:roflol:delikafaduldendun aksam naptıysam emmedi esra demisti ya yatıyorum yaho gelip emiyor yattım yere memeler acıkta ay kendimi bir an salak gibihissettim tabi yatak odasında yatakta yatmayıp yeresalonda yatınca berke uyumustu allahtan:) dedim sonra dustugumuz su hale bak ya salaklar gibi memeleri açmıs yerde yatıyorum ece çıgılık ata ata memeye geliyor ama agzına denk getiremeyip vazgeçip gitti kaçkere ehh dedim emmezsen emme:))))
nurdannn cok az kaldı yaa cok sevindim nekadar kalacaksın tr de
Kafa vurma olayinda bende bisi yaziyim, sanirim benim oglumda bi anormallik var..yer yataginda yuvarlanirken duvara gelince kut diye kafayi carpiyor, bi an duruyor, bana bakiyor, sonra arkaya dogru bu sefer kendi kafasini kendi carpiyor ama temkinli, sonra bi daha bi daha..ne kesfetmeye calisiyor anlamadim, agizda acik o anda, bu aciyan benim kafammider gibi..
sapık deme teoşuma
ya nurdan nasıl datlı bi oğlun var ya senin şu anlatımlarınla şişko göbek teoşu ısırmak istyoruuumopuyorumnanaktanŞeniz
çok tatlılar yaa:) tam teknoloji bebikleri. bakalım daha neler yapacaklar..heyooooo :sm_cool:
canım yaa :) Doruk da modem kablosunu çok seviyor, çıkarmaya çalışıyor. Bİr de tam tuşları olduğu bölmeye değil de, alttaki boş alana çaaat çaaat vuruyor :) arada tuşlara kayıyor, bazen kapatıyor açık sayfayı, bazen bilmediğimiz kısa yollardan bir şeyler çıkarıyor ekrana :)
bende bayılıyorum o reklama. ne de güzel yapmışlar öyle. insan anne olunca anlıyor o reklamın güzelliğini.arçeliğin reklamına bayılıyorummm
çok yaşa sen anne.
:asigim:
çok şükür rtık bende anneyimmhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?