heryerim heryerinde olsun annem.:1ninca:
sıyrık Şeniz
çok ıyıydı kaydirigubbakcemile3
Kısımmmmm, cok guselsınısss... hatırlat bana, ılk gordugumuz anda seninle yanak yanağa olmak ıstıyorum.
elifff, kaşlarını nerde aldırıyorsun? Çok güzel almışlar, bne de oraya gideyim -tatlicadiarzu-
Yaa Meltem yapma şunu yaa! Uçucam ama şimdiaklinialirimsmile
heryerim heryerinde olsun annem.
valla tazem burcum 1 ay aynı yere aldırıyrsam öbür ay başka yere aldırıyorum.hangisine gitmek kolay olursa.yani bundan çıkarılacak sonucu sen söyleaklinialirimsmile
valla tazem burcum 1 ay aynı yere aldırıyrsam öbür ay başka yere aldırıyorum.hangisine gitmek kolay olursa.yani bundan çıkarılacak sonucu sen söyleaklinialirimsmile
ben tuvalete gidiyorum görüşürüz kısslar
tuvaletten geldim okuyorum.ayy evrim çok teşekkür edrim.kaydirigubbakcemile3:roflol:
Ben yaziimm.. di o ki, malzeme çok iyi.. nereee gitsemmm Roma :)))
hepimiz evrimiz demistim ama bozdum ben yemini :))
Yaa Meltem yapma şunu yaa! Uçucam ama şimdiaklinialirimsmile
:roflol:
Ben yaziimm.. di o ki, malzeme çok iyi.. nereee gitsemmm Roma :)))
ben tuvalete gidiyorum görüşürüz kısslar
serdemle her dem :)) cok salak program sen nerden bilion diycen birkez denk geldim oda maranki kozmik kuru anlattı onu yaptım hamile kalmak isteyenler yapsın diodu yaptım kaldım :))) ama seninkiler ibrahim saracoglunu izlemisler yavrum
yok canım yav uyumayacağım
nettte takılıyorum
bir de kocişlelades oynuyos kaybettim
ama ben yürütece binmediğimden kelli daşş değilim amamafoldumbenkaş yapın çok güzel!!!! Bunu çıkardım. Benim de güzeldir ama, seninki daha güzelmiş. Fotolara bittim. Baba - kız göbek şov fotonuza çok güldük onurla!
kaydirigubbakcemile3 lav ya!
kocişle lades güzeldir.yok canım yav uyumayacağım
nettte takılıyorum
geçmiş olsun nurdan.yapabileceğimiz bir şey olsaydı keşke.slm canlar, umarim herkes iyidir, bugun actim bi iki kere ama okumaya firsatim olmadi gecmisi..acikcasi canimda sikkindi..
teo hasta, cigerleri agzinda okusuryor, ateslendi v.s. ustune benim tadim tuzum yok..
bi muddet boyleyim, gireezsem yazamazsam merak etmeyin..
Çığır açtın bacım.. üstüne de daa tanımam..
Burcu çırpınma annem.. bence bizim ruhumuz bedenimizden ayrılsın.. sen de raat et, bende.
Kim dem dem :)) ??
tuvaletten geldim okuyorum.ayy evrim çok teşekkür edrim.kaydirigubbakcemile3
karrrdeşim evrim, ay lav yu evrim
yok canım yav uyumayacağım
nettte takılıyorum
slm canlar, umarim herkes iyidir, bugun actim bi iki kere ama okumaya firsatim olmadi gecmisi..acikcasi canimda sikkindi..
teo hasta, cigerleri agzinda okusuryor, ateslendi v.s. ustune benim tadim tuzum yok..
bi muddet boyleyim, gireezsem yazamazsam merak etmeyin..
Anladık! Matematik öğretmeniyis dimeeee??
PERVİN o yemin bana göre değildi zaten, bir anlık duygularımın esiri olmuştum, normale döndüm. Regl olayım, iğne olup çatır çatır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?