Evroş nasılsın iyi misin? Beratın fotoğrafları arada ekle bakalım nasıl olmuş delikanlı kendi güzel gözlerinide saklama çekilin ana oğul bir fotoğraf koyun gözümüz gönlümüz açılsın boshayallersmile
Özde ilk doğduğunda süpürge sesinde sakinleşiyordu şimdi korkuyor 3 tane korkusu var elektrikli süpürge, fön makinesi , yengem kaydirigubbakcemile3
Ayrıca bugün kuzumu koltuktan yere yüz üstü düşürdüm daha doğrusu kendi düştü sonra güvenli olsundiye yere koydum yan düştü yerde kafasını vurdu o da yetmedi dolabi açarken koşa koşa arkasına geçti yürütecle kafasına dolabı vurdum akannehir Dünde ellerini çekmeceye sıkıştırmıştı bugün bantladım kafamçokkarıştı
Sosyal hizmetlere haber verelim miiiii :)
Çok şükür geri sayıma başladım tekrar kilo konusunda. 63,7 yim. 64,1 dimÇok sinir oldum 3 günde mide genişliyormuş arkadaşlar, dikkat edin, dün resmen kandıramadım kendimi.
Bİrazdan okula gideceğim.
Bu arada evimle ilgili "güle güle kirlet" dilekleriniz için teşekkür ederim. Ev parladı resmen. Halıları da verdim yıkamaya, küçük paspaslar, kilimler, ne varsa yıkadım. Koltuk yüzlerini de yıkadım, geçirdim. Perdeler de prılı pırıl oldu. Darısı başınıza :)
fill öslemm özdeye geçmiş olsun..
esranın saç kestirme olayını ayrıntısına kadar hatırlayan bağyan pess diyorum:)muckk
tmm kestirmiyorum vazgeçtim bilmiyorumkismile
özlemim spor yalan oldu hatırlatma o mevzuyu sinirlerim zıplıyorrr
Çok geçmiş olsun cnm olumunekankayizsmileyok Esra evdeyiz bir yere gitmedim
buluşmadan sonra Çağan'ın üstten 4 dişi birden patladı huysuzlugu ondanmış, diş huysuzluğu daha yeni azaldı dişler çıkmak üzeere
sonra hastalandık ishal oldu kanında lökosit çıktı herşeyi ağzına aldıgından 6 iğne yedik, hem diş hemde hastalıktan ilgi delisi oldu kucağımdan inmiyor son 3 gündür biraz rahat bırakıyor beni ishalide bitti gibi
ve tabi iştahsızlık aynen devam hiçbirşey yediremiyorum en fazla 3 kaşık
aksamımız tatsız geçti yazacaktım sabah vakit bulamadım.
ece yerde oturuyordu berkede uzerine sık sık çullanıyor çocugun mesela emekleme pozisyonundna iken arkadan ustten kolunu dolayıp sarılıyor falan yapma etme diyoruz ama sarılmak istiyorum diyor neyse dunde ece garibim oturuyo tamda halının kenarında arkası parke berke bacaklarının ustune ece nin kafasını yasladı kucagına yatar gibi ama govdeye fazla yaklastırmıs kafasını ece nin denge bozuldu tabi iboda bende o saniye gorduk ece nin kut diye kafayı parkeye vurusunu ama engel olamadık.
o sinirle ibo fırladı berkeye vurdu sırtına gelmis bagırarak ece yi kucakladı hemen. deliriyordum bir an. berke aglar gozunden yaslar aka aka sırtını tutarak ece aglar ki hemen susardı alınca acıdı demek yavrumun kafası ben berkeyi kucakladım teselli etmeye çalısıyorum ibo ece yi . ama biryandan iboya içimden saydırıyorum. o hengamede ece yi alsana ne çocua vuruyorsun. iste bunlar kiskanması için yeterli sebep yani ki bu ara berke zaten çok asi asla kiskanclik ibaresi yok ama içüten içe neler dusunuyordur bilemeyiz.
neyse sonra barıstık hepimiz opustuk koklastık ama kabus gibi bir 10 dakika geçirdik korktum ece susmayınca hemen birsey olmusmudur diye olmaz ama heralde sizlerin bebiklerde dusuyor bu sekil degilmi birsey yapmaya gerek yoktur hernalde ??
az once dogumdan bu yana verdigim kilonları dusundum az yahu diye dertleniyordum ki 97 ile doguma gittigimi hatıladım.)
