2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba ama kimseleri göremedim geçmişe bakma şansım hiçç olmadı zaten içindende çıkamam sanırım çünkü uzun zamandır topiğe giremedimm..umarım çok sıkıntılı bir durum yoktur herkes iyidir güzel anneler ve güzel bebeişlerr herkesin huzuru keyfi yerindedir bebişler sağlıklı ve sıkıntısız dır...hepinizi çok özlüyorum forumdaki sohbeti insana iyi geliyoo acaba benim gibi giremeyen varmı tam kadro burdamısınız merak ediyorum sizleri sohbetlerii..benden çok enterasan bir haber yok sayılır miniklerin yorgunlugu dışında kızımın kıskançlık nöbetleri tam gazz oğlum gelişimi gayet iyi doymak bilmiyoo boyu posu oldukça önde gidiyo 2 tane dişimiz çıktı baba abla mama gel gel diyo başka başka dersek bu kış çok hastalıklarla uğraştımm sağolsun ablamız bol bol okuldan eve taşıdı..benden haberler ise kilo kalmadı koşmaktan şu anda 56 kiloya indim zaten biliyosunuz çok almamıştımbir kalınbağırsak ameliyatı geçirdimm şu an iyiye gidiyorumm aklıma gelenler bunlar girip cee yapıp çıkmış gibi oluyorum ama zaman olmuyoo hepinizi çook öpüyorum minikleri kokluyorumm belki giremiyorum ama inanın hep aklımda burdaa :))

esra koltuk oyununuza koptum gercekten ama bizde donen koltuk yok bebeem sisin gibi kırmızı sexy odamıs hiç yokk. biz fakiris

öslemim güzelim ben zaten pek giremiyorum ya arada bir giriyorum. arada bir giripte fotograf yükleyip çıkmak ayıp geliyor zaten pek fırsatta olmuyor.ben giremiyorum ama siz bakın fotoma yorum yapın der gibi bana hoş gelmiyor ama bi ara senin için koyacagım sös
bu arada kaynanana sinir oldum bunları toptan fatoş yapma şansımız yok mu kji be annemÇok üzgünüm çoook

evet Evros, Özlem'e katılıyorum, foto da koy, sık sık da gel. Özletme kendini. Betül de uğramış bak, ne hoş olmuş.

Çok güzeldi yaa... Kakaolu, sakızlı, cevizli ve kahveli :) içine 1-2 dilim de muz! MMMmmhhh!! Pişman değilim tabiyki de. Buzlukta devamı var ama bu akşam bu kadar aşk yeter!

Sosyal hizmetlere haber verelim miiiii :)

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile hayııııığ :)

Ohh uzun zamandır temiz ev görmüyorum desem yeri var :kedi: Bende 3 gün dikkat etsem hemen gidiyor ama bugün arkadaşımla gittim zararlı aklına ne gelirse yedim valla pişman değilim delikafadulden mutluyum bu mutluluk sabah tartıya çıktığım ana kadar devam edecek akannehir
fill öslemm özdeye geçmiş olsun..

esranın saç kestirme olayını ayrıntısına kadar hatırlayan bağyan pess diyorum:)muckk

tamam kiloluyuz ama fil accık fazla kaçmış be kuzu sırnaşık şey
tmm kestirmiyorum vazgeçtim bilmiyorumkismile
özlemim spor yalan oldu hatırlatma o mevzuyu sinirlerim zıplıyorrr

tmm sustum kayınvalide mağdurusun sende değil mi? olumunekankayizsmile

Çok geçmiş olsun cnm olumunekankayizsmile

Kıyamam Berke ye cnm benim ya Ecoşuma geçmiş olsun :teselli:

Süper çok iyi bende 18 kilo vermişim doğuma 92 ile gitmiştim şimdi bakıyorumda doğumdan çıktığım zamanlardaki halime neymişim be! akannehir

Ne güzel 4 kilo çok az kalmış kaydirigubbakcemile5 sen 28 kilo mu aldın Melek seninde maşallahın varmış bende 25 kilo almıştım :bbo:
Deniz görseydi bende iyi fırça yemiştim bilmiyorumkismile

Teom enteresan çocuk Nurdanım ya bizimde kuzenlerin çocuğu vardı koltuğa kafasını vurup duruyordu durduk yere sallanır gibi 10 dk 20 dk seanslar halinde sürüyordu neden ki acaba CADIARZU

