2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esrako gecmiş olsun ama berkeye... cunku bebekler duse kalka buyuyolAr benim kızımda cok dusuyo ama yapcak bişey yok ama berkenin içindeki yara sırt agrısından daha agır olcak eminim.. tatlıya baglamanıza sevindim

ya dimi offf pervin varya acıp iboya aklıma gelen lafları saysam rahatlarmıyım acaba anlattıkca aksamki sahne gozumun onune geliyor da ( yavrum yaa. ben allahtan sakindim eceye pek bakamadım bile berkeye sarıldım hemen.

ya ece de çok zor emiyor zor tutuyorum kimildamıyorum nefes almıycam nerdeyse o emerken
ne guzelmis memeye yapısık yasadıgı gunler kiymetini bilememisim:)
nasıl hosuma gidiyor onun emmesi ozamanda gidiyordu ama çoksıkılıyordum dile kolay 2 saat falan emiyordu bulusmalarda gorenler bilir:)

simdi emiyor bir anda delleniyor ıh ıh diye kalkmaya çalısıyor tekrar memeyi vermeye ugrasırsam sınırden kipkirmizi oluyor bacak kadar velet :)) deli gibi itiyor memeyi :)))

dun aksam naptıysam emmedi esra demisti ya yatıyorum yaho gelip emiyor yattım yere memeler acıkta ay kendimi bir an salak gibihissettim tabi yatak odasında yatakta yatmayıp yeresalonda yatınca berke uyumustu allahtan:) dedim sonra dustugumuz su hale bak ya salaklar gibi memeleri açmıs yerde yatıyorum ece çıgılık ata ata memeye geliyor ama agzına denk getiremeyip vazgeçip gitti kaçkere ehh dedim emmezsen emme:))))

aman tipik erkek tavri iste..bizimki de tam tersi..eger ben biraz dürtmesem esim cogu seyi görmezden gelir..ben derim birazda sen dikkat et görmüyormusun diye..bazen onlari bas basa disari gönderirim arabayi temizlemeye,bisiklet sürmeye felan bakarim ikisi birbirine girmis geliyorlar..ondan sonra en büyük azartiyi esim isitir benden..ya diyorum sen babasin onunla arkadas olmaya calis dertlerini dinle kafaya al yarin bugün bir sikintisinda önce sana anlatsin,böyle yaparsan senden hep saklayacak yada hep yalana basvuracak diye..o zaman daha özen gösteriyor..ama Evriminde dedigi gibi hep kadinlarin dengelemesi ve ögretici olmasi gerekiyor malesef..cünkü erkekler isin psikolojik yönünü düsünmüyorlar..ama yinede oglum asiri babacidir..aslinda cok iyi anlasirlar ama cogu oyunun sonunda da iki cocuk gibi birbirlerine girerler..sen yaptin ben yaptim..kaydirigubbakcemile3 zaten benim kocam acayip cocuk ruhlu eglenceli bir insan..bende tam tersi olunca sanirim dengeleniyor..tipik basak burcuyum iste ne yapayim sikici bir tip sanirim..kaydirigubbakcemile3 esimde yay!! uyum nasil sizce..kaydirigubbakcemile3

ay esra cok hossun gercekten..kaydirigubbakcemile3 bugün alisveriste kizimla bir bebek gördük dedim bizimki dana kadar olmus..birde basini cevirip sürekli meme aramasi yokmu eski günler geldi aklima..ilk 4 ay birbirimize yapisik yasamistik neredeyse...senağlama

sırnaşık şeyesracım selam.. benim zkdıa 5-6 gündür terk etti beniemmiyor.. diş geliyor galiab. hem iştahsız hem emmeiyor.. uyku arasında bazı gece alıyor.. oda accık zaten sütümüde bitmiş gibi .. sağdımıda en fazla 30 cc çıkıyor.. dediğin gibi emmemek için yırtıyor kendini.. ne yapalım bunada şükür..

