2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ara ara girip takip etmeye calışıyoum ama yazmak içimden gelmiyor çoğu zaman buhranlı gunler geçiriyorum şu aralar.
Yağız da kulak iltihabı oldu onunla ilgilnmekten çok yoruldum.canım benım demekkı cok ağrısı oldu cok eziyet cektikı o kadar eziyet etti bana.zaten benden başkasında mumkun değil durmadı süreklı kucağımda ya uyudu ya gezdi.huzursuzdu hep.tabı sonuç uyuşuk bir beyin yorgun bir vucut.ehh hafif de değil ki kasıklarım ağrıyor kaç zaandır.neysekı bugun annem geldi.Yağız iyilrşti çok şükür ama ben yoruldum annem oğlumu oyalar ben dinlenirim biraz.

bu arada 17 haftalık oldum artık cinsiyet için gitmedim daha 2 hafta sonra gideceğim.3 gundür midem yanıyor reflüden nefret ediyorum.onun dışında iyiyim çok şükür.işlerimizi halledebilirsek Samsuna gideceğim annemle dönüştede Ankaraya arkadaşımın düğününe uğrayacağız.tabi gidersek.

seboşşş o kadar azmı kaldı cinsiyet öğrenmeye vaybe zaman nasılda geçiyor
rabbim yardımcın olsun bebemm yalnız bırakmasınlar seni off bide hamileyken nasıl bebişi kucağında taşıyorsun zarar vermezmi acaba ilk aylar dikkatli olmak gerekiyor ya??

anormal bir başağrısı var
mamide mesaideymiş
hoş gelsede bi halta yaramaz şu çocuk uyusa bende uyuma hayalleri kuruyorum :sinifsinif:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
gypsyesra, fzergun, norraa+, EvrimKuzey+

fzergun sen kimsinnn??
neden yazmıyorsun bebeğin kaç aylık tanıt kendini??

Son düzenleme:
allahim ya bu cocuk niye boyle ofke buhranlari gecirip sonrada sapikgibi guluyor..cok ani duygu degisimleri var???

yeni bir oyun çeşidi
şu dönen sandalyelere yahoyu oturtuyorum birde kuşak bağlıyorum beline sürekli atlama modunda sandalyeden
sonra döndürüyorum kahkahalar atıyor tavsiye ederim
ama yemek sonrası yapmayın :))

arçeliğin reklamına bayılıyorummm

çok yaşa sen anne.
:asigim:
çok şükür rtık bende anneyimmhihoyyyt

:roflol:delikafadulden
esraaaaaaaa gözlerimden yaş geldi yaa
nasıl güldüm anlatamamm.
saonun ortasında senin o halini düşündümde...

ayy daha çok maymun etcek bunlar bizi.
hahaaaaakaydirigubbakcemile3

ya nurdan nasıl datlı bi oğlun var ya senin şu anlatımlarınla şişko göbek teoşu ısırmak istyoruuumopuyorumnanaktanŞeniz

gypsyym esrammkırıksın sen ya
kendini çok esrako görmüş
ayyhh ben çok güldüm ya puhahaaaaaaaaaa
yeteruleynnnnnnnnnnnn.mikemmel:)

çok tatlılar yaa:) tam teknoloji bebikleri. bakalım daha neler yapacaklar..

arçeliğin reklamına bayılıyorummm

çok yaşa sen anne.
:asigim:
çok şükür rtık bende anneyimmhihoyyyt
bende bayılıyorum o reklama. ne de güzel yapmışlar öyle. insan anne olunca anlıyor o reklamın güzelliğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…