalışmadım bu hafta çok az soru çözdüm hep unutmuşum benimkide cts iki oturum taaaaaaaa akşam 5 te biticek inşallah iyi geçeer canım sana da başarılar şimdiden opuyorumnanaktan

bende cumartesi pazar sabah gireceğim bu sene öğlen girince beynim sulanıyordu resmen..ben daha iki soru bile çözmedim bari bu gece biraz gözatıyım bildiğim herşeyi unuttum mezun olalı 8 sene oluyor :) eşim cumartesi çalışıyordu izin alacak mecburen umarım teo rahat durur da babaya sorun çıkarmaz..

merhaba kıslarr ben geldim
ben yokken ne kadar çok ilerlemişsiniz
bu arada herkesin kandilini kutluyorum

Canımcım bizde de aynı valla bende iki gün önce çıldırdım resmen cinnet geçirdim hatta öyle bir an geldiki ne bağırabildim (oğluş yanımızdaydı),ne bi tepki kıpkırmızı oldum ve yüzümü tırnakladım tişörtümü paramparça yaptım (resmen bi sinir krizi geçirdim) eşim hemen teoyu alıp içeri götürdü ama ben resmen ruhen bittiğimi hissettim hayatımda hiç böyle bi şey yaşamamıştım kendimi yabancıladım resmen..şu an yüzüm yara içinde annem falan sordu Teo yaptı dedim ama her aynaya baktığımda utanıyorum..

Sebepse belli eşler,anlayışsızlıklar,kendini çok yanlız çaresiz hissetmek,ilgisizlik ,sorumluluklar ,antisosyallik vs...
uzayıp gidiyor! bizde de eşim çıktığımız süre boyunca (13 sene )abartı bir şekilde sevgisiyle şımarttı beni her an yanımdaydı,sonuna kadar güvenebileceğim beni anlayan tek insandı,benim için yapmayacağı hiç bir şey yoktu vs.. ama şu andaki duruma bakıyorum tam tersi..o kadar ilgiye ,sevgiye alışmış (hatta o zamanlar sıkılıyordum bundan)ben şimdi sevgi dileniyorum adamdan resmen yanlız kalalım,özel bişeyler yapalım kısaca bişeyler paylaşalım ama sanki onda istek yok sürekli yorgunum vs..diyor,uyuyor..offf sıkıldım bu durumlardan en son şte geçen patladım ağlama krizine girdim boşanalım diye tutturdum önce ciddiyetimi farkına varmadı sonra ne yapacağımızıkonuşmaya başlayınca teo bnde kalcak vs.. oğlundan ayrı kalmak çok koydu oturdu ağlamya başladı ve son derece ciddi olduğumu anladı ama ağlarken ben oğlumdan ayrılamam diye ağladı sabaha kadar karanlıkta tek başına oturup düşünmüş ve herşeyi düzelticem ne olur son bir şans ver diye bütün gün aradı çok kati bir şekilde bitti dava aç diye tutturdum ama akşam eve geldiğinde sakin davrandım konuyu açmadım o da açmadı kendiliğinden kapandı şu an süper davranıyor eskisi gibi çıkışları,tersleşmelerimiz yok,anlayışlı eşi oynuyor bakalım nereye kadar ama işe yaradı şu ayrılma işi..hatta dün ayşegülle arabaya bince bi baktım bi torba bana hediye almış çok sevdiğim,istediğim bi elbise vardı onu almış hatta ayşegüle de dedim kafasına bişey düşmüş kesin diye güldük..umarım eski moduna dönmez çünkü bu sefer iş gerçekten ciddiye biner her ne kadar istemesem de çünkü kendi psikolojim bitiyor..

Son düzenleme:
kıslarrr şu memeden kesmek isteyenler limontuzunu denedinizmi? azıcık suda eritip sürün etkiliymiş..

canım umarım bundan sonra herşey yoluna girer kendini bu kadar yıpratma erkekler genelde hep böyle oluyo doğası böyle başlarda öyle sonradan böyle...
konuşarak halletmeye çalışın oğlunuz var ortada sonuçta

eskiden olsa yani çıktığımız dönemde çoktan rest çekip fişi çekebiliyoısun ama şimdi bi evlilik ve çocuk olunca elin kolun bağlanıyor mecburen bu çok kötü ya çaresizlik..
ama ben çok inatımdır giderim ve gelmem bilirrr (akçaya gidicem babamın yanına 2 hafta falan onsuz kalcam)belki de en iyisi biraz özlemmm...

bende emzircem daha yaaa bana zararı yok emsin kuzum bağışıklığı kuvvetlensin doktor senin sütün çok yarıyor zaten şu an beslenmese de bağışıklık için bırakma dedi o bırakana kadar devam...

deryacımmm... aslında boşanma lafını ağzıma hiç mi hiç almak istemiyorum... ama aklımdan çıkmıyor...
bende bir süre önce bitsin artık dedim.. madem nazımı çekemiyorsun bitsin dedim.... bir kaç gün ses çıkarmadı sonra yine aynı tas aynı hamam... annemle aynı evde oturduğumuz için bu benim için dez avantaj maalesef çoğu şeye göz yummak zorunda kalıyorum çok şey istemiyoruz dimi sevdiğimizden ilgi alaka şefkat ama onlar bizden esirgiyorlar.... benimkinin artık dğeişeceğini umut etmiyorum tüm umutlarım tükendi ne yapabilirim diye kara kara düşünoyorum ama işin içinden çıkamıyorum...

en iyisi canım biraz uzaklaşmak en iyisi en azından ikinizde daha sağlıklı düşünürsünüz

ayy batuhana bi haller oldu gittik geldik huy değiştirdi zaten huzursuz hiçbişeyden memnun kalmazdı şimdi daha kötü oldu yaa... .....ıMDAT !!!....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[bu arada şu an elifnihal ve zuzi sobeliyorum sizi niye okuyup kaçıyosunuz kızlar yazsanıza iki satır bebişler napıyor![/COLOR][/B][/QUOTE]

haklısın deryacım okuyor kaçıyorum yakalandım sonunda. ben yazma özürlüyüm yazayım cevap hop ya kız ya oğlan bitiyorlar başımda.
ama takip ediyorum elimden geldiğince.

bebişlerimizin doğum günlerini kutluyorum. deryanın ve denizinkilerini görebildim.çokkk şekerler hepsi.allahım hep iyiliklerini göstersin.acılarını yaşatmasın bizlere.

oğlumunda doğumgünü bugün.

iyiki de doğdun oğluşum....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…