2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

paylaşmayı zeynepte hiç sevmiyor herşey onun olmalı
ama kızımın kankası furkanda öyle kızlar yani kız erkek fark etmiyo sanırım
bu neyle alakalı bunudu henüz çözemedim ben sürekli paylaşımcı olması için çabalıyorum ama nafile

kızlar eşim zeynebe oyun çadırı ve oyun hamuru almış almış akşama görücez
bakalım nasıl tepki vericek
kızlar bazen çokmu şey alıyoruz zeynebe diye düşünüyorum aldıklarımızı ev almıcak yakında :)
en kısa zamanda odasını düzenlemem gerekiyor oturma odasında heryer oyuncak akrobatik hareketlerle geçiyoruz bişeylere çarpmıyalım diye

ay ne güzel oynuyo uğurcan olcak orda fasulyeleri birer birer yer heralde her şeyi yicek sanıyo bizimki

maşallah zeynebimee yrim ben seni kuzum ayy sevdacım büyümüş yaa kocaman abla olmuş..
oyun hamuru almaya korktum doğrusu çünkü ecrin ne bulsa şu aralar hep ağzına götürüyor dişten dolayı bende çok sinirleniyorum yenecek şeyler asla yemiyor yenmeyecek şeyleri ağzına sokuyor....çadırı canım bende almak istiyordum daha erken bende çok alıyorum sürekli alıyorum oyuncak dolabı yaptım evdekilerde hariç ....ama ecrin hiç oynamıyor sinir oluyorum yüzüne bile bakmıyor bakalım zeynep ne yapacak....

bu eğitimi uyguladığından haberim yoktu böyle arda koyun banada fikir oluyor ya...çok güzel olmuş canım arkadaşım iyiki koymuşsun sende mi montessori eğitimi yerine bakıpta yaptın bunları yoksa kitabı felan mı var....

Son düzenleme:
slm kızlar
giremiyorum,girsem yazamıyorum kaç gündür iptal durumdayım resmen..

teo kök söktürüyor bu dişler mahvetti bizi resmen..biliyosunuz ateşlenmişti geçen sonrasında baktım vücutta döküntü olmuş yüksek ateş sonucunda (demekki sandığımdan fazlaydı ateşi,ölçtürtmüyo ki..) yazın ki gibi ateş sonrası yine sapıttı,krize giriyor sürekli yerlerde ağlıyor,yemiyor,gece uyumuyor sürekli meme emiyor..
yerlerde tepinip duruyor bu sefer alt kmşuyla papaz olcaz yakındır onlarda çocuk daha bir kez vursa bile hemen aşağıdan vuruyorlar bugün dellendim zaten sinirim tepemde bağırıp,çağırdım çıksın yukarı diye bekledim,çıkmadı ama yakındır bi patlama olcak..halden anlamıyo insanlar yaaa istemiyorum ben böyle komşu falannn işte görüşmediğim kadar var..gece gündüz ağlama sesi duyup halaaa 18 aylık çocukla aşık atıyo millet..çok fenayım bu aralar çokkkkk patlıycam bi yerlere ama nereye bi hunim eksik kafamda..

yarın kayınvalidemler geliyo nihayet bu kadar sevineceğimi bilmezdim yükümü biraz haifletseler bari (özlemişlerdir şimdi torunlarını,bırakıp dışarı çıkcam yağmur çamur demeden dolaşcam yaaa)

ya bide gece gece çok moralim bozuldu..eşim yıllar önce hemoroid ameliyatı oldu ama son zamanlarda türlü türlü şikayteleri var nette araştırdım bağırsak kanserinin tüm belirtileri var çok korktum o da korktu kolonoskopi yaptırmak istemiyo o yüzden hep erteledi ama kayınvalidemlerde geldi asrını bırakıp beraber hastaneye gidelim dedim zorla götürcem inşallah sandığım gibi değildir ama çok korkuyorum çünkü yıllardır şikayteleri var bu konuda..

sizler naptınız okuyamadım asrın her an uyanabilir acele acele yazıyorum..zeynoyu gördüm maşallah kocaman abla olmuş..yerim sizin montessori faaliyetlerinizi..evet sevda hiç demiyosun valla bende epeydir öyle faaaliyet falan araştırıp uygulatamıyorum hiç bişeye zaman bulamıyorum yaaa..
yarın da yemeğe alcam onun telaşı..teo izin verecekmi bakalım yemek yapmama falan..

neyse kızlar ben kaçar öpüyorum hepinizi ve melekleri yarın gece uğrarım ancak..

