imdaaaaaaaaaaaaat biri beni durdursun..yasakkelime
yemek yapıyorum belki 100 defa buzdolabını açtım kapadım durmadan bişiler atıyorum agzıma. mafoldumben
işin kötüsü abur çekmecesine dadanmış durumdayım.bilmiyorumkismile
ögle yemeğimi yedimeyvahedigeldismile
biraz vakit geçti bir kase yogurt yedim
kesmedi portakalcokacimcoook
kesmedi çokomel
kesmedi susamlı kraker
kesmedi yemekden tırtıkladım
kesmedi süt içtim
kesmedi 2 petibör arasına nutella sürdüm yedim
alaaaaaaaam noluyo banaaaaaaaaaaaaaaa:gitme:delikafadulden
şimdide ıhlamur demledim içiceeem
bana uyar.anlaştık şeker
ama ben azıcık sabahın köründe gelebilirim çünkü eşim bırakır akşam dönüştede alır beni
akılsız kafam ehliyet var ama kimlik niyetine kullanıyorum da
haftaya ya da ondan sonraki hafta yapalım kendimize bir güzellik
1 çeşit yemelik mama getiririm kendimize sende bi çay demlersin oh yeter de artar bile
sen forum ist un oralarda oturuyordun değil mi:teytey:
bana uyar.
heeç farketmes kaçda gelirsen gel canım.
forum sitanbul çok yakın bana:1hug:
hamilelik sonrası yeme sendromu sende de oluştu Güllüüüü... ben hergün bu moddayım da :) afiyet olsun.. sen resimlerde gayet fit duruyordun, ye bacım ye heç bişi olmaz onlardan.. :jeyyar:imdaaaaaaaaaaaaat biri beni durdursun..yasakkelime
yemek yapıyorum belki 100 defa buzdolabını açtım kapadım durmadan bişiler atıyorum agzıma. mafoldumben
işin kötüsü abur çekmecesine dadanmış durumdayım.bilmiyorumkismile
ögle yemeğimi yedimeyvahedigeldismile
biraz vakit geçti bir kase yogurt yedim
kesmedi portakalcokacimcoook
kesmedi çokomel
kesmedi susamlı kraker
kesmedi yemekden tırtıkladım
kesmedi süt içtim
kesmedi 2 petibör arasına nutella sürdüm yedim
alaaaaaaaam noluyo banaaaaaaaaaaaaaaa:gitme:delikafadulden
şimdide ıhlamur demledim içiceeem
ne demek yerimsenibenebrum sağol canım
amanııınnneyvahedigeldismile didom görmeden düzelteyim İSTANBUL
afikime yeni aldıgım atkı bere eldiven 3lüsü
herşeyi yeme çabasına giren oglum eldivenleride yemeye çalışıyor
[/URL][/IMG]
bebikleri dra goturdugunuzde yada saglık ocagına cıplakmı tartıolar yoksa oldugu gibimi yoksa ic badisiylemi.. ?
kızım aşısını olmuş 3 tane iğne yapmışlar bir tanede ağzını damla yapmışlar şükürler olsun çok ağlamamış....
babannesi dün ateşi vardı demiş onlarda hemen ateşini ölçmüşler eğer yüksek çıksaymış aşıyı yapmayacaklarmış ama normal çıkmış....
bu ay sadece 200 gr almış ne yapalım sağlıklı olsunda...
şimdi sağlık ocağından çıkmışlar dedesi biraz arabayla gezdiriyormuş.... inşallah bu geceyide sorunsuz atlatırız.....
kızlar selam
beni düşündüğünüz için sağolun özellikle Pervin ve Gülistan
daha iyiyim bugün
çok fazla yoruluyorum ve uykusuz kalıyorum iş-ev-ece üçgeninde yaşıyorum ve hiçbiri dört dörtlük olmuyor benim gözümde dörtte üçe de razıyım bazen o da olmuyor haliyle uykusuzlukla birleşince sinirli ve tahammülsüz oluyorum kendime vakit ayıramamaktan şikayetçiyim ruhuma iyi gelecek şeyler yapamıyorum haberler bile dinleyemiyorum bazen ayağımı uzatıp çayımı içemiyorum vsssss.
ece ile de yeterince ilgilenemediğimi düşünüyorum(işte olduğum günler)
sonra durup düşünüyorum bu durum yaklaşık 2,5-3 yaşına kadar devam edecek Allah hepimize sabır kolaylık ve para versinde en azından ev temizliğinden vb işlerden kurtulalım, spora gidip göbeklerimizi verebilelim, ruhumuz okşansınki sütümüz çok olsun
iyiki varsınız kızlar
böyle bana geldiği anlardan birinde eşimle tartıştık ve benim moralim onun için bozuktu
inanın sabah servise yetişeceğim diye paldır küldür hazırlanıyorum akşamdan kıyafetleri hazırlamasam giyinip çıkamam bile
çalışan bayanlar beni daha kolay anlarlar
tabii bu durumda olan bir tek ben değilim ama yoruluyoruz ve takdir edilmek istiyoruz hepsi bu değil mi??
