2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm sende benim gibi hatmatmişsin canım
aayyyy ben çok zor karar veririm böyle durumlarda yaaa

hımmm sende benim gibi hatmatmişsin canım
aayyyy ben çok zor karar veririm böyle durumlarda yaaa

sevda şu mutfağa aldığın aparatı çok merak ettim resim koyarsan sevinirim benim de ihtiyacım var dediğin gibi insanın elinin altında olmayınca üşengeçlik oluyor...

bakalım birz daha dolaşıyım bide netteki modellerde olmuyo mesela mağazadan bakmak daha iyi oluyo daha fazla çeşit var gibi geliyo bana

sevda şu mutfağa aldığın aparatı çok merak ettim resim koyarsan sevinirim benim de ihtiyacım var dediğin gibi insanın elinin altında olmayınca üşengeçlik oluyor...

canım teminden resim eklemeye çalışıyorum
ımage çok yavaş açılıyor daha sonra tekrar denicem

ya serpilcim halı sitelerine baktım senin evide gördüm canım biliyorum ama sadece bi halıyı beğenip almakla olmuyo canım ya dediğin gibi kalebodurun mavi ve kahve tonları malesef olmaz bide şunu söyliyecem benden nacizane tavsiye renk ver koridora hole çünkü senin hol güneş görmüyo karanlık biraz koyu tonlar gömer bence benim shagylerim vardı yatak odamda onları aldım koridora koydum valla bi canlılık geldi benimde kahveydi değştirdim şimdi nasıl pişmanım keşke hepsini canlı canlı shagy alsaydım diyorum taşlı modellerin modası geçti bile ama shagylerin zor geçer

ayyy kızlar siz böyle anlatıyosunuz ya ev dekoruyla ilgili inanın içim gidiyo kendi evim olsa bende yapardım herşeyi ama malesef bu köhne evin hiç bişeyi iyi değil inanın mutfakta yemek yapasım bile gelmiyo buzdolabım koridorda bişey almaya taa nereye gidip gidip geliyorum banyo takımı olurya klozet pas pas falan seremiyorum duşakabin yok kenarları fayansla sarmışlar açık bi yer perde taktık ama su oluyo bi duş alsak zırt pırt kaldır ser bıktım kaldırdım artık bizim 4 yılımız kaldı eşime diyorum son 1sene sivile kiraya çıkıcaz hakkımız bitiyo çünkü lojmanda tuttuğumuz evi güzel olsun çok istiyorum özellikle mutfağı 1sene 1senedir yaşamak istiyorum azcık dişimizi sıkalım diyoruz

yerdemı var nan yoksam fayans dedıgın ben mutfakta yada banyodakı duvarlra kaplanan taşlara bı tek fayans dıodumda hahhehhe
kız bende hep fayans derdim bizim tuvalet kara taş ya apt. herkesin kelbodur bende yaptırayım kaçı kaç kuruş olurki dedim eleman askerler yapar nasılsa diyip bi hırdavatcıya gittim fayans dedim adam abla nereye yapılcak dedi yere dedim o kalebodur dedi fayans duvara yapılanmış yavv kaydirigubbakcemile3
benim katı meyve sıkacağım tost makinam eski püskü dolabın en üstünde ve ben üşeniyorum ordan alıp kullanmaya çok güzel düşünmüşsün canım ama ben onuda uygulayamam offf off gezici kütüphane gibi bizim hayat kaydirigubbakcemile3

aynen ben daha doğum yapmadan dedim ben sümsük bi çocuğum olsun istemiyorum demiştim korkmuştumda bu lafı söyledikten sonra allahın gücüne gitmesin dedim dilimi ısırdım allaha bin şükür çok hareketli durmak bilmiyo zemuszemus

Serpil baktım bi tek bunu buldum resimler arasında benim halım bu işte,desen alacalı olduğu için kullanımı çok rahat ,leke falan olayı yok olsada arada kaybolur gider ben keşke koridora da böyle alsaymışım diyorum..senin karoların rengi çok mavi değil aslında yada resimde öyle çıkmış bilmiyorum eğer uçuk maviyse uyabilir bence zaten koridor geniş değilse halı kapatır öne çıkan halı ve duvar olur..

mutfağa sticker evet canım fayans üzerine yaptım ama içime sinmedi ya çok göz yoruyo,dağınık gösteriyor sanırım yarın çeker eklerim resmini..

Diş macununu iyi oldu hatırlattığınız ben bilmeden aldım çocuklar için olanından frambuazlı falan bişey güzel de kokuyor ama yedi tabi teo bi daha vermiyim bari..

