öncelikle bebişin çok tatlı maşallah.kürü ben de yeni öğrendim.zıkkım kürü inşallah.:)ne hızlı ilerliyorsunuz kızlar ya ben yavaş kalıyorumkürlerden bahsetmişsiniz ne kürü bunlar?
nasıl sabırlı nasıl müstesna insanım bak gör işte.zemuszemusşimdi önceliklen elif yaaaaaaaaaa
inanamakda güçlük çekiyorum gerçekden bak. ruhsal dengesinde bi sorunmu var bu kaynatörün allah allah ya ben ömrumde n duydum ne gördum ya.. tövbe tövbe...:umursamaz:
ya bi de ben resim yükleyemiyorum. pointim yetersizmiş of ya :) incelikten konu açılmışken benim de döbüş hala duruyorne yapacağız biz bunları kızlar yaa?? eşim incecik, filinta gibi :) olmuyor böyle
Neyiz neyiz?? :))
nevaylan oynadık kitap okuduk sonra babası geldi yemek yedik.uyudu yavru kuşum.
bugünün kürünü açıklıyorum.eve geldiğimde netten himalaya tuzu araştırıyorlardı.en iyi tuz oymuş.o da kür yapılıp içiliyormuş.hergün ayrı bir heyecan,ayrı bir kür.dün de sarımsak kürüne başladılar.akşam yemekde tereyağı pilav vardı arz ederim.
aboooooooooooo bilmiyorumkismiledelikafadulden:roflol:
tebrikler güzel yakalamışsınvereliniortak
çok şekersiniz hanfendü nevin.ben de öyle gülmek istiyorum.o model gülüş bana da yakışır değil mi?selamlar,
ÖZLEM,dişiniz mi çıktı?maşallah özde kızıma.
EBRU,senin o beğendiğin gülüş,5-10 dakika önce kayınvalidesinin evinden çıkmış ve yaza kadar da tekrar gitmeyeceğini bilen bir gelinin gülüşüdür.yani güzelliği buradan geliyor kaydirigubbakcemile3
uyuttuğum bebik ben geçmişi okuyana kadar uyandı.benden şimdilik bu kadar...
biz de öğretmeniz ama zenginiz canım.öyle bir geyik dönmüştü burada.sanırım sen daha katılmamıştın aramıza.çözünürlüğü yüksek fotoları eklemiyor ya topik o sebepten sordum.bir arkadaş vardı fotolarının çözünürlüğüyle hava atmıştı da.yanlış anlama sakın.opuyorumnanaktanDİDE öncelikle teşekkür ederim. bebişlerimizin hepsi birbirinden tatlı maşallah.. sizin fotolar da harika. ikiniz birlikte olan özellikle çok güzel çıkmış. bi de zengin misiniz demişsin ben anlayamıdım onu. göbüş için mi bişi önereceksin yoksa. yani iki öğretmen işte ne kadar zengin olunursa o kadar canım..
bugün neşesi yerinde maşallah.bugün ben de iyiyim sayenizde canlarım.keşke buraya gelsen.okuldan sonra yürüyüşe çıkardık.gezerdik,spora nyim giderdik.elif maşallah size nevama da masallah su kaynanatör gitsin de neva kızımızın uçan tekmelerini görelim
öle oturan neva yabancı geliyo bana oda etkilenmiş kuzum benimolumunekankayizsmile
pervinciğim çok onere oldum senin gibi hoş bir bağyandan bunları duymak çok güzel.o senin gönlünün güzelliğidir olsa olsa.valla kimi izliyorlar bilmiyorum ama yakalarsam fena olacak.akşam serdem diye bir kadını izliyorlarabowww cok terbiyesizmisim yahu :)) koptum ama kendi kendime guluorum hemde oyle daralmıs haldeyımkı...
ooo hergun kurmu yapılır ya... bunlar doktrorum programını seyretmisler. orda sarmısak dusurucu etki yapıo die gunde 3 kere yutulması gerek yedi bide himalaya tuzundan bahsetti..
yakalatana bakcan sekerimmm :))
oyyy kızı babayı gecmişş kavusmuo dugmelerr masallah kızıma yaa
annesi kızından guzel vesselam .... kaygana kıskanmasında napsın boyle guzel gelini..
benim fırlama oğlum dünden beri nazlı emiyor demiştim ya. buyrun çözümü : minik yiğit uyusun da büyüsün diye ninnisini söylemeye başladığım an birden susuyor ve sonra sanki hipnoz olmuş gibi mememe doğru gelip emmeye başlıyor :) ninniyi ailemiseviyorum.com diye bir internet sitesinden indirmiştim geçen gün. çok güzel arkadaşlar sizlere de tavsiye ederim. her isme özel ninni var. üyelik istiyor ama bi dk da oluverirsiniz hemen :)
selamlar,
ÖZLEM,dişiniz mi çıktı?maşallah özde kızıma.
EBRU,senin o beğendiğin gülüş,5-10 dakika önce kayınvalidesinin evinden çıkmış ve yaza kadar da tekrar gitmeyeceğini bilen bir gelinin gülüşüdür.yani güzelliği buradan geliyor kaydirigubbakcemile3
uyuttuğum bebik ben geçmişi okuyana kadar uyandı.benden şimdilik bu kadar...
çok şekersiniz hanfendü nevin.ben de öyle gülmek istiyorum.o model gülüş bana da yakışır değil mi?
Nevin, anladım ben onu yerimseniben
bi kaşlarımız muntazam eprucum.teşekkür ederim.Nevin, anladım ben onu yerimseniben
Eliiif, Neva'nın o şaşkın bakışlarını yirin ben :)) Bu arada, senin kaşların der daim muntazam mı be bacım ?? Benimkiler aldı başını gitti de, becerebildiğim kadarıylan alsam bile seninkilerin güzelliği göslerimi kamaştırdı.. Anası başka güzel, kızı başka güzel.. çatlasın babaanneleeeerrr sositososito
ben o gülüşün yakışmadığı bir kadın görmedim henüz aklinialirimsmile en kısa zamanda senin de böyle gülmen dileğiyle...
yerimseniben
nevaylan oynadık kitap okuduk sonra babası geldi yemek yedik.uyudu yavru kuşum.
bugünün kürünü açıklıyorum.eve geldiğimde netten himalaya tuzu araştırıyorlardı.en iyi tuz oymuş.o da kür yapılıp içiliyormuş.hergün ayrı bir heyecan,ayrı bir kür.dün de sarımsak kürüne başladılar.akşam yemekde tereyağı pilav vardı arz ederim.
ben ayıyım pervin.ama sizi bilmem
kaynana kürü canım:roflol:
ben o gülüşün yakışmadığı bir kadın görmedim henüz aklinialirimsmile en kısa zamanda senin de böyle gülmen dileğiyle... yerimseniben
iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?