ece 8,5 aylık bu kadar zamanda tamam bebekdi suyuydu vs de var ama 19 kilo kaybetmisim doguma gittigimkiloya bakılırsa az buz degil dimi ama:)
Esrako al benden de okadarhamilelikte 28 kg almasydım şimdiye dal gibiydim herhal.24 kg verdim...kaldı 4 kg daha...hamilelikte kıtlıktan çıkmış gibiydim hep öle kalcaktım sanki.ne vardı okdar yicek şimdi kg veriyorum o ayrı bide toparlanmak içinde spor yapıyom daha bi ayrı.pöffffffffffff
Deniz görseydi bende iyi fırça yemiştim bilmiyorumkismileDoruk akşam uyumadı, uyumak bilmedi. İyi ki bir Alsancak yaptık, 3 gündür geceleri burnumuzdan geliyor. Uykusu var, uyuyamıyorBen 45 dk salladıktan sonra Onur aldı, o arada ben duşa girmeye hazırlanırken bir ses duydum küüüt diye, akabinde Doruk ağlaması. Koşa koşa odaya girdim, Doruk yerde. Adam 2 snliğine kenarları açık yatağa bırakmış, salona battaniye almaya gitmiş. Doruk da hooop yere. Onur çok üzüldü, bir de ben mıçtım ağzına. Dedim, bu kadar bariz bir hatayı nasıl yaparsın? Bİr yastık koy önüne, öyle git. Neyse baktık, keyfi yerinde, kafada şişlik falan yok ama, ömrümden ömür gitti.
Dedim, bir de çocuk bakımıyla ilgili çaba sarf ediyorum diyorsun. İyi ki!! dedim. Çaba gösteren halin buysa... diye uzadı paragrafım, normalde hiç telaffuz etmediğim cümlelerle bitti. Şaştım kendime. Sonra da "tamam, engelleyemeyeceğimiz şeyler de olacak ama, bu kadar bariz bir hatayı yapmamalısın" dedim. Gece bir yığın abuk sabuk rüya görmüş, sabah mesaj atmış. Neyse umarım ona ders olmuştur.
Kafa vurma olayinda bende bisi yaziyim, sanirim benim oglumda bi anormallik var..yer yataginda yuvarlanirken duvara gelince kut diye kafayi carpiyor, bi an duruyor, bana bakiyor, sonra arkaya dogru bu sefer kendi kafasini kendi carpiyor ama temkinli, sonra bi daha bi daha..ne kesfetmeye calisiyor anlamadim, agizda acik o anda, bu aciyan benim kafammider gibi..
ara ara girip takip etmeye calışıyoum ama yazmak içimden gelmiyor çoğu zaman buhranlı gunler geçiriyorum şu aralar.
Yağız da kulak iltihabı oldu onunla ilgilnmekten çok yoruldum.canım benım demekkı cok ağrısı oldu cok eziyet cektikı o kadar eziyet etti bana.zaten benden başkasında mumkun değil durmadı süreklı kucağımda ya uyudu ya gezdi.huzursuzdu hep.tabı sonuç uyuşuk bir beyin yorgun bir vucut.ehh hafif de değil ki kasıklarım ağrıyor kaç zaandır.neysekı bugun annem geldi.Yağız iyilrşti çok şükür ama ben yoruldum annem oğlumu oyalar ben dinlenirim biraz.
bu arada 17 haftalık oldum artık cinsiyet için gitmedim daha 2 hafta sonra gideceğim.3 gundür midem yanıyor reflüden nefret ediyorum.onun dışında iyiyim çok şükür.işlerimizi halledebilirsek Samsuna gideceğim annemle dönüştede Ankaraya arkadaşımın düğününe uğrayacağız.tabi gidersek.
bilmiyorumkismileallahim ya bu cocuk niye boyle ofke buhranlari gecirip sonrada sapikgibi guluyor..cok ani duygu degisimleri var???
