2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar orda net yokkkk.... sadece aksamları yazabılıcem bundan boylee sızleree (((((((((

deryacım eşini ikna edip çektirmelisin o filmi canım
diyene bakın benimde hemoroid sorunum var hamileyken oluşmuştu ve hala zaman zaman tekrarlıyo şu an .ıçımın üstüne zor oturuyorum
bende ihmal ediyorum bu koınuyu tedaviye başlamam gerekiyo genelde kabız oluncaoluşuyo bende malesef çok sık oluyorum
şu an doğuş çayın form çayı var elimde içinde sinameki olduğu için biraz kabızlığımı gideriyo

merhaba kızlar

deryacım çok geçmiş olsun hem eşine hem teo ya
valla bende korkuyorum bi gün alt komşuyla papaz olcaz diye batuhanda çok vuruyo yere geceleri meme memeeee diye ağlıyo çığlıklar zaten fazlasıyla

denzicim işinde hayırlı olsun
artık akşamdan akşama görüşürüz (

sevdacım maşallah zeynebe kocaman olmuş mandalları askıyada asıyo yakında kurtarır seni çamaşır işinden :))

montessori eğitimini bayadır araştırıyodum bu konuyla ilgili biçok bloglar var uyguladıklatımıda ordan görmüştüm daha bi çok şey var yapıcağım
ama zeynep fasülyelerle 5 dakika falan güzel oynadı sonra heryere saçmaya başladı
çok çabuk sıkılıyo yaptığı işten
acaba konsantrasyon bozukluğumu var ? aynı şeyle en fazla 5 dakika oyalanıyo
face yeni video ekledim resim yapıyokenki halini
onu izleyenlerde sanki saatlerce orda oturup resim yapıyomuş gibi bi izlenim bırakabilir
oysaki videoyu çektiğim an kadar sürüyoo

tüm videolarını izledim zeynebin maşallah kocaman olmuş oda bende geçen gce çektim bi tane sabaha karşı 4 buçukta 2 de uyanıp 5 buçuğa kadar oturduğumuz gecelerden biri (bu aralar hep öyleyiz)
sevda konsantrasyon eksikliklerinin olması normal bu yaşta dikkatleri hemen başka şeylere kayabiliyo bide bizimkiler ikizler burcu bunu biz daha çoook yaşarız
ecede dün akşam babasına küsmüşş kaydirigubbakcemile3 küserdi ama uzatmazdı böyle suyunu döküyo diye almış elinden dizime koydu başını ağladı biraz diyo numarandan sonra gitmiş tvye bakmaya başlamıl eşimin sesini duyuyorum ben mutfaktaydım ecee kızımm gel resim yapalım filan diyo meğer bizimki ters bakıp yüzünü çeviriyomuş sonra çıktı geldi yanıma eşimde geldi gel hadi kızım filan diyo konuşmuyo bakmıyo ece bi süre sonra yawaş yawaş başladı gitmeye yanına hihoyyyt
yaa bardaktan içmesini istiyorum artık suyunu ama eline bardak verince etrafa döküyo hemen bi kap buluyo içine döküyo ben tutsam kızıyo az koysam bittikçe tekrar istiyo pipetli bardak aldım hem bardağı kaldırıyo hem pipetten çekiyo içindeki olduğu gibi üstünde vazgeçemiyoo sudan

kızlarr selammm .. ay bu mustafa hala aramadı benı yaa delırcem hee cocuk mu sanıyorlar bunlar benı ya ne sorumsuzlar.. alcaksan al almıcaksan haber ver kardesım
coktaa umurumdaydı sankı oraya gırmek ..

kıskanclıktan bahsetmıssınız Aralda da oyle seyler hıc yokk herseyını paylasmayı bılıyor alıstırıyoruz banada ver fln dıyoruz su ıcerken yemek yerken oyun oynarken hep..

