slm kızlar
giremiyorum,girsem yazamıyorum kaç gündür iptal durumdayım resmen..
teo kök söktürüyor bu dişler mahvetti bizi resmen..biliyosunuz ateşlenmişti geçen sonrasında baktım vücutta döküntü olmuş yüksek ateş sonucunda (demekki sandığımdan fazlaydı ateşi,ölçtürtmüyo ki..) yazın ki gibi ateş sonrası yine sapıttı,krize giriyor sürekli yerlerde ağlıyor,yemiyor,gece uyumuyor sürekli meme emiyor..
yerlerde tepinip duruyor bu sefer alt kmşuyla papaz olcaz yakındır onlarda çocuk daha bir kez vursa bile hemen aşağıdan vuruyorlar bugün dellendim zaten sinirim tepemde bağırıp,çağırdım çıksın yukarı diye bekledim,çıkmadı ama yakındır bi patlama olcak..halden anlamıyo insanlar yaaa istemiyorum ben böyle komşu falannn işte görüşmediğim kadar var..gece gündüz ağlama sesi duyup halaaa 18 aylık çocukla aşık atıyo millet..çok fenayım bu aralar çokkkkk patlıycam bi yerlere ama nereye bi hunim eksik kafamda..
yarın kayınvalidemler geliyo nihayet bu kadar sevineceğimi bilmezdim yükümü biraz haifletseler bari (özlemişlerdir şimdi torunlarını,bırakıp dışarı çıkcam yağmur çamur demeden dolaşcam yaaa)
ya bide gece gece çok moralim bozuldu..eşim yıllar önce hemoroid ameliyatı oldu ama son zamanlarda türlü türlü şikayteleri var nette araştırdım bağırsak kanserinin tüm belirtileri var çok korktum o da korktu kolonoskopi yaptırmak istemiyo o yüzden hep erteledi ama kayınvalidemlerde geldi asrını bırakıp beraber hastaneye gidelim dedim zorla götürcem inşallah sandığım gibi değildir ama çok korkuyorum çünkü yıllardır şikayteleri var bu konuda..
sizler naptınız okuyamadım asrın her an uyanabilir acele acele yazıyorum..zeynoyu gördüm maşallah kocaman abla olmuş..yerim sizin montessori faaliyetlerinizi..evet sevda hiç demiyosun valla bende epeydir öyle faaaliyet falan araştırıp uygulatamıyorum hiç bişeye zaman bulamıyorum yaaa..
yarın da yemeğe alcam onun telaşı..teo izin verecekmi bakalım yemek yapmama falan..
neyse kızlar ben kaçar öpüyorum hepinizi ve melekleri yarın gece uğrarım ancak..