regl olmak ne guzel bi kelime regl olunca karnın fosluguda iniomus dogrumu. ozlıcemi hic tahmin etmezdim
ben yatayım resmen omuzlarım agriii sizi bırakmakta hic isime gelmii hamile oldugum gunler geldi aklıma walla geyigin dibine vururduk hergece dimi
evrim cümle içinde kociş geçiyor diye koptum değil mi? meltem işi biliyor
değil mi pervin az önce ben de salihe dedim ne güzel günlerdi bilgisayar başında sabahlardık diye.hadi git yat.habersiz yat.bir anda yat hadi bakiyim.
salih bana kariş diyecekmiş burcu haberin ola
pervin senin bir kalbin fazla benden neden ?
kaç monoloğa bir kalp veriliyor acaba?
amin cümlemiz yıkansın.boru mu 250 milyon yılda birilerinin dötüne kür olsun diye oluşuyor dağ başlarında.enişteye hörmetleryok deil.. sehır efsanesı.. haberın ola.
bugun senın ve benım fotolarımıza baktım.. resmen zamanda yolculuk yaptım.. gerısını sen doldur artık.. yazasım yok.
aynen dogrudur bacım, senden de hıc bısı kacmıyor :))
ıkı cumlene ayrı ayrı gülüyoruz Ozy ve ben.. haberın ola.. Allah sana uzun ömür vere, emi?? himalaya tuzlarında yıkanasın insallaahh..
çünküme, onun kalfi temis.. senin gibi kaygötüsüne her gun hain planlar yapmıoooooo
bis de var.. flastık ama.. verim mi???
Bu arada Furcu nun babası geldı :)
Yahu sen yanlış anladın. geldim - gittim diye haber verme! Gerek yok. Bak ben haftada kaç defa geliyom, hiç söylüyo muyum? Sevdiğim de bi insansın.. Kırmak istemem. Ne vercen kocana ladesten dolayı?
saat 9dan beri eceyi sallıorum delircem ... 8de uyuttum muhallebi yedi vs oh mis gibi 9da yanık yanık aglayarak uyandı ama uyku akıo gozunden ..sonra yıne salladım gozlerını ovusturuo sonra babası geldi odaya bi ona bi bana bakıo oda hemen kızımmm vs uyansın dıe can atıo gormemıs geldiinde uyuyodu kız tabi cingoz aldı gıttı. sonra uykusu var bunun dio 10 da tekrar salladım biara ikimizinde gozu gecti uyandım ayagımda uyuyo ayagımı bıraktım uyandı yanına yattım pıspıslıom zırladı geldiler tabi getirdim babasına attım saat 11di...10da emdide uyudu bide. neysem velhasılı kelam babası sallama girisiminde bulumak icin yatak odasına goturunce ece cıglıgı bastı gozlerı yasardı susturduk ben goturdum emziriyim die yine agladı emmedi sonra salona getirdim ii geceler cayıyla mama yaptım bide. mamayı goturdu doymadı meme emdi ustunede caydan verdim salladım salonda 10dk icinde uyudu. cocugun odaya garezi var sevmioo ama deli oldum ya agladım sinirden artık
çünküme, onun kalfi temis.. senin gibi kaygötüsüne her gun hain planlar yapmıoooooo
bis de var.. flastık ama.. verim mi???
Bu arada Furcu nun babası geldı :)
özlem face de ne güzel fotoların varmış
msj sayısıyla mı ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?