Su manyağı bi tane de bizde var çıkaramıyorum sudan ve suyla ilgili ne olursa olsun çıldırıyor fıskıyenin önünden geçiyoruz mesala kıyamet kopuyor akçaydaki gibi ıslanmak istiyormuş beyfendi,mesela elinde biberon yada içi su,sıvı dolu bişey olsun hemen sallayıp döküyor damla damla etrafa saçılışına bayılıyor sıpa yaaa..Ayşegül sen yazmışsın ya geçen doğaç sütü alıp dolaba koyuyo falan diye Teonun elinde ben öyle şeyleri alamıyorum çalkalanan herşey onun için dökmeye hazır oyuncak'! :))

günaydın.....
deryacım o saate kadar oturupta sabah nasıl kalkıyorsun canım ya.....

kızlar işte rafım
bu arada dolaplarım çok komik eşim hasta fenerli bekarken yaptırmış bunları hiç beğenmiyorum değiştirmek istiyorum ama karşı çıkıyo

bide o stickerlardanbu karşıkı duvara almak istiyorum bende
şöyle çiçek desenli falan istiyorum bulabilirsem
orası çok boş duruyorda tablo asmakta istemiyorum

dün resmini eklediğim halıyı alıcam royalden nasıl uyarmı sizce mobilyalara ?

derya yazdığın saate baktımda hakkaten nasıl dayanıyon kuzum o saate kadar uyumadan ?
ayyy ben zeynebi 11 gibi uyutuyorum sonra cuk yatağa
eşimi bile ihmal ediyorum bu son zamanlarda zaten allah korkusu olmayan bir insan olsaydın kesin beni aldatırdın bu durumda diyorum eşime oda aklından bile geçirme böyle bi şeyi karıcım diyo
oda görüyo bütün gün ne kadar yorulduğumu
akşama kadar zeynebin arkasındayım nerde tehlikeli bir iş var zeynep orda
kanepenin kenarlarına çıkıyo facede izlediniz bide şimdi servis sehpalarını ortaya çekip onların üstüne çıkıyo orda oturuyo küçük bayan
zaten yatağı başlı başına tehlike ordan ayağını atıyo bütün ağırlığını ön tarafa verip düşüyomuş gibi yapıp beni korkutuyo
tabi bizlerde mecburen koruyucu melekler olarak arkalarındayız bütün gün :)))

betül atike nerdesiniz kızlar
ezgi sende yoksun bayadır
yeni üye olan arkadaşımız vardı oda bir kere uğredı kayboldu
bekliyoruz kızlar uğrayın arada

Kızlar ben gece kuşuyum hep söylüyorum da inanmıyosunuz,öğrencilikten kalma bi alışkanlık o zamanlar sabah 5-6 gibi yatardık resmen azıcık bi uykuyla..offf asrın geldi,uyutayım döncem

Sevdacım rafın çok güzel ve kullanışlı olmuş canım güle güle kullan ,bende çok üşeniyorum dolaptan çıkarmaya falan..ben mutfağa dolap yaptırayım istiyorum benim fırın koycak dolabım yok iki katlı raf fırın ve mikrodalga için alt kısmınada patates,soğan için bi bölme istiyorum en üst kısmınada bu mutfak aletlerini koyarm diye düşünüyorum..kaç kere niyetlendik bizim mutfağı yapan firmaya fiyat aldık falan ama ölçü alacakları gün dışardaydık unutmuşum öyle kaldı ne onlar aradı,ne de biz (tabi parayı da yedik )

bencede aysegulun dedıgı gıbı shagy halı alablırsın açık renkk ve mumkunse duz olsun ınan duz halılar herseyle uyumlu oluyor .. senın kalebodurlarda acık mavı yanı cok goze batmıyor açık krem rengı yolluk alabılırsün datlum
bnm sımdıkı aklım olsa butun halılarımı duz krem alıdım kendınden desenlı..

sanırım ben sade ev sevıyorum :))

derya senın halılarında cok guzelmış evle cok uyumlu olmuşş..

ya ıste ev kendının olunca onceden ıcını gorup evlenene kadarda ona gore doşeyebılıyorsun .. ama bızım hıc hesap ettıklerımız bu eve uymadı hele koltuklar oyle buyuk kaldıkı kucuk salonumda..

bende gordum sevdanın mutbakınıı evet raf cokkullanuslı olmus ıste kadın elı degınce bambaska oluyor yaa

ama dolap renklerını acil bir cilveylen değiştirmen gerekiyor bence.. daha sade bır renk olsun sen onuda yaparsın bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…