hehe ozgul aynı bizim tabloları anlattın varya
biryere gider gelirler kapısmıslarkusmusler falan
bir oyun oynarlar sonuda kavga çıkarkususur yinebirakırlar oyunu
ve niceleri
aynen ben ogut verir iki saat egitmeye dil dokersem babayı o zaman biraz duzgun çizgide ilerliyor yoksa sapıtıyor sıkca
e ama benimde birsabrım var benimde herzaman gucum olmuyor offf herkese annelikmi yapacagız çocuklara ve eslere

aynen muzeyencim hele seninki artık yasına gelmek uzre dert edicek bir durum yok tamam son bu temaslarmız onlarla en guzel bagımız belki ama bitiyor iste oglumda bu kadar yasamadım bile yapacak birsey yok . saglık olsun

ayy ne güzel tazem pırıl pırıl evvvv zemuszemus
keşke hiç kirlenmeseeee

kirlenmeye başladı bile Yerlerde saçlarımı görüyorum. fön çektim de bugün :)

Geçmiş olsun, dişleriniz de hayırlı olsun, güzel güzel beslensin güççük Çağan :) Ama daha sık uğra pls

Doruk da öyle, sokak delisi. Dışarıdayken mızmızlandığı yok denecek kadar azdır. Normel, ben de çok gezentiyimdir.

Hadi yaa... İyi bari çünkü Doruk bazen kafasını göğsüme yaslıyordu, ben de meme istediğini sanıp veriyordum. Ama ısırıyordu Gene bazen göğsüme yaslanıyor, demek sarılma isteğindenmiş. Ben çok seviyorum öyle yapmasını ama meme ile ilişkilendiriyordum, demek birebir o değilmiş :)

Evet, azcık dalga geçeyim didim :) Diğer söylediğini bilmiyordum, teşekkürler.

Akşam kötü olmuş Berke için. Demek bir de kocaları eğitmekle uğraşacağız

Ben de!! 20 kg benim de, hiç az değil. Ama 5-6 kg daha gitsin istiyorum.

Doruk akşam uyumadı, uyumak bilmedi. ıyi ki bir Alsancak yaptık, 3 gündür geceleri burnumuzdan geliyor. Uykusu var, uyuyamıyor Ben 45 dk salladıktan sonra Onur aldı, o arada ben duşa girmeye hazırlanırken bir ses duydum küüüt diye, akabinde Doruk ağlaması. Koşa koşa odaya girdim, Doruk yerde. Adam 2 snliğine kenarları açık yatağa bırakmış, salona battaniye almaya gitmiş. Doruk da hooop yere. Onur çok üzüldü, bir de ben mıçtım ağzına. Dedim, bu kadar bariz bir hatayı nasıl yaparsın? Bır yastık koy önüne, öyle git. Neyse baktık, keyfi yerinde, kafada şişlik falan yok ama, ömrümden ömür gitti.

Dedim, bir de çocuk bakımıyla ilgili çaba sarf ediyorum diyorsun. ıyi ki!! dedim. Çaba gösteren halin buysa... diye uzadı paragrafım, normalde hiç telaffuz etmediğim cümlelerle bitti. Şaştım kendime. Sonra da "tamam, engelleyemeyeceğimiz şeyler de olacak ama, bu kadar bariz bir hatayı yapmamalısın" dedim. Gece bir yığın abuk sabuk rüya görmüş, sabah mesaj atmış. Neyse umarım ona ders olmuştur.

Kafa vurma olayinda bende bisi yaziyim, sanirim benim oglumda bi anormallik var..yer yataginda yuvarlanirken duvara gelince kut diye kafayi carpiyor, bi an duruyor, bana bakiyor, sonra arkaya dogru bu sefer kendiu kafasini carpiyor ama temkinli, sonra bi daha bi daha..ne kesfetmeye c

Kafa vurma olayinda bende bisi yaziyim, sanirim benim oglumda bi anormallik var..yer yataginda yuvarlanirken duvara gelince kut diye kafayi carpiyor, bi an duruyor, bana bakiyor, sonra arkaya dogru bu sefer kendi kafasini kendi carpiyor ama temkinli, sonra bi daha bi daha..ne kesfetmeye calisiyor anlamadim, agizda acik o anda, bu aciyan benim kafammider gibi..

son 3 hafta, 3 hafta sonra bugun izmirrrrrrrrrrrrrrr..................