Çok geçmiş olsun cnm :teselli: Cinsiyetini merak ediyoruz bize haberleri mutlaka getir yerimseniben
allahim ya bu cocuk niye boyle ofke buhranlari gecirip sonrada sapikgibi guluyor..cok ani duygu degisimleri var???
bilmiyorumkismile

Geçmiş olsun cnm fırsat buldukca aramızda görmek isteriz seni aklinialirimsmile

Olur mu cnm? fotolarını bekliyoruz zaman bulsan boşlamazsın bizi zaten olumunekankayizsmile
Bir gün bütün kayganalar Fatoş olacak boshayallersmile delikafadulden
Çok güzeldi yaa... Kakaolu, sakızlı, cevizli ve kahveli :) içine 1-2 dilim de muz! MMMmmhhh!! Pişman değilim tabiyki de. Buzlukta devamı var ama bu akşam bu kadar aşk yeter!

mmmmmm afiyet olsun o zaman cokacimcoook

Herkese günaydın. :çok üzgünüm: Offf canım çok sıkkın. Didar bir haftada 400 gr daha aldı. akannehir Bir ayda alması gerekeni bir haftada alıyor. Ayaklarının üstüne ağırlığını veremiyorum çünkü taşıyamayıp olduğu yere yığılıyor. Hareketli, kıpır kıpır emekliyip duruyor, bir yerlere tutunup kalkmak istiyor yavrum ama kendini çekip kalkamıyor. Evde benim bıraktıklarımın dışında kaynanamlar habire ağzına tıkıştırıyorlar galiba ve benden bunu gizliyorlar. lmaz: Bir hafta her yediğini not edicem. O zaman ekstra birşeyler verilip verilmediği çıkar ortaya. Olmazsa rapor alıp evde kendim kontrol altına almaya çalışacağım. İçim çok huzursuz. kaygılanmalı mıyım, napsam kızlar. Boşuna mı kaygılanıyorum mafoldumben

inşallah kaygın boşunadır.. yürümeye başlayanıca kilo vereceğini düşünüyorum. ama yine de temkinli olmakta fayda var. eğer söylediğin gibi kıyanvaliden sürekli ağzına tıkıştırıyorsa kötü. olmazsa bi söyle bakalım. bak anne hızla kilo alıyor.bu kadarı iyi değil filan diye..

bizde zor bir gece geçirdik. park yatağına yatırmıştım ama gece ağlayarak uyanınca sürekli ve devamlı da tepindi yavrukuşum. ben de küçük sallanan beşiğine geçirdim. ama hep ağlayarak böyle bağıra bağıra uyandı.. sürekli salladım. çok huzursuzdu diştendir diyorum ama ? 4. diş mi geliyor acaba?

Hocaaaa hocaaa.. çok seviliyorsun bunu bil.. taamm mı?? :)

bende sisi efendim. oğlunuzuda ayrıca beğeniyor ve seviyorum hatta hastasıyım o ağır duruşunun bakışının. ama o duruşun altında annesi gibi sevimli güleç gözlerinin....

gözümün önüne geldi o sahne. koptum. geçtim kendimden....

9. ay bebek gelişimine bakarsanız bu ayda ve hatta 1. yaşta memeden uzaklaşma sonra bırakmazsa tekrar eski düzene dönme gibi bi durum varmış. denizde olmadı ama ecelerde, kuzyde dorukta sanki öyle. yani geçici olabilir. bıraktırmamaya çalışın.

çok esrako gördüm kendimi delikafadulden

ilahi esra sabahımın neşesi bitanesi. sen çok yaşa.

arçeliğin reklamına bayılıyorummm

çok yaşa sen anne.
:asigim:
çok şükür rtık bende anneyimmhihoyyyt

ARKADAŞLAR avatarınızı değiştirince alışmam zaman alıyor sizdede oluyormu delimiyim neyim

yakışıklı afikim burdada çok tatlı!!!

yakışıklı afikim burdada çok tatlı

kusura bakma çok güldüm Esra

bazen tedbirsiz davranabiliyor erkekler
bir işi elinin ucuyla yapma diyorum eşime

son 3 hafta, 3 hafta sonra bugun izmirrrrrrrrrrrrrrr..................