[/URL][/IMG]
ne desem bilemedim.yazmışsın işte.bazen böyle daralacağız,pilimiz bitecek tekrar tekrar şarj olacağız.kızlar selam
beni düşündüğünüz için sağolun özellikle Pervin ve Gülistan
daha iyiyim bugün
çok fazla yoruluyorum ve uykusuz kalıyorum iş-ev-ece üçgeninde yaşıyorum ve hiçbiri dört dörtlük olmuyor benim gözümde dörtte üçe de razıyım bazen o da olmuyor haliyle uykusuzlukla birleşince sinirli ve tahammülsüz oluyorum kendime vakit ayıramamaktan şikayetçiyim ruhuma iyi gelecek şeyler yapamıyorum haberler bile dinleyemiyorum bazen ayağımı uzatıp çayımı içemiyorum vsssss.
ece ile de yeterince ilgilenemediğimi düşünüyorum(işte olduğum günler)
sonra durup düşünüyorum bu durum yaklaşık 2,5-3 yaşına kadar devam edecek Allah hepimize sabır kolaylık ve para versinde en azından ev temizliğinden vb işlerden kurtulalım, spora gidip göbeklerimizi verebilelim, ruhumuz okşansınki sütümüz çok olsun
iyiki varsınız kızlar
böyle bana geldiği anlardan birinde eşimle tartıştık ve benim moralim onun için bozuktu
inanın sabah servise yetişeceğim diye paldır küldür hazırlanıyorum akşamdan kıyafetleri hazırlamasam giyinip çıkamam bile
çalışan bayanlar beni daha kolay anlarlar
tabii bu durumda olan bir tek ben değilim ama yoruluyoruz ve takdir edilmek istiyoruz hepsi bu değil mi??
öyle yapıyorum hiç çaktırmıyorum.daha da sinir oluyor galiba ya da yetersiz anneliğim pekişiyor gözünde.yazık ya artık sözlerin tükendiği andır bu süt atma işi..alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka:Allah akıl versin ..sinirim hopladı okuyunca..bu kadın kusura bakama ama bu kadın diyorum seni kıskanıyor onun için inadına sağlam dur..olumunekankayizsmile.moralini bozma dediği hiçbirşeyi duyma bırak kendine konuşsun..
keşke gelebilseniz.ama sizin için en güzelini isterim ben.ben vlenmeden önce hiç böyle düşünmezdim.ne var kaynanayı sevmeyecek derdim.o da insan evladı diye düşünürdüm.çünkü ben insanlarla iyi anlaşırım genelde.ama bu kadın ayrı.elif canım saol srduğun için çorum a gittik 5 gün yeni döndüm geçmiş uçmuş yetişemiyorum ev çamasırla dolu erat iyi çok şükür ama kucaga alıştırdılar uyku düzenini mahvettiler benim kaygana ve görümcenin incilerini bi ara anlatırım ama çok şükür fazla sorun yasamadım yüzgöz olmadım sustum geçtigitti
evet sütün azalmıs sanırım emin ol onlar gidince düzene oturacak benim kayganada ne kaynana ne kaynata görmüş sonuç ortada ama bu işin birde öteki dünyası var bakalım ne olvcak
benim senin ve kaynanatörlerin hepsini allaha havalke ediyorum
gece dönerim artık yemek yapmam lazım
bu arada hakan sınavı kazandı eger mülakatı da gecerse bu sene batman hayal olur bana bu seferde istanbul yolu gözükür 1 seneliğine sonra tekrar doğu hayırlısı bakalım
ama senle tanısmayı aynı ilde olmayı gercekten çok istiyorum
Dido'm, benim zeki, çevik ve akıllı arkadaşım.. Herkeslere fark atmışsın, hem de hasta halinle girdiğin halde.. Çok sevindim, hayırlı olsun. İnşallah gönlüne göre bir yere yerleştirilirsin.. Seni okurken benim tek üzüldüğüm Salifo'nun verdiği tepki oldu. Ama insanoğlu beşer şaşar derler.. olur böyle şeyler.. kayganana da ciddi hazımsızlık yapmış olmalı bu durum, kürler de fayda etmemiş vücut istifra etmiş baksanaaaa...
/QUOTE]
:lepi: beni çevik olarak niteledin ya çok üldüm.aramızda espiridir bu hamileliğimden beri.hep şöyle diyorum ben eskiden böyle miydim? yürümezdim koşardım.çok çeviktim.güüyollar bana.kaygananın yeni kürü azz sonra.
bir hayliEyvallah bacım.. azıcık hırs yapmışım galiba .. delikafadulden
kızlar blm bende agustos 20 de anne oldum.. eve net yeni baglandıgı için simdi girebiliyorum.. biz ek gıdaya işe baslayacagım için 1 ay önce basladım..ilk önce meyve suyu sonra püresi yogurt...ama hala cok severek yemıyo işe baslamama 20 gün var ne yapacagımı bilmiyorum ..bugün meyve yerken süperrr kustu.......fıskırır derecede.. ben sadece anne sütü verdim ogluma hiç mama yemedi..şimdi biberonda almıyorrr...sabahları kendi sütümle bebe bisküvisi biraz peynir bir kasıkpekmez veriyorum bazende yumurta bi onu yiyor...ama meyveyi yogurdu sevmedi...daha corbaya bile gecemedim..sizlerde böyle sorun var mı??[/QU
bilmiyorumkismile
gezme sıramızı şöyle anlatayım sanaGüle güle kullanın yeni takımınızı :) soğuk moğuk dinlemem bo bol gezerim artık diyooosun yaniiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?