meraba kızlar
deryacım Allah kolaylık versin ya anlayışsız komşularla oturmak ne zordur sanki sen istiyosun teo nun ağlamasını bağırmasını çocuk sus diyemezsin bağırıyolar koşuyolar bizim apartman bol çocuklu olunca biz arada kaynıyoruz ecenin hiç sesi çıkmıyo diyolar zaten öyle ağlama bağırma krizleri filan olmuyo bide biz giriş kattayız altta rahatsız etceemiiiz kimse yok anca duyarlarsa benim alkış seslerimi kahkalarımı duyarlar her akşam şarkı açıp eceyle tepiniyorum bu aralar öyle hoşuna gidiyoki önceden akşamları dolaşmaya giderdik artık evdeyiz yediklerimizi böyle eritiyoruz
hmmmmmm ben eceye bayadır oyuncak almıyomuyum acaba yaa unutmuşum laptop almıştık bak eskden yüzüne bakmıyo iki kitap aldım arada bakıyo ecede oynamıyo oyuncaklarla bende artık o isteyip oynamaya başlayıncaya kadar almıııcam bu kadar da her şeyi olmasın yaa
mandallarla oymayı ecede seviyo mutfaktaki palstik kaplarla oynuyo dünde mikser uçlarını almış cezveyi ters çevirmiş trampet çalıyodu öyle güzel tutmuş kii ben denedim olmadı kulağıda çok iyi yaa biz bi müzik aleti çalmasını istiyoruz zaten ecenin bazen bakıyorum benim çaldığım gibi çalıyo o da arkamdan inş böyle devam eder
son zamanlarda düt istiyo yatak odasının kapısına gidiyo açıyorum doğru beşiğine girip yatıyo sütünü orda içiyo sonrada uyyuuucakmış gib battaniyesini örtüyo tam kefif insanı bu kız
dün güne giti bakıcısıyla çok kefiyliydi akşam raha t bi gece geçirtti bize sağolsun uzuun zamandr böyle uzun uyumayınca bi sürü rüya gördüm yaa renk renk çeşit çeşit delikafadulden
üstten iki diş patlamıştı alttan bi tane patlamış biride bayaa kabarmıştı haftasoun belki o da patlamıştır çok şükür rahat çıkarıyo huysuzluğu olsun artık hasta olmasında

günaydıııın kızlar sevdacım zeynepe maşallah ya çok becerikli şimdiden

deryacım çok geçmiş olsun canım bu komşuların tepkisi birazda görüşmüyo olmandan kaynaklanıyo sen onların gözünde burnu havada olanlardansın sana bu yüzden gıcık kapmış olup teoyu bahane ediyolardır görüştüğün insan olsa kırcam korkusuyla ses çıkarmaz bizde herkes samimi ya ağlasa alt komşum arar nesi var ayşegül ciddi bişeyi yok değilmi yapabileceğim bişey varmı der eşide bu nasıl çocuk hiç sesi çıkmıyo der sağolsun çıkmasına rağmen tabiii
kolonoskopiye gelince ben yazın kayınvalideyi götürmüştüm anlatmıştım hatırlarsan genel anesteziyle yapıldı ve hiç birşey hissetmedi valide anlamadım bile dedi sizde öyle yaptırın canım bence
bizeeee gelinceeeee doğaçla birlikte aşı olduk geldik doğaç bi ağızdan bide koldan oldu bende koldan tetanoz oldum hani hamilelikte başladığımız aşı seneye bi kez daha olucam sonra hayatım boyunca beni koruyacakmış domuz giribini sordular hayır dedim vurdurmadım bende zor gittim sağlık ocağına arabayla ama allahtan trafik yoktu çoook sisli ya hava yaktım sis farlarını ağır ağır gittim napıyım ya doğaç aşı olurken hiç gıkını çıkarmadı hemşireler şaşırdı kaldı aferim ne kadar akıllı bu çocuk dediler benim bile gıkım çıktı hatta kolum şişti acıyo ya bu aşı çok acıtıyo öncede hep şişiriyodu :)))

serpilcim dişleri ecede azimle çıkarıyo desene geride kalmıştı hız kazandı desene işin zor valla biz o hızdan mahvolduk 1senede bu ara huysuz yine dişten sanırım boyu tam düşündüğüm gibi 85 cm geldi ama kiloya gelince (((((((((((((((((((((((((((((((((10.500 geldi çok zayıfff ya nolcak bu çocuğun hali yaaa acaba boya gittiğindenmi kilo alamıyoki iştahıda bu ara düzeldi ama almıyo kiloyu

hu huuu kac gundur gıremedım..
dun sızlere ulasmak ıstedım kızlar ama anetım gıtmıstı bugun bı baktım calısıyorr..
dun sabah 10 gıubı o dedıgım yerden aradılar ben umıdı kesmıstım bılıyorsunuz
ınsan kaynaklarından mustafa bey aradı yıne bugun ıcın ıse baslamamı ıstedıklerını soyledı bende bı kac detay var bnm gorusmek ıstedıgım dedım bugun ztn 32 de beklıyoruz senı patronlarla tanıstırıcam dedı gıttım 1,5 ta ordaydımm patronun buyuk oglunun toplantısının bıtmesını bekledım ve saat 17,00 fln dı ancak gorusebıldım ınanabılıyormusunuzzzzz... delı oldum oralardaaa
santraldekı kızlarla kanka oldum bana sandvıc yaptırmıslar meyve suyu fln ıstee baya konsutuk
arada mustafa beyın odasına gıttım
kızlardan bırı bır ara belkıde senı denıyorlardır bu kadar bekletmekle dedı sabrını ölcuyorlardır dedı
ve aksam 6 servısıylee evıme geldım
mustafa beye ben cıkıyorum sız artık yarun benı arayarak durumu bıldırırsınız dedım

patronun en buyuk ogluyla gorustum dedım ya o kadar saat bekledım ve sadece 2 dk lık bır goruşme oldu tamam ısı bılıyorsanız cv nızde bıze uygun arasınlar sızı dedı
tamam dedım cıktım..
gıttım mustafa beyın yanına telde gorusuyordu servıs gıdıcek ben cıkıyorum sız haber verırsınzı dedım tamam dedı bugun arayacakk yanı...

