2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:1ninca:

sıyrık Şeniz

çok ıyıydı kaydirigubbakcemile3

Kısımmmmm, cok guselsınısss... hatırlat bana, ılk gordugumuz anda seninle yanak yanağa olmak ıstıyorum.
heryerim heryerinde olsun annem.
elifff, kaşlarını nerde aldırıyorsun? Çok güzel almışlar, bne de oraya gideyim -tatlicadiarzu-

valla tazem burcum 1 ay aynı yere aldırıyrsam öbür ay başka yere aldırıyorum.hangisine gitmek kolay olursa.yani bundan çıkarılacak sonucu sen söyleaklinialirimsmile

Doruk kaç saat uyudu?

Muhallebi pek de etkilemedi. 2-3 saatlik uykuları oluyordu DOruk'un, dün gece hep 3'er saat uyudu. Buna da şükür! 3 saatlik uykuya fitim ben

MıNıK ben de kullanmışım o yürüteçlerden ve gayet şahane bacaklarım var valla! ıncecik, daş gibi, biraz üstlerde selülitler var ama yürüteçle ilgisi yoktur. 6 aydan sonra almayı planlıyorum.

SıBEL SıBEL SıBEL mutlaka görüşelim. Şirinyer ile Menders'in ortasında oturuyoruz. Muttttlaka beklerim. Çok sevindim.

PINKY sana ohhaaaa diyorum, beni geçmişsin.

PERVıN hepimiz Evrim'iz diye de sen demiştin di mi? Terrukler

DIDE seni seviyorum, çatlaksın patlaksın biliyün nü?

serdemle her dem :)) cok salak program sen nerden bilion diycen birkez denk geldim oda maranki kozmik kuru anlattı onu yaptım hamile kalmak isteyenler yapsın diodu yaptım kaldım :))) ama seninkiler ibrahim saracoglunu izlemisler yavrum

Yaa Meltem yapma şunu yaa! Uçucam ama şimdi aklinialirimsmile

:roflol:

heryerim heryerinde olsun annem.

valla tazem burcum 1 ay aynı yere aldırıyrsam öbür ay başka yere aldırıyorum.hangisine gitmek kolay olursa.yani bundan çıkarılacak sonucu sen söyleaklinialirimsmile

Ben yaziimm.. di o ki, malzeme çok iyi.. nereee gitsemmm Roma :)))

kaş yapın çok güzel!!!! Bunu çıkardım. Benim de güzeldir ama, seninki daha güzelmiş. Fotolara bittim. Baba - kız göbek şov fotonuza çok güldük onurla!

ben tuvalete gidiyorum görüşürüz kısslar

kaydirigubbakcemile3 lav ya!

slm canlar, umarim herkes iyidir, bugun actim bi iki kere ama okumaya firsatim olmadi gecmisi..acikcasi canimda sikkindi..
teo hasta, cigerleri agzinda okusuryor, ateslendi v.s. ustune benim tadim tuzum yok..
bi muddet boyleyim, gireezsem yazamazsam merak etmeyin..

:roflol:
Ben yaziimm.. di o ki, malzeme çok iyi.. nereee gitsemmm Roma :)))

Anladık! Matematik öğretmeniyis dimeeee??

PERVİN o yemin bana göre değildi zaten, bir anlık duygularımın esiri olmuştum, normale döndüm. Regl olayım, iğne olup çatır çatır....

ben tuvalete gidiyorum görüşürüz kısslar

Çığır açtın bacım.. üstüne de daa tanımam..

Burcu çırpınma annem.. bence bizim ruhumuz bedenimizden ayrılsın.. sen de raat et, bende.

Kim dem dem :)) ??

yok canım yav uyumayacağım
nettte takılıyorum
bir de kocişlelades oynuyos kaybettim

Yahu sen yanlış anladın. geldim - gittim diye haber verme! Gerek yok. Bak ben haftada kaç defa geliyom, hiç söylüyo muyum? Sevdiğim de bi insansın.. Kırmak istemem. Ne vercen kocana ladesten dolayı?

saat 9dan beri eceyi sallıorum delircem ... 8de uyuttum muhallebi yedi vs oh mis gibi 9da yanık yanık aglayarak uyandı ama uyku akıo gozunden ..sonra yıne salladım gozlerını ovusturuo sonra babası geldi odaya bi ona bi bana bakıo oda hemen kızımmm vs uyansın dıe can atıo gormemıs geldiinde uyuyodu kız tabi cingoz aldı gıttı. sonra uykusu var bunun dio 10 da tekrar salladım biara ikimizinde gozu gecti uyandım ayagımda uyuyo ayagımı bıraktım uyandı yanına yattım pıspıslıom zırladı geldiler tabi getirdim babasına attım saat 11di...10da emdide uyudu bide. neysem velhasılı kelam babası sallama girisiminde bulumak icin yatak odasına goturunce ece cıglıgı bastı gozlerı yasardı susturduk ben goturdum emziriyim die yine agladı emmedi sonra salona getirdim ii geceler cayıyla mama yaptım bide. mamayı goturdu doymadı meme emdi ustunede caydan verdim salladım salonda 10dk icinde uyudu. cocugun odaya garezi var sevmioo ama deli oldum ya agladım sinirden artık

kaş yapın çok güzel!!!! Bunu çıkardım. Benim de güzeldir ama, seninki daha güzelmiş. Fotolara bittim. Baba - kız göbek şov fotonuza çok güldük onurla!

kaydirigubbakcemile3 lav ya!
ama ben yürütece binmediğimden kelli daşş değilim amamafoldumben
nettte takılıyorum
kocişle lades güzeldir.
geçmiş olsun nurdan.yapabileceğimiz bir şey olsaydı keşke.
Çığır açtın bacım.. üstüne de daa tanımam..

Burcu çırpınma annem.. bence bizim ruhumuz bedenimizden ayrılsın.. sen de raat et, bende.

Kim dem dem :)) ??

ohaoldumsmile o sedemi ben bulursam her dem.dem dem ölüsünü dirisini hergün birisini

tuvaletten geldim okuyorum.ayy evrim çok teşekkür edrim.kaydirigubbakcemile3
karrrdeşim evrim, ay lav yu evrim

mi tu.. :)

nettte takılıyorum

Ay koptuğum an bu andır.. :roflol:

Kaptı elin cocuklarından di mi?? kıyamam ben ona.. hele sana hıc kıyamam.. sen yıne de gel, burada olabıldıgınce ol, bizi sensiz bırakma, kendini de bırakma, elımızden gelenı yapalım..

Anladık! Matematik öğretmeniyis dimeeee??

PERVİN o yemin bana göre değildi zaten, bir anlık duygularımın esiri olmuştum, normale döndüm. Regl olayım, iğne olup çatır çatır....

Terbiyesis.. utanmasan gazozuna ılac attık dersın sen bi de..

boşuna semiyorum ben bu öretmenlerini.. hele hele matematık kafamçokkarıştı

NURDAN geçmiş olsun bebeeem.. Kıyama Teoşa, inşallah en kısa zamanda iyileşir.

Gene bir SEFAZEDE oldum, baş ağrım tuttu çok feci. Dün çok kıcık oldum kendisine. Bugün çıktı. Akşam da babam aradı, Doruk mu uyumadı neden ağrıdı başın diye. Anlattım bir bir, şimdi yoldaymış kendisi geliyürmüş, dertleşicez, adam da dertli ki annemden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…