sevda şu mutfağa aldığın aparatı çok merak ettim resim koyarsan sevinirim benim de ihtiyacım var dediğin gibi insanın elinin altında olmayınca üşengeçlik oluyor...
kız bende hep fayans derdim bizim tuvalet kara taş ya apt. herkesin kelbodur bende yaptırayım kaçı kaç kuruş olurki dedim eleman askerler yapar nasılsa diyip bi hırdavatcıya gittim fayans dedim adam abla nereye yapılcak dedi yere dedim o kalebodur dedi fayans duvara yapılanmış yavv kaydirigubbakcemile3yerdemı var nan yoksam fayans dedıgın ben mutfakta yada banyodakı duvarlra kaplanan taşlara bı tek fayans dıodumda hahhehhe
benim katı meyve sıkacağım tost makinam eski püskü dolabın en üstünde ve ben üşeniyorum ordan alıp kullanmaya çok güzel düşünmüşsün canım ama ben onuda uygulayamam offf off gezici kütüphane gibi bizim hayat kaydirigubbakcemile3duvar stickerı bende istiyorum koçtaşa gittiğimde bi bakayım modellerine
mutfaktaki küçük elektrikli aletlerimi koymak için raf yapalım diyodum eşime
geçen koçtaşa gittik perforjeden ayaklar vardı onlardan aldık duvara monte etti eşim üzerinede tahtası vardı onu aldık
rondomu falan koydum çok kullanışlı oldu
göz önünde olunca daha çok kullanasım geliyo benim diğer türlü dolaptan çıkarıp kullanmak aklıma bile gelmiyodu
iki tane daha ayak var onlarıda girişe taktırıp üzerine tahta değilde siyah cam aldırıcam eşime onada zeynebin resimlerine küçük çerçeveler alıp koyucam
oda şık olur diye düşünüyorum
mutfak rafımın resmini çekip ekyiyeyim size
öpmem mi denizzz eve gidince yarım saat öpüşüp koklaşıyoruz tabiii hanfendinin işi yoksa dün babasından kalem istemiş reim defterinide açmış karalıyo bana dönüp bakmıyo aldım öptüm anaaa bi kızdı benden daha önemli işleri varmış meğerr
sende aralı öp canım bizimkiler çok yaramaz çok hareketliler valla maşallah hepsine böyle olması daha iyi sanırım ilerde şikayet edermiyim bilmiyorum ama hep otursun dursun istemezdim hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?