2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

halt etmiş sana gezenti diyenler.. sositososito

ELıFF dondurucudan çıkardığın sütleri önce buzdolabında çözdürüp sonra ılık suyamı koyuyorsun yoksam direkmi ılık suya koyuyosun bacım nette daha önceden büssürür yazı buldumdu şidi bulamadım

gullu seni varya naparım bilionmu utanmadan gezme listesi yapmıs gelmedin bulusmaya hala takıkım sana:umursamaz:

ama guzel afikin yakısan atkı beresının hatrına affettım hadı ıısın

selam kızlar yan komşu aşure yapmış ona gittim biraz oturdum kıvanç huysuzlanınca eve döndük
meltem canım sıkma bu kadar kendini olur böyle şeyler
güllüm afike çok yakışmış aldıkların bende alıcam bi atkı eldiven takımı şapkası atkısı çok var fakat takım değiller bi takım şart. kız senin kaç ayağın kaç elin var hangi arada derede bu kadar çok şeye fırsat buluyon ben hala anlamadım

sen bizi orta yerimizden çattt diye çatlatıcan ye ye ye ye ye sonrada manken gibi ol :dilcikar:

nevaylan oynadık kitap okuduk sonra babası geldi yemek yedik.uyudu yavru kuşum.

bugünün kürünü açıklıyorum.eve geldiğimde netten himalaya tuzu araştırıyorlardı.en iyi tuz oymuş.o da kür yapılıp içiliyormuş.hergün ayrı bir heyecan,ayrı bir kür.dün de sarımsak kürüne başladılar.akşam yemekde tereyağı pilav vardı arz ederim.

bugünkü kısmet banaymış..

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
Ebruska

:roflol::roflol::roflol:

şimdi önceliklen elif yaaaaaaaaaa
inanamakda güçlük çekiyorum gerçekden bak. ruhsal dengesinde bi sorunmu var bu kaynatörün allah allah ya ben ömrumde n duydum ne gördum ya.. tövbe tövbe...:umursamaz:

ne hızlı ilerliyorsunuz kızlar ya ben yavaş kalıyorum kürlerden bahsetmişsiniz ne kürü bunlar?

gelelim benim bugunki yemek çılgınlıgıma.

zerafetlerinden dolayı bana sen zayıfsın ye bişey olmas ye ye diyen arkidişler saolnun çok incesiniz ama ben okadar ince değilim kalınım biraz özellikle göbek bölgem puhaaaaaaa

veee benm gesme listem
bunların hpsi 2 blok ötemde dir yada eşim bırakıcakdır yoksa afiklen ben nasıl haldır haldır gezeyim. akşam eşimle gittiğimiz arkadaş oturmalarını söylemiyorum bile...

birlikde olmakdan buyuk haz aldıgım ve herseferinde engin bilgilerinden faydalandıgım çok saygıdeger arkadaşlarımla sıksık görüşürüm bu görüşmeler ban çook şeyler katar yani klasık gunduz kadınların toruup dedikodu yaptıgı ev oturmaları değildir bu gezmelerim hem deşarj oluryorum kendime geliyorum

nirden esti derseniz ne biliiim yazdım işte

:) benimki iyi allaha şükür. gerçi kür ne için bilmiyorum da. dün tüm gün yattım. saolsun hem benle hem yiğitle ilgilendi. ben bile beklemiyordum bu performansı doğrusu :)

ya bi de ben resim yükleyemiyorum. pointim yetersizmiş of ya :) incelikten konu açılmışken benim de döbüş hala duruyor ne yapacağız biz bunları kızlar yaa?? eşim incecik, filinta gibi :) olmuyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…