kızlarr bısey ıtıraf edıcem yaa ben hamılelıgı yenıden bebek sahıbı olmayı cok ozledımmmmm
hemen ıse baslamassam sonum ıyı deıl heee :))))

denizcim belkide çok yoğun işleri ondan da fırsat bulamamş olabilirler
yada canları dayak istiyoklava:

kızlar ya sizde videolar ekleyin
hep bebişlerin neler yaptığından falan bahsediyoruz ya bende merak ediyorum :)):ecrin_bebek:

kızlar dün geceçadırımızı kurduk zeynep çokkkk beğendi taki ablamlar gelene kadar :))
içine girip benide oturtuyodu :)
sonra efe gelince oynarken sapıtmaya başladılar üstüne falan tırmanmaya başladı
mecburen toplamak zorunda kaldık toplarken acayip ağladı zor unutturduk
bugünde yumurcakta tarçın baskılı çadır reklamı çıkıyo ya onu gördü ve hemen hatırladı kendi çadırını heycanlı heycanlı baba aldı demeye başladı
kıyamadım bende bu akşam yine kurucaz foto eklerim

bencede nurann toplaşıp dövelım bız bunları :)))

Aralda kusmeyı bılıyorr yere yatıp kafasını gömupp ıhıhh dıye dıye nazlanıyorr cok komıkler yaa

oyun hamurunu ise pek sevmedi oynamadı bile kaldırdım bende birazdaha zamanı varsanırım onun
ama içindezeka gelişimi için çok yararlı olduğu yazıyodu ayrıca yalnışlıkla yenildiğinde bile zararı yokmuş zayen çocuklar tadını sevmesindiye çoookkkkkk tuzluymuş
playskool

bızım tum vıdeolarr oylee bır dagınık kııııı bazısı tellerde bazııları pc de benım pc takılı deıl suanda esımınkınden yazıom bunda da hıc bısey yok format atmıss tum resımlerı muzıklerı vıdeoları hard dısk e atmıss bey efendüüü

bende bır yıl sonra yada ıger kışa dogruu bır tahta gordum Allah kısmet ederse onu alıcam .. mıknatıslı yanında harflerı sayıları sekıllerı bı suru rengarenk mıknatıslı skeıl verıyorlar cocuk ıcın harıka bırsey bence koruparktakı toyz shopta gordum sevdacım

benim seneye alıcamm oyuncaklardn biri ahşap aile giydirme puzzle kuzenlerime yeğenlerime hep ondan aldım damla kaybetmişde bi daha aldırmış abime her kıyafete masal uydurursun filan güzel bişey
özel sektör işte yaa hep böyle heralde daha işe başlamadan bezdiriyolar insanı bende beklemeyi hiç sevmem anında söylencek olacak bişey
denizcim bu kıskançlık içten gelen bişey heralde yoksa bizde evde bize bişey verdiğinde pekiştiririz eşimle biz bişey alıp verdiğmizde teşekkür ederiz birbirimize filan yoksa hani o senin verme sakın kimseye bilmem ne tarzı konuşma hiç yoktur bizdede yaa bunu anca kreşe gittiğinde öğrenir diye düşünüyorum
dışarda bizim eşyalarımızada sahip çıkıyo ece bu arada mesela dün günde bakıcını çantasını alıp ona veriyomuş başkası almasın diye bana kimseyi yaklaştırmıyo diyo

ben geldimmmmm iyi kaynatmışsınız.....

denizcim inşallah ararlar bugün hayırlısı ise olsun inşallah....
ama bunlar seni çok yoracağa benziyorlar.

deryacım eşinin rahatsızlığı umduğun gibi değildir inşallah...

yeni gelen arkadaşımız sara idi sanırım hoşgelmiş sefalar getirmiş ben esra oğlumun adı enes... :)

bugün aşımızı olduk ağladı yavrucak... öncesinde bebek vardı içerde ağlıyordu eneste bebeği taklit ediyorduuu içeri girer girmez bastı yaygarayı :)

boyu 80 cm kilosu 10,50 enes biraz geride kalıyor sanırım aman sağlıklı olsunda...

kıskançlık olayı şimdilik bizimkinde yok... ama arada baba benim dediğimde kızıyor bana :)

batuhanın az kıskanlığı var
ama beni kimseyle paylaşmak istemiyo babasını yanımda görsün kıyameti koparıyo
ama oyuncaklarını eşyalarını falan paylaşıyo damarına basılmadıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…