süper

arçeliğin reklamına bayılıyorummm

çok yaşa sen anne.
:asigim:
çok şükür rtık bende anneyimmhihoyyyt

anneler KRALİÇE
HARİKA REKLAM

1 haftacik( kime neye yeticek bilmiyorum(

çok azmış yetmez ki Teo ya tr havası

hoşgeldin ve geçmiş olsun canım
sık sık bekleriz
beni de göbek fıtığı ameliyatı bekliyor sanırım ama çok korkuyorum nedense

oyy 400 gram
sen en iyisi bir dönem kendin bak Didar a

günaydın kızlar

günaydın

kızlar Kiler marketlerde uyu ve oyna prima 13.90 duyurulur 30 nisan a kadarmış stok yapmak lazım resmen

ayyy iste benim en deli oldugum sey
aynen aynı sekilde dusunuyorum onune geçemyeceğimiz kazalar olacaktır tabi ama goz gore gore ihmal olmazkıııı
daha geçen gun evdekilere soylev verdim.
birsey olmaz diye birlaf etmeyin ece için dedim
%99 dusemez burdan kalkamaz vs diye dusunuyorsanız bile %1 sansa birakma hakkımız yok onun saglıgından biz sorumluyuz dedim ozellikle berkeye.
ben bakarım anne sen bana havuç suyu sık diyor misal oglum amab ak iki dk gozunu ayırmaman gerek d iyorum falan filan bir geliyorum berke tv ye dalmıs ece kendi aleminde
elektrik en korktugum sey telafisi olmayacak bir hata olur allah korusun cok cok c iddi dusme carpma gibide degil odum kopuyorrr. tum prizler kapalı ama berkenin odada prizde tv kablolu yayın vs bir suru takılı fis var alcakta ve kapatma imkanımız yok cekse birkaç tane kabloyu hani çıkar yerinden ne bilim priz kapalı bile olsa tehlikeli ve kapatma imkanımız yok o kısmı en çok ondan korkuyoruz o odaya sokmamaya çalısıyoruz falan. surekli anlat anlatt

ibo da benim gibi titizlenmiyor bu konuda aynen onur gibi iki saniye odaya gittim diye bizim de yatak alcakta bırakabiliyor ya o saniye seytan isi kalkar tutunmaya çalısır offf anlatamıyorum yazdıkcada daralıyorum bunları anlatmak zorundamıyım ben evdekilere diye. hadi biri çocuk oburune ne demeli ..
nek adar soylensen azdır onurada ders olmustur umarım

ay çok alem bu senin teo yaa :)) sesi mi kesfediyor ne kut kut :)

ay çok az kalmıs yaa hadi ogrende ilk cinsiyet haberi senden gelsinn merakla bekliyorum ben sahsenn.

çok esrako gördüm kendimi delikafadulden

serseriiii :)))) laelaelaelaelae

aa super fikir bizimde berkenin pc koltugu var donen ona oturtup deneyeyi aksam
ben bu hareketi kendim kucagımda tutup donuyorum bayılıyor ece:)

1 haftacik( kime neye yeticek bilmiyorum(
aaa bir haftamı kalacaksınn iznino kadar heralde hay allah ya çok azmıss

noldu diyete donus noldu 4. gunde yaglanma oluyordedim hopp arkadas silkelen artıkkk

ya neler yiyor belma bu kadar nasıl kilo alıyor mama yiyormu ?
agzına ne tıkıstırabilirki evdekiler bu kadar kilo alımına neden olacak
hos yuruyunce geçer kilosu ama bu kadar kilo ile yurumesi geçikebilir
off zor almayanda zor çok kilo alanda

Geçen çarşamba 10,800 dü, bugün 11,200 gr.:1shok:

nerde tartıyorsun sen eminmisin bu rakamlara ?

meltem uyu ve oynaların bel lastigi falan yan lastigi vs bile yok çok kotu buldum ben sahsen onları sen kullanıyormusun ?
dogum yapmaan evel almıstım bin pisman oldum bitsin diye bol bol kullandım kurtuldum

simdi sira ece minikken aldıgım baby star ları bitirmekte
allahım nasıl k ocaman nasıl kalın kutuk gibi bezler bilmiyorum varmı aranızda kullanan ama prima ne guzel incecik kibar bunla kızım koca popolu ugibi duruyor

Ece dün gece 8 de yattı sabah 6 da uyandı emdi arkasından hemen kaka yaptı
8 de yatınca bana iyi geldi ama
tekrar uyku düzeni geri dönüyor sanırım

hiç kullanmadım uyu ve oyna
kullanan bir arkadaş memnundu sen değilsin demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…