kızlar merhaba ama kimseleri göremedim geçmişe bakma şansım hiçç olmadı zaten içindende çıkamam sanırım çünkü uzun zamandır topiğe giremedimm..umarım çok sıkıntılı bir durum yoktur herkes iyidir güzel anneler ve güzel bebeişlerr herkesin huzuru keyfi yerindedir bebişler sağlıklı ve sıkıntısız dır...hepinizi çok özlüyorum forumdaki sohbeti insana iyi geliyoo acaba benim gibi giremeyen varmı tam kadro burdamısınız merak ediyorum sizleri sohbetlerii..benden çok enterasan bir haber yok sayılır miniklerin yorgunlugu dışında kızımın kıskançlık nöbetleri tam gazz oğlum gelişimi gayet iyi doymak bilmiyoo boyu posu oldukça önde gidiyo 2 tane dişimiz çıktı baba abla mama gel gel diyo başka başka dersek bu kış çok hastalıklarla uğraştımm sağolsun ablamız bol bol okuldan eve taşıdı..benden haberler ise kilo kalmadı koşmaktan şu anda 56 kiloya indim zaten biliyosunuz çok almamıştımbir kalınbağırsak ameliyatı geçirdimm şu an iyiye gidiyorumm aklıma gelenler bunlar girip cee yapıp çıkmış gibi oluyorum ama zaman olmuyoo hepinizi çook öpüyorum minikleri kokluyorumm belki giremiyorum ama inanın hep aklımda burdaa :))
öslemim güzelim ben zaten pek giremiyorum ya arada bir giriyorum. arada bir giripte fotograf yükleyip çıkmak ayıp geliyor zaten pek fırsatta olmuyor.ben giremiyorum ama siz bakın fotoma yorum yapın der gibi bana hoş gelmiyor ama bi ara senin için koyacagım sös
bu arada kaynanana sinir oldum bunları toptan fatoş yapma şansımız yok mu kji be annemÇok üzgünüm çoook
Çok güzeldi yaa... Kakaolu, sakızlı, cevizli ve kahveli :) içine 1-2 dilim de muz! MMMmmhhh!! Pişman değilim tabiyki de. Buzlukta devamı var ama bu akşam bu kadar aşk yeter!
Herkese günaydın. :çok üzgünüm: Offf canım çok sıkkın. Didar bir haftada 400 gr daha aldı. akannehir Bir ayda alması gerekeni bir haftada alıyor. Ayaklarının üstüne ağırlığını veremiyorum çünkü taşıyamayıp olduğu yere yığılıyor. Hareketli, kıpır kıpır emekliyip duruyor, bir yerlere tutunup kalkmak istiyor yavrum ama kendini çekip kalkamıyor. Evde benim bıraktıklarımın dışında kaynanamlar habire ağzına tıkıştırıyorlar galiba ve benden bunu gizliyorlar.lmaz: Bir hafta her yediğini not edicem. O zaman ekstra birşeyler verilip verilmediği çıkar ortaya. Olmazsa rapor alıp evde kendim kontrol altına almaya çalışacağım. İçim çok huzursuz. kaygılanmalı mıyım, napsam kızlar. Boşuna mı kaygılanıyorum mafoldumben
Hocaaaa hocaaa.. çok seviliyorsun bunu bil.. taamm mı?? :)
ya ece de çok zor emiyor zor tutuyorum kimildamıyorum nefes almıycam nerdeyse o emerken
ne guzelmis memeye yapısık yasadıgı gunler kiymetini bilememisim:)
nasıl hosuma gidiyor onun emmesi ozamanda gidiyordu ama çoksıkılıyordum dile kolay 2 saat falan emiyordu bulusmalarda gorenler bilir:)
simdi emiyor bir anda delleniyor ıh ıh diye kalkmaya çalısıyor tekrar memeyi vermeye ugrasırsam sınırden kipkirmizi oluyor bacak kadar velet :)) deli gibi itiyor memeyi :)))
dun aksam naptıysam emmedi esra demisti ya yatıyorum yaho gelip emiyor yattım yere memeler acıkta ay kendimi bir an salak gibihissettim tabi yatak odasında yatakta yatmayıp yeresalonda yatınca berke uyumustu allahtan:) dedim sonra dustugumuz su hale bak ya salaklar gibi memeleri açmıs yerde yatıyorum ece çıgılık ata ata memeye geliyor ama agzına denk getiremeyip vazgeçip gitti kaçkere ehh dedim emmezsen emme:))))
çok esrako gördüm kendimi delikafadulden
arçeliğin reklamına bayılıyorummm
çok yaşa sen anne.
