2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

et olmasın süt olsun Gülistan ım:ecrin_bebek:

bana uyar.
heeç farketmes kaçda gelirsen gel canım.
forum sitanbul çok yakın bana:1hug:

hamilelik sonrası yeme sendromu sende de oluştu Güllüüüü... ben hergün bu moddayım da :) afiyet olsun.. sen resimlerde gayet fit duruyordun, ye bacım ye heç bişi olmaz onlardan.. :jeyyar:
ebrum sağol canım
ne demek yerimseniben

afikime yeni aldıgım atkı bere eldiven 3lüsü
herşeyi yeme çabasına giren oglum eldivenleride yemeye çalışıyor
[/URL][/IMG]

afikime yeni aldıgım atkı bere eldiven 3lüsü
herşeyi yeme çabasına giren oglum eldivenleride yemeye çalışıyor

ayy çok tatlı miniğin de yeni takımları da bayıldım maşallah :) onbeş tatil gelse bende ankaradan bişiler alacağım ama burda istediklerimi bulamıyorum. tatili bekliyorum dört gözle..

kızlar bildiğim kadarıyla altı ay dolduğunda doktor kontrolü ve kan testi yaptırılacak değil mi?

Ben o kadar alıntıtnın hangi birini hatırlayıpta yazayım ha Eşşekoğlu eşşek elektrik tam gitcek zamanı buldu bi yürüteç aklımda dr 7 aydan sonra kullanabilirsiniz dedi çılgın kedinin kuzusu diş çıkarmış özlemin kuzusuda maşallah onlara darısı başımıza bizde sıkıntısını çekiyoruz bir aydır ama ne gelen var ne giden başka başkaa esrakonun korkusu var birda alllah korumuş ben hala oğlumu yanımda yatırıyorum eşimi diğer odaya yolluyoruz kayınvalidemlerin yatak odaısnda ikamet ediyoruz yatakları felaket yumuşuşak oğlum yatağına koyarsam gece sık uyandığından alıp koyarken düşürmek korkusuna yanımda hala.Başka başka ha eLıFıM aLLAH SABIR VERSıN valla bilmedenbarnağım kapsloka basmış:) dondurucudaki buzları 6 ay süresince saklıyabiliyomuyuz bazı yerlerde 3 ay diyor öyleyse dondurduğum bi çok paketim güme gitcek(Başka ha M.Akif çok datlu maşallah ona
Çalışan anneler hepimizin sıkıntısı üç aşağı beş yukarı aynı Allah yardımcımız olsun.

bebikleri dra goturdugunuzde yada saglık ocagına cıplakmı tartıolar yoksa oldugu gibimi yoksa ic badisiylemi.. ?

bizim dr komple çıplak tartıyor bezide çıkarıyoruz titiz bir dr ama bizimki genelde ozel hastanelerde falanda bezle tartılıyor
acile gitmistik ece nin ishal doneminde bezle tartıp birazdustulerdi

hadi gozun aydın korkma korktugun sey basına gelir aman iyi ya simdilik insalah atesi falan olmaz

ben yeni basladım ya ise enerjim yerinde hala misafirlik gibi geliyor isyeri hosuma gidiyor ortamımı çokseviyorum arkadaslarımla muhabetlerimiz kahvaltılarımız alan çok keyifli geçior
e tabi kizim mutlu bakıcıdan memnumum hersey simdilik yolunda
ama temizlik ev i s çocuk çok zor
temizlige birin alma imkanın olursa epey rahatlarsın
bende iki çocukvar aksam 7 gibi abi geliyor o gelmedenben eceyi iyice minciklamıs ozlem gidermis oluoyrum o gelince onla mesgl oluyourz yemek faslı falan sonra ece nin yatırılma faslı saat 10 gibi genelde ikiside uyumusoluoyr 12 yekadar oturup keyif yapıyorum tabi o keyfin içinde mutfakta birseyler is yapmakta var yani bu da keyif sayılıyor artık:)
bened senin gibi aksamdan giysi hazırlıyorun yoksa sabah telasla unutuyorum 6 gibi kalkıyorum ece hanımı emzirmeye falan arada gece kalkıyorum tabi allahtan uykusuzluga alıskınım
boyle boyel geçiyor gunler ama iste zaman daha çabuk geçiyor bukesin

kızlar blm bende agustos 20 de anne oldum.. eve net yeni baglandıgı için simdi girebiliyorum.. biz ek gıdaya işe baslayacagım için 1 ay önce basladım..ilk önce meyve suyu sonra püresi yogurt...ama hala cok severek yemıyo işe baslamama 20 gün var ne yapacagımı bilmiyorum ..bugün meyve yerken süperrr kustu.......fıskırır derecede.. ben sadece anne sütü verdim ogluma hiç mama yemedi..şimdi biberonda almıyorrr...sabahları kendi sütümle bebe bisküvisi biraz peynir bir kasıkpekmez veriyorum bazende yumurta bi onu yiyor...ama meyveyi yogurdu sevmedi...daha corbaya bile gecemedim..sizlerde böyle sorun var mı??

ne desem bilemedim.yazmışsın işte.bazen böyle daralacağız,pilimiz bitecek tekrar tekrar şarj olacağız.
öyle yapıyorum hiç çaktırmıyorum.daha da sinir oluyor galiba ya da yetersiz anneliğim pekişiyor gözünde.
keşke gelebilseniz.ama sizin için en güzelini isterim ben.ben vlenmeden önce hiç böyle düşünmezdim.ne var kaynanayı sevmeyecek derdim.o da insan evladı diye düşünürdüm.çünkü ben insanlarla iyi anlaşırım genelde.ama bu kadın ayrı.

Güle güle kullanın yeni takımınızı :) soğuk moğuk dinlemem bo bol gezerim artık diyooosun yaniiii :)
gezme sıramızı şöyle anlatayım sana

yarın gesmekdeyim
cuma haftalık cuma gunum var
cumartesi gesmekdeyim
pazar eşimle gezeceğim afiki babannede bırakıp sinemaya gideceğim
pazartesi bişeyler almak için mecbur çıkıcam hediye almam lazım
salı evdeyim
çarşamba gezmekdeyim
perşembe evdeyim
cuma yine haftalık cuma gunum var
cumartesi misafir gelecek
pazar eşimlen gesmeye hidices
pazartesi yani buyuk ihtimal meltem bana gelecek...

bide bana gezenti diyorlar peeeeehhheyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

bunları yaparken ögleden önceleri temizliklerimi ve yemeğimi yapmış olmam gerek tabii... malum temizliğim 3gun sürüyor ya...

evroşş yaff nerelerdesn sen yoksun eskisi gibi..berat napioo kuzu..ayy gözumun önunde hala o köşede oturmuş gömlekli süveterli resmi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…