evet canım,geveze üyeleri afişe etmek için bu yöntemi bulmuşlar.bakınız,benim gibi az ve öz konuşan asil hanfendülerin ne kadar az kalbi var laelaelaelaelae
şaka bir yana da,sitenin benim de bilmediğim basamakları var.500'de mi 750'de mi iki kalp olmuştu,hatırlamıyorum.yakında 1000 olacak benim,bakalım kalpler üçe çıkacak mı?
değil mi pervin az önce ben de salihe dedim ne güzel günlerdi bilgisayar başında sabahlardık diye.hadi git yat.habersiz yat.bir anda yat hadi bakiyim.
salih bana kariş diyecekmiş burcu haberin ola
bir işaret bulalım ayrılırken.Burcu anlamasın.
dötüm dötüm kaçmalı
çaktırmamalı sonra furcu kızıyo.
dizilerden nefret ediyorum:)) çünküüüüü;
Çocuklarım olmadan asla diyorsan ALİYE'yi;
Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BİNBİR GECE'yi;
Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı;
Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇİFTLİĞİ'ni ;
Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜM...Ü'nü Sülalenin hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'yu izle
Affınıza sığınarak malum sitede görüp beğendiğim bir şeyi paylaşmak istedim :kedi:
Bende dizileri izliyorum ağır bir espri olmuş sanki eyvahedigeldismile
Kariş mi aklinialirimsmile öğürmek istiyorum. Lütfen buraya yansıtma kocanla olan çarpık ilişkini!
Anlarım, çok pis anlarım! Hiç yeltenme!
Vay! İyiymiş! Ben hiç birini izleyemiyorum, Doruk piç ediyo
BABAM geldi, 3 bira kapmış gelirken. Birer tane devirelim demiş ama, 3 tane ağrı kesici içtim bugün. Hakkımı babamla Onur'a devrettim. İçine atma, neye kızıyorsan düzgünce söyle annene, bana bakma, ben yalama oldum artık, diyor. Ama söyleyince kızıyor, küsüyor, dedim. 1 gün küser, 2 gün küser, böyle daha mı iyi, diyor. bilmiyorumkismile Küsüyor bu sefer 1hafta - 10 gün çok resmi davranıyor, geçince laf sokmalara - dalga geçmelere devam ediyor. Millet kaynanasından dert yanar, kaynanamdan çekmiyorum annemden çektiğimi. :umursamaz:[/QUOTE
Baban bir yerde doğru söylüyor haklı ama anlatsanda anlamayacakmış gibi annen anlattığın kadarıyla... Ne karışık cümleydi anlamışsındır umarım :kedi: Yani faydası olmayacaksa ne gerek var diyorum... Boş yere söylediği lafa ayrı kendi söylediklerine ayrı kafanı yoracaksın hadi kaynanan olsa görüşmek zorunda değilsin bir şekilde seni bağlayan birşey olmaz ama annelerimiz bazen ne kadar alınsakta en zor anımızda yine onlar koşup geliyor... :teselli:
bende asilim bende dünürüm bak iki kalbim var olumunekankayizsmile
Dünürüm maşallah çok güzel çıkmış resminiz kaynana dönüşü resmi
dizilerden nefret ediyorum:)) çünküüüüü;
Çocuklarım olmadan asla diyorsan ALİYE'yi;
Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BİNBİR GECE'yi;
Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı;
Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇİFTLİĞİ'ni ;
Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜM...Ü'nü Sülalenin hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'yu izle
Affınıza sığınarak malum sitede görüp beğendiğim bir şeyi paylaşmak istedim :kedi:
Bende dizileri izliyorum ağır bir espri olmuş sanki eyvahedigeldismile
salih bana kariş diyecekmiş burcu haberin ola
Kariş mi aklinialirimsmile öğürmek istiyorum. Lütfen buraya yansıtma kocanla olan çarpık ilişkini!
accık daha öğürteyim mi seni?
"halaşşşşşş" halası böyle sevdi oğlumu :bbo:
günaydın.... çok kötüyüm bu sabah.... sabah baş ağrısıyla uyandım midemde sanki alabora olmuş bi gemiye binmiş gibi bulanıp duruyor....ağrı kesici içtim ama banamısın demiyor.... çaycı bi kokteyl yapmış getirmiş mide bulantısına iyi gelir dedi karışık bitkiler var sanırım içinde....bilgisayar ekranına bile bakamıyorum bir dünya işim var biran önce akşam olsun eve gitmek istiyorum...
günaydın arkadaşlar. yine çok ilerlemiş sayfamız maşallah.. şimdi geçmişi okumaya çalışacağım. benim rahatsızlığım tam geçmedi ama raporum bittimecbur işe başladım bugün. keşke okullar bu hafta tatil olsaydı...
günaydın.... çok kötüyüm bu sabah.... sabah baş ağrısıyla uyandım midemde sanki alabora olmuş bi gemiye binmiş gibi bulanıp duruyor....ağrı kesici içtim ama banamısın demiyor.... çaycı bi kokteyl yapmış getirmiş mide bulantısına iyi gelir dedi karışık bitkiler var sanırım içinde....bilgisayar ekranına bile bakamıyorum bir dünya işim var biran önce akşam olsun eve gitmek istiyorum...
günaydın arkadaşlar. yine çok ilerlemiş sayfamız maşallah.. şimdi geçmişi okumaya çalışacağım. benim rahatsızlığım tam geçmedi ama raporum bittimecbur işe başladım bugün. keşke okullar bu hafta tatil olsaydı...
Kavanoz ve 2 Fincan Kahve:
Ne zaman hayatında bazı şeyler taşınamaz hale gelirse, ne zaman
24 saat kısa gelmeye başlarsa, o zaman mayonez kavanozu ve
2 Fincan Kahveyi hatırlayınız!
..............................
sabah sabah size güzel bir yazı
buyrun
aslında almayı düşündüm canım ama şimdi okula gelmem lazım zaten sevk alıp doktora git sonra rapor al tekrar okula gel raporu ver baya uğraştırıyor. o arada benim dersim bitmiş oluyor zaten diye almadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?