:asigim:
çok şükür rtık bende anneyimmhihoyyyt
belma didar kaç kilo şimdi
ya ece de çok zor emiyor zor tutuyorum kimildamıyorum nefes almıycam nerdeyse o emerken
ne guzelmis memeye yapısık yasadıgı gunler kiymetini bilememisim:)
nasıl hosuma gidiyor onun emmesi ozamanda gidiyordu ama çoksıkılıyordum dile kolay 2 saat falan emiyordu bulusmalarda gorenler bilir:)
simdi emiyor bir anda delleniyor ıh ıh diye kalkmaya çalısıyor tekrar memeyi vermeye ugrasırsam sınırden kipkirmizi oluyor bacak kadar velet :)) deli gibi itiyor memeyi :)))
dun aksam naptıysam emmedi esra demisti ya yatıyorum yaho gelip emiyor yattım yere memeler acıkta ay kendimi bir an salak gibihissettim tabi yatak odasında yatakta yatmayıp yeresalonda yatınca berke uyumustu allahtan:) dedim sonra dustugumuz su hale bak ya salaklar gibi memeleri açmıs yerde yatıyorum ece çıgılık ata ata memeye geliyor ama agzına denk getiremeyip vazgeçip gitti kaçkere ehh dedim emmezsen emme:))))
Doruk akşam uyumadı, uyumak bilmedi. İyi ki bir Alsancak yaptık, 3 gündür geceleri burnumuzdan geliyor. Uykusu var, uyuyamıyorBen 45 dk salladıktan sonra Onur aldı, o arada ben duşa girmeye hazırlanırken bir ses duydum küüüt diye, akabinde Doruk ağlaması. Koşa koşa odaya girdim, Doruk yerde. Adam 2 snliğine kenarları açık yatağa bırakmış, salona battaniye almaya gitmiş. Doruk da hooop yere. Onur çok üzüldü, bir de ben mıçtım ağzına. Dedim, bu kadar bariz bir hatayı nasıl yaparsın? Bİr yastık koy önüne, öyle git. Neyse baktık, keyfi yerinde, kafada şişlik falan yok ama, ömrümden ömür gitti.
Dedim, bir de çocuk bakımıyla ilgili çaba sarf ediyorum diyorsun. İyi ki!! dedim. Çaba gösteren halin buysa... diye uzadı paragrafım, normalde hiç telaffuz etmediğim cümlelerle bitti. Şaştım kendime. Sonra da "tamam, engelleyemeyeceğimiz şeyler de olacak ama, bu kadar bariz bir hatayı yapmamalısın" dedim. Gece bir yığın abuk sabuk rüya görmüş, sabah mesaj atmış. Neyse umarım ona ders olmuştur.
son 3 hafta, 3 hafta sonra bugun izmirrrrrrrrrrrrrrr..................
arçeliğin reklamına bayılıyorummm
çok yaşa sen anne.
:asigim:
çok şükür rtık bende anneyimmhihoyyyt
1 haftacik( kime neye yeticek bilmiyorum (
kızlar merhaba ama kimseleri göremedim geçmişe bakma şansım hiçç olmadı zaten içindende çıkamam sanırım çünkü uzun zamandır topiğe giremedimm..umarım çok sıkıntılı bir durum yoktur herkes iyidir güzel anneler ve güzel bebeişlerr herkesin huzuru keyfi yerindedir bebişler sağlıklı ve sıkıntısız dır...hepinizi çok özlüyorum forumdaki sohbeti insana iyi geliyoo acaba benim gibi giremeyen varmı tam kadro burdamısınız merak ediyorum sizleri sohbetlerii..benden çok enterasan bir haber yok sayılır miniklerin yorgunlugu dışında kızımın kıskançlık nöbetleri tam gazz oğlum gelişimi gayet iyi doymak bilmiyoo boyu posu oldukça önde gidiyo 2 tane dişimiz çıktı baba abla mama gel gel diyo başka başka dersek bu kış çok hastalıklarla uğraştımm sağolsun ablamız bol bol okuldan eve taşıdı..benden haberler ise kilo kalmadı koşmaktan şu anda 56 kiloya indim zaten biliyosunuz çok almamıştımbir kalınbağırsak ameliyatı geçirdimm şu an iyiye gidiyorumm aklıma gelenler bunlar girip cee yapıp çıkmış gibi oluyorum ama zaman olmuyoo hepinizi çook öpüyorum minikleri kokluyorumm belki giremiyorum ama inanın hep aklımda burdaa :))