hafta sonu Arala rayda gıden tren aldı babası cunku aral tren meraklısı evde sureklı legolardan tren yapıyoruz tahtasına tren cızdırıyor huff hufff dıye gezınıyor
babasıda aldı korupark alısverıs merkezıne gıtmstık ordan aldık
ıkı tanede tahta puzzle aldık cok ogretıcı doktorumuz onermıstı

aysegulcum kılosuda ıyı aslında ama boyu uzun dogac ın kılosuna nazaran ondan sana oyle gelıyor canımm

hasta olan bebeklerımıze gecmıs olsunnnnn

deryacım eşinede geçmiş olsun canım ya inş düşündüğün gibi değildir bi an önce yaptırmasında fayda var ayşegülündediği gibi sorun olmuyomuş baksana yaa bazen biz bişeyi çok abartıyoruz korkuyoruz vazgeçiyoruz ; tek yönlü düşünmekten oluyo başka yollarında olduğunu anca yapacak kişiyle işin ehliyle konuşunca öğreniyoruz benim rektörle görüşmeme benzetim de biraz ben bu işi destan yazmıştım adama cümlemi bile tamamlatmadan imzalamıitı
ayşegül aşınızda hayırlı olsun tetanoz öyle yaa gr,p aşısıda birz ağrıtmıştı benim kolumu 1 gün
doğaç ın boyu çok iyi kilosuda fena değil yaa yiyomuş işte çok önemli değil ecede 10700 filandı en son ama evde tartıyorum sağlık ocağında bozuktu
aralın oyuncaklarıda hayırlı olsun deniz çufçufu ece bakıcısıyla oynuyo bize yapmıyo
işin de hayırlı olsun başlııcakmısın şimdi hadi bakalım inş iyi olur sizin için

hayırlı olsun şimdiden denizcim yeni işin canım sen bu işin üstesinden gelirsin azimli kızsın valla

sağolun kızlar içim rahatladı doğrusu dediğiniz gibi yediği boya gidiyo herhalde baksanıza dişleride ard ardına sıraladı kalsiyum yönünden vücudu iyi sanırım bana çekmiş bence bu yönden boyum yok ama kemikliyimdir acayip derecede en zayıf 45 kiloya bile düşmüştüm ama hiçte zayıf durmuyodum iri kemiklerim yüzünden :))
aral güle güle oynasın canım benim çuf çufunu kırmadan oynar inş. bende en son bi araba aldım yine bayılıyo arabalara hiç elinden düşmüyo bide bayramda içiçe giren yuvarlak kule almıştım o da elinden hiç düşmüyo hepsini iç içe koyuyo kule yapıyo maşallah
deryacım kolonoskopi öncesi 1gün diet yapılıyo bağırsakları boşaltıcı ilaç kullanıyo sonra kolonoskopiye giriyo anestezi uzmanıyla tamamen uyutuluyo bişey anlamıyo öncesi ve sonrasındada operasyon sonrası hemen uyanıyolar zamanda geçmiyo biz özel bi hastanede yaptırdık burası küçük yer devlette yoktu makinası ama sigorta baya bi karşıladı biz 50 flan ödedik bişey değil maddi olarakta tekrar geçmiş olsun canım sen eşini yönlendir hemen korkuya kapılmayın umarım bişey yoktur canım yaaa

SAGOL SERPıLCıMM BBASLICAM DIYE GITTIM AMA O KADAR YOGUNLAR VE O KADAR KARISIKLAR KI .. BUGUN HABER VERICEKLER BANA YARINDA BASLARIM GIBI ME GELIYOR HAYIRLISIYLA..

deryacım gecmıs olsun esıne .. ıhmal etmesın gıtsın doktora

sorma aysegul bızımkıde araba delısı yaa hın hınn dıye gezıyor evde..
oyuncaklarının arasında hep arabaları secıyor
mesela bu puzzle ları bı ıkıı yaptı sonra hemen arabasına koştu

denizcim önki sayfalarda bi rüya gördüm diye yazmıştım okumamışsın belli seni gördüm kız oku biii

aaaaaa evet evet okudum bacımmm
hayırdır yaa pek anlatmamısssın ruyanı hatırlarsan anlat devamını :))
en ruyalara pek onem verırım
hayırlara cıksın ınsallah
kayınpoederım zayıf deıl yaa ama sısman bı adamda deıl
resmı vardır bnm face tekı aralın dogum gunu resımlerı albumunde

keşkee yuz yuze goruşsekk
ayşegul bu kış gelın uludaga cıkalım bacımmm bızde kelırsınız doğaçıda gorurum hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…