2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben yatayım resmen omuzlarım agriii sizi bırakmakta hic isime gelmii hamile oldugum gunler geldi aklıma walla geyigin dibine vururduk hergece dimi

evrim cümle içinde kociş geçiyor diye koptum değil mi? meltem işi biliyor

değil mi pervin az önce ben de salihe dedim ne güzel günlerdi bilgisayar başında sabahlardık diye.hadi git yat.habersiz yat.bir anda yat hadi bakiyim.

salih bana kariş diyecekmiş burcu haberin ola

regl olmak ne guzel bi kelime regl olunca karnın fosluguda iniomus dogrumu. ozlıcemi hic tahmin etmezdim

yok deil.. sehır efsanesı.. haberın ola.

ben yatayım resmen omuzlarım agriii sizi bırakmakta hic isime gelmii hamile oldugum gunler geldi aklıma walla geyigin dibine vururduk hergece dimi

bugun senın ve benım fotolarımıza baktım.. resmen zamanda yolculuk yaptım.. gerısını sen doldur artık.. yazasım yok.

evrim cümle içinde kociş geçiyor diye koptum değil mi? meltem işi biliyor

aynen dogrudur bacım, senden de hıc bısı kacmıyor :))

değil mi pervin az önce ben de salihe dedim ne güzel günlerdi bilgisayar başında sabahlardık diye.hadi git yat.habersiz yat.bir anda yat hadi bakiyim.

salih bana kariş diyecekmiş burcu haberin ola

ıkı cumlene ayrı ayrı gülüyoruz Ozy ve ben.. haberın ola.. Allah sana uzun ömür vere, emi?? himalaya tuzlarında yıkanasın insallaahh..

amin cümlemiz yıkansın.boru mu 250 milyon yılda birilerinin dötüne kür olsun diye oluşuyor dağ başlarında.enişteye hörmetler
çünküme, onun kalfi temis.. senin gibi kaygötüsüne her gun hain planlar yapmıoooooo

bis de var.. flastık ama.. verim mi???

Bu arada Furcu nun babası geldı :)

biz de buna koptuk salihle.ailecek beğeniyoruz sisi

dötüm dötüm kaçmalı
çaktırmamalı sonra furcu kızıyo.

Yahu sen yanlış anladın. geldim - gittim diye haber verme! Gerek yok. Bak ben haftada kaç defa geliyom, hiç söylüyo muyum? Sevdiğim de bi insansın.. Kırmak istemem. Ne vercen kocana ladesten dolayı?

mesaj alındı saygılar

hımmm içimizden 10 a kadar sayıyos belki sakinleşiriz diye
kolay gwlsin
çünküme, onun kalfi temis.. senin gibi kaygötüsüne her gun hain planlar yapmıoooooo

bis de var.. flastık ama.. verim mi???

Bu arada Furcu nun babası geldı :)

bu kalp meselesi nedir neye göre ekleniyor merak ettim

msj sayısıyla mı ilgili

evet canım,geveze üyeleri afişe etmek için bu yöntemi bulmuşlar.bakınız,benim gibi az ve öz konuşan asil hanfendülerin ne kadar az kalbi var laelaelaelaelae
şaka bir yana da,sitenin benim de bilmediğim basamakları var.500'de mi 750'de mi iki kalp olmuştu,hatırlamıyorum.yakında 1000 olacak benim,bakalım kalpler üçe çıkacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…