Herkese günaydın. :çok üzgünüm: Offf canım çok sıkkın. Didar bir haftada 400 gr daha aldı. akannehir Bir ayda alması gerekeni bir haftada alıyor. Ayaklarının üstüne ağırlığını veremiyorum çünkü taşıyamayıp olduğu yere yığılıyor. Hareketli, kıpır kıpır emekliyip duruyor, bir yerlere tutunup kalkmak istiyor yavrum ama kendini çekip kalkamıyor. Evde benim bıraktıklarımın dışında kaynanamlar habire ağzına tıkıştırıyorlar galiba ve benden bunu gizliyorlar.lmaz: Bir hafta her yediğini not edicem. O zaman ekstra birşeyler verilip verilmediği çıkar ortaya. Olmazsa rapor alıp evde kendim kontrol altına almaya çalışacağım. İçim çok huzursuz. kaygılanmalı mıyım, napsam kızlar. Boşuna mı kaygılanıyorum mafoldumben
günaydın kızlar
Doruk akşam uyumadı, uyumak bilmedi. İyi ki bir Alsancak yaptık, 3 gündür geceleri burnumuzdan geliyor. Uykusu var, uyuyamıyorBen 45 dk salladıktan sonra Onur aldı, o arada ben duşa girmeye hazırlanırken bir ses duydum küüüt diye, akabinde Doruk ağlaması. Koşa koşa odaya girdim, Doruk yerde. Adam 2 snliğine kenarları açık yatağa bırakmış, salona battaniye almaya gitmiş. Doruk da hooop yere. Onur çok üzüldü, bir de ben mıçtım ağzına. Dedim, bu kadar bariz bir hatayı nasıl yaparsın? Bİr yastık koy önüne, öyle git. Neyse baktık, keyfi yerinde, kafada şişlik falan yok ama, ömrümden ömür gitti.
Kafa vurma olayinda bende bisi yaziyim, sanirim benim oglumda bi anormallik var..yer yataginda yuvarlanirken duvara gelince kut diye kafayi carpiyor, bi an duruyor, bana bakiyor, sonra arkaya dogru bu sefer kendiu kafasini carpiyor ama temkinli, sonra bi daha bi daha..ne kesfetmeye c
ara ara girip takip etmeye calışıyoum ama yazmak içimden gelmiyor çoğu zaman buhranlı gunler geçiriyorum şu aralar.
Yağız da kulak iltihabı oldu onunla ilgilnmekten çok yoruldum.canım benım demekkı cok ağrısı oldu cok eziyet cektikı o kadar eziyet etti bana.zaten benden başkasında mumkun değil durmadı süreklı kucağımda ya uyudu ya gezdi.huzursuzdu hep.tabı sonuç uyuşuk bir beyin yorgun bir vucut.ehh hafif de değil ki kasıklarım ağrıyor kaç zaandır.neysekı bugun annem geldi.Yağız iyilrşti çok şükür ama ben yoruldum annem oğlumu oyalar ben dinlenirim biraz.
bu arada 17 haftalık oldum artık cinsiyet için gitmedim daha 2 hafta sonra gideceğim.3 gundür midem yanıyor reflüden nefret ediyorum.onun dışında iyiyim çok şükür.işlerimizi halledebilirsek Samsuna gideceğim annemle dönüştede Ankaraya arkadaşımın düğününe uğrayacağız.tabi gidersek.
çok esrako gördüm kendimi delikafadulden
yeni bir oyun çeşidi
şu dönen sandalyelere yahoyu oturtuyorum birde kuşak bağlıyorum beline sürekli atlama modunda sandalyeden
sonra döndürüyorum kahkahalar atıyor tavsiye ederim
ama yemek sonrası yapmayın :))
aaa bir haftamı kalacaksınn iznino kadar heralde hay allah ya çok azmıss1 haftacik( kime neye yeticek bilmiyorum (
Çok güzeldi yaa... Kakaolu, sakızlı, cevizli ve kahveli :) içine 1-2 dilim de muz! MMMmmhhh!! Pişman değilim tabiyki de. Buzlukta devamı var ama bu akşam bu kadar aşk yeter!
Geçen çarşamba 10,800 dü, bugün 11,200 gr.:1shok:
meltem uyu ve oynaların bel lastigi falan yan lastigi vs bile yok çok kotu buldum ben sahsen onları sen kullanıyormusun ?
dogum yapmaan evel almıstım bin pisman oldum bitsin diye bol bol kullandım kurtuldum
simdi sira ece minikken aldıgım baby star ları bitirmekte
allahım nasıl k ocaman nasıl kalın kutuk gibi bezler bilmiyorum varmı aranızda kullanan ama prima ne guzel incecik kibar bunla kızım koca popolu ugibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?