+11
bende olmadım adet canım.. en fazla kaç ay olunmuyor acaba biliyor musun?

su an cook mutluyum..yarin ve persembe günü esim calismiyor...hihoyyytkül bulutu yüzünden ucak seferleri durdugu icin firmaya parcada gelememis arjantinden o yüzden 2 gün kapali..oh oh...:sm_cool:
oh oh sefan olsun.. eşlerin izin günleri iyi oluyor. yükler hafifliyor baya.. benim eşimin de iki gün boyunca okulu yok. dersi yok yani:) kıskanıyorum onu vallahi zaman zaman..

oy gülistancım bilirim o durumları. adetimin ilk günü hep öyle olurdu. doğumdan sonra nasıl olacak bilmiyorum o yüzden de olmadığıma seviniyorum şimdilik. ben bi tane hap yutardım ilk günler rahat etmek için. majezik diye.

4. dişiniz hayırlı olsun. bizimde 3. çıktı, 4. yolda gibi.. ayrıca çok geçmiş olsun. ishal gerçekten zor. hele 6 iğne daha zor..rabbim biran önce şifasını verir inşallah yavruşunun..

esra oluyor böyle olaylar. daha geçen hafta yiğit yerde oturuyordu. babası da yandan ayaklarıyla destekliyordu. sen ileriye uzanacağım diye yana bi devril. yanda da beşiği vardı. onun demir ayağına küt diye çarptı kafasını.. baya da ağladı. sonunda memede susmuştu yavrukuşum.. size de geçmiş olsun. inş bişi olmaz..
zaman zaman ben de yaşıyorum. emmemek için nasıl iktiriyor beni.. bende çok üzülüyorum öyle yaptığı zamanlar ama sanırım dişten. ya da onlar acıkmadan veriyor da olabiliriz memeyi..

yiğit yürütecinde bana yazdırmıyor. yazarken şıkır şıkır yapıyor klavye. malum on parmak yazıyorum :) hoşuna gitti. tepemde duruyor :) arada minik ellerini sokuşturuyor o da bişiler yazmaya çalışıyor... bi de böyle yüzüme yüzüme bakıyor ne diycem diye tatlım benim :)

son 3 hafta, 3 hafta sonra bugun izmirrrrrrrrrrrrrrr..................

heyooooo :sm_cool:

canım yaa :) Doruk da modem kablosunu çok seviyor, çıkarmaya çalışıyor. Bİr de tam tuşları olduğu bölmeye değil de, alttaki boş alana çaaat çaaat vuruyor :) arada tuşlara kayıyor, bazen kapatıyor açık sayfayı, bazen bilmediğimiz kısa yollardan bir şeyler çıkarıyor ekrana :)

eceye de berkeyede çok geçmiş olsun.geçenlerde bizde ilk düşüşümüzü yaşadık hemde eşim yanındayken ve yağız o anda uyuyordu neysekı sert bir düşüş değildi.battanıyeyle beraber düştü sanırım acıdan cok korkusu oldu bana sarıldı ve sustu.

yaho iyileşti sanırım çok sevindim.gözümüz aydın.

3.- 4. dişleri çıkanlara hayırlı olsun.biz daha 1. yi çıkaramadık hayırlısı olsun.

güliiiii ramak kalmış ikinciye.siz korku yaşarken ben bana yandaş çıkıyor diye bakıyorum.ohaoldumsmilealışıyor insan korkmayın.

Kuzeyin su içmesine bayıldım ve çok güldüm birkaç kez izledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…